Jump to content

nig

Потребители
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 манджу

About nig

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Затрогваща история,прекрасна музика! Много добър избор за главна роля! Прекрасно превъплъщение на Но Мин У като Ким Те Уон! По препоръка на magikamegi.....изгледах на един дъх!
 2. Наистина ,страхотна роля на Ryu Soo Young ! Перфектно си му пасна и макар ,че като цяло персонажът му беше отрицателен ...ставаше ми и жал за него.Разбира се имаше си причини ,но само до някъде.... да се оправдае поведението му...Като цяло...много силна драма, на моменти доста мудна и лежерна ,но ми хареса !
 3. Ще изчакам да се съберат повече преведени епизоди....но нямам големи надежди! Ако към романтичните роли на Чанк Ук ,не сложиш и малко екшън...ами не става! Е...ще си въздишаме по Хилъра май че...
 4. Сериалчето е супер, държи в напрежение! Гледам си го с интерес.Главната е просто родена за такива роли...студена,хладнокръвна ,а в същото време чувствителна и ранима. Остът е жесток! Сърдечно благодаря за бг субтитрите.
 5. Нищо лично към сайта,знам че не е ваш ангажимент.... Но на толкова несериозни преводачи,скоро не бях попадала... Sorry,но просто явно няма да го догледам, изгубих желание...!
 6. Актьорът,изпълняващ ролята на злодея е Kim Ji-Hoon.Играе в доста сериали, а в Love & Marriage беше прекрасен,много миловиден и чаровен. Тук просто не мога да го позная, но доста добре влиза в кожата на психопат.
 7. Супер си е сериалчето! Няма какво толкова да го гледаме под лупа...не е нито от "голямото кино",нито се бори за Оскар...Един обикновен корейски сериал...и въпреки всички недомислици, задържа интереса. Аз очаквам с нетърпение финала и сърдечно благодаря на "вещиците" за бързия и качествен превод.
 8. В Мастерса и в Авистаз си го има с бг субтитри до 11 епизод.
 9. А какъв е този Special епизод -1,който е качен в Авистаз?
 10. А дали е излъчен ,12 епизод в Корея,като пишеше на 3 .09? Не го виждам качен в Авистаз.
 11. Голяма драма с този превод...един екип,втори преводач се появява,който настоятелно държи да се включи...и накрая нищо...
 12. Здравейте! Някой може ли да ми изпрати бг субтитри за сериалчето? Ще бъда благодарна!
 13. Моля ,сложете в спойлер, какъв е финалът на оригинала,че ми стана интересно,но като че ли нямам желание да го гледам.
×
×
 • Create New...