Jump to content

*MaL*

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от *MaL*

  1. Уау! Здравейте! Приемате ли още един фен на Джун? Блогът, за който давате линкове е страхотен! И идеята за фен рождения ден на момчето много ми харесва... Страхотно сте го замислили... Много ми се иска да присъствам, но не съм убедена все още дали ще имам време До кога е срокът за потвърждаване на участие в това прекрасно събитие? Ps: Ciao, A.J! Anch'io parlo italiano ma non bene Scusami! Ma per me e grande piacere di vedere una italiana qui...Benvenuta! Благодаря за подрава!Наистина вашият форум е хубав, дайте ми време да разбера секциите, защото като се логна губя италианският превод и ми се губи всичко от вашият неразбираем за мен език. Много е дори това, че успях да се регна и да си сложа аватар. В Италия Джункино е много известен и признат, но са малко момичета, които са луди по него като мен, но аз му правя "ударна доза" реклама. Оставям малко споменче от моята любима сцена от My girl. Обожавам Джункино с този цвят на косата...И в това видео, което вие със сигурност сте гледали той танцува... божествено. Видеото, което вие сте направили за него, ми беше показано от Таня и се вижда във вашия блог... НЕВЕРОЯТНО...наистина ПРЕКРАСНО! Благодаря за посрещането, лека нощ на всички!
  2. *MaL*

    U-Kiss

    Много обичам да ги слушам тез сладури... Мисля, че за първи път откривам тема за тях в бг-форум... Яко! Благодаря ви, че сте я направили! Това предаване дали ще може да се свали отнякъде? Иска ми се да го гледам много пъти докато излязат субки някъде... Наистина мацката не е лоша... Дали ще има химия между тях, а?
  3. *MaL*

    Представяне

    Здравейте на всички тук! Много ми е приятно, че намерих толкова готин сайт посветен изцяло на азиатското кино и култура! Толкова е богат и увлекателен, ще прекарам много забавни дни и нощи докато изчета всичко
×
×
  • Създай нов...