Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Everything posted by Lawandula

 1. Пу, фризьорът за мен, че имам спешна нужда! Други претенции нямам. Е, можеше и без белите хавлийки, но те явно 2 в1- и за температурата и за подстригването са свършили работа.
 2. Да е жив и здрав Батко и още много, много роли! Хулен, възвисяван, обичан, мразен и какво ли не още в Корея, но за мен- най-добрият !
 3. Това съм го докарала до 22 епизод. Гледам тук Леко и приятно. Наблягат повече на романтиката. Актьорите симпатяги.
 4. Чехли да, но не от запазената сериална марка синьо и бяло рае, като на Звездьо. Тя и на погребение се беше запътила с тях, но явно не са били достатъчно парите от рекламата, та я спря докторският секретар.
 5. Абсурд- при такъв психиатър и сънбето му! Че даже и тия у лево не могат сe разочарова.
 6. - Ученици, каква е дилемата на Хамлет от съвременна гледна точка? - Да се ожени или да се омъжи, госпожо. Въпрос към радио Ереван: - Защо хората казват:"Да не дава Господ." Отговор на радиото: - Фразата се родила след като Господ дал Ева на Адам..
 7. Благодарско за номинацията, но нямам това време да следя всички текущи, но там дето следя, с удоволствие, като имам време. А времето, както казват е пари, та за това съм винаги благодарна, като ме осведомяват, като превеждат сериали, инфо и т.н, защото за това, някой се е лишил от времето да се забавлява, гледа и т.н. P.S. За протокола. Нима в сайтовете за филми и сериали, към даденото заглавие не се споменава почти винаги и рейтингът?! Това реално се смята за критерий- субективен, обективен, но факт. По тая причина коментирах, защото забелязвам сранни неща във форума- бяха изтрити мнения за рейтинг преди време, а мнения с обиди към потребители- не, което мисля не е нормално.
 8. На мен пък ми харесва да съм осведомена и някой да ме осведомява, че да не ровя. @dido100, мерси! Рейтингът е част от даден сериал, харесва ли ни, или не. Макар не винаги рейтингите да съвпадат с нашето виждане, все пак са критерий как се приема даден сериал и за гледаемостта му, а това си е информация за сериала.В случая, тук, съвпада с виждането ми за сериала.Там пък дето не съвпада, не ми пречи, а ми дава повод за размисъл- за друга култура, гледна точка или фенщина ако щете. И темите са за това, да осведомяват за сериалите чрез мнения, различни гледни точки, статистики, статии, рейтинги и т.н., а не за коментиране на потребители, дали ни е писнало от тях, или ни кефят, още повече, че могат да бъдат блокирани, да не се четат и т.н.
 9. Според мен, заслужено обра наградите на БГ радио- за текст, албум, изпълнител. Пък и си го харесвам открай време- откак е на хоризонта.
 10. Съгласявам се, погледнато от този ъгъл си е така. И за останалото . Су Хьон направо разби откъм предаване на емоции без думи в сцената с Лепката на терасата и не само там. Определено е много добър. На Со Йе Джи и е по-лесно. Героинята ѝ, поне външно, за пред хората, е по-праволинейна... за сега.
 11. Корейската фенщина пак недоволна от показаната сексуалност на екрана. Тия спирачка нямат. Псевдоморалът им е номер едно на всичките земни и неземни кълбета. А от екипа са рекли, че ще се поправят. Ей сега ще има рязане занапред. Кой видял торсове видял и кой пипал с това ще остане!
 12. Всички доволни и щастливи за край и ние в унисон с тях! ШампОанското се ля на макс! Висша мода не видяхме, но за това пък Джонито достатъчно много, с пърхаща Раба покрай него. Можеше и малко повечко романтика, но дали Раба има условия, дали партията майка цензурира, резултатът е тоя. Свежо, ненатоварващо, направо разтоварващо, без Пепеляшки и принцове, де им е изпила патка акъла по Пепеляшките, без тайни офис връзки, че и даже с умни тъпи ъгли, дето знаеха кога да спрат.И без големи драми, че ме засърбява вече от такива измислено докарани! Още веднъж благодарности за екипа, доставял ни порциите всеки ден! Страхотни бяхте и сте!
 13. Това се оказва изненадващо свежо.Пък и ми харесват сериали с Шанхай от това време.
 14. Е па чакаме да отваряме шампОанското!
 15. Да бе, на ква се прай! Даже Батко (Бьонг Хон) го уважи- изпрати му фургонче на снимките с кафе и хапване, а тя с Хонито на диван, стари филми ще зяпа.Я да беше Ъглополовящата, нямаше да се мае.
 16. Брависимо на вас! Устисках да го гледам с бг превод всеки ден, заради огромния ви труд и всеотдайност.Няколко пъти понечих да мина напред, но ми се видя живо предателство и се спрях. Поне аз, на по-бърз превод, до сега не съм била свидетел и не съм гледала текущо с бг букви, поради нетърпението ми, когато ми е интересно. Да сте живи и здрави и да ни глезите пак.Голямо Благодарско!
 17. Е, не го прецакаха, за сега поне.Но, че никога не е късно- спор няма.
 18. Рожден ден на темата. И разбира се, татковците с отрочето. Още много години да го срещаме!
 19. На мен пък ми хареса. Показаха най-после в този точно сериал и много в този епизод, нещо дето не помня от кога не бях гледала- че в Корея имало хора, като по цял свят, дето могат да говорят по човешки и да водят нормални разговори, а не да си разменят някакви измислени превзети и извънземни приказки, че могат да се целуват човешки, да си губят времето, като всички хора, а не само да работят и пият по кръчмите на задължителните следработни сбирки, да прекарват време с точния човек вкъщи или навън и да се кефят без особена причина, абе да правят най-нормалните човешки неща. Даже и пижами имат. Пейнтболът хем имаше причини да го дават, хем нямаше как да покажат цялото снаряжение за 2 мин. Всички действия на героите са логично обосновани. И в живия живот не е всеки ден екшън, та не ми беше скучно, а достоверно.
 20. Все пак да не забравяме, че темата е на Биг Бенг.Коментарите за другите в техните теми по-добре, според мен. Техните скандали си им стигат.
 21. Браво! Заслужава успех. Изключително много го харесвам- харизматичен, отличаващ се, талантлив и откровен за неща, на които на болшинството известни в Корея им пука да говорят.Имаше не много успешни по негово мнение проекти, здравословни проблеми, но е боец, за което още повече му симпатизирам.А стайлингът му е винаги убийствен. Абе- различен!
 22. @abador, здрава, щастлива и все толкова "луда"!
 23. Като изкараха на показ бръмбарите в главите на всички първите два епизода, в трети и четеърти пеперудите бяха на ход вече. Харесаха ми, само дето не мога да реша кой ми е №1 все още от претендентите. @seal_reinforce, много точно- "Абе знаеш ли колко удобно става по някое време, все да бягаш... Хич не е нужно да ти е непоносимо, важното е да ти е лесно" Там ще да копаме.И ще дирим любов. П.П. Допълних си след гледането на четвърта последното изречение, че да не взема да се отнеса в дълъг нов коментар за родителството.
×
×
 • Create New...