Jump to content

Aviendha

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Aviendha

Aviendha's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Сладур е, хареса ми в принца на покрива с тези негови физиономии и опитите за усмивки, хихихи ^^. Иначе и в света в който живеем го видях, но там беше повече като странично блюдо ))
  2. Хихи, харесвал жени, добре добре (не, че някога съм се и колебаела :Р). Но иначе е едно голямо слънце и е много сладък за гледане, а гласът му също е страхотен ))). Но когато има безумни прически не ме кефи толкова xD. Като прическа ми хареса най-много в Мери при това нн конска опашка, иначе и кукуригуту беше колоритно ^^
  3. Този сериал в началото не исках да го гледах, понеже смятах, че ще е подобен на кофи принца и не ми се гледаха подобни неща. Но след няколко месеца мислене реших да си го изтегля и много ми хареса. Хуморът беше доста постоянен и не беше като в някои други корейски сериали, които съм гледала, да има хумор до 10 епизод и после 6 епизода драма и яко рев. А този Гън Сок като визия ми хареса повече в Мери (но освен визията му и саундтрака, мери не ми хареса особено) - изглеждаше повече като мъж, понеже тук с това кукуригу беше като някакво 5 годишно като се усмихне (той все още изглежда като 5 годишно като се усмихне, но добре ). Абе сладури бяха и другите, Джеръми беше също едно голямо слънце, което те радва, когато се появи на екран и опровергава отчасти това, че азиатци изглеждат ужасно с русо - поне на него му тичаше до известна степен. Другия пич и той беше симпатяга ). Но иначе ми е още странно, когато правят някакъв сериал и в средата на сериала сменят прическите на актьорите напълно casual. Примерно на Джеръми му отрязаха косата много странно, на майката й смениха цвета, на единият пич май също. Ти свикваш да го виждаш по един начин и айде - нов .
  4. ндааам, то ставало и с търсене на гифчета така, ама като не ми се е налагало преди ). Мерси!
  5. Искам да се извиня, ако е питано подобно нещо (понеже пробвах с търсачката, ама нещо не ми излезе, когато написах аватари). Идеята ми е, че повечето имат някакви супер сладурски аватари, а мен тази област ми е от куцащите (не стигнах до учене на фотошоп навремето) и ми е интересно дали има тема, в която има картинки за аватари/сигнатури или всеки си търси из нета и си слага ?
  6. Търсих информация за сериала Паста и оттам единствената по-детайлна информация беше от вашия сайт и така почнах да гледам само сайта, а форума открих по-късно
  7. Тази сладурана първо я гледах в Coffee prince и първото ми мнение беше - ихаа, колко добре изглежда като момче, сигурно изглежда странно като момиче. И после реших да пусна в гугъл името й и изненада - в Женски дрехи изглеждаше страхотно :Р. После гледах с нея Lie to me, в който имаше страхотен цвят коса, но пък откъм дрехи не я обличаха толкова ефектно, докато не дойде Goong - там не можех да й се нагледам, и невероятни дрехи, и тя изглеждаше невероятно и вече й бях фен. Интересното е, че когато пак гледах Кофи Принца, вече не я виждах като момиче с мъжки черти, а виждах момичето в нея . Остава ми да гледам в take care of the young lady, но и това ще стане ))
  8. Има адски чаровна усмивка, но ми е малко изглеждащ като лапе. Но да, приятно ми е да го гледам на екрана и веднъж като му свикнеш те радва все повече - понеже както споменахте, няма обичайната красота, но бъка от чар )).
  9. Супер голям сладур. Беше ми леко странен, но сладък в Скандала (то там от Катеричката не можеше да си харесаш друг, но това е друга тема), обаче в Rooftop prince просто ми стана фаворит. Има много приятна усмивка и изглежда мил (или такива роли му дават), а и като съм го гледала на интервюта е един такъв сдържат и учтив. Бих се радвала да го гледам в нови сериали, препоръчително комедии, понеже тези тежките драми не ми понасят много - една седмица след края на Rooftop prince (което и то се води отчасти комедия) ходих като ударена с парцал, а още като чуя Ali - Hurt и нещо в мен се обръща .
  10. Толкова е сладка, с грим, без грим, много е готина ). И аз се срещнах с нея покрай Гумихото и само ми радваше екрана, когато беше на него ). И това с кравичката и пиленце беше много сладко
  11. Здравейте и от мен. Чета форума от март месец, когато започнах да гледам Паста по канал 1 и реших, че сериалът като направа и като идея много ме успокоява и ми е много по-приятен от американските сериали, а и бях изпуснала епизоди, затова реших да го потърся целия. Така първо почнах да чета повече от основния сайт, чрез който си търсих филми и описанията за тях. В последствие намерих и форума и четях няколко месеца мнения и коментари за различни филми като в повечето случаи кимах доволно, понеже повечето мнения съвпадаха с моите, както и събирах данни и снимки. Причината да се регистрирам беше, че от 2-3 дни не можех да отворя форума и се бях притеснила, понеже ми е нещо като Happy place - кеф ти снимки на хубави азиатци, при това подредени по име (Хьон Бин на първо място, разбира се ), а после и интересни идеи за сериали (понеже свърших поредния). И установих, че липсата на сайта и форума се усеща, затова реших да си направя профил ). Иначе съм фен на японската култура, предимно изразена с анимета от 2005 година, но заминах да уча в Холандия и тогава започнах да гледам повече филми с живи хора, предимно американски. Но когато се върнах и пак ми дойде муза за азиатското, реших че искам да гледам повече сериали с живи хора (това не значи, че съм спряла аниметата), а тогава паста беше по телевизията и така ме запали по корейското . Методът ми на търсене на сериали е по хубав/добър актьор от сериал, който съм гледала и търся друг сериал с него (предимно комедия). Например от Паста се преместих към Coffee prince, от където се преместих към Lie to me заради Юн Хи и т.н. Но сега вместо само да чета, ще коментирам и активно по темите (дошла ми е муза за писане, затова написах този ферман ). Грижете се за мен )) (чувам го толкова често, когато представят някоя драма, че ми стана забавно и аз да го кажа веднъж)
×
×
  • Създай нов...