Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Posts

  4,357
 • Joined

 • Days Won

  63

Lawandula last won the day on July 3 2021

Lawandula had the most liked content!

3 Followers

About Lawandula

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,914 profile views

Lawandula's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

5k

Reputation

 1. @seal_reinforce, кое е това деветсерийно, дето е настъпило ПМ, че съм изтървала явно? При тез мускули, вярно си е наказание да подава сапуня.
 2. Не твърдя със сигурност, но мисля, че е завинаги. Когато излезе забраната, не беше осъден все още, а и сега феновете коментират, че като излежи, след година и един месец, може извън Корея да се изявява.
 3. Даже адвоката е сменил, преди да признае всичките девет обвинения. Ясно за какво го държаха и не се уволни- да го сплашат. Да не говорим , че "приятелчетата" всички дадоха показания срещу него, за да могат да си облекчат присъдите. Въобще не си мисля, както и съм писала няколко пъти, че е ангел. Но, че имаше преекспониране и пренатягане е ясно. По чия поръчка и защо няма да разберем.Факт е, че завинаги има забрана да е част от развлекателната индустрия и да се появява по медиите, като такъв в Корея. Групата официално е четири човека, ако въобще решат да се връщат като група.
 4. Чингута, не четеш ли? За кво иначе ще си заемаме кантари, ако не готвеха.
 5. Я, Тимито оставено без надзор. Виждам случайно прекрасната "лиана" JingTian, в някакъв сериал.Гледам в главната роля Xu Wei Zhou, но лампата ми не светва.Чета коментари , че се харесва и е за естети- красиво било снимано и заради лианата решавам да пробвам. И що да видя- Тими в главната роля. Първа серия приятна. Само не разбрах за какво и наредиха на героинята да се внедрява в семейството като гувернантка и кой е босът, дето нареди, но карай. С руски субтитри тук
 6. Ох, а дано да е лисицата(тя май на по-млади налита напоследък), че като гледам колко лисугери край него, няма да преживея някое изпълнение на другия бряг на дъртите му години.
 7. @seal_reinforce, че те готварските теми са фон, ти гледай готвача. Хайде, не се назлъндисвай, ами почвай физиотерапията.
 8. @seal_reinforce, а после иди кажи, че Дедо не е царят на ваните!
 9. ЖДНБ! Че и лепенка на корема. Татуировка ли крият, що ли?
 10. Защото... Дедо е класиката във ваната. И Итън не му е конкуренция.
 11. Сериалът е приятен за айляшко време, особено студено зимно и без да изисква някакво напрягане на мозъчните клетки. Гледам, гледам, малко в повече се харесват сякаш готвачът и ученичката му, направо с обожание я гледа, а то любов се оказва, че било. Папараците доста са ги преследвали след сериала и доста са ги ловили.Кеф ти него в апартамента ѝ с преспиване, кеф ти нея на покупки с майка му и него, кеф ти остров Бали и т.н. Та чак миналата година и за тайен брак жълтуват. Но те естествено отричат, понеже фенщината не е съгласна с разликата във възрастта и ги определя едва ли не като чичо и племеница. Отделно, мацката миналата година има една пиянска изцепка, в която наритва персонала и става по-ниска от тревата след това. Край на клюките. Инак са големи сладури. Девойката играе от осем годишна и и се отдава. Итън, какво да го коментирам, знаем си го. Е, не е като не помня кой беше да се е подготвял маса време да готви и реже всичко сам в сериала. Виждат се като реже едни пръстета с къси и малки нокти, за разлика от неговите дълги пръсти, но не е фатално. Получило им се е естествено и ненатрапващо всичко, поне за сега, а съм на 18 епизод. Мислех да ви пусна за бонус Итън от сериала във ваната, но няма!
 12. Което не пречи да вкарат малко любов за разнообразие. Видяхме, че героят е любвеобилен към непознати и животни даже, нужен му е конкретен обект, за да имаме шанс да го видим харизматичен.
 13. Дори като един голям фен на Джунг Ги, за мен не става и се отказах да се мъча да гледам и да си губя времето.
 14. И новата двойна порция ми хареса. Без патос, спокойно и с мисъл показват новия случай. Пускат ни пред очите журналистката, която явно ще пробие бронята на оня "без харизмата"
×
×
 • Create New...