Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,894
 • Joined

 • Days Won

  85

Lawandula last won the day on February 19

Lawandula had the most liked content!

7 Followers

About Lawandula

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

6,350 profile views

Lawandula's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

6.5k

Reputation

 1. Ами доста прилично, поне това, което съм гледала, а аз съм от нетърпеливите. Ако имам опция автоматичен на български или руски, винаги предпочитам руския.
 2. Ето, тук може да гледаш без закрит достъп, четвърта вече я има.
 3. Рускините коментират, че е слаб и евтин сериал, само на Убавци го докарвало. Аз загледах, но не ме хвана.
 4. Е трябваше да докарат до 50 епизода, но един от малкото все пак гледаеми с тая бройка.
 5. Тайванците са скрити лимонки. Кютат, кютат, пък вземат, че извадят нещо свежо, като в случая. И краят свежарски.
 6. @gig911, истинските приятели в беда се проявяват. Когато си на върха- маймуни на клона много. А както чета и той я е подкрепил след развода.
 7. Тъжна картина. Пуснете автоматичния превод на горния клип. Колкото и неточен да идва превода, един израз ми се наби- "тънех в блатото".Дано поне има шанс да се лекува след разследването. Извинения за двете последователни писания, но по-късно видях, че има субтитри. Събрал е елитен екип за защита- цък
 8. Последни новини -цък Един различен Ю А Ин, от тоя, дето сме свикнали да виждаме
 9. @vivivan, в седми епизод се изясни, че наистина са братовчеди, бракът е фиктивен, за да преметнат дядовците.
 10. @vivivan, на линка, дето съм дала, може да си го пуснеш с каквито искаш, но те като са го превели на английски братовчед, после на всички езици излиза братовчед. Може и братовчеди да са там от династията, или родственици. Факт е, че е много дразнещ.
 11. И аз мисля, че не е за оплакване, хеле пък от главния- Zhang He . Изгледах четири епизода. Добре. Гледам тук Прилично съвсем, с включването на субтитрите на какъвто ви е кеф език
 12. Няма да се чудя аз за к'во си говорите. Навихте ме, почвам го.
 13. Той ми е в любимците, още от YG времената му. И д,а имаше 13 години връзка до 2014 с Han-byeol Park, която също много харесвам. После с въпросната тук дама. Живи и здрави да са!
 14. Изгледах филма. Реално, до сега не ми се е случвало да гледам филм, който да ми хареса повече от дадената книга, та и сега същото. Хареса ми, но книгата е друго измерение. Съветът ми е, гледайте филма, после четете книгата. В противния случай някой ще остане разочарован. Това дето се чудих е, защо Том Ханкс не е взел най-големия си син, който е абсолютно негово копие, а е взел най-малкия и единственото дето ми идва наум е, за да направи и него известен, защото другите двама нямат нужда от реклама, а може би заради най-подходящата възраст с тази на героя.
×
×
 • Create New...