Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,883
 • Joined

 • Days Won

  60

Lawandula last won the day on February 24 2020

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

3,829 мочи

3 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,838 profile views
 1. Абсолютгно има много по-тъпи, дето са и с претенции на всичкото отгоре. Този си е айляшки. Аз харесвам и двете актриси, играят та дрънкат, мъжете даже не ги отчитам, не са ми от впечатлителните, пък и за сега са само фон, защото дамите правят сериала, поне до четвърти епизод.
 2. Както вече писах, странно ми се видя пускането на новината за Дракона и Джени по никое време, след като са ги дебнали цяла година. Та много вероятно е, според доста хора, да е платено на Дисрач, заради келемета от вървящите в момента групи, обвинени в училищно насилие. Защо?! Проблемът с училищното насилие в Корея е толкова наболял (Пускам видео на една рускиня, която от години следя и големият и страх е точно това цък - автопреводът върши работа за неразбиращите.Отбелязвам, че тя по принцип възхвалява Корея от-до.), че последните седмици навсякъде беше в топа на търсачките, понеже изля
 3. Най-после яка новина. Че и отговорът на YG е интересен- не се месят в отношенията на техните артисти. 1,26 милиарда прочитания на новината във Weibo в Китай. Явно, само тия де нямат нет не са я прочели. Че и петиция заформили против. Само, че това не им е Китай и Сяо Джан, а Джитко, дето ако разбере въобще, че имало петиция, ще си премести ъъъ... цигарите от единия джоб в другия. Ако е вярно за Джени, ще чакаме нови музикални любовни творения. За Кико, лайкучката биде превъзнесена и превърната в трнд, да видим тук, може някоя друга китка да " цъфне". Веднага ми и
 4. Хвърляйте, ако щете доматите, но нямам обяснение наистина, как корейците толкова задълбаха дъното. Трийсет човека наредени на опашка Пешка да ги трепе, един по един- това и за дете от детската градина ще е неправдоподобно. После скоци и подскоци, на които и летящите китайци да завидят. УжасТ! Две серии ми стигат, да ме прости Чо Сънг У, но ни на партньорка, ни на сценарий е случил. Прав е Дидо, с изказването си в една друга тема, че някога правеха сериали корейците, ехеее...
 5. Че те ако се събличат за спане, всичко ще е +18, макар, че се разнасят по голи кълки и гол г*з мацките по цял сериал. Къпане под душа, с хигиенна цел, не се брои- напътстват ги да се къпят корейските зрители, щото явно имат нужда от напътствия. То да имаше пък и какво да показват, а то едни криви крака женурята. Главната, като я дадат да тича по токчета, направо превъртам.
 6. Чо Сънг У е толкова заладяващ, че съм на път да изтърпя Пешка, ако не е прекалено много. Например, в момента по влака, направо си я превъртях и нищо не загуби епизодът от това.
 7. Може целта им пък да е, да е неприятна, за да има мега видима метаморфоза.
 8. Невинен, до доказване на противното, което не е за изключване, тъй като там в прекрасната цивилизована високо морална Корея, училищното насилие си е като"добър ден"
 9. В бюрото по труда. -Какво сте завършили? -ПУИ -Моля? -Пловдивски Учителски Институт. -Ох, добре, че не сте завършили в Хасково!
 10. Дотук бяха шансовете на антиваксърите! Веднъж извият ли се опашки, почнат ли нервни лелки да подвикват "Спазвайте реда, господине, стига тарикатлъци", почнат ли да се търсят връзки, някой отвътре да те извика, българина вече не можеш да го спреш "Кой каквото ще да казва, но от опашка за банани, да се наредиш на опашка за ваксини, си е гигантски прогресивен скок."
 11. То е ясно , че преиграва по заръка на сценариста и държанието, което показва е вид показност, но си е противна. Пешка е направо цвете пред нея. Отивам да проверя как мъчат камъка със Сизиф.
 12. Ако ви харесва, разбира се, дайте по един глас тук за Илинда Генемуна, конкурс Баня на годината- Пастел.Това е едно борбено дете, на което заболяване е взело слуха веднага след раждането, но пък Господ му е дал талант в рисуването и проектирането, дизайна, който то развива, завършвайки художествена гимназия и Нов Български Университет и се бори всеки ден, въпреки недоверието и погледите на околните да докаже, че и различните в нашия побъркан свят имат право да успяват и да се реализират.
 13. Това прислуша ли го някой? Как е? Питам заради Чо Сънг У, не заради Пешка.
 14. И аз мисля, че биващо тръгна, като сложа настрана преиграващата адвокатка( не и се получи много играта, а и не ми идва до Катерицата, не знам как ще я даяня цял сериал с романтиката) и шивашкия метър, дето издържа тежест 70-80 килограма.
×
×
 • Create New...