Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Lawandula

 1. Е, кой не иска да се спойли, да не чете. Абсурд да се правим на риби, след толкоз мълчаливо чакване на реколтата, за която никой във форума не разбра, хеле пък за главния производител. Рускините и те точат зъби.Ще се превежда, където и първите праскови- тук
 2. Е аз ще съм от текущите.Шъ течем с рускините, най-вероятно или с тоя де превежда най-бързо. Немой те дочакам с превода, но с теб ще затвърждавам.
 3. Уки, не ми е в топа въобще. Лигав ми е, още от Императрица Ки. Виж с Чу Джин Мо, барабар с всичките от чата му, няма проблем да го сбъркам. Квото и както да извъртят, все ще съм на клона. Не вярвам Мима да се изложи.
 4. @bond, не се кахъри ти за мълниите. Заради Дедо, по примера на комшията Никола Тесла ще извлека максимума от тях. Виж , ако ме замразяваха- лошо.Тогава щях да те викам, барабар с алкохола, че не понасям студ.
 5. Има да чакаме до 01. февруари, да видим любоФта на капитана в Южна Корея и пишман спортистите с звездното шефче.Това във връзка с предстоящите празненства на 24-25-26-27 .
 6. Пу,пу! Пепел ти на устата! Ще пренасяме щайгите с праскови, при всяко положение. Запазена марка- Дедо! Толкова дълго чакахме доставката, че няма вариант да не харасаме, та чак пък и да признаем . Кисели, сладки- ще 'Рупаме. На двайсе мълнии се прежалвам, но на утешение- никогаш!
 7. Знам , знам. Твойта лесна с куршума, но аз тряа се глася за мълниите! З а Дедо ,обаче на всякакви подвизи съм готова.Месец ли , колко имам там за задобряване. Нищо ти не разбрах от схемата, но карай, все някоя добра руска душа гювеч ще пусне.
 8. Oще 5 лайка, шот трябва да оставя някой за Дедо и прасковите. Сигурно щеше да е така, за съжаление. Ей за к'во нямам фейсбук.
 9. Ето да не чакате дълго.Кеф ви английски,кеф ви руски автоматичен превод. И засветен руски -тук Т'ва границата, за нищо я нямат.
 10. Ето превюто за 10 епизод След изгледан девети с превод, не знам,
 11. Ехе, както върви, докато докараме до LED-a и мълниите, може да съм се преродила в някой по- издържлив.
 12. Дорде не видя зелена- не вярвам.То и до сега бяхме на жълта- мигаща.
 13. Да, бе, двайсе мълнии! Кога видя щайгите с прасковите на сергията, тогава.
 14. Не думай, че Дедо съм проспала. Ами,блейка,майна. Тогава още веднъж, като на градска, тоя път без патерици. Да илядиш, Лазе!
 15. @lazeto, на патерици, но от все сърце! Да си жива и здрава! Вчера де съм бляла не знам.
 16. Всичките тия скандали покриват мръсотията на политиците най-вече,предоставяйки на тълпата кръв и зрелище. От друга страна, тия, дето са известни, трябва за Корея да са пример за подражание, по-точно идеални. Но понеже на практика идеални хора не могат да съществуват, се стига до тая масова истерия, когато излезе човешкия облик на някоя от публичните личности, който се различава, естествено от илюзорно създадения. И понеже корейците не приемат, че всички сме грешни, ей на- всички известни са депресирани и с психични отклонения, които само самоубийството може да излекува. Няма лек за тая нация. Жалко за целият им икономически напредък, когато ментално са в животинския праисторически свят. Дори и до първобитно-общинния строй не могат се добра, като гледам.
 17. Ами не ги оставят,защото никой до сега не е успял да осъди медия,нито е дръзнал май. За един ден сриват човека и после иди доказвай,че " баба ти не е мъжка".Сънгри от BIGBANG е най-фрапантен пример за това. Манипулираха чат,измисляха какви ли не истории цяла година, а полицията нищо не доказа от 7 обвинения ,с изключение на най-невзрачното, че е играл хазарт. Но е сринат и унищожен, откъм кариера и бизнес.Че и вказармата не може да влезе все още, заради цялата простотия. Тук още по-кофти.Намесени са семейни мъже, плюс мега известни. Спомняме си скандала с Бьонг Хон, като не плати на изнудвачките. Това ще е по-мащабно,както изглежда.Медиите ще ги разпънат на кръст. Коментарите на фенщината, поела вече инициативата са отвратителни. От Самсунг твърдят,че не е хакнат облака, а паролите му. Няма да си признаят я!
 18. Голям скандал се вихри в Корея с тоя ми любимец. Хакнат му е телефона и е изнесен чат с редица известни, за жени естествено -млади актриси, мис Корея, японки и т.н., включително и снимки. Изнудвали са го за пари, но след отказа му , чата е разпространен по медиите. Чан Дон Гон е най-пострадалият за сега след него участник в чата, който набързо заминал с икономична класа на Хаваите със семейството си,но се завърнал без него в Корея. Говори се за Бини, хубавото Хони и ред други, плюс известен айдъл, който бил платил. Днес излезе негово извинение, в което се извинява и за поведението си , а също и че е навредил и на другите в чата. Нормално е, публикуваното да не е съвсем точно по отношение порядък на чата, но така както е публикувано, все, едно 15-20 годишни си говорят.
 19. Голата истина. P.S. За сите твърдения.
 20. За Япония,нали такава е темата За неразбиращите руски или английски(субтитрите са на двата езика) и автоматичните субтитри от руски на български ще свършат работа.Обърнете внимание на изречението на 8,42 мин.
 21. Абсурд! Видяхме екшън капитана неуморен- пианист, парашутист, моторист, камионист, предоперационно, следоперационно все леещ с кофата романтика.Селската женска партийна дружина, го не спря, та ЦУМ-тъщата ли с комсомолката- годеницата ! Макс една серия мъка, мъка и то може и не цяла. Рейтинг е това, ей, не е константата фамилия Ким в Северна Корея..
 22. Mъж и жена на касата в Кауфланд. Касиерката: – Господине, имаме Red Bull на промоция! Мъжът: – Не ми трябват крила, рогата ми стигат... - Моше, защо детето още не спи? - Не знам! Дрънкам му с дрънкалката, но не иска да спи! - Какво правиш, разваляш слуха на детето! Дрънкай му с касичката!..
 23. Докато един пътува до полицията и прокуратурата, друг-Теянг маа гащи на ревюто на FENDI в Милано, грижейки се, както винаги феновете му да не останат гладни и вместо автографи им дава бонбони. Естествено, ще е ухажван.Брандовете в момента печелят изключително от Азия и рекламното лице продава.
 24. Къде ти! Немой се мери Лапландия със Северна Корея! Сняг вали, печката бумти, чайникът кипи и романтика струи. Е, елени и шейна мож' да няма с Дядо Коледа, но капитан Ри с камионетката компенсира .
×
×
 • Create New...