Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Lawandula last won the day on February 24

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

3,428 мочи

5 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,426 profile views
 1. @seal_reinforce, немой го озвучавам Дедо, шо губя говор, га го видя. Между другото, даже ми е по-свеж и забавен сериалът от оригинала, който зарязах.Що ли, познайте! Пък и много хубво ги обличат, особено Зъблинка.
 2. С руски субтитри. Седма и осма плюс всички накуп за онлайн гледане и теглене. И тук само онлайн.
 3. Както няма никаква логика и от всеки може да е всичко, съдейки по аджошито и мистър Мускул да е Учителят.
 4. Наистина нямам думи- де го чукаш, де се пука. Пак ни изненадаха приятно и всеки детайл изпипан. И търпение нямам за, до, следващия епизод.
 5. А кой от целия кошер е Търтеят, дето му се кланят, според вас?
 6. Аз пък съм се закъхарила за Милото от Елис - 3 в 1 жени, еднакво изглеждащи, да се чуди коя е неговата и коя да защитава по-напред. И за капак, най- редовно лобут яде от сина си.
 7. Мелодрама, мелодрама, но плешивият къдравелко яко в действие.
 8. Чингу, как за какво е признал- шото е мъж. Хем нищо не помни, хем пиян-залян до безпаметност, но ръсил ДНК. Ето статията И коментарите под нея са интересни. Виц, невиц, кариерата и животът му се обърнаха.Иди после доказвай, че баба ти не е мъжка. Но най странното е къде е бляла полицията, или ще излезе поредният жертвен агнец, за покриване на нещо по-голямо. Кой хване новина да пише.
 9. Попаднах миналия ден на статия, че се оказва, че труженичките са му врътнали номер. Той им дал пари в пликове, после го завели в стаята му пиян, после се разхождали полуголи двете по цялата къща, чатили с познати и се хвалили в какъв палат са и това го има на запис от камери.И видиш ли в един момент решили да се правят на жертви.Това при положение, че ДНК на пича, е открито с триста зора на гащите на едната. Делото май ще вземе друга посока. Ей, не се научиха тия корейци да се напиват до безпаметност, без труженички наоколо.
 10. Каквото има за казване съм го казала. Дупките останаха, недомислици също, но последният епизод даде насока-слушай сърцето, а не разума, та и сериалът трябва да се "гледа" повече със сърцето, да се не слуша разума, дори само заради страхотната актьрска игра.
 11. Да допълня пропуска на Лукрецийка и все едно сте гледали епизода.
 12. Пети- кеф ти гледай, кеф ти сваляй без регистрация. И другите места от четвърта, валидни и за пета. Кеф ти Дедо- костюмар, кеф ти Зъбличка- кифличка! Па да се допълня след гледането- облизващ се Дедо- котарак.
 13. @dido100, за структурата на полицията ето схема, за прокуратурата не намерих. А тук статия от края на юли, за това, как май полицията ще преуспее в борбата , която следим. Колкото до съпругата, най-вероятно има любовник и ако да, дали е от структурите. Факт е наистина, че не можем нищо да разгадаем за сега и тъпчем на място, като полицията и прокуратурата, хем виждаме всичко, което значи, че са си свършили работата сценаристите.
×
×
 • Create New...