Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  4,175
 • Joined

 • Days Won

  63

Lawandula last won the day on July 3

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

4,537 мочи

3 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,605 profile views
 1. Забава е голяма. Аверът на главната (не шефът в колежа) много прилича на Дилън Уанг. Десет пъти проверявах дали е той и все не мога да повярвам, че не е.
 2. Освен пластичните хирурзи в Корея, другите дето никога няма да умрат от глад със сигурност са психиатрите. Въртяха, сукаха, но и тук успяха да ни пробутат
 3. Не знам дали привързаността на мъжките екземпляри дава гей привкус и повишава рейтинга. Пришелецът е толкова смотан, че ако ще имаше броманс по-скоро айдълето по щеше да свърши работа. В Китай са напът да ги забранят, както чета, отрязали са квитанциите на някаква дългочакана( не я запомних, коя е точно, понеже не ме интересуват), та едва ли в Корея ще толерират нещо подобно.
 4. Да не ви секвам ентусиазма, но се вихри скандал за плагиатство на японски филм от 2014- As the Gods Will | Kamisama no Iu Toori. Зрителите виждат абсолютно сходство и естествено коментират. Авторът се оправдава, че още 2009 е написал сценария, но никой не е искал да снима, защото играта била жестока и такова не се гледало тогава. Та, неговата игра в първи епизод(не съм гледала и нямам идея каква е), вярно била еднаква с тази в японския филм, но той го бил написал така още в 2009 и никой не копирал..
 5. Пу-пу-то не свърши работа. Мани, че нищо се не случва, но става и леко досадно. Буксуват направо- малко гащи, малко манджа с махмурлук и селски клюки, няма да стане само така. И отворената фенка на айдълето, бива да вземе да ги светне най-после главните, как стават тия работи, че цял сериал само фенщина, много куха роля за нея.
 6. Прехвърлих първи епизод, но не знам какво да кажа, освен, че ме заболяха очите от "мозъчните клетки".
 7. Няма да има трети сезон, отговорили са на запитванията. Дойде ми претрупан последният епизод, но каквото-такова. Жалко, че свърши.Добре ми идваше в четвъртъците. Добре, че нямаше
 8. Сериалът е много хубав. Актьорите също много добри. Гледам с удоволствие. Почти го преполових. С руски субтитри тук.
 9. @dido100, така както ги чифтосаха всички и в 12 епизод ще сме сватбари, както се очертава,за трети сезон май не остана . Не, че се оплаквам- доволна съм.Глася тоалета.
 10. Не са преродени официално, по тая причина са и два сериала с предишния. Четох, че в първоизточника( произведението, по което е създаден серила) си е прераждане, но в този "Forever and ever", заради забраната, тя не го помни, а е любов от пръв поглед, пък после може и да се сетят за предишни животи евентуално откъслечно, но прераждане категорично не може. И така, като не може прераждане, вместо него ставаме свидетели на всякакви, катастрофи, давене, коми, сънища и т.н на героите, чрез които попадaт някъде си, заради Партията-Майка(ПМ).
 11. Първият не съм гледала, на тоя метнах поглед на двата епизода. До Бай Лу, тоя главен голям смотльо изглежда, за мен. Никакво излъчване, дребен, невзрачен- сравнен с другите ѝ партньори- гола вода.Че и тема има, за разлика от нея. То ясно , че в Китай на трийсет академици с лопата да ги ринеш, но тоя професор ми дойде в повече. Ако пък такава е ролята, да изглежда сдъфкан, даже в костюм, нямам претенции, на мястото си е
 12. За тоя пише, че е имал бюджет за направата на пет- шест вървящи сапунки и наистина са изхарчени не накухо парите, но дългата цензура, после забраната за над определен брой епизоди за всички сериали, наложило допълнително орязване, са навредили яко на цялостната визия и труда на актьорите и създателите.
 13. Изгледах го с удоволствие и без превъртане.Интересен, държа интригата до последно, доволна и от актьорите. Лошко- Mickey He, го харесвам отдавна и няма какво да го хваля- винаги се откроява, може да изиграе всичко. Главните също много ми харесаха. Препоръчвам. Няма да скучаете. Има от всичко, добре балансирано.
 14. Това тук се оказва, че е търпяло доста яко цензура и рязане от ПМ и съкращаване на епизодите, та това обяснява някои нелогични липси .Допълнително пуснаха много от изрязаните сцени, допълващи и разкриващи чуденките и подробностите и куп романтични сцени на главните ми сладури. Жалко, доста е загубил сериалът, макар и така да го харесвам.
 15. @bond, надявам се да са балансирали, защото и на мен ми се гледа нещо добре направено, приятно-разтоварващо, с актьори, които харесвам, хеле актриса. Просто го споменах, с надежда да не се случи.
×
×
 • Create New...