Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
  • Мнения

    770
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    9

Rossi Yankova last won the day on Януари 28 2023

Rossi Yankova had the most liked content!

2 Последователи

Относно Rossi Yankova

  • Рожден ден Юли 24

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Пловдив

Последни посетители

2707 профилни разглеждания

Rossi Yankova's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

922

Обществена Репутация

  1. Тази година ще излезе нейна нова драма с Ли Мин Хо, където играе астронавт.
  2. Продуктовото позициониране в корейските драми винаги е било интересна тема за обсъждане, като дори най-неопитния зрител виждаше последен модел телефон в джоба на марковото палто на бедната героиня. То си има дори правила от корейските регулатори. С парите от "скритата" реклама вероятно се покриват голяма част от хонорарите на звездите,
  3. Да, албумът е в неговия соло поп стил В март ще излезе втория дигитален албум на групата му "Чимиро" и там вече ще има рок в духа на 80-те и 90-те.
  4. Аз ползвам тази приставка на Хром. За Вибокс става, пускаш видеото и после зелената стрелка.
  5. Аз свалих едно клипче и реших, че няма смисъл да действам едно по едно. Не съм пробвала, но може ли да се свалят цели библиотеки?
  6. Днес Чанг Гън Сок публикува поредния епизод от своя видео блог на Ютюб канала си , в който ни показа как е посрещнал Новата година. Последните 3 минути на видеото бяха посветени на изминалата 2023 година, в които сподели мислите си на фона на бързо течащите спомени. А новата 2024 г. вече започна с обявяването на нов албум на 14-ти февруари, соло концерти в Япония през март и (макар че още не е обявено официално) участие в реалити шоу по Нетфликс, което вече се снима.
  7. Предишният ден бил разпитван 19 часа (!!) Полицията вероятно не е постигнала каквото иска и сега ще излязат с оправданието, че не са нарушили закона.
  8. Това не можеше ли да се постигне с грим?
  9. Тя е актриса, не е певица. Играе главната роля в драмата.
  10. Мисля, че gig911 не е дама, а вие оспамихте повечето теми ?
  11. Има коментари на определени сайтове, че се следва сценария на "Отнесени от вихъра" в чосонски вариант. Дори откъм второстепенните герои. Има ли нещо подобно?
  12. Да раздвижим темата След като се ожени през февруари 2019, Ли Пил Мо вече е щастлив баща на 2 момчета, родени през 2019 и 2022 г.
  13. днес изненадващо Чанг Гън Сок качи на официалния си Ютюб канал (първоначалния) няколко видеа от концерта на Team H в Осака. Какъв поздрав от отминаващото лято
  14. И втори сезон вече има български субтитри тук Добавям едно видео със сцени от драмата и мейкинг
×
×
  • Създай нов...