Jump to content

Lawandula

Потребители
  • Мнения

    5215
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    92

Мнения публикувано от Lawandula

  1. Навихте ме с коментарите. Изгледах три епизода и ми харесва. Благодарности на екипа, осъществил превода.:kissx: Рядко гледам с бг превод, понеже не съм от търпеливите, но сега ще имам възможността да се насладя на хубав сериал с български субтитри. Още веднъж благодаря, живи и здрави!

    • Харесвам 3
  2. Като се абстрахирам от патоса, присъщ за китайците да се изкарват все най-великите в света, драмата много ми харесва. Dai Xu  е страхотен актьор и даже Биньо ми бледнее на моменти до него.Чакам си всеки ден новите епизоди и с удоволствие гледам.

    • Мерси 1
    • Upvote 1
  3. Току-що, bond написа:

    Сю-то не компенсира ли? Аз в неделя отивам на екскурзия за седмица и като се върна ще гледам. Сега нямам време, но определено драмата е в плановете ми.

     Не особено. Направо айляк го раздава, няма и какво  толкова да  се пъне да играе  по сценарий, като гледам. Както писах, явно при неговия плътен график, има и такива драми за разпускане и с комерсиална цел само. Разхожда хубавите костюми най-вече и търка стола на  шефското бюрото.

    • Хаха 1
    • Upvote 1
  4. Биньо като суперхирург- поредният негов супергерой. Лошо няма. За любителите на медицински драми, вярвам ще е интересно. Поне на мен, първите три епизода ми бяха интересни и ще продължа с гледането. Разследването на стария случай дава допълнително заряд.

    • Харесвам 1
    • Upvote 2
  5. Преди 4 часа, debil4e написа:

    Харесвам и двамата, но този път ще го чакам завършен щот тая простотия с Hit and run ми изкарва киселото.

     

    Обаче тая част "Mai Cheng Huan е обикновено момиче" и после " Баба и по бащина линия поверява на момичето управлението на хотел"... и аз искам така!  Имам надежда, часта с обикновеното вече е налице, ся остана да си направя адресна регистрация от Шанхай и да намеря една баба дет да ме напрай шеф и сичко е готовоB)

     

    Сал адресна регистрация не стига. Кат' не гледаш, щеш да се омоташ,  бабата трябва да има и внук-принц и е баба  по бащина, ма не баш точно:28558:. И баща ти трябва да е шофьор на принца( то т'ва Шанхай - пет човека на кръст, как да не са всички навързани като свински черва:896767:).Разбра ли ся, де е разковничето! Че и на Пепеляшка тряа се прайш. Ама не на ква да е Пепеляшка- хем внучка на бабата на принца, хем дъщеря на шофьора му, че и гадже на бизнес партньора му.:282: Аааа, забравих и подчинена на принца.:28558:

     

     

    Въобще така ги навързаха всички до един, че счупиха направо съвпадомера. Скоро такава съвпадомания не бях гледала. Ама нали е Кайчо на преден план, лъснат и костюмиран,като излязъл от кутия, зяпам него. Явно е решил да разпусне с това, между тежките проекти.

    • Харесвам 2
    • Хаха 3
    • Upvote 1
  6. spacer.png

     

    Един Кайчо за настъпващия след няколко часа рожден ден на  @lukreciana,  че и новият му сериал започна днес, като по поръчка за нея.

    Да илядиш Лу и да си щастлива!

     

    И така и така честитя, често със закъснение, но днес съм отличничка и от рано, да честитя и на @Rino, щото открай време си вървят в комплект!

     

    Наздраве и на двете и да си изкарате прекрасно настъпващият след има-няма два  часа рожден ден!:beer:

    • Харесвам 2
    • Мерси 1
    • Upvote 2
  7. Епизодът в неделя, винаги е по-добър, за да има и по-голямо очакване.

    Су Хьон в тая серия показа защо е най-високо платения актьор в Корея. То не беше любов, то не бяха сълзи, болка, екшън и т.н. перфектно изиграни. Джи Уон въобще не му отстъпваше. Та, двамата Ким са толкова прекрасни на екрана и така играят, че и никакъв смисъл да нямаше в драмата, пак щях да ги гледам. Невероятно изиграха основната сцена- класика от живота, че са изпуснали времето, когато са можели да бъдат щастливи, даже не бяха нужни думи.

    Драмата набира скорост, а  включването на персонажите в селото е само плюс. Май започвам да я харесвам.:D

    • Харесвам 1
    • Хаха 1
    • Upvote 2
  8. Преди 23 часа, bond написа:

    Такава бъркотия настана, че вече не е ясно кой за какво се бори. Но пък трупове валят почти всяка серия. Гледам, какво да правя.

     

     

    Надявам се, че за следващия си коментар няма да се наложи да превъртам 11 страници за текуща драма.

     

    Амиии

    Off Topic

    води  си монолога по три пъти на ден.:na2:

    И ето- помощ от приятел, не гледам но пиша.:D

      

    Явно заради новите линкове в темите става така.

    • Upvote 1
  9. Харесва ми и на мен. Като махнем единственото клише между двамата главни, дето в един момент ще взриви отношенията им,  женското царство е интересно. И понеже няма кухи лейки, летящи, демони и демоници, си гледам с кеф.

    • Харесвам 1
    • Upvote 2
  10. Преди 11 часа, lukreciana написа:

     

    Поздравче с песничката/зарибяваща/ от новия сериал. Най-после сериал с кораб... Започна шеметно, но не съм изгледала още първа, че да споделя.

     

    И песничката хубава и сериалът обещаващ от изгледания начален епизод,

  11. Аз пък се чудя, 

    Off Topic

    как след като разкриха фалшивата самоличност на дъртата лепка, при толкова адвокати и оставиха попечителството. Преиграха и с отиването на село, на база сериал да става.

     

    Все пак, дори само заради появата на  Винченцото си струваше гледането. Звездьо и Катерицата почти разцепиха екрана от хубост.:D

    Та, продължавам да рИва с главните.

    • Хаха 3
  12. Преди 1 час, lukreciana написа:

    Tова трябва да е Актьорът на Годината, всеки месец нов сериал. Който го  може го може.

    И красив модел също...:kissx:

     

    Тъкмо подарък ще ми направи, с чаровната си усмивка и тряпчинки,и талант, ще завладее екрана.

     

    Не знам дали ще е актьор на годината, но се очаква да е сериал на годината по предварителните милиони предзаявки.

    Кайчо е неудържим просто. Хубостта си е хубост безспорно, но с всяка партньорка успява да създаде незабравим тандем и всяка роля успява да я направи запомняща се.

  13. Насилието по принцип е нещо ужасно, училищното от деца пък е хем ужасно, хем отвратително и още камара епитети няма да стигнат. 

    Жалко за нея, но за жертвата ми е по-жал, ако се окаже вярно. 

    В момента в Корея върви и протест на учители. Не само деца тормозят деца, но и родители тормозят учители. Начална учителка се  е самоубила, заради дълъг тормоз от родители, защитаващи невъзпитаните си и арогантни деца по този начин. 

    Корея, за мен си е едно дъно отвсякъде.

    • Upvote 1
  14. Главният, поне  за мен си е дръвце, за някои красиво, за други не, но цял сериал и не само този с една физиономия изкара, докато малката е сладурана и мисля добре се справи.

    Приключих сериала. Няма да го възнасям, или превъзнасям. За мен, стандартен сериал, който става за гледане, върви приятно историята, с приятни актьори и понеже е само 24 епизода не циклят и не разтягат локуми, което е плюс.

     

    За Джеръми четох, зе агенцията не му дава право на избор за роли. Слагат го с млади начинаещи актриси в еднотипни драми, каквито те решат и  явно му е писнало и то доста.Поне такива са коментарите. Написал е, че всички започнати ангажименти ще ги довърши и приключва с актьорството.

    • Upvote 2
  15. Аз гледам заради каста, като май тоя път сценаристката е пресолила манджата, особено  по отношение на това кой кум, кой сват и кой на булката брат. Братя, сестри, лели, доведени, заварени, изгонени, умрели, живи, внедрени  и т.н., дебнещи и отмъщаващи всички до дупка и на всички, са голяма какафония. Главните, поне не са черни или бели, за разлика от близкото им обкръжение, а селото, което е на другата крайност,  внася свежест, че иначе щеше да е задушно.

    Корейската чеболия, не преставам да и се удивлявам, мозъкът ми запецва, дори и след толкова години гледане,  само като си представя, че  това е действителността там реално. 

    И в центъра на всичкото това- любов, болест, омраза  и Пепеляшко тоя път,  щото и Пепеляшка все пак трябва да почива от време на време от главни роли, но за да не се омързеливи  съвсем и дали второстепенна. 

    Е как да го не гледаш!:D

     

     

     

    • Хаха 4
  16. И така, откакто ги наказаха руснаците да не се състезават, заради войната, фигурното пързаляне, а и много други спортове губят.Фигурното пързаляне- женското, категорично се връща без тях с години назад. Жалко за толкова можещите, които спряха да се състезават, поради липса на мотивация, заради международни стартове, но другите са доволни. Пиедесталът беше изцяло заслужено руски-първо, второ и трето място, а сега посредствеността с малки изключение е на пиадестала.

    Политиката трябва да е извън спорта, за мен поне, но знаем, че не е. Живот!

     

    П.П. Исках да прикрепя това  към предишното мнение, но не се получи.:)

    • Upvote 2
  17. Изключително, невиждано, феноменално на световното 2024 по фигурно пързаляне в Канада- нов рекорд -333 за двете програми и 227 само за произволната( шестнайсетия в класирането има 227 за двете програми!!!

    Това дете е гений! Браво Илья Малинин!

     

     

    При  жените, Каори Сакамото отново световна- "роди го с късмет, па го хвърли на смет". При липса на рускините с четворните скокове, със стабилността си си осигурява шампионството. Скука са ми жените без рускините.

    • Харесвам 2
×
×
  • Създай нов...