Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by Lawandula

 1. Въпросната категория, е бъкана с претенденти тая година.
 2. @aria, напълно съм съгласна.Аз от осми нататък не мога да се накарам да гледам даже. Помъчили са се да докарат нещо интересно, но не им се е получило, поне за мен.
 3. Да е жива и здрава, на колкото и да става, все си е хубавица.И все така да събира Убавци да припкат покрай нея в проектите ѝ !Кефи ме и толкоз! За чепици, няма да откажа.
 4. Мъж отива на психоаналитик: - Докторе, с жената непрекъснато спорим. Аз кажа дума, тя - две, аз кажа две, тя - четири, аз четири... - Ясно, ясно. В случая е важно кой казва последната дума... - Ааа, последната дума винаги е моя! - И каква е тя? - "По дяволите, купи си го тогава..."
 5. @seal_reinforce, загрявам аз с "Любовта и съдбата", че да съм в кондиция Инак, главната тук, не не мой я мериш с Дедо. Тая е съчка, де и за разпалка не става, даже и Кравешкия поглед надмина, а с Дедо цял лагерен огън да накладеш- квалитетно дървесо.
 6. Хах, нали, но го догледа. И аз така. Дето и не гледам почти японско, защото не понасям повече от половината време да ми дават озвучено, какви мисли витаят в главите на героите, добре се насадих. Поне не си сама в безумието!
 7. Е тя като беше студентка, да не би да видя да ходи на лекции Виж от секса барем, сатенени балдахини показваха.
 8. И от мен, Кева! Много любов,здраве и успехи!
 9. Как какви- японски . Та по темата. Богаташче с травма от миналото и Пепеляшка с ниска самооценка, се лекуваха със секс и така 10 епизода, до узаконяване на лечението, щот тя безнадеждна и трябва да я лекуват до края на дните ѝ, а той се поизлекува, но пък взе ,че си докара обсебеност.Горчиво и сладко( кафе и ванилия), няма то така да стане лечението, ами пичът да вземе да заложи на икебаната, че да му дойде акъла на дървесото, ма не ме питат, да им кажа. Тая героиня държи първенството за дървесо на всичките земни кълбета.
 10. Много красива Мима, даже с бретон. Мъжете покрай нея подбрани, както винаги, начело с Уолъс. И историята приятна, поне от изгледаните 11 епизода, а това е началото и тепърва предстои по-интересното предполагам.
 11. След като целият корейски народ го анатемоса депресирания, пияницата, приятеля на пьонтето, а нея изкараха светата великомъченица, тоя чат е като зов за помощ от негова страна.Подозирам, че сам го е дал на Диспач, за да не излезе още по-черен, ако го публикува, както обещаваше. Четях и не вярвах на очите си, че съществува такова безумие. Любов ли бе, да я изчатиш, камо ли да я изчетеш! Почвам да вярвам, обаче вече на сите малоумщини и простотии в корейските сериали. Без аналог са корейците просто по идиотия.Признах ги. И двете мацки от сериала му, са заявили, че ще я съдят безумната.Време е, да ѝ вземат всички средства за публикация и да ѝ спрат нета, да я облекат в усмирителна риза и да я оставят да твори в обкръжението на животните ѝ, ама не знам дали и те ще я изтраят.Бай Брадър патки да пасе в сравнение с нея. И кво ся, ще чакаме тати да гушне букета, та да има развод. Тоя сериал може да продължи повече от "Дързост и красота" и да не доживея да го догледам, ако и майка ѝ е хванала някой по-млад ахмак.
 12. При толкова откачена нация, един повече, един по-малко, все тая, няма да се подобри кой знае колко генофонда.
 13. Сериалът е за̀светен. Постепенно набира скорост.Докарала съм, го до 17 епизод и тепърва започва обучението и мисля още по-интересно ще става.
 14. Симпатично беше. Почна ,като 50 нюанса сиво, после порозовя, но краят си върна боята. Партията -майка, не би допуснала толкова отклонения от правия път, ако беше китайско, но за радост- не е.
 15. Lawandula

  2ne1

  Кой си може, го може! Изпълнението ѝ на музикалното шоу "Queendom" с песента 'You and I'.
 16. От мен имат браво. Държаха си логиката от началото до края, който за радост не оплескаха.Нямаше черни, бели, добри и лоши. Имаше хора, със собствени гледни точки и действия, основани на тях. Доста по-различни от нормалните герои за корейска драма и доста по-различен край, от това , дето всекиму според деянията. Реалистично.
 17. Е не е само за корема, той е в кюпа на пьонтето, явно мислеше, че следказармено ще е позабравено.Коремът е последната капка в чашата на "праведните", "безгрешни" и "идеални" корейци.
 18. За съжаление, цялото второ поколение с много стойностно, а не само комерсиално и каквото се харесва на тълпата, каквото предимно наблюдам в момента, май е тръгнало към историята. И аз скърбя за двете групи. За съжаление, цялото второ поколение с много стойностно, а не само комерсиално и каквото се харесва на тълпата, каквото предимно наблюдам в момента, май е тръгнало към историята.Има да гледаме подскачащи ансамбли от 7-9-11-13-15-17 човека, дето няма време и да си отворят по веднъж устата, независимо даже дали и могат,но пък добре подскачат.
 19. Хубавото Хони-великолепно, както винаги и все по-хубаво, както винаги. Първи епизод- приличен, но ако не беше Хонито, а някой смотльо, можеше и да не докарам до втори.Надявам се наистина на шоу.
 20. @kandala, от здраве и късмет да не се отървеш!
 21. И аз мислех до днес, че са луди за връзване, но като чета масовите коментари, май, че не са. С какво друго двама не особено кадърни актьори могат да блеснат в Корея- или с нетрадиционна сватба, или с пищен развод. А тия направо и двете- абсолютно добре направен разчет.Като се вземат предвид и младоженските серии, с които подготвиха почвата, оппааа. Чак пък толкоз луди, с една и съща агенция ( тя се присламчи след брака там, беше в YG, но не я дооценили, видите ли- писателката, поетеса, художничка,текстописка ,композиторка и актриса)! Точно пък YG, няма да оценят такава гениалност, кога и Дракона-Гошо даже, немой се мери с нея.
 22. За мен и двамата съпрузи са за клиника. Ясно, че живеят в Корея и всичкото това изкарване на показ на кирливите ризи е с цел, да ги жали обществеността, кой повече, кой по-малко. Тя нахлува във временното му жилище, лъжейки портиера и му проверява телефона, вчера пък той я заплашва, че ще изкара целия чат в Kakao Talk, а не избирателни извадки, тя го нарича предател и твърди, че не използува Kakao Talk и т.н и т.н. Корея, Корея, но тия не са в ред. Той вече загуби един от договорите си с козметична марка( без да му искат компенсация), която е за щастливи съпрузи. А от въпросното предаване за младоженци, за което вече писах, останах с много неприятни впечатления от нея. Той беше предимно послушко. И те го спряха, щото нямаше други луди , които да се съгласят да се показват след тях. Някой питаше за сватбата и брака. И там явно беше взела инициативата.Сама отишла и регистрирала брака с документите на двамата, не правиха сватба, за да не харчат пари, а това дето биха изхарчили го дадоха за благотворителност( както се разбра, тя ги е дала, сега си иска половината.Също разказваше по разни предавания, че тя първа му е налетяла и нацелувала.
 23. Ма нема нужда да гледаме сериали. Тия спретнаха направо шедьовър, такъв, какъвто нито на един корейски режисьор до сега не е хрумвал и на никои актьори не е е стискало да изиграят. Развод на двама известни, ходещи на психиатър, показващи публично колко не ги слушат главите, вкопчени в борба за електроуреди, апартамент и връщане на пари, с елемент на алкохол и други жени. Тя иска да Ѝ плати 3 години по 30 долара дневно, че е била домакиня. Очаквам той да поиска три годишна компенсация на сексуално незадоволен, поради изтъкнатата от нея причина с подробно описани несексуални елементи по тялото, разкритието на която е умопомрачително. Очаквам кулминацията, в която да разкажат за несполучливия си сексуален живот в опиканите от кучета и котки балдахини и краят в който тя свири на рояла в бяла спретнато апартаментче, а той пие в бар, обграден от "непорочна" естествено, женска корейска масовка. П.П.Малка дупка в сценария.Така и не разбрах що му иска по 30 долара на ден за обслужване, като твърди, че голяма част от времето не се е прибирал вкъщи. Почвам да си мисля, че при проблемите му с алкохола, сигурно е бил пиян, като е подписал документите за брак. Тя сама, както знаем регистрира брака им и след като е изтрезнял и е видял какво е сътворил е изпаднал в депресия.Сватба нямаше и се оказва, че парите за благотворителност, вместо сватба, са дадени от нея .Тя също изпада в депресия, след като не може да го контролира и едно куче и умира. Резултатът от това е виден.Двама, яко омазани в л...а. А връзката с пьонтето, направо е черешката. Като негов близък, представяйте си картинката- едни мераци, друга реалност. Двойката Сон-Сон, не може да им стъпи дори на малкия пръст.
 24. Какъв негативизъм! Що казваш сега, може пък някой да не е разбрал. Има и цели двама вървящи Убавци за стръв, но на мен ми не стигат. Без певачи, каква песен да слушам!
×
×
 • Create New...