Jump to content

Blue_Moon

Ст. модератори
 • Content Count

  1,315
 • Joined

 • Days Won

  25

Everything posted by Blue_Moon

 1. ХахахаДжин й е биас? Тогава тя ще го спретва. Аз ще се погрижа за мъж ми.
 2. Хаха, ок, ще го спретна. Макар че с тази начупена коса е такава разкошотия, прекрасен е. Повечето модели обувки, които носи, особено тези на Гучи, са специално направени да се подпетват. За сватбата ще ги носи нормални, поне докато трае официалната церемония, после ще си ги подпети.
 3. А, така.Важното е, че си ни поканила вече.Почвам да обмислям варианти.
 4. Плача! Какъв сериал съм изпуснала само! хаха Нямам търпение за сватбата! @seal_reinforce, мъж ми щял да пее на сватбата ти, а ти нито веднъж не ме тагна да ме осведомиш, срамота! Нали знаеш, че където е той, там съм и аз.
 5. Честит рожден ден, @eowina !Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, от близо да видиш сладурите и на много техни концерти да отидеш!
 6. Много ви благодаря, @eowina, @bealonenomore! @eowina, дано, дано.Благодаря ти! I Purple you!<3 @kitket, Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
 7. Много ви благодаря, момичета!
 8. @VesSun, добре дошла!Успех и спорна работа!
 9. При мен и преди и сега си се появяват и няма счупени. @bealonenomore, случвало ми се е антивирусната да ми лепва някоя добавка към браузъра, която да ми блокира разни сайтове, видеа, снимки. С коя антивирусна си? Щом чекнеш, че този сайт е безопасен и желаеш да ти се отваря, оправят ли ти се снимките? Провери дали нямаш и добавка от антивирусната залепена за браузъра и съответно, като я махнеш оправят ли се нещата?
 10. @Gia13 Явно, че сайта им има някакъв проблем, но за момента най-добре е да изчакаме 24 часа. Нека им дадем време да се справят с проблема. Явно, че работят по отстраняването му, след като при някои снимките се появяват. @debil4e , изчакай. И друг път се е случвало да зачезне пикбг и на другия ден всичко е оправено. Няма нужда да подменяш "счупените", защото те утре може да се появят и въобще да не са счупени. Не бързай. Нека дадем време на хората да се справят с проблема.
 11. Странно, за момента при мен излиза всичко. @Gia13 @debil4e Само спокойно, нека изчакаме тогава. Може да е от доставчика или сайта да е имал временен проблем. До 24 часа, като се индексира навсякъде, ще е ясно дали е постоянен проблем или е било временно.
 12. Пробвай с друг браузър /например мозила/ да ги отвориш темите и ми кажи дали продължават да не се показват снимките? На Хрома трила ли си кеша? Опитай да го изчистиш и виж дали ще има промяна. @debil4e при теб има ли някаква промяна? Пробвай горните стъпки и ти ми кажи какво се случва при теб?
 13. @Gia13 да, виждам ги постерите и на двете теми. Пробвах през различни браузъри, даже излезнах от профила си и пак ги виждам. Дори в момента качвам скрийншотовете през пикбг. Предполагам е имало някакво моментно крашване с пикбг, но са го оправили. Ти все още ли не ги виждаш?
 14. Може би е нещо временно? При мен сайта си работи и снимките се показват тук в темите. п.п. Проверих през различни браузъри, както и инкогнито, но снимките се показват и сайта си работи в момента. Предполагам е крашнало нещо за момент, но после се е оправило? @Gia13 @debil4e все още ли не ги виждате?
 15. Принципно съм "за" и ми се иска да ви видя, но ще мога да ви потвърдя едва във вторник /на самия ден/. Дано успея да се включа.:)
 16. За 19-20-ти сме пас. Преди Коледа ни няма в София. За 27-28-ми сме на линия, ако има събиране.
 17. Да, пеят на живо и танцуват в същия момент. Човек, който поне малко се е поинтересувал от тях и изпълненията им, е наясно с това. tikitoliq, щом не те впечатляват БТС, какво правиш в тази тема? Вече два пъти пишеш хейт срещу тях, изказа си мнението, изказа се колко не те впечатляват, не виждам тогава какво правиш в тази тема? И аз не харесвам *еди коя си кпоп група*, но да си ме видяла да ходя да пиша в темата им колко не ме впечатляват, как пеят на плейбек и т.н? Никой не те кара нито да харесваш, нито да слушаш БТС. Твоето писане тук и то на два пъти си е чиста проба заяждане с цел създаване на излишни драми. Ако се чудиш къде да си избиваш хейта, препоръчвам ти да използваш други социални платформи, като туитър или фейсбук например. И не, не ми отговаряй. Не смятам повече да се обяснявам с теб и да се впускам в драма, която ти така очевидно искаш да създадеш. Точка.
 18. Сериалът е изцяло преведен на английски. Линкът вече е подменен.
 19. И четирите части бяха излъчени. Поредицата е завършена. Но в момента нямам време да им направя теми. Ако някой е свободен и има желание, ще се радвам да им направи. Открих следните линкове: Втора част - Heartslayer/ The Law Protector - онлайн с английски субтитри: Тук - само до 3-та серия откривам английски, за останалите епизоди от тази част не успях да открия, онлайн с руски субтитри Тук Трета част - My Beloved Navy/Guardian of the Sea - онлайн с английски субтитри: Тук и Тук, онлайн с руски субтитри Тук Четвърта част - Dominate the skies in your heart/Warden of The Sky - онлайн с английски субтитри: Тук, онлайн с руски субтитри Тук
 20. Здравейте. Отворете спойлера под Прогрес и ще видите, че по-голямата част от сериала вече е преведен. След като е напълно готов ще бъде редактиран и ще започнем да пускаме субтитрите.
×
×
 • Create New...