Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content count

  3,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Lawandula last won the day on August 19

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

1,885 мочи

4 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,292 profile views
 1. Lawandula

  Big Bang

  Едно потресаващо изпълнение на лидера. За всеки случай +18 Предполагам, че има такива, дето не са го виждали, а за другите- преговор. И как на 13 годишнината без големият трамплин за групата. Песента празнува пък, своите 12 години.
 2. Lawandula

  Ahn Jae Hyun (Ан Дже Хьон)

  Ами завалийката не можа да издържи явно себично-егоистичната кака да го разнася по разните шоута, да го командори, да го ползува за слуга, за гледач на кучетата и котките ѝ, а тя да лежи, да композира и писателства.На всичкото отгоре, поне от видяното в шоуто, дето ги следеше камера по 20 часа,което се насилих да гледам от чисто любопитство, тъй като от самото начало ми бяха супер странни и пари не му даваше. Буквално го правеше сам да си говори.А болежките и нямаха край.Голяма досада беше.Направо го съжалих. Голяма излагация с публикуването от нейна страна на диалозите им в някакъв чат. Сигурно вината е взаимна, но тя ми направи лошо впечатление от общите им изяви и интервюта. Поредния прелъстен юноша бледен, не издържа хомота и изостави прелъстителката кака.
 3. Lawandula

  Big Bang

  Да е жив и здрав Гошо и да излиза вече от окопа. Останаха 70 дни. И 13 години BIGBANG Хайде, още поне 3 пъти по толкова!
 4. Lawandula

  Parasite (2019)

  На руски с озвучаване не е проблем да се гледа. Със субтитри изчезва бързо, където и да го качат. Открих го с руски субтитри за онлайн гледане -тук Не знам колко ще се задържи, за това гледайте. Комедия, сатира, трагикомедия, та до ужас.Филмът се гледа леко, макар да засяга много сериозни проблеми и точно това, може би го прави различен и харесван, защото има много наградени филми, които въпреки супер наградите и суперлативите, са трудни за гледане. Киното, все пак не е само за група ценители и създатели, които да се надпреварват, кой е по-по-най. Актьорската игра, няма нужда от коментар.Старата гвардия, очаквано на супер ниво, младите не падат по-долу. Браво на корейците!
 5. Lawandula

  Watcher (2019)

  По въпроса за заглавието- отговор от първа ръка- режисьорът. Той казва в едно интервю "Както подсказва името, "Наблюдател" представя това, как дадена ситуация или случай могат да се променят в съответствие с гледната точка на човека, който гледа(наблюдава). Та, гаданията са били напразни. Всеки герой е наблюдател от собствената си камбанария и вижда това, което иска да види.
 6. Като се губиш от форума, така става. Я пробвай тук онлайн.
 7. Lawandula

  Watcher (2019)

  Ееее, не де! Признай си, че поглеждаш! Хан Сок Кю е безподобен,което не ,че е изненада. Дори и само заради бих го доизгледала, да видя физиономията му накрая.
 8. @lady of the lake, би ли написала, в кой точно са въпросните кнедли?
 9. Lawandula

  Watcher (2019)

  Ще видим, четири епизода са доста. Може пък да излезе заек от цилиндъра. Хич да не е друго, поне голяма "реклама" направиха на прокуратурата и полицията.
 10. Lawandula

  Watcher (2019)

  Тоя пък дребен мишок Дидо, от кое си разочарован.Те всички тотал са корумпирани и навързани, като свински черва, полиция и прокуратура .Поне в реала в момента в Корея това всеки ден излиза .Медиите пускат муха, от нея раздуват слон и полицията почва разследване, прокуратурата подглася, но никоя едра риба не улавят, а само някоя звЕзда затриват. Върхът на пирамидата все недосегаем. Пет епизода, не знам какво ще ни баламосват още.
 11. Една от песните на главния от филма в негово изпълнение, защото той си е супер изпълнител и музикант с бг.субтитри- цък С български онлайн не намерих, но с руски за онлайн гледане тук
 12. Как попадах на филма не знам, но голяма сладурия. Разтоварващо, приятно, романтично-глуповато, хубава музика и сладури. Гледайте, ако ви е кофти, за да си оправите настроението, а ако не ви е, да ви стане още по-весело.След като го изгледах, влязох и го открих във форума, но другите след мен могат да се възползуват от бг субтитрите.Приятно гледане!
 13. Lawandula

  Melo Suits Me (2019)

  Отде да знам, хич го не отразих в навалицата.Освен това превъртах, шот реших да дремна по препоръка на Дидо, пък то ме издразни и ме разсъни.Това да го изгледаш без превъртане си е направо геройство.Пък и като не е блонди, трудна работа, бяха ми еднакви сите, за срамотия след толкоз години гледане.Сигурно скоро, благодарение на пластичната хирургия няма съвсем да ги разпознавам. Ако ме питаше примерно за Baek Ji-Won, там ли беше, веднага щях да ти кажа -да.
 14. Lawandula

  Melo Suits Me (2019)

  Чудя се как си заспал.То освен, че тъпня и супер дразещо, барабар с тия, де актьорстват. Рядко се вижда толкова трагичен първи епизод. А диалогът с чантата, направо беше апотеоз на тъпнята.
 15. Lawandula

  Именни и рождени дни

  @bealonenomore, здраве и щастие по твоему!Честит Рожден Ден!
×