Jump to content

Rossi Yankova

Потребители
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Rossi Yankova last won the day on June 26

Rossi Yankova had the most liked content!

Community Reputation

331 мочи

1 Follower

About Rossi Yankova

 • Rank
  Пазител
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,377 profile views
 1. Аз мисля, че има пряка зависимост между броя на мъжете, които гледат корейски драми и наличието на айдоли-красавци в тях. Повече от второто, по-малко от първото или хич. Така че всяко мнение от Дидо е добре дошло. Случайно попаднах на профила на руски преводач на дорами (както ги наричат), който понякога изказва лични впечатления от някоя продукция. Тук е неговото мнение за първите 2 серии от The Tale of Nokdu.
 2. Добавени са в описанието линкове за сваляне от Авистаз и гледане с руски дублаж.
 3. Хонг Ки влиза в армията на 30.09. Тук
 4. От днес сериалът ще върви по БНТ 2. Тук
 5. Ето този, ако можеш да превключиш на китайско
 6. Тази история много бавно се разплита, бе! Сега вече се сетиха да уточнят и как ги е напил
 7. Този гиф от четенето на сценария обикаля по форумите
 8. Май и факторът "дрога" се намесва. Тук и тук Човекът пеел на караокето, като дошла полицията И лично отвел полицията до стаята, където момичетата се били заключили.
 9. Не е за тази тема, ама е по темата Един друг сериал зациклил месец назад още преди да е заснет поради такава "оперативка", където асистент-режисьора награбил сценаристката, а продуцентът й спретнал другарски съд вместо очакваното от нея извинение пред всички. Сега двамата мачовци са уволнени, а тя сама напуснала.
 10. Това е по-скоро, защото губят 2 седмици от времето за снимки, а следващата драма е планирана, рекламите са продадени и изобщо - бизнесът си е бизнес.
 11. Има вече официално признание.
 12. Нещата стават много странни. Сега пък се оказа, че едната жертва е звъняла 13 пъти на 112, но нямало връзка с мрежата. Затова хванала WiFi и успяла да прати съобщение, вероятно по Какаотолк. тук Нетизените веднага скочиха, че е МЕГАневъзможно да няма сигнал в Корея. Така де, нацията има 5G и на най-високия връх, та в Сеул ли?? Прокрадват се мнения, че може стаята да е екранирана нарочно - тоест на човека да не му е за първи път да има "гости"?
 13. Телевизията не губи време и търси нов актьор да замени Джи Хуан, който явно скоро ще бъде арестуван. статия
×
×
 • Create New...