Jump to content

sonihrisi

Покровители
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sonihrisi last won the day on December 10 2017

sonihrisi had the most liked content!

Community Reputation

258 мочи

4 Followers

About sonihrisi

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday September 26

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Голяма красота! Половин час зяпах ту едната, ту другата снимка. Отлична работа! Накрая не издържах на напрежението, копирах си обработения вариант и сега е на работния ми плот. Освен естетическата страна има и разхлаждаща такава в жегите!
 2. Споделяй, интересно е! Преди няколко дни пътувах около 70 км., да снимам облаци. Голяма красота! Забравяш къде се намираш и кой си! В края на миналата седмица ми попаднаха берачи на малини и едно поле с лавандула и жълт кантарион. Не съм ги работила снимките, нямам време, но смятам, че добре се получиха. Всяка информация, която даваш е от полза за всички нас, снимачите!
 3. Каналът на Костя и Аня Пак. Живеят в Южна Корея. Рускоезични са, млади хора, брат и сестра. Готини са! The Tea Party
 4. Diana Sagiyeva е рускоезична казахстанка. Лекар е по професия. Омъжена за кореец. Има три момичета и най-голямото Су Бин се опитва да пробие в моделния бизнес. Diana Sagiyeva
 5. Доната Собакинова - живее в Китай от 10 години със съпруга си. Докторант е по китайска литература мисля. Нашумя, около пандемията от Ковид 19. Правеше великолепни репортажи с информация от първа ръка. Оказваше помощ с преводи на научна информация, която помагаше на лекарите по света. Donata Sobakinova
 6. Сергей Куваев,10 години в Япония. Има добри видеа за живота му, за отношенията между хората, за културата и бита на японците. За мъжете от форума ще е интересно. Напоследък се премести в Окинава. Струва си да се гледа! Sergey KuvaevJP
 7. Отдавна се канех да го изгледам, но едва преди няколко дни стигнах до крайност. Гледала съм филма, героите там бяха много различни. Докато гледах първа серия сравнявах актьорите, но после свикнах. Сериалът дава по-широк поглед върху историята, която се развива.Темата е сериозна, но приятна за гледане и някак много по японски много мила. Такива неща просто се случват. И докато гледах, изведнъж разбрах, че сред моите близки роднини има две двойки, пред които е стоял подобен избор. Струва си гледането!
 8. Много добро аниме, гледано отдавна с руски субтитри. Сега го гледах с български превод - отличен! Браво mike
 9. Анимето е готино, образите са интересни - последователни целеустремени! Джунта е уникален! Добре завъртяха сюжета, музиката е супер, но безумните черти под брадичките ме влудяваха. И още нещо - да се гледа само от 18+.
 10. Моите ги зарибих с анимета. Консултирах се със съфорумци относно това, което е подходящо за хлапета и ги почнах. Трудното е, че почти няма дублирани. Всъщност има но са малко. Специализирах в четене на субтитри. Целта оправдава средствата. Сега ми остана още един, 6 годишен мушморок на когото ще чета още година. После и той да се справя сам като девойките. Те слава Богу знаят френски и английски и се справят сами вече. Помагам само в избора на аниме. Оказа се обаче, че истинския им интерес към азиатската култура дойде чрез к-попа. На мен този вид музика ми идва в повече, но слушам и следя развитието на няколко популярни групи. Даже започнах да ги харесвам помалко. За човек, който слуша от дете Лед Цепелин, Диип Пърпъл, Айрън мейдън, Металика, АС/DC, к-попа е как да се изразя, малко странен, и леко ми идва в повече. В колата гърмят моите групи, като вкарвам няколко японски, които ми харесват. Такива са правилата при нас. К-поп да слушат със съучениците. Анимета обаче, гледам с децата и с голямо удоволствие.
×
×
 • Create New...