Jump to content

Rimedore

Потребители
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Rimedore

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Stara Zagora

Recent Profile Visitors

1,910 profile views

Rimedore's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

8

Reputation

 1. Хаха. Много са готини, мерси че направи тяхното съществуване знайно за мен Ще ги покажа на поне един друг човек със сигурност.
 2. Сериозно, нищо ли не посочвам? Не думай За всички останали:
 3. + Много ми хареса този коментар, без да съм прочел абсолютно всички преди този на E. Доближава се най-много до това, което самият аз мисля за цялата тази глупост. Именно глупост. PS: "Защо да обяснявам толкова красив и смислен филм" - също много силно казано.
 4. Вчера го изгледах и аз трейлъра. Честно казано, въпреки че по принцип и аз бях и съм от скептиците на филма осъзнавам че дори и да беше изцяло японски няма как да е точно "мота-мо" по оригиналните анимации/анимета (все тая). А предполагам и че не трябва да бъде, защото не бих искал да гледам още от същото, искам филмът да има нещо свое и уникално. Иначе предпочитам визията да си е по-мрачна (киберпънк все пак), както и самият сюжет и атмосфера, тоест това, което си е оригиналният Ghost in the Shell. И примерно точно затова тези огромни цветни холограми на хора не ми допадат изобщо, твърде са ярки и "непропорционални" за мен. Мисля си, без да натоварвам никой с мнението си, че киберпънкът от книгите (като изключим аниметата и видео игрите) е пресъздаден най-добре във филмова обвивка от "Blade Runner". Затова и този филм ще си остане за мен мерило за това как трябва да стават нещата. Сега като се сетя през 2017-та ще излезе и втората част на този филм, за която си мисля че ще бъде типичен холивудски продукт от последните 10-на години - лъскава визия и нищо повече. Което е жалко. Но все пак филмовият Ghost in the Shell е хубаво нещо, най-малкото ще допринесе за запознаването на много хора с този прекрасен свят (не ми се ползва думата "франчайз", много ми е смотана и фалшива). Нов киберпънк филм - още по-добре, да залъже глада до излизането на Cyberpunk 2077...
 5. Lemonade ) ) )
 6. Помня, че тук има(ше) хора, които се радват на Играта. Която, явно, преминава в съвсем нови измерения. "Това не е човешки ход. Никога не съм виждал човек да прави такъв ход", казва той. "Толкова е красиво". Това е дума, която той не спира да повтаря. Красиво. Красиво. Красиво."
 7. Тук 교향곡 PS: "...Бетовен създава едно от най-великите си произведения в периода, когато изживява дълбока криза." So, hang in there, all of you.
 8. И то какви! Давай, влей нов живот в тази толкова нужна, класическа ES тема.
 9. KazeShini, нека бъде твоята воля: Hm, female Big Boss, maybe? "I won't scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you."
 10. "...Войната на действията свърши, дойде времето на войната на чувствата. Тя е невидима и дебелокожите не могат да я усетят, нито да повярват, че съществува. Но тази война наистина започна и избраните да участват в нея млади хора вече се бият. Ти несъмнено си един от тях. Мисля, че както в истинските, така и в тази война на чувства ще има жертви. И сигурно ще си една от тях, защото такава е съдбата на нашето поколение... Твърдо си решен да умреш в тази нова война, нали?"
×
×
 • Create New...