Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,647
 • Joined

 • Days Won

  72

Everything posted by Lawandula

 1. @42°10'24°30', тя ОНАЯ тема, като Стефка Костадинова. Много тренираха и тренират, но рекордът все си е неин. Но дай Боже да имам удоволствието да коментирам с всички ви за новия рекорд. Живи и здрави! И коментиращи! Колкото до това, че някой се притеснявал да напише мнение, ами толкова по-зле. Като не се уважава сам, дотолкова, че да изкаже мнение, след като го има и да го аргументира, било то различно, няма как да му се помогне. Не може човек да е харесван от всички и това да е причина за притеснение, според мен.За какво е иначе форума, ако няма мнения, спорове, закачки и забава.
 2. @bond, съотносими- едва ли. Там имаше сложни геометрични фигури, як лош дразнител, а мозъкът на героя на Мин У беше ненаредим пъзел. За края, да не говорим- мат за драгия зрител. Това ми държи първенството за всички времена. Та този тук, има много малко предпоставки да предизвика бурна клавиатурна дискусия, по-скоро чуденки. Пък и липсва в заглавието драма.
 3. Точно тя. Не знам защо ми е останало да са 70 страниците. Толкова коментар бяха и спорове, че може и изтрити да има. Но все още държи първенството. Мъчиха се някои съфорумци, да я достигнат по едно време , но не успяха.
 4. Споделяйте, споделяйте, не виждам някой да има против. Тъкмо може най-после ОНАЯ тема със 70 страници да загуби рекорда.Много се мъчиха, но резултат до сега няма.
 5. Аз пък не разбирам, каква логика търсите в корейски сериал, като в половината сериали забравят даже какво са давали в началните епизоди и го завъртат накрая според зависи. Факт е, че е осиновена и готвена за продажна монета. Факт е, че не се е съгласила и е свободен електрон.
 6. Е, ако имаше пари главната, щеше да изчезне в Канада. И ко прайм със сериала тогава? Сега занулена, бач при двамата през ден, да може геометрията да върви и така още 12 епизода . Всичко друго и други, ала-бала за фон.
 7. Не мисля, че е подценен. Захаросано и наивно, даже сегашните първолаци няма да заинтригува. Те сега са къде-къде по-напред в отношенията. Виж за детската градина - бива. И за яслена възраст става- има животни.
 8. Ооо, Шисъс не го пропускам, ако не е глупотия. Много го бива за комедия с романс. Пък и скоро не е показвал гащи.
 9. Вярно, кой ли помни лицата на чиновниците от НАП, НОЙ и т.н, но като те развежда сет пъти един и същ глас, все ще го чуеш поне. Както и да е- то с толкова бели конци, дето се виждат съшито тук, че няма смисъл да ги коментираме. Карай- сериал да става. Инак как от сирачето, избрано едно към кесим ще направят такава дама. Едно става ясно след края на четвърти- от другата седмица ще имаме вече интрига и надявам се и комедия,че и романтична, защото така пише, де.
 10. Няма как да го приема, защото той я развежда немалко пъти и макар да развежда десетки хора, си я спомня, като също помни, че тя винаги поема вината. Да е някой невзрачен дядка, да не го забележи, а той снажен хубавец. Дето се вика като чуваш един и същи глас толкова пъти да те развежда, хич да не е е, все ще го погледнеш- ааа, пак ли тоя ми се е паднал. За мен е абсурдно.
 11. В трети епизод виж. @Rossi Yankova, Роска, на Диспач това му е работата, да пуска скандални новини, за хляб и зрелище на масовката. Защо точно с началото на драмата- може да има причина. Аз вече не им се чудя, нито на корейската, нито на китайската фенщина. При все, че мечтата им( на масата златотърсачки, съответно златотърсачи, които не са родени със сребърна лъжица в устата) е да са Пепеляшки и Пепеляшковци и да намерят принцове и принцеси за да се подсигурят, като видят някой намерил злобеят. Нормално-завист, при все, че Минка е далеч от Пепеляшка. В случая завистта се маскира със загриженост, че бил сенчест, че и с Hermes чехли. Минка не е някой айдъл от мъжки пол с женска фенска аудитория, че да я треснат, но пък сериалът се конкурира с други. И понеже не вярвам да е от хитовите, понеже не е за хигиенистка и шеф( те се радват на всенародната любов), не вярвам да са очаквали космически рейтинг, та и това не ми се връзва. По-итересното е, че героинята в сериала е натрупала бая пари от продажба на криптовалута, което не знам закачка ли е от нейна страна. @bond, писали сме едновременно, та се върнах. Както писах, грам не им вярвам на загрижеността. Минка печели сигурно немалко, за да си търси Чичко-Паричко и явно и е кеф с него, а и има нов сериал. Ако реши, че иска да създава челяд, нормално е да спре.
 12. Аз ли нещо недовидях, но как тя не го знае, ако е бил съдия на разводите ѝ, или той просто си представяше нейните разводи? Колкото до икономката- тя просто си загубва работата, защото се е провалила с нейното възпитание. Питомницата поради тая причина и плаща. Но по корейски може да излезе и майка ѝ.
 13. Е видя се от втори епизод миналото на главната. Предполагаемо беше да е чеболка Не е като да набира скорост като Ферари примерно, но ускорява все пак сериалът. Продължавам с гледането.
 14. Нали се сещаш, че в Корея, събират тарапана и се женят с някакъви там водещи на сватбата и ги смятат за женени. Но разписали ли са се в държавно учреждение, сключили ли са църковен брак, на тия сеири никой се не интересува. Там главното са пликчетата с пари. Та, това е бял кахър, че се жени през седмица. На хартия, реално няма брак, а няма и как да има.
 15. Изгледан първи и от мен. Да съм във възхита и някакво очакване с нетърпение на втори- не съм. С една дума- гледаемо. Минка само едни скули останала в лицето и едни ходещи клечки- краката. Доста ги поразходи и показа. Пустата им мания за скули и слаботия! @bond, ами не дадоха подробности, може би нататък.
 16. @bond, значи не само мен ме дразни. По тая причина даже Bie Thassapak Hsu , който харесвам, го гледам само в китайско.Добре, че е наполовина китаец. Да ме извините всички, но мадамата горе(потрудих се да я разуча), адашка ми е даже, направо си изглежда като траверса. И не е само тя.
 17. Чингу, пробвах навремето точно с тоя Кен( в Прага ли беше действието, ако ме не лъже паметта, но някъде из Европата беше в началото, та само него си и знам- симпатяга), но Барбитата бяха толкова кресливи, че се не траят. Нищо не е в състояние да ме накара да си причиня тайски крясъци. Те половината са и с пол неизвестен, поне за мен, като ги гледам. Твърдо нье.
 18. Само да питам, стана ми интересно от картинките, това от кой род е, че вече взех да се обърквам ?
 19. Е,като сме на тема мода и аз да се отчета. Едно време беше на мода да си пушач и срамно да си педал, сега е обратното. Откакто поничките станаха донъти, кексчетата -мъфини, се чудя, дали да не хвърля във фурната филия с лютеница и да я презентирам като балканска брускета. Дадох пари на приятелка за пластична операция, сега не зная как изглежда,
 20. Споко, аз пред такива химично нацепени, предпочитам да гледам конете.
 21. Ха,ха-приключения! Землянинът и Извънземната нямат празно.По-добро и от първия сезон. Де да беше само приключение, а то и отклонение, но пък гарантиращо добро настроение.
 22. И от мен едно любимо, дето винаги се чудя кое повече харесвам. А кажете вие, коя от двете звучи по-добре с Дракончо?
 23. Той и Михаил Горбачов почина на края на август, но съобщиха между другото. Реално, може и повече да е направил от коронованата особа за света. Та всеки си има право на мнение и предпочитания и няма нужда от заяждане.
 24. Такава сладка и смешна глупост не бях гледала. Героите видяхме какво пиха с минал срок на годност, но сценаристите не е ясно какво са пили, за да го измислят това в десети епизод. Неочаквано, но надминава първия сезон. Няма такива сладури други просто, сигурно във всички глупости и неглупости, дето съм гледала. Тя с кривото зъбче, той с трапчинките- идилия. Ползвайте като антидепресант и срещу лошо настроение. Чудя се на жена му на главния с кой акъл го е пуснала да снима, но да е жива и здрава!
 25. Няма да излезе по-добър от корейския.С многото серии загубиха темпото и искрата. Десет години го мислил Джан Хан, две години го цензурираха и сега фенщината го атакува, заради ниския рейтинг. И след атаките гледанията доста се увеличават на принципа" лоша реклама няма". От мухата слон направиха за една ръка. В крайна сметка не е по обществена телевизия в семейното време, дето слагат ореолките пепеляшки и принцовете или възхваляващите партията. Нормални взаимоотношения между възрастни, даже наболяли проблеми разглежда, но на фенщината и идвало пошло. Странно ми е само, как гейските не им идват пошли, а нормалните-да, ма карай, китайска им работа. Ще си го доизгледам.
×
×
 • Create New...