Jump to content

karol21

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от karol21

  1. Като цяло лакорна си имаше от всичко по малко. Е малко по-късно Пикин се осъзна но нищо Лакорна ми хареса и то много бих го гледала пак .
  2. Дали някой знае дали 9 епизод е излязал или има някакво прекъсване търся го в ютуб но нищо само до 8 епизод е качен сериала. Ами стана интересно сега тази двойничката на Ганок как ще обърка нещата и дали Таван ще си замине от къщата на Кин и дали няма да отиде при Лек той и без това я харесва.
  3. Изгледах 1 и 2 епизод сестрата и брата на главните са големи образи тя една намахана а той голям женкар,майката на главния и прислужницата и те са едни скици горгите те си помислиха че след 3 годишена самота той най сетне има нова приятелка а то се оказа мед.сестра за сестра му която е в инвалидна количка. Има една луда жената на бившия на главната, тя като види главна налита да я бие хем мъжат и е виновен а главната обвинява. А нашата хич не се защитава оставя се на тази откачалка да я бие това много ме дразни ще се оставя аз тази да ме обижда и да ме бие. Харесва ми но има неща в сериала които ми се виждат странни , но това е друга страна и обичай.
×
×
  • Създай нов...