Jump to content

sonihrisi

Покровители
 • Content count

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sonihrisi last won the day on December 10 2017

sonihrisi had the most liked content!

Community Reputation

178 мочи

3 Followers

About sonihrisi

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday September 26

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sonihrisi

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Очаквах повече, но въпреки всичко съм доволна! Много! Японци, какво да ги правиш, харесвам ги!
 2. Защо го започнах, ами и двамата главни са ми любими, закачени са някъде в края на първата ми десятка и не мърдат от там. Аз съм само до трети еп. Искрено се забавлявам за сега със сребърното плисенце и златното такова, очилцата и физиономията на Рюхей. Сигурно по-нататък ще стане по сериозно, но за сега просто се кефя и чакам. Напоследък излизам от в къщи само с опрян в тила пистолет, та се питам дали да не си взема заек?
 3. sonihrisi

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Тя, че стана мътна, стана - това е неоспорим факт. Хасе, обаче ми действа на нервите. Не го харесвам, нещо непочтено има в него, играе някаква игра. Беше ми симпатичен в началото, но сега го подозирам в какво ли не. Какъв беше всъщност разговора между него и Хонгьо? Защо Хонгьо изведнъж се гипсира така и взе да отбягва Аки. Пък и малката девойка го нарече не добър човек, а аз нея съм я признала за психолога на четворката. Остана една серия и пет дълги дни, ще се чака!
 4. Аз също се зарекох да не гледам текущи сериали. Изгледах, обаче, първи епизод и много ме впечатли. Мисля, че ще се получи нещо интересно. Ще чакам с усилие на волята да се съберат поне 10 епизода, тогава ще го започвам. Дано да оправдае очакванията ми.
 5. sonihrisi

  Takane to Hana (2019)

  Там, където гледам, пише, че сериите са 8. Освен това, преводачите отбелязаха превода като завършен.
 6. sonihrisi

  Takane to Hana (2019)

  За мен беше удоволствие да гледам този сериал. Изключително ми беше приятно. Симпатични образи, свежи и интересни - страхотен каст. Съжалявам, че свърши и се надявам да спретнат продължение. Аз поне останах с такова впечатление. А дано!
 7. sonihrisi

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Щом излезе, веднага го изгледах, но без превод. Къде разбрала, къде не, но това с ухапването беше супер брутално. Като разгонени котараци са тези двамата, разгонени, ревниви котаци. За Аки просто нямам думи, голяма душичка и уникално изпълнение на актрисата. За пореден път се заричам да не започвам непреведен сериал, ама не, от вътре ми идва да се бутам между шамарите.
 8. sonihrisi

  Perfect World (2018)

  Това е сериалът, просто го бях сложила в чакащите превод и след филма го започнах.
 9. sonihrisi

  Perfect World (2018)

  Започнах сериала. Преведени са само три епизода. Други са актьорите, но на втория епизод взех да свиквам. Може би ще вкарат още поне една сюжетна линия. Да asha има още един персонаж с инвалидност и там очаквам развитие. Харесва ми това, че в сериала се обръща внимание на проблемите, които имат хората с инвалидност. На трудностите, които ежедневно трябва да преодоляват не само те а и хората, които споделят живота им.
 10. sonihrisi

  Perfect World (2018)

  Понякога нещата се случват така, само понякога. Много мил филм. Просто една разказана история. Надявам се, сериалът да е по-динамичен.
 11. sonihrisi

  Hanaoni (2010)

  Да, така е! На мен само Хирофуми Араки и Дайске Уатанабе ми бяха познати, останалите, разбрах, че са театрални актьори. Когато го изгледах се сетих, че със същия успех можеха да направят някоя офисна история, вместо училище офис някакъв с демони и девойки, които биват допускани да работят в него, само защото имат съответния печат на невести. Този филм е перфектен за любителите на ученически истории.
 12. sonihrisi

  Hanaoni (2010)

  Очаквах нещо по-хард, а то се оказаха три истории за любовта. Любов между демони /они/ и смъртни девойки белязани още от утробата с печата на техни невести. Нито сценарият, нито режисурата са върха на кинематографията. Малко прилича на филм правен от аматьори или тройкаджии кинаджии, но истоиите те завладяват и без да се усетиш ги гледаш до края. Първата история е за главния они Кито Каки. Втората история е за добрия стар доктор, когото няма как да не обичаш, нищо, че и той е они. Третата история е за злодея, който на всяка цена иска да стане главен они и междувременно му намерихме булка. Само дето не разбрах защо всички тези демони вместо да бродят волно и свободно по света голям са се набутали в това училище. Прощавам им заседяването, защото ми бяха интересни.
 13. sonihrisi

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Вторачена в Kurofuku Monogatari съм пропуснала да видя, че е излязла следващата серия тук. Изгледах я в най-неподходящото време 7.00 сутринта, но просто не можех да чакам по удобен момент. Аки, като че ли ми стана по-ясна. До сега: три връзки, три раздели - първата с Хонгьо - ясен край, втората видимо прекъсната със съобщение по телефона, третата - изневяра. Какво търси тя - топлина и сигурност и любов. Хасе може да и ги даде и трите и го иска, но за мен той изпусна момента. Просто пропиля шанса си, когато отвори прегръдката си. Аки пак остана сама и тогава осъзна, чувствата си към Хонгьо. А това между двамата Хонгьо и Хасе е ревност. Очаквам сблъсък между двамата.
 14. sonihrisi

  Todome no Kiss (2018)

  Masaki Suda - Sayonara Elegy Ost Todome no Kiss Оста си ми хареса най-много на мен в тази драма. А бездомника - просто култов образ. Уникален! Изобщо струваше си всяка минута. Сега ще имам повод да го погледна отново - страхотно е, че има български субтитри. Благодаря на преводача!
 15. sonihrisi

  Kurofuku Monogatari (2014)

  Започнах го заради този симпатяга Yamamoto Yusuke , да видим какво ще се получи. Интересна първа серия!
×