Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Lawandula last won the day on November 9

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

2,088 мочи

5 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,431 profile views
 1. @skofiild, на опашката и от мен, честит да е Рожденият ти ден!
 2. "Щот Става" (евала, кръстнице- хареса ми) в нова драма. Тая тук, ще я преслушам, като спре да се очаква. Четири епизода се излезли, между другото. @bond, не си ли го гледал " Щот Става" във академията- главният Убавец?
 3. Какъв ли кусур сега ще намерят СМИ? Сигурно-
 4. Виповете вече се събират за голямото събитие утре . Вече имат опит. Випска радост- 2 в 1.
 5. Любовната линия е само за разпускане на героя между сечта, но тя толкова обречена, че само запълва липсата на задължителните бели кърпи за температура с бели бинтове. .
 6. Lawandula

  2ne1

  Имаше тя проблеми последните две години явно с агенцията, по повод изявите. Очаквано напускане. Аре, остана само Дара да напусне и ще могат да се съберат.
 7. Вярно ли не гледа никой!? Грешка голяма!Изпускате. Вечните Добродушка(На Ра) и Добродушко( И Сан Юн), женени и в схватка, даже по-точно направо хватка. От целомъдрие и следа няма. Всички са нагоре по стълбата, която води надолу.
 8. Като имат по 100 имена, така става .Аз си го знам Shawn Dou . Хич го не отразих в тоя поменик горе(де има само едно цък), с другото му име.А на тоя постер и той трудно ще се познае с тая конска грива на главата..
 9. Шончо не е за изпускане.Само дето бая време се чудих, защо е след 10 години, като са минали 5 от раздялата и чак на пикника на плажа ми светна ламБата. А дамският стайлингът е трепач.На моменти така се зазяпвам, че чак и Шончо пропускам.
 10. Мен пък тия на картинката най-горе, нещо не ме хващат и все го подминавам.Я да бяха Дедо , Мима, Шончо или Бегонийчо!.
 11. Добре, че е Чанг Хьок, дето уж не е главен , да мъкне сериала и старата гвардия покрай него да помага . Ян Се Джонг се справя най-добре от пишман главните. Гледам инак и ще го догледам, щото има секири и не е обозено.
 12. Помня, че го гледах доста отдавна, нозаради Хавик съм го запомнила. През цялото време ме беше яд на тъпата героиня. После прочетох ,че само в сериала е тъпа, в книгата не е такава, че сериала свършва , както и книгата ,че самият автор е написал допълнително продължение Инак седемте серии продължение, нямащи нищо общо с романа, бяха пълна глупост.
 13. @seal_reinforce, не е баш кастрон, тоя път е на тиган, шот има там някоя дръжка. Ай ся, слагай и червени точки на гифовете с неприлично за източния дух съдържание . Разкриха те!
×
×
 • Create New...