Jump to content

Blue_Moon

Ст. модератори
 • Content Count

  1,314
 • Joined

 • Days Won

  25

Blue_Moon last won the day on May 29 2018

Blue_Moon had the most liked content!

Community Reputation

589 мочи

About Blue_Moon

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Своге

Recent Profile Visitors

6,895 profile views
 1. Честит рожден ден, @eowina !Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, от близо да видиш сладурите и на много техни концерти да отидеш!
 2. Много ви благодаря, @eowina, @bealonenomore! @eowina, дано, дано.Благодаря ти! I Purple you!<3 @kitket, Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
 3. Много ви благодаря, момичета!
 4. @VesSun, добре дошла!Успех и спорна работа!
 5. При мен и преди и сега си се появяват и няма счупени. @bealonenomore, случвало ми се е антивирусната да ми лепва някоя добавка към браузъра, която да ми блокира разни сайтове, видеа, снимки. С коя антивирусна си? Щом чекнеш, че този сайт е безопасен и желаеш да ти се отваря, оправят ли ти се снимките? Провери дали нямаш и добавка от антивирусната залепена за браузъра и съответно, като я махнеш оправят ли се нещата?
 6. @Gia13 Явно, че сайта им има някакъв проблем, но за момента най-добре е да изчакаме 24 часа. Нека им дадем време да се справят с проблема. Явно, че работят по отстраняването му, след като при някои снимките се появяват. @debil4e , изчакай. И друг път се е случвало да зачезне пикбг и на другия ден всичко е оправено. Няма нужда да подменяш "счупените", защото те утре може да се появят и въобще да не са счупени. Не бързай. Нека дадем време на хората да се справят с проблема.
 7. Странно, за момента при мен излиза всичко. @Gia13 @debil4e Само спокойно, нека изчакаме тогава. Може да е от доставчика или сайта да е имал временен проблем. До 24 часа, като се индексира навсякъде, ще е ясно дали е постоянен проблем или е било временно.
 8. Пробвай с друг браузър /например мозила/ да ги отвориш темите и ми кажи дали продължават да не се показват снимките? На Хрома трила ли си кеша? Опитай да го изчистиш и виж дали ще има промяна. @debil4e при теб има ли някаква промяна? Пробвай горните стъпки и ти ми кажи какво се случва при теб?
 9. @Gia13 да, виждам ги постерите и на двете теми. Пробвах през различни браузъри, даже излезнах от профила си и пак ги виждам. Дори в момента качвам скрийншотовете през пикбг. Предполагам е имало някакво моментно крашване с пикбг, но са го оправили. Ти все още ли не ги виждаш?
 10. Може би е нещо временно? При мен сайта си работи и снимките се показват тук в темите. п.п. Проверих през различни браузъри, както и инкогнито, но снимките се показват и сайта си работи в момента. Предполагам е крашнало нещо за момент, но после се е оправило? @Gia13 @debil4e все още ли не ги виждате?
 11. Принципно съм "за" и ми се иска да ви видя, но ще мога да ви потвърдя едва във вторник /на самия ден/. Дано успея да се включа.:)
 12. За 19-20-ти сме пас. Преди Коледа ни няма в София. За 27-28-ми сме на линия, ако има събиране.
 13. Да, пеят на живо и танцуват в същия момент. Човек, който поне малко се е поинтересувал от тях и изпълненията им, е наясно с това. tikitoliq, щом не те впечатляват БТС, какво правиш в тази тема? Вече два пъти пишеш хейт срещу тях, изказа си мнението, изказа се колко не те впечатляват, не виждам тогава какво правиш в тази тема? И аз не харесвам *еди коя си кпоп група*, но да си ме видяла да ходя да пиша в темата им колко не ме впечатляват, как пеят на плейбек и т.н? Никой не те кара нито да харесваш, нито да слушаш БТС. Твоето писане тук и то на два пъти си е чиста проба заяждане с цел създаване на излишни драми. Ако се чудиш къде да си избиваш хейта, препоръчвам ти да използваш други социални платформи, като туитър или фейсбук например. И не, не ми отговаряй. Не смятам повече да се обяснявам с теб и да се впускам в драма, която ти така очевидно искаш да създадеш. Точка.
 14. Сериалът е изцяло преведен на английски. Линкът вече е подменен.
×
×
 • Create New...