Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Lawandula last won the day on February 24

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

3,086 мочи

5 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,248 profile views
 1. Аз пък го приключих с кеф.Това е фаворитът ми до тук за годината.Може да ви е странно, но за мен, най-истинският, човешки сериал- как да сме щастливи. Не превъртях грам, дето отдавна не ми се беше случвало.Защо? Разказаха играта на всички корейски догми, как трябва задължително да живееш.. С кое ли? С това, че не зависиш от никой, не си длъжен на никой, а само от себе си и на себе си, за да си щастлив. Достатъчно е да си простиш и приемеш неуспехите и грешките си, да простиш и на другите, да изгониш или поне не размножаваш бръмбарите, дето всеки има в главата си и да си дадеш шанс, такъв какъвто си, какъвто се приемаш, да правиш и направиш това, което би те кефило и правило щастлив. Да харесваш себе си, да се одобряваш, не е ли това най-трудното! И това направиха реално героите- кой по-лесно, кой по-трудно, кой в процес, но осъзнаха, че спирачка на себе си, може да си единствено ти и никой друг, че не е важно какво мислят другите за теб и каква е представата им за теб и не е нужно да се съобразяваш с това. Та, краят не е обозване, а осъзнаване правото на прошка, лично щастие и избор на всеки. Не е ли това, което искаме всички- да сме щастливи по своему. И всичко това лежерно, без излишни крясъци и драми, ей така на куц крак, уж само похапвайки и разговаряйки на фона на приятна музика.За атмосферата вече писах, няма да повтарям. От мен браво на целия екип създатели и изпълнители.
 2. Пу, фризьорът за мен, че имам спешна нужда! Други претенции нямам. Е, можеше и без белите хавлийки, но те явно 2 в1- и за температурата и за подстригването са свършили работа.
 3. Да е жив и здрав Батко и още много, много роли! Хулен, възвисяван, обичан, мразен и какво ли не още в Корея, но за мен- най-добрият !
 4. Това съм го докарала до 22 епизод. Гледам тук Леко и приятно. Наблягат повече на романтиката. Актьорите симпатяги.
 5. Чехли да, но не от запазената сериална марка синьо и бяло рае, като на Звездьо. Тя и на погребение се беше запътила с тях, но явно не са били достатъчно парите от рекламата, та я спря докторският секретар.
 6. Абсурд- при такъв психиатър и сънбето му! Че даже и тия у лево не могат сe разочарова.
 7. - Ученици, каква е дилемата на Хамлет от съвременна гледна точка? - Да се ожени или да се омъжи, госпожо. Въпрос към радио Ереван: - Защо хората казват:"Да не дава Господ." Отговор на радиото: - Фразата се родила след като Господ дал Ева на Адам..
 8. Благодарско за номинацията, но нямам това време да следя всички текущи, но там дето следя, с удоволствие, като имам време. А времето, както казват е пари, та за това съм винаги благодарна, като ме осведомяват, като превеждат сериали, инфо и т.н, защото за това, някой се е лишил от времето да се забавлява, гледа и т.н. P.S. За протокола. Нима в сайтовете за филми и сериали, към даденото заглавие не се споменава почти винаги и рейтингът?! Това реално се смята за критерий- субективен, обективен, но факт. По тая причина коментирах, защото забелязвам сранни неща във форума- бяха изтрити мнения за рейтинг преди време, а мнения с обиди към потребители- не, което мисля не е нормално.
 9. На мен пък ми харесва да съм осведомена и някой да ме осведомява, че да не ровя. @dido100, мерси! Рейтингът е част от даден сериал, харесва ли ни, или не. Макар не винаги рейтингите да съвпадат с нашето виждане, все пак са критерий как се приема даден сериал и за гледаемостта му, а това си е информация за сериала.В случая, тук, съвпада с виждането ми за сериала.Там пък дето не съвпада, не ми пречи, а ми дава повод за размисъл- за друга култура, гледна точка или фенщина ако щете. И темите са за това, да осведомяват за сериалите чрез мнения, различни гледни точки, статистики, статии, рейтинги и т.н., а не за коментиране на потребители, дали ни е писнало от тях, или ни кефят, още повече, че могат да бъдат блокирани, да не се четат и т.н.
 10. Според мен, заслужено обра наградите на БГ радио- за текст, албум, изпълнител. Пък и си го харесвам открай време- откак е на хоризонта.
 11. Съгласявам се, погледнато от този ъгъл си е така. И за останалото . Су Хьон направо разби откъм предаване на емоции без думи в сцената с Лепката на терасата и не само там. Определено е много добър. На Со Йе Джи и е по-лесно. Героинята ѝ, поне външно, за пред хората, е по-праволинейна... за сега.
 12. Корейската фенщина пак недоволна от показаната сексуалност на екрана. Тия спирачка нямат. Псевдоморалът им е номер едно на всичките земни и неземни кълбета. А от екипа са рекли, че ще се поправят. Ей сега ще има рязане занапред. Кой видял торсове видял и кой пипал с това ще остане!
 13. Всички доволни и щастливи за край и ние в унисон с тях! ШампОанското се ля на макс! Висша мода не видяхме, но за това пък Джонито достатъчно много, с пърхаща Раба покрай него. Можеше и малко повечко романтика, но дали Раба има условия, дали партията майка цензурира, резултатът е тоя. Свежо, ненатоварващо, направо разтоварващо, без Пепеляшки и принцове, де им е изпила патка акъла по Пепеляшките, без тайни офис връзки, че и даже с умни тъпи ъгли, дето знаеха кога да спрат.И без големи драми, че ме засърбява вече от такива измислено докарани! Още веднъж благодарности за екипа, доставял ни порциите всеки ден! Страхотни бяхте и сте!
×
×
 • Create New...