Jump to content

nig

Потребители
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 манджу

About nig

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нищо лично към сайта,знам че не е ваш ангажимент.... Но на толкова несериозни преводачи,скоро не бях попадала... Sorry,но просто явно няма да го догледам, изгубих желание...!
 2. Актьорът,изпълняващ ролята на злодея е Kim Ji-Hoon.Играе в доста сериали, а в Love & Marriage беше прекрасен,много миловиден и чаровен. Тук просто не мога да го позная, но доста добре влиза в кожата на психопат.
 3. Супер си е сериалчето! Няма какво толкова да го гледаме под лупа...не е нито от "голямото кино",нито се бори за Оскар...Един обикновен корейски сериал...и въпреки всички недомислици, задържа интереса. Аз очаквам с нетърпение финала и сърдечно благодаря на "вещиците" за бързия и качествен превод.
 4. В Мастерса и в Авистаз си го има с бг субтитри до 11 епизод.
 5. А какъв е този Special епизод -1,който е качен в Авистаз?
 6. А дали е излъчен ,12 епизод в Корея,като пишеше на 3 .09? Не го виждам качен в Авистаз.
 7. Голяма драма с този превод...един екип,втори преводач се появява,който настоятелно държи да се включи...и накрая нищо...
 8. Здравейте! Някой може ли да ми изпрати бг субтитри за сериалчето? Ще бъда благодарна!
 9. А,превод , дали ще има сериалчето?
 10. Моля ,сложете в спойлер, какъв е финалът на оригинала,че ми стана интересно,но като че ли нямам желание да го гледам.
 11. Сериалчето е супер! Доволна съм от всичко...персонажи,актьорско присъствие,музика и цялостната атмосфера.Сюжетът разкрива вечните проблеми,свързани с любовта ,психологията на брака, изневярата и последствията от нея за децата.Като цяло семеен сериал ,предназначен за по-зрялата аудитория.Не съм гледала оригинала,не знам какво да очаквам на финала...дано ме изненада...Благодаря за дружния превод и бързото качване!
 12. Сладураната Park Min Young,все на готини партньори попада...Мин Хо, Чанг Ук, Kim Jae Wook....а сега и Со Ганг Джун ...Не ме е разочаровала до сега. Хубаво е ,че сериалчето ще се превежда.
 13. Погълнах преведените епизоди на това сериалче като топъл хляб... Голяма забава! Уникални образи! Като се почне от тайландецът и пухкавият му приятел,гангстерът с невероятната прическа,сестрата-монахиня и се стигне до главните- детективът, кресливата прокурорка и разбира се магнетичния отец Ким! Много му ходи тази роля на Ким Нам Гил,но си мисля,че даже и да беше друг главният актьор,пак щях да харесам сериала. Заради самата атмосфера и умелото съчетание на криминале и комедия. Сърдечно благодаря за българския превод!
×
×
 • Create New...