Jump to content

merryq

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно merryq

merryq's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Някой има ли информация какво се случва с него?! Предпоследния пост звучи направо страшничко...В един от блоговете четох,че по време на престоя му в Ню Йорк инсомнията му се задълбочила и се е наложело влизане в болница за кратко и там ((((((((((((((( Дано всичко да е наред скоро..... стискам палци.
  2. Този филм бе второто актьорско превъплъщение на Рейн, което видях след A love to kill. Тази му роля го включи за мен в раздел "актьори". Голям късмет е извадило момчето... А за филма.......... NO COMMENT освен ГЛЕДАЙТЕ - рядко в последните години може да видите нещо наистина добро.
  3. Не си падам много по постовете, но в тази тема не мога да се въздържа. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ и пак БЛАГОДАРЯ!!!!!!!! Днес започнах МАРС за 4 път / два пъти с анг и сега втори с бълг субс/ и се сетих,че не съм благодарила на преводачите и редакторите, та затова - БЛАГОДАРЯ. Откакто гледам азиатски сериали не се намери такъв, който да ми свали МАРС от първата позиция. Има си всичко - от перфектният Вик, до страхотния саундтрак. Почитателка съм на корейското творчество, но тук тайванците "скриха шапката" на останалите.
×
×
  • Създай нов...