Jump to content

Yamashita

Потребители
 • Content count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Yamashita last won the day on December 19 2018

Yamashita had the most liked content!

Community Reputation

414 мочи

6 Followers

About Yamashita

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 06/24/1979

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен
 • Любими сериали
  Fuurin Kazan HOTARU NO HIKARI Buzzer Beat Anego Hana Yori Dango Hanazakari no Kimitachi e Rich Man, Poor Woman
 • Любими филми
  The Twilight Samurai Love And Honor Ikigami My Rainy Days Дърварят и дъждът (2012) Love Exposure

Recent Profile Visitors

1,510 profile views
 1. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  Ким Дже Ук имал нужда от утешаване, уважаеми /добре му се получи/...Ех! Чакаме вече 12 серия...
 2. Добра си владетелко на световете, умееш ги тези неща с прехвърляниците, а на мен ми е хубаво да ги чета. Твоите неща са като да сънуваш и да си в нереалността, обаче без да губиш спомени, напротив, когато си там виждаш всичко хубаво, ярко, живо, защото някой те води през този свят, някой с безкрайно въображение на име Майра.
 3. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  Неее, само 11 епизод ми дай ...
 4. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  То това нашето гледане на сериал ли се води аз си мислех, че е следене с поглед на Ким Дже Ук ....
 5. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  Джудистът милия много незаветна роля са му отредили, очите му само в Минчето, обаче нито говори, нито има намерение да го направи и въобще много му е тежка съдбата, неговата несподеленост е в пъти повече от необходимото, прави го да изглежда глуповат, а той е готин. Мамината сладка Шинди не я виждам с него, а за художничката и тя не е негов тип сякаш. А! това ме подсети сцената с дървообработката, е там прекалиха, как пък ги събраха четиримата на едно място, това беше много скалъпено, ама много... Аууу! И после на вечерята джудистчето се държа много свойски и Минчето нито дума не му каза, а тя не е от тези дето си мълчат. Драма ще има, за да запълним някой друг епизод, хубаво почнаха в първа серия, имаше много готин сюжет около професията на куратора, изложби, подбор на картини, търгове и т.н, обаче това съвсем го оставиха на 6 план и взеха да въздишат един по друг. Животът в галерията ми е интересен, пък и двамата са професионалисти точно в този област, имаха интересна закачка в началото, кой колко си разбира от работата и как се справя.
 6. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  Ооо Asha, много се радвам, че следиш този корейски шедьовър на самоиронията и как би го пропуснала Всеки път като се появи в кадър блестящия, неповторимия и леко обожествен Ши Ан, особено, когато двамата с Лайън са в асансьора и се чудя да се смея ли, да плача ли. Лайън висок, строен, винаги последен писък на модата и като вкара надменният поглед просто кърти, и този дребен, слабичък иии леееко невзрачен мега идол до него ха ха.. къде примират фенките и по правилния човек ли се заглеждат изобщо.. дори не смея да се запитам, и от там идва и основното несъответствие в страданията на Минка. По план тя е жестоко пристрастена към своя идол, но на практика нещата са в полза на Лайън....в гооляма негова полза. И когато приятелката на Минка и тя взе да се заглежда по барманчето си певец и вече съвсем забравиха за какво сме се събрали,...къде отиде фенството до гроб, нямат ли принципи тия мацки ха ха... Образът на стажантката-преследвачка Шинди няма да го коментирам и там коефициента на самоирония е доста голям, особено като се появи майка и да и дава тон в живота и да искаш да кажеш нещо, няма какво, всичко е кристално ясно В тоя сериал всички са малко парче идоли и до къде ще я докарат работата нямам никаква идея
 7. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  Гледате ли, уважаеми? На моменти /почти всички всъщност / отношенията в сериала са толкова детински и неправдоподобни, обаче продължавам да ги гледам. Лайънчето ми е тотален магнит, тоя човек има уникална игра, през цялото време му следя изражението на лицето, понякога е супер темерут, друг път погледа му просто гали, всяко изражение му е повече от впечатляващо, дори и най-детската сценка да спретнат, а те се постараха доста ще гледам до край, с Лайън - Дже Ук нямам друг избор.
 8. Yamashita

  Her Private Life (2019)

  Минка е повече от перфектна, чак дразни верно, разликата от другите и роли, че го играе бунтарка, обаче всичко това се замаза яко към 4 серия, тъй като бунтарката спря да се бунтува, а взе да разчита преди всичко/най-вече/как живя до сега?/ на високия си симпатичен бос Раян Голд и с това пък сериала стана мощно скучен и неправдоподобен, тъй като допреди 10 минути екранно време си говореха на вие, и се разправяха кой крив, кой прав в работата, в живота и т.н.
 9. Този филм си го намерих докато рових в нета и сега ви чета мненията, стана ми интересно как ви е провокирал шедьовъра на Ан Ли. Потресаващо нали, обаче възможно най-истински завърши, това бяха те, това беше трагизма на тази невъзможна любов, която се разви пред очите ни, и не, не ми казвайте, че някой може да пее по този начин и това чувство да не излиза право от сърцето и да не е любов, защото играта между тях падна доста по-рано. Тя го търсеше, тя го докосна и той и се отдаде Всичко му е великолепно на този филм, това съединяване, което беше изказано във супер реализма на секс сцените и разбира се края, който мисля че нямаше нищо общо със съпротивата, а по-скоро разказа всичко за нея и него, тя взе решение, което я изкара от лъжата.
 10. Yamashita

  Именни и рождени дни

  Друго си е с много цветя Честит празник, мили съфорумнички! Какъв слънчев 8-ми март е днес, това вече е пълно удоволствие. Весел и цветен да ви е деня!
 11. Така е, съгласна съм с теб, Чингулинка, това ми беше и на мен в първите серии, имаш нужда от помощ,в безизходица си, това коментирах и с Матрим, на мен ми се искаше тя да се обърне с думите В беда съм, моля за помощ и т.н, а в първата серия вървеше театъра с криенето. Всъщност аз приемам за напълно нормално тя да поиска подслон, точно от него и той да и го даде, отзова се и това е в реда на нещата, обаче това после, че тя така с лека ръка прие стаята, помощта, започна да излиза на срещи, вместо да измисли как и кога може да потърси друго жилище и да се изнесе /имаше там една случка с едно гадно мазе, но тя повече и не пробва да види за друга стая/ и така т.е вече не очаквам от нея да мисли в тази посока и затова казах, че дали преди или след чувствата на братчето няма голяма разлика. Доста нереално поведение на главната като цяло, просто корейска стилистика, не искат да задълбават, уж да е леко и весело сериалчето и това е резултата, миш маш. Много ухажори, неориентирана нуна и още по-накратко Любов да има
 12. Чингулинка, тя по презумция като главна героиня в корейски сериал е по-чиста от сълза, те са си така няма кусури, няма лоши помисли, не живее на гърба на приятелчето си и изобщо и като цяло всичко е рамен и идеализъм в големи количества. Не знам, за мен Нуна има много трески за дялане още от епизод 1, нанесе се, но с незнаен срок кога ще се изнесе, ходи на срещи, дава акъл на този дето я е приютил и е спасил задника, аз не виждам голяма разлика в положението и преди и сега, той реши да си даде воля на чувствата си, защото така ги усеща нещата и това е неговия начин да го направи. А колко неловко е да живеят заедно, ами сякаш толкова, колкото винаги е било, използвачеството, айде да не използвам тази гадна дума , да кажа неговата помощ, остава и в двата случая, дали ще я броим преди или след, тя пак е налице.
 13. Еее най-сетне, в 8 серия най-накрая хванаха истинската вълна на този сериал, за това, за което сме се събрали. Поспря преиграването на нуна, станаха малко по-реални случките в издателството, реални проблеми, дискусии и неща около издаването на книги. Може би случката с напиването с колежките и тяхната луда вечер някак отприщи искреността и навя лек полъх за това, че сериалът може да поставя истински проблеми, и героите не са там само, за да се обличат добре. Нуна "прогледна" около себе си, а това май беше най-важното до този момент, да види своето малко братче и в друга светлина или поне да го забележи, защото досега не съм убедена, че го е правила.
 14. Yamashita

  Shoplifters (2018)

  Какво говориш Ukio, довечера сигурно ще сънувам малкото момиченце Lin, това дете все едно беше до мен, невероятно, тя и момченцето просто говореха с очи. Филм за децата, или филм против нас, къде сме ние, когато децата са в опасност и страдат, хиляди теми, наистина хиляди теми и размисли отваря Корееда...
×