Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Lawandula last won the day on February 24

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

2,920 мочи

5 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,105 profile views
 1. Напълно съгласна.За главната съм писала горе почти същото. Чон Куанг Ноьл си е магьосник и удоволствие за гледане. В трети епизод засенчи всички с игра и излъчване. Пълнеше екрана. Нещо ми убягна, какво правеше в игралния дом и защо не можа да си спомни за наш герой, или се направи. Песента в самия край и тя много познато звучи.Помагайте!
 2. Където Хубавото Хони, там и аз. Ударно начало. Хонито, любовниците от Северна Корея, лудата нуна от "Другата О Хе Йонг" и ред образи още на мегдана. Костюмът от Чеджу обра точките. Ще се яде , то е ясно. Резюмето на темата вярно тотално не е в час.
 3. Това не е никакъв виц, а направо мъдростта от вековете.
 4. Сега погледнах- режисьорът не бил случаен- цък, като сложа на везната и кабеларката, излъчила най-коментираната драма във форума- направо тежко, тежко. Пък и май от предишната му драма на режисьора- Саимданг, скоро на историческо биващо не съм попадала. Даже сега видях, че Хубавото Хони, е бил пръв избор за главен( явно си пада по него въпросният режисьор), но той е отказъл.
 5. Напомня с нещо, не знам какво за сега, старите исторически. И втори епизод бива. Драмата няма да е от тия, дето не можеш да дочакаш следващия епизод, но няма мотаене, манджи, празни приказки и погледи в нищото по пет минути. Актьорите на ниво, музиката приятна. Пу,пу! Пак Ши Ху май тоя път случи на драма.Чакам да започне "веселбата" след въведението. Рейтингът 3-4- нормално като за късната доба и предвид липсата на елементарни диалози, като за аджуми, липсата на айдълета, лоша репутация на Пак Ши Ху и като за кабеларка.
 6. Е така пак известява, но ако само тагнеш, както беше написала горе- не.Може би, ако не се цитира непрестанно, като се води последователен разговор, а се пише с кльомбата, се пести пространство във форума- идея нямам, да кажат знаещите има ли значение и дали е добре с по-малко цитати, когато може да се избегнат. Когато е с кльомба излиза съобщение, че някой(името)) те е споменал, като е цитат, че те е цитирал.
 7. Ахаа, метлата, значи е виновна..Мерси.
 8. Имам питане, като сме на цитати. Получавам от вчера съобщения, че някой ме е цитирал, цъкам да видя, пък цитатите ги няма. Де изчезват, аджеба? @lukreciana, Лукрецийке, само ей така с кльомбата и падащото меню известява, или ако си копнал мнение и отговориш след него.
 9. Ето ви(горе в спойлера) обясненията на една мега запалена фенка на сериала за нещата дето им се чудите.Гугъл преводачът, може да помогне. Като за фентъзи, доколкото може да има логика, звучи логично.Иде реч до 11 епизод включително събитията. Детето, вече ясно, че е Също върви и теория, че поради времевите несъответствия и нелинейното поледователно развитие на действието, а със скокове във времето, Луна и главната са едно и също лице, а не двойници в двете реалности. Чингута, има да чакаш! Но Минучо е Стефка Костадинова на форума !
 10. И от мен на празнуващите имен ден!
 11. Другото заглавие, с което се подвизава по някои от сайтовете- "King Maker: The Change of Destiny" Шаманка и пророк в борбата за властта. Може и нещо по-различно да излезе от стандартните исторически, поне дава надежда, пък и базирано на действителни събития. Събота и неделя ще е, по късна доба - 22, 50.
 12. Това започна в неделя и ще се излъчва в събота и неделя, или само в неделя, четох разнородно инфо. Имаше скандал след пресконференцията на база фенската малоумщина, Пак Ши Ху, какво казал, та го вързаха веднага със стария скандал, но не се задълбочи май. Добър първи епизод. Детската част от историята на героите не я мотаха и приключи. Не харесвам актрисата в главната роля, но ще я преглъщам, ако продължава добре сериалът.
 13. @helyg @Ragnos Честити да сте и бъдете здрави!
 14. И ся кво? Според Вас, уважаеми радетелю на форумния позитивизъм, да изкажеш мнение, че не харесваш сериал е плюене и отказва хората, а да шляпнеш подобен коментар на края на сериала и то без спойлер, няма да ги откаже, а ще ги привлече сигурно? Ама, двоен аршин!
 15. Публикацийка- скорошна, за паралелните светове
×
×
 • Create New...