Jump to content

Lawandula

Потребители
  • Мнения

    5197
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    92

Всичко публикувано от Lawandula

  1. Главният, поне за мен си е дръвце, за някои красиво, за други не, но цял сериал и не само този с една физиономия изкара, докато малката е сладурана и мисля добре се справи. Приключих сериала. Няма да го възнасям, или превъзнасям. За мен, стандартен сериал, който става за гледане, върви приятно историята, с приятни актьори и понеже е само 24 епизода не циклят и не разтягат локуми, което е плюс. За Джеръми четох, зе агенцията не му дава право на избор за роли. Слагат го с млади начинаещи актриси в еднотипни драми, каквито те решат и явно му е писнало и то доста.Поне такива са коментарите. Написал е, че всички започнати ангажименти ще ги довърши и приключва с актьорството.
  2. Аз гледам заради каста, като май тоя път сценаристката е пресолила манджата, особено по отношение на това кой кум, кой сват и кой на булката брат. Братя, сестри, лели, доведени, заварени, изгонени, умрели, живи, внедрени и т.н., дебнещи и отмъщаващи всички до дупка и на всички, са голяма какафония. Главните, поне не са черни или бели, за разлика от близкото им обкръжение, а селото, което е на другата крайност, внася свежест, че иначе щеше да е задушно. Корейската чеболия, не преставам да и се удивлявам, мозъкът ми запецва, дори и след толкова години гледане, само като си представя, че това е действителността там реално. И в центъра на всичкото това- любов, болест, омраза и Пепеляшко тоя път, щото и Пепеляшка все пак трябва да почива от време на време от главни роли, но за да не се омързеливи съвсем и дали второстепенна. Е как да го не гледаш!
  3. И така, откакто ги наказаха руснаците да не се състезават, заради войната, фигурното пързаляне, а и много други спортове губят.Фигурното пързаляне- женското, категорично се връща без тях с години назад. Жалко за толкова можещите, които спряха да се състезават, поради липса на мотивация, заради международни стартове, но другите са доволни. Пиедесталът беше изцяло заслужено руски-първо, второ и трето място, а сега посредствеността с малки изключение е на пиадестала. Политиката трябва да е извън спорта, за мен поне, но знаем, че не е. Живот! П.П. Исках да прикрепя това към предишното мнение, но не се получи.
  4. Изключително, невиждано, феноменално на световното 2024 по фигурно пързаляне в Канада- нов рекорд -333 за двете програми и 227 само за произволната( шестнайсетия в класирането има 227 за двете програми!!! Това дете е гений! Браво Илья Малинин! При жените, Каори Сакамото отново световна- "роди го с късмет, па го хвърли на смет". При липса на рускините с четворните скокове, със стабилността си си осигурява шампионството. Скука са ми жените без рускините.
  5. Отдавна не бях гледала сериал, на който всички серии да са инересни и да ги очаквам. Е, този, поне за мен беше такъв- много динамично, интриги, комедия, трагедия,от всичко премерено и без никакви лиготии и циклене на едно място. Хубавото е, че в края обявиха, че ще има завръщане, тоест следващ сезон. Препоръка от мен.
  6. @lazeto, според мен в резюмето е момиче от престъпния свят, а не от подземния, защото придобива друг смисъл и подземния може да се възприеме двуяко.
  7. Има и филм с поне аз не знам какво качество, директно, след като се проваля в айдълския конкурс. Много ще да е специална, щом доказано можещите седят У къщи, а кандидат айдълета У главни роли. Заинтригува ме. Майтапът настрана, заради нея действително ще се пробвам да изтрая два-три епизода, за да видя тоя новоизгрял талант. Сухото се спаси, поне от мен
  8. @bond, крадлата ми е по-неизвестна и от Сухо-то, та не знам, че не ми е и симпатична на първо гледане от трейлъра даже. Биографията и е странна - от кандидат айдълия, хоп- главна актриса. Деби, пробвай па да кажеш, да не държа пушка на мушка напразно.
  9. Та викаш, седим си с пушките, Сухо на мушките.
  10. Аз му се чудя, нещо не ми се гледат демони и демоници напоследък.
  11. Гледам тук , онлайн са всички сезони, че ме мързи да свалям.
  12. Аз пък не мога да се сетя кой е Сухо, те такъв калабалък EXO, че винаги са ме затруднявали. Китайчетата от групата по ги вдявам. Но пък ще го видя и оценя правдиво.
  13. Чак сега разбрах какъв ти е проблема, и явно няма лесно решение.
  14. Гледал ли си го? Питам, защото имам намерение да го гледам. Не знам корейците какви права са закупили, но не съм прочела за още сезони.
  15. П.П. @k-drama-monk, за българския ти потребител по същия начин ми излиза и го отварям, след като дам "да" за отваряне Добре ще е може би, тези разговори за връзки и линкове, да се преместят (имаше тема за полезни връзки и линкове), или да са в спойлер?
  16. Така е, като отвориш връзката ти показва това- цитата, дето си сложил, но ако имаш профил и телеграм на съответното устройство, върху първото излиза второ съобщение въпрос - "Да се отвори ли Telegram Desktop?" и като дадеш опцията "да" се отваря на сериала и съответния потребител С "ок ру" също е така, повечето групи са затворени и трябва да имаш профил за да поискаш достъп в групата. Но то и "вконтакте" е така за някои групи, за други не. Нямаш ли профил, не гледаш.
  17. Говорим за групата, която е дадена на първа страница с линк за онлайн гледане. Присъединяваш се с твоя профил и готово.А може би няма нужда да се присъединяваш и да може да гледаш, не знам. Не са забранени и коментарите под видеата. Аз не знам в телеграм да може да се влиза някъде без да имаш профил, а може и да греша.
  18. Ами аз гледам понякога в тази група, но не съм се присъединявала по специален начин и не виждам да е затворена. Мисля, че е достатъчно да имате "телеграм", но може и да греша. Между другото, мислех, че е на форума. Всички линкове, които виждам там, са към тук.
  19. Едно уточнение, за който е гледал трети епизод, за превюто в самия край. Нашите хора във форума, знаещи корейски, ако гледат, може ли да кажат какво чуват?
  20. Хм, останаха два епизода и най-радващото е, че логиката не куца. Разминахме се без тъпи полицаи, което си е за отбелязване, разминахме се без излишно мотаене, че и без лиготии и розови сополи се разминахме. Трупове достатъчно. Само язък за баш Жалко, че трябва да чакаме цяла седмица и жалко, че свършва.
  21. Сериалът е хубав, но и песента на Де-сонг от BIGBANG за сериала е прекрасна. Новият 13 епизод постави нови предизвикателства и то нелеки пред чебола-детектив. Гледам си с кеф, слушам си пак с кеф хубавата песен на Де и си чакам серията утре.
  22. Ай, няма ли да се пенсионира вече тая жена, че да го пуска преди това!
  23. Лу, след изгледани три епизода и аз съм на това мнение. Да видим нататък.
  24. Е. много грозно! За доста години във форума съм свидетел на доста скандали и скандалчета, но по-отвратително и неуважително мнение от потребител към потребител не съм виждала. Като гледам е и първо след регистрация. Дори да сте лично засегнати, не смятам, че е това начинът да го изразите. Модераторите, редно ли е така да се комуникира в този форум? За протокола и аз нямам регистрации в някои от горепосочените социални мрежи, но не от мания за преследване, а защото не желая да се подвизавам там и не ми е нужно, просто и само защото всички имат, така че и да исках, при дадените условия не мога да се включа в инициативата.. Ако исках, щях да си купя билет, но не искам.
  25. Втора серия, къде-къде по-добра. Няма да рИвем май, както се очертава, или поне ще е към края. Мъжете тук, не ви ли се струва, че Ким Джи Уон все по-красива става, а като чеболка нагласена и натъкмена е направо неотразима? Пък и играе на макс, чак да и повярваш. Звездьо,стандартно- можещ и хубав, к'во повече да искаме от него! Разхожда ги тия избарани костюми, изписан като картина- лелките от Китай пак ще точат лиги и ще плащат за срещи с него, така, като гледам.
×
×
  • Създай нов...