Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,763
 • Joined

 • Days Won

  78

Lawandula last won the day on November 25

Lawandula had the most liked content!

7 Followers

About Lawandula

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

6,116 profile views

Lawandula's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

6.1k

Reputation

 1. Нямай грижа- твоЙ-то си е твое. Ако питаш мен е Шу, а не Сю.Всеки път наострям уши и все Шу чувам по разните реклами и презентации, но не претендирам за достоверност. Важното е, че го бива. Гледах и доста задкулисни клипове от сериала.С Мима се забавляват и всички покрай тях.
 2. Всички ги бива, но Сю-то, действително е талант. Гледам му всичко и наистина всичко му се отдава. Мима си е Мима, добре им се получават и естествено диалозите, Сю-то- явно не се притеснява. Останалите също не са скучни и пълнежни, а всеки със собствен колорит, което си е голям плюс също. Докарахме до средата почти и явно добре са цензурирали след толкова отлагания, та чак целувка още няма, ако изключим въображаемата.
 3. Честит и от мен, на пропуснатите и на тия, дето ще пропусна от незнание. И аз съм със същата чуденка, като @bond.
 4. Идея нямам дали са сгафили, или са пуснали и необработена версия, но автопревода вчера при руснаците излезе с въжетата.
 5. А такова виждали ли сте- да пуснат неотредактирана серия, където главната е с предпазните въжета. Гледайте тук от 29 минута нататък, въжетата и главната.
 6. След трит еизгледани епизода, като изключим прераждането, което за сега не успявам логично или нелогично да вдяна, сериалът ми е интересен. Няма излишно пълнене на време, покрай главната интрига. Актьорите и те са супер.
 7. Ай ся подробности. Важното беше , че Лепката най-после направи връзка с централата, щото до сега главата и служеше само за поставка за шапки и главната и тя.Падането я приземи окончателно и намести парчетата от пъзела в мозъка ѝ. Останалото е безцветен фон.
 8. Тия в Корея, взех да ги мисля. Сонгчо и той като Минка, само кожа и кости останал. Още не мога да докарам до трети епизод , заради текущите китайски, но чета добри отзиви. Удоволствие за гледане беше малкият актьор във втори епизод. Просветна след тъмнината от първи.Завързаха отмъщението, пък да видим.
 9. Мераклии няма ли? Изгледан първи епизод. Мътно и кърваво, че и прераждане. Надявам се от втори да просветне.
 10. Нормално е главните да са по-обрани откъм емоции. Не са на петнайсет я.Тя за пръв път разбира, какво е да те обичат не на думи, а на дела, а той гледа да не я изплаши с чувствата и действията си. Нежност видях, което е много по-нормално за ситуацията от страст. Колкото до лепката, никой не и е виновен, че не разбира от "не" и че за всяко нещо си има лимит. Нейното почва да граничи с параноя. И в живота бол такива. Винаги са ми били жалки. Като сам не се уважаваш, как да чакаш уважение от другите.
 11. "Парен каша духа"- нормално.Бая подуха главната- нормално, па се престраши осъзнато да опита- съвсем нормално и логично, предвид това, което преживя с брака и раздялата. Та, по тая причина и си харесвам сериала- събитията следват естествения си ход, а действията на героите вътрешното им убеждение.
 12. Това си върви много добре. Никой ли не гледа?
 13. Не питай, а го мятай, щом Сюто успя да те изкара от землянката.
 14. Да, започна феминистко, но мисля, че е рано за толкова генерални изводи.
 15. Присъединявам се, както обещах. Изгледани два. Динамично Колкото до Мима и до Сюто- не е като в корейски сериал, да пуснат някоя 20 годишна певачка, да играе професор с име, успял адвокат и от сорта. Съвсем си е на място Мима за героинята. Проблемът е със Сюто, че има вид на студент първокурсник и не му личат 28 години. Много плюене по форумите от фенките му, но то за тях угодия няма. Мен ме не дразнят.
×
×
 • Create New...