Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
 • Content count

  572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Rossi Yankova last won the day on June 26

Rossi Yankova had the most liked content!

Community Reputation

316 мочи

1 Follower

About Rossi Yankova

 • Rank
  Пазител
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,334 profile views
 1. Rossi Yankova

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Има вече официално признание.
 2. Rossi Yankova

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Нещата стават много странни. Сега пък се оказа, че едната жертва е звъняла 13 пъти на 112, но нямало връзка с мрежата. Затова хванала WiFi и успяла да прати съобщение, вероятно по Какаотолк. тук Нетизените веднага скочиха, че е МЕГАневъзможно да няма сигнал в Корея. Така де, нацията има 5G и на най-високия връх, та в Сеул ли?? Прокрадват се мнения, че може стаята да е екранирана нарочно - тоест на човека да не му е за първи път да има "гости"?
 3. Rossi Yankova

  Joseon Survival (2019)

  Ти се майтапиш, ама съм виждала коментари по темата
 4. Rossi Yankova

  Joseon Survival (2019)

  Телевизията не губи време и търси нов актьор да замени Джи Хуан, който явно скоро ще бъде арестуван. статия
 5. Rossi Yankova

  Joseon Survival (2019)

  Не защитавам никого, но под статията има коментар с много точно описание на корейската култура "да идем да пийнем след работа" и какво означава ако откажеш. (сори, спойлера остана горе.) В общи линии, по-известните в Корея трябва да ходят с бавачки, ако им липсват спирачки
 6. Rossi Yankova

  Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)

  Някои фенове се бяха притеснили за новата му драма, но ТВН успокои, че снимките са приключили и не ги вълнува. Аз бих казала, че рейтингът ще скочи даже, нали вече е свободен И ако съм един гаден "Диспатч", ще изчакам до понеделник да видя как го превъзнасят и ...бам!
 7. Rossi Yankova

  Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)

  А пък нейните китайски фенове какви ги разправят - точно обратното, той ходел със стилистка или гримьорка от последната си драма Във всеки случай изненаданите кой знае защо са малцинство. Не е лесно да си знаменитост, а още по-трудно е за две знаменитости да намерят баланс между публичния имидж и компромисите вкъщи.
 8. Rossi Yankova

  Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)

  Приказката свърши тук
 9. Rossi Yankova

  Jang Geun Suk (Чанг Гън Сок)

  Май не само на някои от нас ни липсва. Точно днес след толкова месеци компанията му Tree J повторно предупреди фенките да не приближават работното му място Напълно ги разбирам, но бе казано отначало да не притесняват колегите му в пожарния щаб, както и да не висят пред сградата. В Япония се провежда концертен тур с видео-подбор на най-добрите концерти, а в Сеул - премиера на голям екран на 6-те му късометражни филма, на които е режисьор. За лятото са предвидени още няколко събития. И все пак, не е същото....
 10. Rossi Yankova

  Jang Geun Suk (Чанг Гън Сок)

  Благодаря за поста Как лети времето, тази седмица броячът показа, че службата е преполовена! Гън Сок ще се уволни догодина в края на май и се надявам веднага да скочи в някакъв проект.
 11. Rossi Yankova

  F.T Island

  Ами ще ги съдят заедно на 27-ми с другия "убавец" за общите им престъпления. Jung Joon Young си призна всичко, така че ще стане интересно. Малко off-topic, ама да те е страх да препоръчаш песен или драма на някой нов фен, че непременно ще попадне на някой с висящо дело или низвергнат от корейците след скандал. Даже четох конспиративни теории, че компаниите с групи от третата вълна разчистват полето от старите кучета. Само че едва ли е така, а ако е, жалко, защото корейския шоубизнес лъсна с цялата си грозна същност и красивички оппа не могат да скрият гадното впечатление.
 12. Rossi Yankova

  За Южна Корея

  Край на забраната за аборти в Корея Статия
 13. Довечера по БНТ 2 от 22.00 часа (по корейски)
 14. Rossi Yankova

  Big Bang

  Съгласна, супер прецакване. Ама можеше да се предвиди. Започне някакъв тренд, всички го следват, няма значение от последствията. Когато е чанти и кофти прическа, преживява се. Но при #Metoo се получи като генерална репетиция какво да се очаква - сочене с пръст, някой пада, публиката се надъхва, следващия, долу и той... Вълната се надига - омешват и невинни, а виновният, ако вземе че се самоубие, викат Уууу, страхливец! Ако пък някой се защитава в съда, му спретват петиция и свикват женските организации. Същите тия женски организации, дето не им чухме гласа в защита на жените-жертви в клуба или по снимките.... Сега в този блокбъстер един седи в пандиза и чете комикси - публиката не е доволна. Друг има супер адвокат и не е арестуван - полицията е корумпирана! А в това време наляво и надясно пейзажът се о....калва все повече, валят имена, армията се напълни с бивши айдъли, като не остана сериал, където някой ОСТ да не се пее от член на таен секс чат. Наченаха и актьорите, ако не сте чули. Когато всичко премине и остане лошия вкус в устата, отрезвяването ще се изчисли в няколко милиарда долара пазарна стойност на шоубизнес-компаниите и загубено доверие на цяло поколение фенове.
 15. Rossi Yankova

  Big Bang

  вече и по нашите новини
×