Jump to content

Гат'Мръсна

Потребители
 • Posts

  292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Гат'Мръсна last won the day on February 24 2017

Гат'Мръсна had the most liked content!

1 Follower

About Гат'Мръсна

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Гат'Мръсна's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

167

Reputation

 1. - Казват, че имало живот извън мрежата.- Верно ли? Дай линк!
 2. Руската зима винаги е помагала на руския народ в трудни моменти - войната с Наполеон, войната с Хитлер ... тази година руската зима взе самостоятелно решение и нападна Америка сама! Любопитна баба разпитва внучето си:- Какво ти подари Дядо Коледа?- Играчка с батерии.- А на мама?- И на нея Дегустаторът от винарската изба разбра, че има и грозни жени, чак когато се пенсионира...
 3. На 03.01.2018 год. (сряда)Танче, организирай нещата за китайския. Дядо Боби ще е в София - да пием по бира с пилешки хапки
 4. Чък Норис се качил без билет в тролей 9. Дошла контрольорката Гичка от Горубляне и го подканила любезно да си покаже билета -"Ш-ш-ш, билет имаш ли уа?". Чък Норис демонстративно извадил МОНЕТА от един лев, сложил я в перфоратора и с мощен тупаник я перфорирал. Гичка хванала перфорираната монета, скъсала я С РЪЦЕ на две и дала продупчения край на Чък Норис. Чък Норис повече не се качил на градски транспорт в София!!!
 5. – Миме, моля те, стани моя жена! Не мога да живея без теб! – Глупости, утре като изтрезнееш, ще съжаляваш… – Миме, заклевам се! Никога няма да изтрезнея... Македонско семейство спори. Тя: - Немой да ме лютиш, оти... Той: - Оти, к'во? Ке се разведеш ли? Тя: - Я, па?! Ти разведена македонка видел ли си? А вдовици многоооо...
 6. - Евгений, ти си гений! - Сергей... ко да ти кажа...
 7. Конкурс по псуване – целта е кой ще изкара най-дълго без прекъсване. Излиза ядосан американски рапър и започва: -MADA FUCKIN ‘BITCHES SHIT POLICE COCK SUCKING SON OF A FUCKS…. – и така около двайсет минути, след което се изчерпал…. Публиката избухва в овации. Следва млад и надъхан сърбин: -JEBEM VI PICHKU MATERNU I MURTV SESTRA ULADNO DUPE VI JEBEM PEDERI JEBENI…- и така около половин час, след което издъхнал. Публиката потресена избухва в още по-силни аплодисменти. Идва ред на български джентълмен от северозапада. Докато се качва на подиума, се спъва в един кабел и пада. Ставайки изригва в справедлив гняв: -АМУ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НА ТОЯ КАБЕЛ АМУ ЕБА И НА ТОЯ ДЕТО ГО Е ТУРНАЛ ТУКА И НЕГОВАТА МАМА ДА ЕБА И НА БАБА МУ ДА ГО ТУРА ПО ВСИЧКИ ДУПКИ И ДА ВИ ЕБА И СЦЕНАТА И КОНКУРСА ДА ВИ ЕБА ШЕ СЕ ИЗПОТРЕПА ТУКА ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА…- и така около един час… Публиката и журито дремали оцъклени без да реагират, очевидно потресени от суровия талант. Джентълменът видимо успокоен се приближил до микрофона и свенливо предложил: – Ми я да почвам освен, а…?
 8. Един човек влиза в оръжеен магазин и иска от продавача да му покаже снайпера с най-добър оптически мерник с който разполага. Продавачът започва да вади един по един най-скъпите модели, но клиентът е изключително скептичен към всеки един от тях. Накрая отегчено казва: -Вижте сега, аз съм военен и в същото време ловец и не искам да ви казвам колко оръжия са ми минали през ръцете, та искам да видя наистина най-доброто, което можете да ми предложите. Продавачът заключил вратата на магазина, слезнал в някакъв склад и се върнал с пушка, на която само оптическият мерник бил дълъг над 50 сантиметра. – Това оръжие е забранено за продажба, но мисля, че за вас мога да направя изключение. Ако погледнете през мерника, можете да видите какво става дори в моята къща която се намира на другия хълм, на поне 4 километра разстояние. Ловецът погледнал през мерника и развеселен казал: – Ха, във вашата къща виждам как един гол мъж гони една гола жена. Продавачът погледнал и с почервеняла от яд физиономия, казал: – Ако с едни изстрел простреляш жена ми в главата, а с още един улучиш пениса на любовника й, ти подарявам пушката. Ловецът се навел, прицелил се и казал: -Ха, един изстрел ще е достатъчен! Tой: - Не те обичам вече и късам с теб! Тя: - И ми го казваш така, по Вайбър? ГДБОП: - Баси, гадното копеле!!!
 9. Здравейте как сте.Много се извинявам за това,че тук ви пиша.Отностно вицът ви за момичето с татуировката в автобуса ви пиша.Бабката като и казала,че се чуди за какво и пише на вратът: ''Не замразявай повторно'',нещо не го схванах самият виц.За какво става дума? Вицовете наистина ви са много интересни и хубави.Благодаря ви предварително за отговорът.

  1. Гат'Мръсна

   Гат'Мръсна

   Извинявай, ФТИСЗЕМЯ не е име, не знам как да те наричам...

   Както и да е, вицовете не се обясняват. Те са за да разсмиват. Навремето прочетох на едно място, че Джокондата всъщност била 300 грама боя... Можеш ли така да обясниш великолепната картина на Леонардо?

  2. ftisland

   ftisland

   Здравейте писала стм се така и то слято знам,с името на любимата ни корейска група FT ISLAND,няма значение.Та да прависте като ме питате и казвате,че няма смисъл от обяснявания.Или ги схващам или не и това е.Благодаря иначе

 10. В автобус до момиче с татуировка седи възрастна женa и удивено я разглежда.– Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?– Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише „Не замразявай повторно“.
 11. В метрото в Пекин, момче и момиче чакали влака. Момчето на висок глас се обърнало към момичето:– Чу мин сян дух фе!Момичето замислено отговорило:– Ян чин си фан…Момчето се ядосало и извикало:– Дуа шин фу, дан фун мю, цян шун гу зен!Момичето със сълзи на очите казало:– Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху!Как само внимателно четете, все едно, че разбирате китайски!
 12. Седят си двама грузинци, пийват вино. Наблизо минава погребална церемония. - Кой си е заминал? – пита единият. - Гиви. Цял живот пиене, пушене, по жени… Продължили да пият. Малко по-късно отново минава погребална церемония. - А сега кой? - Гоги. Не е пил, не е пушил, само с една жена през целия живот. - Виждаш ли? Само 15 минути разлика. - Сипвай!
×
×
 • Create New...