Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Rossi Yankova last won the day on June 26 2019

Rossi Yankova had the most liked content!

Community Reputation

489 мочи

1 Follower

About Rossi Yankova

 • Rank
  Пазител
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,589 profile views
 1. Не е новина, но е нещо забавно. Тъй като стана ясно, че Чанг Гън Сок няма намерение да бърза с нов проект (макар че снима фотосесии, появи се в японско предаване онлайн и незнайно защо беше видян в сградата на Мнет), феновете свикнаха с липсата на новини и с търпеливото очакване. Да, ама... Преди 10 дни актьорът внезапно реши да стане Диджей в малко корейско приложение на име Spoon и започна ежедневни многочасови аудиопредавания!Днес също ни чака "тежка" вечер. Като истински радиоводещ, какъвто той е от млад, говори и говори на различни теми, понякога даже на английски, включва приятели като гости и върхът на всичко е, че никога няма точен начален час. Или краен! ТУК е профила му, става да се логнем с Google. Приложението се сриваше при повече от няколкостотин слушатели, сървърът им прегря, а драмата как да се тегли и инсталира - пълна! APK, VPN, половин хакери станахме. За сметка на това за тези няколко дни си припомнихме защо точно сме избрали да го следваме като фенове
 2. Помня пълния потрес в коментарите под статиите тогава. "Някъде в Сеул няма обхват???" Все чакаха да излезе, че е имал екраниращи устройства и прочее, но не. А просто да пробват с телефон не можаха ли??
 3. Днес излязоха много статии с нова фотосесия. Всички споменават поне с един ред, че Гън Сок избира новата си работа между различни предложения за шоу и драми.
 4. Тази обърквация идва от факта, че е роден на 4-я ден на 8-я лунарен месец, който се мести всяка година. През 1987 се е паднало на 26-ти септември. Когато е започвал кариерата си, записали 4.8. Феновете знаят за разликата, а той празнува 2 месеца. Да ни е жив и здрав!
 5. Чак к-поп сайтовете имат своя версия Тук
 6. Офииалният YouTube канал на Чанг Гън Сок публикува плейлист с части от онлайн фанмитинга "Dreams" преди няколко седмици със субтитри
 7. Благодаря на всички, много приятно ме изненадахте
 8. И тука така За посланието вече има превод Ежегодната благотворителна фотоизложба ще се проведе също онлайн.
 9. Zo Sun Hi Много е известна. Двамата с Гън Сок се познават от 2006 и тя е автор на повече от половината му фотосесии. Отделно са ежегодните календари и дебелия фотобук "Romance", заснет в Европа. Ето един репортаж за нея с превод на английски тук
 10. Неофициалното видео от снимките на списание Арена е доста забавно
 11. Фанмитингът продължи почти два часа. Гън Сок имаше явно много неща за казване, ама корейският не ми се удава... Ще има ДВД със субтитри, а и вече половината е преведено на Туитър. Засега планира само нов албум и концерти.
 12. Ден преди онлайн фанмитинга "Dreams" (утре на живо по неговия Ютюб канал - за нас рано-рано в 9 сутринта, без повторение после) Чан Гън Сок даде и онлайн пресконференция за корейските медии. Засега отново само разкрива, че чете сценарии и даже заспива с тях, но още не е избрал роля.
 13. Вече е официално! Първата среща с феновете след армейската служба ще бъде онлайн на канала на Чанг Гън Сок https://www.youtube.com/user/PrinceJKS/! В неделя, 28-ми юни, в 3 ч. следобед корейско време (9 сутринта у нас) ще започне шоуто "Dreams", където на живо Гън Сок ще изпълни свои песни, ще разкаже истории от последните 2 години и ще отговори на много въпроси, зададени на официалния сайт. Това е прекрасна възможност за феновете от целия свят да се "срещнат" със своя любим артист след толкова дълго отсъствие и само на един клик разстояние!
 14. Надявам се скоро да има английски превод на цялата статия. Засега дава отговори на някои въпроси, които феновете си задаваха, на най - важния - отговорът е не, скоро едва ли ще обяви драма или филм. https://www.smlounge.co.kr/arena/article/45302 (Е, да не издам голямата тайна, но след броени дни ще имаме възможност сами да го чуем и видим )
×
×
 • Create New...