Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,504
 • Joined

 • Days Won

  70

Everything posted by Lawandula

 1. Героят на Шончо е просто многострадалният Геновев и като гледам, май така ще е до края с тази куха лейка до него.
 2. Не съм чела новелата, но май не е съвсем по нея. Епизодите са съкратени, орязването яко се е отразило. Имаше недомислици от него, по-скоро дупки. Екипът се е изпокарал, сценаристката май сама е монтирала. Битките бяха зле. Явно хонорарът на Янчо им е глътнал многото пари. Писаха, че е взел много голяма сума, за да го навият да вземе участие в костюмна драма, предвид даденото преди заявление, че няма да играе в такива. Та има доста кусури сериалът, разчитали са явно на звЕздата да го избута. Имаше и някаква история със сценаристката и изказване за героя на Чжан Хао Уей, с което го обезличава. Та много напън да управляват света, пък За губене на време с едно затворено око става. Красиво и има интриги, но не оправда реално големите очаквания за хитова драма.
 3. По-дразнеща главната героиня, отдавна не бях гледала. Не знам как е в новелата, но в сериала е отврат, поне за мен.
 4. Отбор юнаци(Убавци), събрани накуп. Те и само Dou Xiao и Lai Yi ми стигат .Посъбраха се и серии, та го започвам, нали съм в шанхайския клуб.
 5. Браво за превода! Надявам се повече хора да могат да го гледат, благодарение на вас, защото мисля, че заслужава да бъде видян. Съгласна на 100% с последното мнение на @bond.
 6. Ами действителността не винаги е лицеприятна. Бач от сутрин до здрач, за единия залък, така живее сигурно половината от населението на света. Местните имат труден поминък, който е показан в не един сериал. Ония с хотелите са друга бира, естествено. Апропо, аз не съм видяла никъде, където съм била такъв айляк, като в България. Целодневно, ежедневно, ежеминутно пълни кръчми и кафенета с народ от понеделник до неделя. Рай.
 7. Мислех си, че трудно ще изкарат по-емоционален епизод от седми за въпросната история между младоците, но успяха да надградят още в осми и то много майсторски. Голямо браво и за младите актьори, които успяха да покажат героите си без преиграване и кривене, а напълно естествено. Направо са ми малко два епизода седмично.
 8. Всяка серия, по-добра от предишната. Толкова емоции бяха събрали в седма и толкова истински предадени, без никакво тъпчене на място и наливане от пусто в празно, а майсторски разкривайки едновременно и чуденките от миналото и настоящите събития.
 9. Връзката между героите цък. На китайски, но с преводачът директно- става, има описания отстрани
 10. И един супер кавър на известния японски комик Цукаса Сайто. Стискам му палци да вземе награда от конкурса.
 11. @LazyKanagaroo, няма нови епизоди. На втори май излиза 19 епизод, или на 1 май, ако са променили графика, както май ми се мярна , че от неделя до сряда ще пускат по два епизода вече, а не от понеделник до сряда по два, или по новата схема- осем на седмица.
 12. Това си го гледам с кеф. Много Янчо, много нещо- приватизирал половината роли. Люската и нея я харесвам, без да е изрисувана красавица е чаровна и добре играе. Хем Убавци, хем приятно за гледане.
 13. Право да си кажа, голям корейски подарък е сериалът- ще гледаме двайсет серии нещо свястно.
 14. Явно. Как ще могат да се мерят звездни актьори и актриси с певачи и певачки.
 15. За добро утро, завръщането на кралиците. Колкото и да премахват, любовта към тях, не могат я спря и след седем години.- 3млн гледания за 1 ден.
 16. Разбил, разбил, колко да е разбил, като по държавния канал е с рейтинг 11, последния епизод, като цяло около 9, а "блусът" по кабеларката е с 10.
 17. Дидо, писали сме едновременно и сме мислили еднакво. Съгласна на 100%. Наистина такава актьорска игра рядко виждаме в сериалите напоследък, че и толкова истинско нещо -също. И макар да ставам банална с тоя пример, не е като безмерно богатия бос, да се влюби до безпаметност в чистачката и да струи химия.
 18. @bealonenomore, мисля-да. Даже са гледали ръстът им, като млади-стари да съвпада. Не знам колко любов и оттам химия ще покажат, но по-скоро мисля показват животът, какъвто е, в смисъл- радостите и несгодите във всички възрасти, както в работата, така и в любовта. И понеже Чеджу си е като едно село и всеки знае и кътните зъби на другите, колоритът е още по-голям. Пък и в живота, визуалният подбор да не би да е гаранция за химия, та да го търсим и в сериалите, но ясно, че така ни се иска на всички.
 19. Официалната страница на сериала. Има интересни неща, макар и преведено с гугъл преводача.
 20. Ами, добро е! Новите два епизода не ме разочароваха. Този тандем сценарист-режисьор, действително си е харен и то по корейски, без залитания към запада. Може би, на младите зрители не би им харесало, но феновете от години на корейското, според мен биха го оценили, както и заради начина на поднасяне, така и заради актьорите и майсторството им. Бях позабравила, какво удоволствие е да гледаш изключителен актьор, като Lee Jung-Eun примерно. Справка коя е, ако някой не я знае- тук. И У Бин с Хан джи Мин бяха истински и лелките край тях и т.н.
 21. Какво учат в корейските училища (има субтитри автоматични) И как се движи "бойкота" в Чосон. Сингълът на BIGBANG '봄여름가을겨울 (Still Life)' получи 60-ти сертификат Perfect All Kill / PAK в iChart!
 22. Шефче, всички ми харесват, но тая с балканите 6876 ми е фаворитът. Браво!
 23. Победа на Mnet «M! Countdown» , даже без да се появяват с 8181 към 5259 срещу много нашумяла група напоследък от шест подскачащи и мяукащи - IVE!
 24. @seal_reinforce, ЧРД! От мен- здраве и любов! От Дедо ти- китки! Какво да направя, като Раба се е набутала навсякъде, дето Дедо е с букет. Мислях да я режа, но ти си над нещата. Просто я игнорирай! П.П. И с правописна грешка съм го пуснала, върнах се да я поправям, но я оставям да не ти е уроки!Пу, пу! И да спортуваш, щот' спортът е здраве! Тук поне е сам.
 25. Нещо не ми тръгва. Три пъти почвам и не мога да изгледам първи епизод.
×
×
 • Create New...