Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Lawandula last won the day on February 11

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

2,455 мочи

5 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,739 profile views
 1. Не, бе, кво ти подмладяване, направо безсмъртни.Но първо трябва ни подготви за изпитанията.
 2. Как ко, няма да казваме нищо, а ше се молим на Дедо!
 3. Бременна само във фантазията на феновете. Просто роклята е такава.
 4. Най-много от всичко ме издразни, че брат ѝ и снахата на Се Ри, си контактуваха със Северна Корея, кога им скимне, а за нея и изгората, беше невъзможно, при положение, че баща му е мега важна клечка. и видяхме, че ползува самият той интернет. Ама двоен стандарт, за по-драматично да се търсят в Швейцария, що тя колкото "наше село". А то и у "наше село" даже продаваха последната продукция на Се Ри . Ама нейси.Нали ни разказват приказка, трябваше да завърши "и принцът намерил принцесата и три дни яли, пили и се веселили" Инак, от финалния епизод любимият ми кадър беше този с ятото волно летящи птици над двете Кореи. Това беше единственото смислено нещо в епизода.
 5. И посланията от видеото в публикацията -цък
 6. Една по-различна Раба( автоматичните субтитри работят)
 7. Толкова се смях на спортиста, че чак се задавих, като го гледах за сефте. Нямаше обаче подходящ момент да ви го пусна, но на-дойде.
 8. Не мога да ви разбера! Не ще да кльопа Дедо ви зобта. Тя може на безсмъртието да му навреди и със корона( ама вируса) да го снабди. Седи си, пие чай и пак поти се, а не въф фитнеса- мъчи се. Имунитет добива той , имунитет, да бори се със вируса проклет. Шот мускули за здраве не помагат, а чаят е къде, къде по сладък. И ся сериозно. Джентълмен човекът. Раба балкони нема, той да тръгне да я засенчва- не става.
 9. Абсолютен купон песента. Дедовчето реално по-добро и от двамата си задръстени родители, хеле от тати, пардон Деди. Мима трепач. Сите се мъчат и се правят на интересни, а Мима в ритъм, като 1+1 =2 си го изпраска. Още веднъж ако изгледам видеото и съм готова.И без това цял ден ми бучи в мозъка, ще го докарам и танцувайки и подпявайки. Но пък Дедо обра точките с кърпичката, не мойш го сбърка. И на бродерия я докара и на цвят. Абсолютно запазената марка- виолетовка, не ква да е!
 10. Най-добър рейтинг за всички времена на tvN, задмина последният епизод "Гоблина", който държеше рекорда. IU пък разби всички класации с оста- Perfect All Kill.Рейтинг 23, няма нито една драма в последно време, да не кажа последните години, по никоя телевизия, камо ли пък недържавна,освен ония дългите семейни сапунки, дето си достигат винаги около 40. Факт! Най-високите рейтинги последните години, са все на драми с известни актьори и то не от най- младите, или поне в комбинация.Колкото и да бутат айдълията за рейтинги, не им се получава явно.Никоя такава драма не успя. Тук актьорите(всички), направиха драмата, като не може да се отрече, че ако ги нямаше главните, едва ли другите щяха да бъдат забелязани и гледани. Леко, забавно, романтично, фантасмагорично, че и с щастлив край. Явно народът се е уморил от дълбокомислени тежки драми на хора с психични отклонения и всякакви недъзи, от корупционни скандали и политически интриги, от прокурори и полицаи, затворници и свещеници, че и от плоски драми с плоски реплики, като за айдълията, пък били те и исторически, които за корейците са си отделна свещена територия.
 11. Взе ми думите от клавиатурата! И без "След една година" не може.Няма се излагат я!
 12. Неделна киновечер. Изтеглила съм последните три, но ще почакат да видя либоФта на Бинито и изгората, па тогава. Викате, Дедо пак стъпи накриво? Много романтика след 26 и 27 де се романтясаха, щеше да дойде нездравословна, сигурно, та набързо ги сгромолясаха.
 13. Я си признавайте без бой, кой не погледна първо заветната "59" минута. Тя тук по-точно 109-та.
×
×
 • Create New...