Jump to content

nig

Потребители
 • Posts

  143
 • Joined

 • Last visited

About nig

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

795 profile views

nig's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

73

Reputation

 1. Като гледам прогреса,последните серии са преведени. Предполагам, чакат редакция! И аз ги очаквам с нетърпение.
 2. Затрогваща история,прекрасна музика! Много добър избор за главна роля! Прекрасно превъплъщение на Но Мин У като Ким Те Уон! По препоръка на magikamegi.....изгледах на един дъх!
 3. Наистина ,страхотна роля на Ryu Soo Young ! Перфектно си му пасна и макар ,че като цяло персонажът му беше отрицателен ...ставаше ми и жал за него.Разбира се имаше си причини ,но само до някъде.... да се оправдае поведението му...Като цяло...много силна драма, на моменти доста мудна и лежерна ,но ми хареса !
 4. Ще изчакам да се съберат повече преведени епизоди....но нямам големи надежди! Ако към романтичните роли на Чанк Ук ,не сложиш и малко екшън...ами не става! Е...ще си въздишаме по Хилъра май че...
 5. Сериалчето е супер, държи в напрежение! Гледам си го с интерес.Главната е просто родена за такива роли...студена,хладнокръвна ,а в същото време чувствителна и ранима. Остът е жесток! Сърдечно благодаря за бг субтитрите.
 6. На толкова несериозни преводачи,скоро не бях попадала... Sorry,но просто явно няма да го догледам, изгубих желание...!
 7. Актьорът,изпълняващ ролята на злодея е Kim Ji-Hoon.Играе в доста сериали, а в Love & Marriage беше прекрасен,много миловиден и чаровен. Тук просто не мога да го позная, но доста добре влиза в кожата на психопат.
 8. Супер си е сериалчето! Няма какво толкова да го гледаме под лупа...не е нито от "голямото кино",нито се бори за Оскар...Един обикновен корейски сериал...и въпреки всички недомислици, задържа интереса. Аз очаквам с нетърпение финала и сърдечно благодаря на "вещиците" за бързия и качествен превод.
 9. В Мастерса и в Авистаз си го има с бг субтитри до 11 епизод.
 10. А какъв е този Special епизод -1,който е качен в Авистаз?
 11. А дали е излъчен ,12 епизод в Корея,като пишеше на 3 .09? Не го виждам качен в Авистаз.
 12. Здравейте! Някой може ли да ми изпрати бг субтитри за сериалчето? Ще бъда благодарна!
 13. Моля ,сложете в спойлер, какъв е финалът на оригинала,че ми стана интересно,но като че ли нямам желание да го гледам.
 14. Сериалчето е супер! Доволна съм от всичко...персонажи,актьорско присъствие,музика и цялостната атмосфера.Сюжетът разкрива вечните проблеми,свързани с любовта ,психологията на брака, изневярата и последствията от нея за децата.Като цяло семеен сериал ,предназначен за по-зрялата аудитория.Не съм гледала оригинала,не знам какво да очаквам на финала...дано ме изненада...Благодаря за дружния превод и бързото качване!
×
×
 • Create New...