Jump to content

marian

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от marian

  1. Някакъв шанс за работещи линкове за филма и субтитрите?
  2. Има го качен с бг субтитри http://zamunda.net/details.php?id=346918&hit=1 title="Click Me" rel="nofollow external">
  3. С нечовешки усилия и героизъм избутах до 9-та серия и го зарязах. Не им омръзна да се гледат ''умно\страшно\загадъчно'', на фона на лигаво - сантиментална музика и да се обясняват по 1 час на серия. И това присъства във всеки един техен сериал. Разочарован съм
  4. Въобще не си прав. Изгледал съм доста от корейските сериали и смея да твърдя, че нивото е доста ниско. Не могат да се сравняват изобщо с хитовите американски заглавия, като Breaking Bad, Homeland, Boardwalk Empire, Mad Man, The Sopranos, The WIre, Deadwood. Това са ужасно качествени продукции, оценени по цял свят и с доста високи оценки от зрители и критици в Азия и Европа и сравняването им с корейските сериали...смешно е. Не ме разбирай погрешно - аз съм голям фен на киното, без значение къде е ''снимано''. Дали е Азиатски\Европейски\Американски филма \ сериала за мен няма значение. ВАЖНО Е КАЧЕСТВОТО. Не разбирам, как може корейците да имат такива шедьоври в киното, а в тв сериалите им , нивото да е по-зле от порно, заснето в таванска стая. А като изгледах първите две серии от новия сезон на ИРИС ми идваше да си избода очите.
  5. Някакво развитие относно субтитрите? Ако има готови за някои серии, качете ги, а останалите, ако трябва и с английски субс ще се гледат.
  6. marian

    Pieta (2012)

    Изключително красив филм, който отново ме кара да се чудя, как може да правят такива игрални филми (oldboy, yelow sea, chaser, 3-iron) , а сериалите им са по-зле и от латино сапунка. Нямам обяснение.
  7. Преводът зарязан ли е? Никакво инфо от почти половин година.
×
×
  • Създай нов...