Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
 • Posts

  722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Rossi Yankova last won the day on January 28

Rossi Yankova had the most liked content!

2 Followers

About Rossi Yankova

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2,266 profile views

Rossi Yankova's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

824

Reputation

 1. Това за децата тръгна от снимки на едно русичко момиченце, което Кати заведе на червения килим. И снимки от 2012 с наистина голям корем отново на премиера на филм.
 2. Май си живеят в Корея от април. Диспатч този път са доста позитивни и дискретни. Не се споменава за нейни деца, а само за семейството й, които Джун Ки докарал от Европа да се грижат за Кати.
 3. SNL е най-гледаното предаване на Coupang Play този уикенд, следвано от "Примамка". Засега няма пълен запис на Ютюб, само откъси. Сценаристите и другите водещи се постараха да изкарат наяве всички "прегрешения" на Чанг Гън Сок, най-вече постовете му на корейския Cyworld преди 15 години. Шегичките бяха с доста мръснишки хумор и касаеха най-вече областта под кръста. Чест прави на актьора, че изпълни всички скечове с отдаденост и без да покаже неудобство или съжаление за нещо. Като имаш талант, и да те накарат да се търкаляш на пода, облечен като куче, правиш го съвсем естествено. Най-големи овации обра превъплъщението в момичето с бялата рокля от сериала "The glory".
 4. Май у никой нямаше съмнения, че така ще стане Поздравления!
 5. Да метна "Кафе Паразит", До ден ще добавят английски субтитири. А SNL се очертава голям майтап (особено за тези, които знаем бекграунда на всяка сценка )
 6. Първите два епизода на "Decoy" излязоха вече и ги има на много места със субтитри. Например на Вики, Да, и пак смениха името на драмата
 7. Тези дни феновете станаха разногледи :)) Вчера бе пресконференцията на драмата "Примамка", последвана от среща с актьорите на специална предпремиерна прожекция на двата първи епизода. Междувременно на Ютюб бе качено видео от канала на корейския комедиант-ютюбер Танака, където двамата с Чанг Гън Сок говориха на невъобразим японско-корейски за това кой е Принцът на Азия и кой Цветето на Азия. Днес през жива публика бе заснет 10-я последен за сезона епизод на SNL Korea със специален водещ Гън Сок. Ще го покажат в събота и без да се дават много спойлери, изтече че шегичките били повечето 18+ Утре вечер е премиерата на драмата на платформата Coupang Play, на Amazone Prime поне в няколко страни, както и на други сайтове, Също така ще има участие на тримата главни актьори в предаването на Динго Мюзик "Кафе Паразит" . Медиите вече пишат, че това е седмицата на Чанг Гън Сок, а още не е дори петък.
 8. Седмица преди премиерата бяха разкрити индивидуалните постери на тримата главни герои. Правят впечатление годините, написани най-отгоре 2006 2010 2023
 9. До премиерата на криминалната драма "Примамка" остава седмица и промоционалните събития просто валят. Днес списанието за кино Cine21 показа новата си корица с тримата главни актьори.
 10. Признавам си, едвам изгледах 5-та серия (най-вече заради гледките от Нова Каледония) и скочих на финала. Но пък всички сме се отчели поне да видим за какво става въпрос. Относно можем ли да пишем лошо за нечия любима драма - можем, ако считаме, че виждаме лоша актьорска игра или слаб сценарий. Критики защо през 20хх година корейските сериали не са били еди-какви си, а прическите безумни са просто безсмислени. Мисля, че в една тема се обсъждаше от "старите" съфорумци, че промяната на темите и най-вече на "щастливия корейски край" настъпи полека около 2009 г,, когато повечето от нас реално започнаха да гледат корейско.
 11. Almost paaaaradise Прав си, @Bond. Всеки има своята класика, но тази драма е всеобща такава. Дори после да не припадаме по нея
 12. Излезе втори разширен тизер (чакаме да добавят субтитри) Става все по-мрачна и кървава историята.
 13. Днес се появиха снимки от суши ресторант (само на храната ), където тримата главни герои празнуваха нещо -вероятно края на снимките на драмата . Затова и едновременно пуснаха сторита в Инстаграм. Сега вече започва предварителното загряване и рекламата. Излизат много статии за транформацията на актьора от лъскав адвокат в детектив. Coupang е корейския Амазон и съответно Coupang play е тeхния Prime. Имат свои шоу програми и едно от тях е SNL Korea - трансферирано от TVN преди 3 години. Днес излезе новината, че Чанг Гън Сок ще бъде домакин на последния епизод на сезона и снимките са другата седмица! Още тази седмица пък двамата с Heo Sung Taе ще се появят в предаване на KBS2. Годината започва ударно
 14. Трейлърът на канала на Coupang play с английски субтитри
×
×
 • Create New...