Jump to content

nig

Потребители
  • Мнения

    144
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nig

  1. nig

    Mistress (2018)

    Много хаотичен и някакси разхвърлян сериал! Тъкмо се хванеш за някоя сюжетна линия и хоп...прехвърлят те в друга...! Вярно, много са персонажите,но в един момент ми се струва,че нещо в логическата последователност куца. Лично мнение.
  2. Като гледам прогреса,последните серии са преведени. Предполагам, чакат редакция! И аз ги очаквам с нетърпение.
  3. Затрогваща история,прекрасна музика! Много добър избор за главна роля! Прекрасно превъплъщение на Но Мин У като Ким Те Уон! По препоръка на magikamegi.....изгледах на един дъх!
  4. Наистина ,страхотна роля на Ryu Soo Young ! Перфектно си му пасна и макар ,че като цяло персонажът му беше отрицателен ...ставаше ми и жал за него.Разбира се имаше си причини ,но само до някъде.... да се оправдае поведението му...Като цяло...много силна драма, на моменти доста мудна и лежерна ,но ми хареса !
  5. Ще изчакам да се съберат повече преведени епизоди....но нямам големи надежди! Ако към романтичните роли на Чанк Ук ,не сложиш и малко екшън...ами не става! Е...ще си въздишаме по Хилъра май че...
  6. Сериалчето е супер, държи в напрежение! Гледам си го с интерес.Главната е просто родена за такива роли...студена,хладнокръвна ,а в същото време чувствителна и ранима. Остът е жесток! Сърдечно благодаря за бг субтитрите.
  7. На толкова несериозни преводачи,скоро не бях попадала... Sorry,но просто явно няма да го догледам, изгубих желание...!
  8. Актьорът,изпълняващ ролята на злодея е Kim Ji-Hoon.Играе в доста сериали, а в Love & Marriage беше прекрасен,много миловиден и чаровен. Тук просто не мога да го позная, но доста добре влиза в кожата на психопат.
  9. Супер си е сериалчето! Няма какво толкова да го гледаме под лупа...не е нито от "голямото кино",нито се бори за Оскар...Един обикновен корейски сериал...и въпреки всички недомислици, задържа интереса. Аз очаквам с нетърпение финала и сърдечно благодаря на "вещиците" за бързия и качествен превод.
  10. В Мастерса и в Авистаз си го има с бг субтитри до 11 епизод.
  11. А какъв е този Special епизод -1,който е качен в Авистаз?
  12. А дали е излъчен ,12 епизод в Корея,като пишеше на 3 .09? Не го виждам качен в Авистаз.
  13. Здравейте! Някой може ли да ми изпрати бг субтитри за сериалчето? Ще бъда благодарна!
  14. Моля ,сложете в спойлер, какъв е финалът на оригинала,че ми стана интересно,но като че ли нямам желание да го гледам.
  15. Сериалчето е супер! Доволна съм от всичко...персонажи,актьорско присъствие,музика и цялостната атмосфера.Сюжетът разкрива вечните проблеми,свързани с любовта ,психологията на брака, изневярата и последствията от нея за децата.Като цяло семеен сериал ,предназначен за по-зрялата аудитория.Не съм гледала оригинала,не знам какво да очаквам на финала...дано ме изненада...Благодаря за дружния превод и бързото качване!
  16. Сладураната Park Min Young,все на готини партньори попада...Мин Хо, Чанг Ук, Kim Jae Wook....а сега и Со Ганг Джун ...Не ме е разочаровала до сега. Хубаво е ,че сериалчето ще се превежда.
  17. Погълнах преведените епизоди на това сериалче като топъл хляб... Голяма забава! Уникални образи! Като се почне от тайландецът и пухкавият му приятел,гангстерът с невероятната прическа,сестрата-монахиня и се стигне до главните- детективът, кресливата прокурорка и разбира се магнетичния отец Ким! Много му ходи тази роля на Ким Нам Гил,но си мисля,че даже и да беше друг главният актьор,пак щях да харесам сериала. Заради самата атмосфера и умелото съчетание на криминале и комедия. Сърдечно благодаря за българския превод!
  18. Хубаво сериалче....без претенции за нещо супер специално.Има си от всичко...и романтика,и малко драма и доста забавни моменти. Тези двамцата главни са наслада за сетивата, много сладки ,а и присъстват един куп познати лица..все известни.Сърдечно благодаря за качествения и бърз превод.Очаквам с нетърпение финала.
  19. Kim Seo-Hyung- беше страхотна в Sky Castle ! Надявам се добро да е сериалчето... в стандартните 16 епизода.
  20. Вече следя проекта. Благодаря и спорна работа !
  21. Че то,какво остава да се гледа... Хубаво,че го отсвирих още на втори епизод...
  22. По принцип, не харесвам медицински сериали...натоварват ме. И тук се колебах ,дали да гледам...все пак любим актьор...и везните натежаха в полза на Джи Санг. Прекрасен сериал, много човешки, затрогващ...истински! Страхотна игра на всички...и положителни и отрицателни персонажи. Вече съм към последните епизоди...Само,моля кажете ми ,че краят е хубав ,много,много ми се иска да е така...Благодаря за българския превод!
  23. nig

    Gibang Bachelor (2019)

    Благодаря! Всичко вече е наред.
  24. nig

    Gibang Bachelor (2019)

    Защо не мога да разархивирам субтитрите...?
  25. Абе,много фантасмагорично ми звучи сюжета...ама нали е с Чанк Уки..няма как не се гледа От кога го чакаме да се завърне...
×
×
  • Създай нов...