Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,950
 • Joined

 • Days Won

  86

Everything posted by Lawandula

 1. Надникни и кажи да раздвижим и неговата тема.
 2. Точно- хлъзгава, пресметлива, кокетка и нахална на всичко отгоре, все се вре и никне навсякъде. Щом ми е толкова неприятна, актрисата значи добре се справя.И какво казваш, че до 11 епизод все нея ще ни навират! УжасТ! Главната, дето е в сянка си я харесвам. Дори и в сянка и изморена или състарена си има излъчване, а за играта е показала, че си може.
 3. Как малко? Те само нея ни навират- колко бачка и гледа болната си майка и как двамата приятели са влюбени в нея, че и трети в кюпа. Изкараха я направо мис Вселена- кой я види се лепи като муха на мед. А за протокола и аз превъртам, ако не беше Сяо Джан, нямаше и да гледам. Все чакам да стане по-интересно.
 4. Само мен ли ме дразни тая многострадалната? Грам не ми е симпатична. Някаква хлъзгава ми идва. Да си кажа, че съм до пети епизод.
 5. Топ си е Топ! Четох преди време при рускините, че имат търкания с Дракона. Склонна съм да вярвам. Ние въбще хабер си нямаме какви са им отношенията, изключвайки вечната любов на Праведния и Джитко.
 6. Тия сценаристи за сиво не са ли чувАлЕ, само черно, по-черно, най-черно и кръв за разкош. Забравих да отбележа- Грозникът ни играе страхотно. Направо е магнетичен, а колко е красив, няма да напомням.
 7. Много ниска летва за Биньо ми се гледа тоя сериал, поне от първите два епизода.
 8. Обективно погледнато, девойката се справя, не виждам причина да я гонят. Колкодто до връщането на доктора от първи сезон си има обективни причини в сериала, но мисля, че само предизвикват слона, за да влезе по собствено желание в хладилника.
 9. А дано, ама надали ще ни върнат хубавеца-доктор Ким Дон Джу от първи сезон. Ето това би било врътка- план В, но предполагам, че е само партенка.
 10. `Щом викате, че става и аз ще пробвам да го превъртя.
 11. Това свърши ли, че да го пробвам заради Чу Санг Ук?
 12. Тъкмо реших да се отказвам, на инат докарах до шести и взе, че ми стана най-после интересно. Струвало си е значи- има още шест епизода да им се радвам на Грозника и БоМбоньо.
 13. Отказвайки се от Хубавото Хони и У Бин, направо си е за коняк, ама нейсе, ще пием по една студена вода и ще ядем бонбони.
 14. Мерси и от мен, а нали има такива бонбони, смятайте, че сте ги хапнали пожертвалите се.
 15. При постоянното показване колко са по-по-най корейците във всички области, те такова "животно" като еърбег при сите катастрофи нЕма.
 16. Получихме я скоростта в последните два епизода. Разбрахме и миналото на медицинския брат най-после.Бяха само споменали преди, че докторът го е извадил от калта някъде по трасето. Постарали са се сценаристите действително, да не е само "спешно отделение".
 17. Мерси! Ще се запътя и аз натам. Открих го. Първият сериал, в който Ма Бо Юн е и сценарист.
 18. Да ме простите, но тъп ми се видя първият епизод.
 19. Гледам, че редуват- една по-забързана, една по-забавена серия, но не е скучно.
 20. Чe кой не иска да се снима с Дракона! Плътно до GD- от инстаграма на И Бо.
 21. Направо го пропускам, че вече взех да си мисля, че сме 2024 с толкоз дракони, ай малко зайци да видим.
 22. Не знам. Пропуснала съм горе да отбележа, че са разгласили без нейно съгласие, но впоследствие тя не се е съгласила да се снима в съответната драма.
 23. Ама някой си! Опашката и за него не беше малка. И малко хубост в червено за късмет за деня.
×
×
 • Create New...