Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content count

  3,049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Lawandula last won the day on May 21

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

1,605 мочи

4 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,147 profile views
 1. Lawandula

  Aide (2019)

  Какъв каст само!Той ми привлече вниманието, а то взе ,че и ми хареса, Най-после нещо по-различно от розово-сополивите бози и разните там фантасмагории и чудеса. Добър първи епизод. И още един плюс- само десет епизода, че да не прекалят и досадят с гадорията. "Канг Сон Йонг има недобри отношения с Чанг Те Джун, чийто шеф е съперник на висшия законодател, което я кара да стане пропорционален представител."- Това не ми се гледа точно, щото двамцата ползуват общ креват едновременно.Без недобри си е баш!
 2. Lawandula

  Joseon Survival (2019)

  Две преведени изгледах и тая събота и неделя още две излизат в Корея. Впечатленията...Пепеляшко-стрелец с комплекси, докторка от голямото добрутро и чебол-психопат, знае ли се- може и да излезе нещо от наглед не съвсем стандартния триъгълник.Хеле пък, след като се озоваха в Чосон
 3. Lawandula

  Joseon Survival (2019)

  Сама ли бродя в Чосон с магнетичния Канг Джи Хуан?
 4. Lawandula

  Именни и рождени дни

  Стотаче, цък
 5. Lawandula

  iKON

  Същата мадама, която изпорти ТОП , бивша кандидат певачка в YG, сега порти и В.I. Тя още 2016 го е натопила, но впоследствие сменя показанията си, след разговор с бащицата, който пък сега твърди, че не ѝ е въздействал, а просто в разговор с нея е обяснил , че са проверявали за наркотици и лидерът е чист и, че няма нужда да го топи.Моментът за YG е много лош( дори Бащицата последните седмици го нищят яко) e и набързо се отърваха от него. Явно тая мадама, има доста голям списък с кандидати за пандиза. И Сънчо е в списъка ѝ на вече изпортени. Жалко! А от цялата работа най-жалкото е, че всичките тези "звЕзди" са под постоянен стрес, заради безумната корейска народопсихология и много често са с психически разстройства, прибягват до всякакви забранени и разрешени препарати и като прекалят с количествата, кабелите на телефоните или брикетите, знаем до къде стигат. Групата не виждам как ще съществува без двигателя си. А като цяло, атаката към YG е тотална и не вярвам случайна.
 6. Lawandula

  Yang Mi (Ян Ми)

  @seal_reinforce, чак пък! В официалния сайт. Гледам линия Янг Ми !Отварям да видя наша Мима ли е и опаа- баш тя! Много перла, много нещо, но на нея и отиват.
 7. Lawandula

  Different Dreams (2019)

  Това да е кусура! Костюмите и палтата са ги барнали,обаче.
 8. Lawandula

  BLΛƆK PIИK

  Едва ли ще вдигне качеството, гледаемостта може би, но виж- хубостта, със сигурност.
 9. Lawandula

  Different Dreams (2019)

  Действително начално беше поразмазано, но мисля се подобри . Минах средата(последния 11 епизод) и добре върви, като за такъв сериал, без излишен патос и в синхрон с документалното. Поне за мен, е в пъти по-добре от болшинството недодялани, клиширани, появяващи се последната година блудкаши.
 10. Lawandula

  Да споделим песен

  Нямам думи просто!Корейска- "Bohemian Rhapsody" Ограничавам се в епитетите, защото ако почна няма да мога да спра да хваля. Прекрасни- квартет Forestella "The Sound Of Silence" Незнайно защо не мога да кача клипове, та ще цъкате. Със слушалки още по-яко.
 11. Lawandula

  Big Bang

  Точно 2 години от така коментираната, единствена по рода си, на "единствения по рода си" И обратното броене за армейците.Шампанското е вече в хладилника. Малко радост му остава на третото поколение, има-няма половин година.
 12. Lawandula

  F.T Island

  И аз в един момент започнах да си го мисля, колкото и ненормално да звучи.И как да го не мисля, като преди им лапаха праха на всяко награждаване и просто нямат шанс, докато ги има на сцената. А колкото до тия. дето са мислили, че айдълите са ангели и са разочаровани, ами вече да не мислят. Ей го на- днес, скандалът с Нам Те Хьон, бившия от WINNER го потвърждава за кой ли път. Та- харесвах си го лидера, но ако е виновен, ще плаща, защото престъплението, както го представят е сериозно. С него или без- годишнината си е годишнина.Да им е честита!
 13. Lawandula

  Именни и рождени дни

  И от мен сърдечни пожелания за щастие и здраве!
 14. Lawandula

  Arthdal Chronicles (2019)

  Брех, професията- преводачка, май ще излезе по-стара от професията- проститутка. Шефчетата с кви преводачки се бяха барнали.
 15. Lawandula

  Именни и рождени дни

  @thedemon, Демонче, жив и ждрав да си и много щастливи дни! Малиий 20 години! То си е за празнуване.
×