Jump to content

BlackBBoom

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BlackBBoom

  1. По въпроса с ръстът чувал съм , че ръстът на корейците е сравнително нормален и може да се сравнява с този на българите !! Всъщност като се замислим имаме азиатски гени смесени с европейски така че .. ^^ !!
  2. Ето пробвай тези , който ти е най - лесен само ,че са на английски ;( !! http://world.kbs.co.kr/learn_korean/lessons/e_index.htm# , http://www.talktomeinkorean.com/category/lessons/learn-hangeul/ като за начало ще ти помогнат доста изгледай и двата клипа после се разрови за останалото отново във 2-я сайт !!
  3. Предполагам ^^ !! Смисъл в моето училище има сип китайски и японски !!
  4. Мерси много ^^ !!@! Защото ми казаха , че във Варна се учи вече във Свободния обаче не било сигурно !!
  5. Сега намирам темата и искам да попитам нещо !! Понеже знам , че корейците много боготворят нормалното , как приемат хомосексуалните ??! И има ли хора , които я показват ??!
  6. Мерси за хубавите думички !! :rolleyes: Да предполагам , че има хора , които са 100 пъти по - добри в корейския от мен , но смятам някой ден да ги задмина ^^ :lol: !!! В кой град го учеше ??! ^^ Смятам това да уча ^^ !!
  7. Ти следваш корейски така ли ??!?
  8. Няма проблем !! Радвам се , че казваш каквото мислиш !! ^^ Имах предвид , да помогна на някои който нищо не може да разбере в началото после всеки се оправя сам с полудяването от граматиката и трите нива на езика !! :ДД ( ( Например , че не се пише сама гласна а пред нея се слага " ᄋ" ) с това исках да помогна някоя начала стъпка !! ) Съжалявам ако съм казал нещо лошо !! ^^ 죄송합니다 !!
  9. Моите искрени поздравления за успеха !! ) Вие ни давате възможност да осъществяваме или поне да вярваме в мечтите си !! Благодаря ви !! Все пак човек без мечти , е като кораб без плътна !! Благодаря ви още веднъж !! )
  10. Ужас !! ;(( Танца супер ама пеенето няма и представа как съм !! Между другото на К-поп фестивала 2011 само се танцуваше , явно сега искат и да се пее !!
  11. Не знам повечето как се справяте с Корейския , но на мен ми е лесно (явно ми се отдават много езиците , но не и математиката ;дд ) , когато започнах да уча азбуката ми беше лесно запомних я за няколко часа !! Сега мога да чета и пиша , и с произношението на думите не съм никак зле !! Ако имате нужда от помощ за нещо питайте !! :)
×
×
  • Създай нов...