Jump to content

nig

Потребители
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 тофу

About nig

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте! Някой може ли да ми изпрати бг субтитри за сериалчето? Ще бъда благодарна!
 2. А,превод , дали ще има сериалчето?
 3. Моля ,сложете в спойлер, какъв е финалът на оригинала,че ми стана интересно,но като че ли нямам желание да го гледам.
 4. Сериалчето е супер! Доволна съм от всичко...персонажи,актьорско присъствие,музика и цялостната атмосфера.Сюжетът разкрива вечните проблеми,свързани с любовта ,психологията на брака, изневярата и последствията от нея за децата.Като цяло семеен сериал ,предназначен за по-зрялата аудитория.Не съм гледала оригинала,не знам какво да очаквам на финала...дано ме изненада...Благодаря за дружния превод и бързото качване!
 5. Сладураната Park Min Young,все на готини партньори попада...Мин Хо, Чанг Ук, Kim Jae Wook....а сега и Со Ганг Джун ...Не ме е разочаровала до сега. Хубаво е ,че сериалчето ще се превежда.
 6. Погълнах преведените епизоди на това сериалче като топъл хляб... Голяма забава! Уникални образи! Като се почне от тайландецът и пухкавият му приятел,гангстерът с невероятната прическа,сестрата-монахиня и се стигне до главните- детективът, кресливата прокурорка и разбира се магнетичния отец Ким! Много му ходи тази роля на Ким Нам Гил,но си мисля,че даже и да беше друг главният актьор,пак щях да харесам сериала. Заради самата атмосфера и умелото съчетание на криминале и комедия. Сърдечно благодаря за българския превод!
 7. Хубаво сериалче....без претенции за нещо супер специално.Има си от всичко...и романтика,и малко драма и доста забавни моменти. Тези двамцата главни са наслада за сетивата, много сладки ,а и присъстват един куп познати лица..все известни.Сърдечно благодаря за качествения и бърз превод.Очаквам с нетърпение финала.
 8. Kim Seo-Hyung- беше страхотна в Sky Castle ! Надявам се добро да е сериалчето... в стандартните 16 епизода.
 9. Вече следя проекта. Благодаря и спорна работа !
 10. Като чета хубавите коментари за сериала,много бих искала да го започна ,но с бг превод.... Дали е в плановете на някой преводачески екип?
 11. Че то,какво остава да се гледа... Хубаво,че го отсвирих още на втори епизод...
 12. По принцип, не харесвам медицински сериали...натоварват ме. И тук се колебах ,дали да гледам...все пак любим актьор...и везните натежаха в полза на Джи Санг. Прекрасен сериал, много човешки, затрогващ...истински! Страхотна игра на всички...и положителни и отрицателни персонажи. Вече съм към последните епизоди...Само,моля кажете ми ,че краят е хубав ,много,много ми се иска да е така...Благодаря за българския превод!
 13. Благодаря! Всичко вече е наред.
×
×
 • Create New...