Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Rossi Yankova last won the day on June 26 2019

Rossi Yankova had the most liked content!

Community Reputation

476 мочи

1 Follower

About Rossi Yankova

 • Rank
  Пазител
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,561 profile views
 1. Тази обърквация идва от факта, че е роден на 4-я ден на 8-я лунарен месец, който се мести всяка година. През 1987 се е паднало на 26-ти септември. Когато е започвал кариерата си, записали 4.8. Феновете знаят за разликата, а той празнува 2 месеца. Да ни е жив и здрав!
 2. Чак к-поп сайтовете имат своя версия Тук
 3. Офииалният YouTube канал на Чанг Гън Сок публикува плейлист с части от онлайн фанмитинга "Dreams" преди няколко седмици със субтитри
 4. Благодаря на всички, много приятно ме изненадахте
 5. И тука така За посланието вече има превод Ежегодната благотворителна фотоизложба ще се проведе също онлайн.
 6. Zo Sun Hi Много е известна. Двамата с Гън Сок се познават от 2006 и тя е автор на повече от половината му фотосесии. Отделно са ежегодните календари и дебелия фотобук "Romance", заснет в Европа. Ето един репортаж за нея с превод на английски тук
 7. Неофициалното видео от снимките на списание Арена е доста забавно
 8. Фанмитингът продължи почти два часа. Гън Сок имаше явно много неща за казване, ама корейският не ми се удава... Ще има ДВД със субтитри, а и вече половината е преведено на Туитър. Засега планира само нов албум и концерти.
 9. Ден преди онлайн фанмитинга "Dreams" (утре на живо по неговия Ютюб канал - за нас рано-рано в 9 сутринта, без повторение после) Чан Гън Сок даде и онлайн пресконференция за корейските медии. Засега отново само разкрива, че чете сценарии и даже заспива с тях, но още не е избрал роля.
 10. Вече е официално! Първата среща с феновете след армейската служба ще бъде онлайн на канала на Чанг Гън Сок https://www.youtube.com/user/PrinceJKS/! В неделя, 28-ми юни, в 3 ч. следобед корейско време (9 сутринта у нас) ще започне шоуто "Dreams", където на живо Гън Сок ще изпълни свои песни, ще разкаже истории от последните 2 години и ще отговори на много въпроси, зададени на официалния сайт. Това е прекрасна възможност за феновете от целия свят да се "срещнат" със своя любим артист след толкова дълго отсъствие и само на един клик разстояние!
 11. Надявам се скоро да има английски превод на цялата статия. Засега дава отговори на някои въпроси, които феновете си задаваха, на най - важния - отговорът е не, скоро едва ли ще обяви драма или филм. https://www.smlounge.co.kr/arena/article/45302 (Е, да не издам голямата тайна, но след броени дни ще имаме възможност сами да го чуем и видим )
 12. Ново промо от списанието
 13. Първи фотосет след казармата - за юлското издание на Arena Homme Korea
 14. Тоя с ланеца е пловдивчанин в повече. Присадена кюстендилска череша.
×
×
 • Create New...