Jump to content

Lawandula

Потребители
  • Мнения

    5187
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    91

Lawandula last won the day on Януари 30

Lawandula had the most liked content!

7 Последователи

Относно Lawandula

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

7205 профилни разглеждания

Lawandula's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

7.4k

Обществена Репутация

  1. Аз пък не мога да се сетя кой е Сухо, те такъв калабалък EXO, че винаги са ме затруднявали. Китайчетата от групата по ги вдявам. Но пък ще го видя и оценя правдиво.
  2. Чак сега разбрах какъв ти е проблема, и явно няма лесно решение.
  3. Гледал ли си го? Питам, защото имам намерение да го гледам. Не знам корейците какви права са закупили, но не съм прочела за още сезони.
  4. П.П. @k-drama-monk, за българския ти потребител по същия начин ми излиза и го отварям, след като дам "да" за отваряне Добре ще е може би, тези разговори за връзки и линкове, да се преместят (имаше тема за полезни връзки и линкове), или да са в спойлер?
  5. Така е, като отвориш връзката ти показва това- цитата, дето си сложил, но ако имаш профил и телеграм на съответното устройство, върху първото излиза второ съобщение въпрос - "Да се отвори ли Telegram Desktop?" и като дадеш опцията "да" се отваря на сериала и съответния потребител С "ок ру" също е така, повечето групи са затворени и трябва да имаш профил за да поискаш достъп в групата. Но то и "вконтакте" е така за някои групи, за други не. Нямаш ли профил, не гледаш.
  6. Говорим за групата, която е дадена на първа страница с линк за онлайн гледане. Присъединяваш се с твоя профил и готово.А може би няма нужда да се присъединяваш и да може да гледаш, не знам. Не са забранени и коментарите под видеата. Аз не знам в телеграм да може да се влиза някъде без да имаш профил, а може и да греша.
  7. Ами аз гледам понякога в тази група, но не съм се присъединявала по специален начин и не виждам да е затворена. Мисля, че е достатъчно да имате "телеграм", но може и да греша. Между другото, мислех, че е на форума. Всички линкове, които виждам там, са към тук.
  8. Едно уточнение, за който е гледал трети епизод, за превюто в самия край. Нашите хора във форума, знаещи корейски, ако гледат, може ли да кажат какво чуват?
  9. Хм, останаха два епизода и най-радващото е, че логиката не куца. Разминахме се без тъпи полицаи, което си е за отбелязване, разминахме се без излишно мотаене, че и без лиготии и розови сополи се разминахме. Трупове достатъчно. Само язък за баш Жалко, че трябва да чакаме цяла седмица и жалко, че свършва.
  10. Сериалът е хубав, но и песента на Де-сонг от BIGBANG за сериала е прекрасна. Новият 13 епизод постави нови предизвикателства и то нелеки пред чебола-детектив. Гледам си с кеф, слушам си пак с кеф хубавата песен на Де и си чакам серията утре.
  11. Ай, няма ли да се пенсионира вече тая жена, че да го пуска преди това!
  12. Лу, след изгледани три епизода и аз съм на това мнение. Да видим нататък.
  13. Е. много грозно! За доста години във форума съм свидетел на доста скандали и скандалчета, но по-отвратително и неуважително мнение от потребител към потребител не съм виждала. Като гледам е и първо след регистрация. Дори да сте лично засегнати, не смятам, че е това начинът да го изразите. Модераторите, редно ли е така да се комуникира в този форум? За протокола и аз нямам регистрации в някои от горепосочените социални мрежи, но не от мания за преследване, а защото не желая да се подвизавам там и не ми е нужно, просто и само защото всички имат, така че и да исках, при дадените условия не мога да се включа в инициативата.. Ако исках, щях да си купя билет, но не искам.
  14. Втора серия, къде-къде по-добра. Няма да рИвем май, както се очертава, или поне ще е към края. Мъжете тук, не ви ли се струва, че Ким Джи Уон все по-красива става, а като чеболка нагласена и натъкмена е направо неотразима? Пък и играе на макс, чак да и повярваш. Звездьо,стандартно- можещ и хубав, к'во повече да искаме от него! Разхожда ги тия избарани костюми, изписан като картина- лелките от Китай пак ще точат лиги и ще плащат за срещи с него, така, като гледам.
  15. Изгледан първи- богатите също плачат. Е, с тия двама съм съгласна да си рева. Бонус ще са и брандовете , дето ще рекламират, зер пропуснах седмицата на модата в Милано.
×
×
  • Създай нов...