Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Lawandula last won the day on February 24

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

3,612 мочи

5 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,559 profile views
 1. Коте, здраве, здраве и пак здраве!
 2. @vivivan, "прасковите", вярно, @gal, не иде реч за сравнение въобще, понеже са несравними поради липса на допирни точки, освен може би една- гледаемост, а иде реч за лично предпочитание, кратко обосновано защо, след изгледани началните серии на двете по едно и също време.
 3. За стъкмистиката викам, да няма недоразумения, че видях имаше полемика за конкуренция с "HеДедовите щайги". Те(щайгите), на обратно да бягаха, пак не могат ги пресрещна, камо ли да ги стигнат. Та, оставям ви да се наддумвате. На мен, другото "китайче", ухаещото ми се струва в пъти по-интригуващо и барнато и това го зарязвам за сега.
 4. Ходи ли на интервюто за работа? – Да, но ме изгониха. – Защо? – Оня ме пита - "Можете ли да работите в екип?" А аз му викам: - Много ясно, не виждаш ли, че съм с анцуг? - Тате, как са се появили пингвините? - Пингвините, сине, са били лястовички, които са вечеряли като майка ти след 18 часа. Новият поздрав: - Здравей! Как си? - Отрицателен съм!
 5. Изгледах два епизода. Много ми допадна- интригуващо! Обстановка, музика, атмосфера, игра- супер.
 6. Отдавна му точа зъби.Твърди се навсякъде, че е някакъв шедьовър. Толкова са хвалебствени коментарите, с изключение тези на BL-феновете, които си искат да е по новелата, но Партията майка( веднъж и аз да съм барабар с нея, че инак щях да го пропусна, въпреки Бонуса)им е резнала мераците, че отдавна не съм чела толкова хвалби. Бюджет, костюми, сюжет, всичко казват, че е топ. И най-големият бонус, поне за мен- Хуан Сяо Мин( да ме прости Дедо, но немой се мери с него за пиедестала ми). Много му отиват такива роли. Андрю Ин Джън, от малкото, което видях е страхотен в ролята си. Тук с английски субтитри всички серии и възможност за автоматичен превод. Руските са до 11 епизод епизод, горе на дадения линк.
 7. Аааа, дойдохме си на думата. Така кажете, де. Почвам го значи.
 8. Кой е най-краткият виц на света? -Блондинка мисли. Във Виетнам преди пикник: - Само деца, шишчетата задължително мариновайте и после добре изпичайте! - Не се притеснявай, мамо, това да не ни е първото куче, което ще ядем. Попитали Радио Ереван: - Какво е общото между България сега и по времето на комунизма? - И тогава хората бягаха в чужбина, и сега бягат!
 9. Има сериали, дето не мога да ги започна, без да знам защо и това е. Запънала съм се, като магаре на мост и дни вече ми стои първи епизод на компа и не става. Не съм фен на никой в сериала, пък и не ме обнадеждавате нещо.Чаках уауу след първоначалната еуфория. Добре, че са Дедо и Зъбла да ме спасяват от скуката.
 10. Между приятели: - Мисля да запиша жената на гмуркане. - А какво стана с парашутизма? - Десет скока и нищо.
 11. Директор на болница звъни на пожарната: - Гори ковид отделението.Идвайте бързо, огънят се разраства. -Спокойно докторе! Аз по телефона ще ви кажа- стъпка по стъпка, как да угасите пожара.
 12. Шивачката ги сложи в малкия си джоб шпионите тоя епизод. ЦРУ-та, Интерполи и подобни бледнеят пред шивашката ножица !
 13. Точно по тая причина, защото не знаят като започнат, как ще свършат, освен ако не е заснето предварително всичко, днес също няма серия.Ще дооправят сюжета. А спин-офът вчера след специалния епизод, беше от явно от заснети, но невлезли в лентата кадри за житието на брата.
 14. Без серия и тук днес.Някакъв специален едночасов епизод от разказчета, пред и зад зад кадър на братото и синеоката. В добавка първият спин- оф от трите за тяхната история, които ще са по 8-10 минути.
×
×
 • Create New...