Jump to content

sonihrisi

Покровители
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sonihrisi last won the day on December 10 2017

sonihrisi had the most liked content!

Community Reputation

204 мочи

3 Followers

About sonihrisi

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday September 26

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това е една наистина добра новина!
 2. Ще изпратя със сигурност някъде към във вторник. Когато реша как ще пиша!
 3. Какво ми хареса: 1. Темата за търсачките - изключително актуална; 2. Диалозите; 3. Музиката; 4. Офисът; 5. Брайан; 6. Рекламата на Мазерати; 7. Старанието на актьорите. Не ми харесаха т.нар. "силни жени". Ни дете ни коте - нищо не ги отличаваше от мъжете освен физическите белези и облеклото!
 4. Излез от матрицата! Избягай! Скрий се и забрави миналото! Разруши мостовете, по които вървиш със свито сърце! Не прави компромиси със себе си! Живей така, както ти харесва! Направи професията си хоби или хобито професия! Това е твоят живот, а той е прекрасен! Нали?!
 5. Този сериал окончателно добави още един човек към нас, гледащите азиатско кино! Очаквах, съпруга ми да се зариби по "Потомците на слънцето", обаче - нещо не му тръгна и всеки ден педантично си чака часа и гледа този. Аз строена плътно до него, макар че, съм го гледала. Бях го позабравила малко и сега си го припомних. Готин, човешки, струва си да се види. Е, определено е по-добре със субтитри, но и с дублажа се свиква. Оказва се, че актьорът Сонг Ил Гук , който изпълнява ролята на Ки Хо Те, има рожден ден днес. Да е жив и здрав, готин е! Жалко, че скоро свършва!
 6. Като се замисля, най-голямата ми мечта в детството и юношеството беше да имам къдрава коса. Такава на големи букли! Тровех майка ми да ми къдри косата и тя все не се съгласяваше. Избирах си приятелки, чиито коси са къдрави. Само дето забелязах, че те не се радваха на естествената си къдравост, а упорито изправяха прекрасните си коси. Това ме втрещяваше - да имаш такава красота и да я променяш - ужас! Е, накъдрих се като бях май на около 20 години. Много се харесах в огледалото на фризьорския салон, много се харесвах и като се гледах в къщи. Близките ми честитиха прическата, но не изпаднаха в екстаз. Не им обърнах внимание - завистници! Ходех навсякъде с гордо вдигната къдрава глава и не щеш ли един колега вместо да се възхити на прическата ми изтърси, че приличам на разплетена дамаджана. Това ме сломи! Намразих го моментално, но злото бе сторено! Постепено косата ми израстна и си я нося и до сега права. Та като видях къдравата Наги моментално си заплюх филма. Ами страхотен е, Наги ми е абсолютна любимка, каквото и да прави. Но питам се, защо са дали такова заглавие, можеха да го нарекат например Ревът на Шинджи. Наплескаха го тоз мушморок с черни краски в началото и сега със всяка сълза го избелват. Не че нещо, симпатичен ми е, но със сценаристите така си говоря.... За рошавия няма какво да кажа, той както е ясно ми допада по прическа, пък и се влюби в Наги, което веднага го реабилитира. Култовите съседи няма да обсъждам - великолепни образи, както и завършилата токийския университет приятелка. И сега се питам кой купи обществената пералня - Шинджи, Рошко или старата госпожа? Ако е старата госпожа, означава ли това, че тя ще загърби мечтата си да посети местата, на които са снимани любимите и филми! Ще загърби ли мечтата си прахът и да бъде разпръснат над Сена, за да даде шанс на двете девойки! Ако пък е Рошавия, просто защото е влюбен да извади един милион, струва ми се малко вероятно, но знаеш ли го какви тайни крие.... Или пък Шинджи, той определено може да го направи, но дали? Много интересно!
 7. Този сериал си струва всяка минута. Великолепен! Невероятни диалози, каквито не съм срещала в нито един корейски сериал. Безподобна актьорска игра! Не е толкова тежък колкото очаквах. Сериите са около 30 минутни, което го прави лесно гледаем. Според мен трудно би бил разбран от по-младите любители на корейското кино. Това е филм за възрастни, хора живели и преживели. Пожелавам приятно гледане на хора, които ще го изберат. Аз определено ще го гледам отново!
 8. Точно и ясно казано от Matrim! Харесаха ми майките-съперници, но всичко останало бе просто уникална боза. Не харесвам актрисата в главната роля, не и пасваше, не и беше там мястото. Да се повдигне темата за рак на гърдата при мъжете е супер. Масовият зрител едва ли знае, че това заболяване съществува, че и мъже страдат от този него. Аз също не бях особено наясно, но след филма четох, интересувах се и разбрах, че проблема е доста сериозен, че се среща често и доста народ минава под ножа, за отстраняване на проблема. Това, разбира се, не оправдава калпавия сценарий и още по-калпавия избор на главна героиня.
 9. Бившия ми е силно противоречив. Отначало не го харесах, но сега въпреки всичко изпитвам симпатия към него. Рошавият съсед пък ми е супер симпатичен, но много общителен с женската част и ми се струва, че нашата къдравелка ще се разочарова. Може и да греша, но за сега така ми върви. Съседите са култови образи!
 10. Не се стърпях! Тази коса ме полудяваше и накрая наруших правилото си да не започвам нещо, което не е окончателно излязло и без превод. Ще започна и нещо друго, дето отговаря на критериите ми, за да не превъртя от напрежение. За сега интересна история се очертава!
 11. Очаквах повече, но въпреки всичко съм доволна! Много! Японци, какво да ги правиш, харесвам ги!
 12. Защо го започнах, ами и двамата главни са ми любими, закачени са някъде в края на първата ми десятка и не мърдат от там. Аз съм само до трети еп. Искрено се забавлявам за сега със сребърното плисенце и златното такова, очилцата и физиономията на Рюхей. Сигурно по-нататък ще стане по сериозно, но за сега просто се кефя и чакам. Напоследък излизам от в къщи само с опрян в тила пистолет, та се питам дали да не си взема заек?
 13. Тя, че стана мътна, стана - това е неоспорим факт. Хасе, обаче ми действа на нервите. Не го харесвам, нещо непочтено има в него, играе някаква игра. Беше ми симпатичен в началото, но сега го подозирам в какво ли не. Какъв беше всъщност разговора между него и Хонгьо? Защо Хонгьо изведнъж се гипсира така и взе да отбягва Аки. Пък и малката девойка го нарече не добър човек, а аз нея съм я признала за психолога на четворката. Остана една серия и пет дълги дни, ще се чака!
 14. Аз също се зарекох да не гледам текущи сериали. Изгледах, обаче, първи епизод и много ме впечатли. Мисля, че ще се получи нещо интересно. Ще чакам с усилие на волята да се съберат поне 10 епизода, тогава ще го започвам. Дано да оправдае очакванията ми.
 15. Там, където гледам, пише, че сериите са 8. Освен това, преводачите отбелязаха превода като завършен.
×
×
 • Create New...