Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,550
 • Joined

 • Days Won

  71

Lawandula last won the day on May 26

Lawandula had the most liked content!

4 Followers

About Lawandula

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

5,435 profile views

Lawandula's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

5.6k

Reputation

 1. Два епизода ми останаха да видя само. Със сигурност мога да кажа, че това е един добър сериал. Не са бръкнали в общия казан, както обичайно китайците правят и само да сложат различно заглавие. Всички персонажи и главни и второстепенни имат цел, която преследват и не са за запълване на екранното време. При това са развити докрай и не са скучни. Препоръчвам.
 2. Е не мисля, че щеше да е голяма загуба и да не го бяха излъчили. Колкото до агенциите, ясно е, защото някои неща се разкриха покрай самоубийствата на известни и след отстраняване на такива от индустрията. Ако не им знаят издънките, как мислиш ги държат в подчинение и ги цакат с мангизите.
 3. По повод скандала на главната миналата година, четох, че като подписват договори ги карат да си изплюят и майчиното мляко, за да могат да ги държат едва ли не за вечни времена, знаейки житието им. Ако пък се появи някой по-паметлив съученик, се правят, че ги защитават, а ако не се появи, самата агенция пуска слухове, ако види, че някой вървящ се кани да им избяга. Корейска им работа- звЕздите винаги прецакани.
 4. Може спокойно да гледаш, без последните пет минути. И без тях си е прилично. На мен поне ми хареса и както писа и Дидо и второстепенните персонажи не са досадни, а напротив, а айдълията е за цвят, не се набива на очи дотолкова, че да дразни.
 5. Ако не беше корейско, щях да напиша- да им се чудиш на акъла на тия сценаристи, но понеже е корейско , не би трябвало да им се чудя, камо ли да го напиша, но тия толкова прекалиха накрая, че хем им се чудя, хем го пиша. Недоумявам, как може
 6. След сватбата на годината, нормално да чакаме и бебето на годината.Колко хубаво!
 7. Чакате вие втори, а аз се чудя да почвам ли тоя, че няма какво да гледам. Коментарите естествено съм ги изчела, но след като ви е отлежало, може пък да сте размислили. А кажете де ?
 8. Ядосвам се, че не догледах, че има превод само на шест епизода, та се налага да чакам. Много поучителен сериал за жените. В днешните безценностни времена, пък и по принцип, всяка жена, може да си позволи да бъде домакиня, само и единствено,ако има богат татко. Ако ли не, рискува без професия и финансова независимост всеки момент да бъде заместена при властимащия съпруг от някоя лепка. Героинята жертва възходящата си кариера на лекар, за да слугува и издига в буквалния смисъл мъжа си в кариерата и какво получава- естествено изневяра. Само че, мисля, че в случая, тя има достатъчно мозък, за разлика от него, за да "му гръмне бушоните на чийтъра"-цитирам @NyXe(в останалите шест епизода).
 9. Фан Тан му стои диван чапраз, върши му от къщи работата, за да може той да се фръцка, слугува му и го обгрижва и естествено при толкова внимание, що да не намери мухълът странична забежка. Изводът- интересът на мъжа е обратно пропорционален на вниманието, което му се оказва. Даже и проверено в годините стабилен брак.
 10. Мъчих два епизода, но ми се видя глупаво, да не кажа тъпня и до там. Приятно гледане на харесващите го.
 11. Да, но там са много назад епизодите, ако нямаш платено членство( не абонамент) за канала. Аз го гледам при рускините- днес излиза, утре е с превод. И тук английските излизат веднага.
 12. В прав текст- защото това е форум за изказване на мнения, а не за възхвали.
×
×
 • Create New...