Jump to content

Rhymes

Потребители
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 тофу

About Rhymes

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

232 profile views
 1. Аз платих еднократно 5 канадски долара, което нямаше и 10лв.
 2. За този сериал, направих нещо , което никога досега не бях правила. За жалост започнах сериала докато все още беше в началото и това беше голяма грешка. Затова се наложи да си платя на Muse, за да мога да гледам с английски превод веднага щом излязат новите серии, които очаквах с огромно нетърпение. Всички много ми харесаха, ГГ според мен си имаха химията помежду си и затова им се получи толкова добре. Определено сега след като е привършил, бих го изгледала отново на един дъх.
 3. Видях, че сега и руската група за превод са постъпили като Muse. Тоест и при тях ще трябва да се плати за да се гледа сериалът. Доколкото разбрах са прибегнали до това, понеже има много нетърпеливи фенове, които ги заливат с въпроси от типа на "кога ще има следваща серия и т.н."
 4. Сериалът много ми хареса. Може би , защото ми се гледаше точно такава романтична драма. Двамата главни бяха такива сладури. Не е нещо оригинално,което не сме виждали до сега , но си има своя чар. Ако на някой му се гледа,нещо романтично с което да разпусне, му предлагам да гледа сериала.
 5. Сериалът ми хареса. Бих го гледала още веднъж. Препоръчвам го на някого, когото иска просто да разпусне или да се разсее с малко романтика,фантазия и красиви актьори.
 6. Еееее свършиии! Жалко, Майк и Омем бяха много сладка двойка. Финалът,също не беше лош. Много приятен, лек и неангажиращ сериал. Естествено с предпоследни 2-3 тъжни епизода,но последният компенсира това. Бих го гледала отново. Засега Майк и Омем са ми фаворити като двойка.
 7. Страхотен сериал! Както и предните сезони,така и този много ми хареса. Всеки един сезон се отличава от другия,но общото което ги свързва е романтиката. Тук успях да открия тази романтика в постоянството на Уан, мисля че именно чрез него,той успя да спечели любовта на Джи Йон. А братът на Мики е такъв сладур. Всички според мен се справиха отлично.
 8. you will never know

 9. Сериалът определено ми хареса. Беше с интересна идея. Абе супер. Персонажът на Пак Таня беше доста разкрепостен и необичаен за корейски сериал, но може би затова и ми стана любимият. До последно мислех,че На Ми Ру ще бъде с Козирога , но и финалът ми хареса. Оставам с доста положителни емоции.
×
×
 • Create New...