Jump to content

Blue_Moon

Ст. модератори
 • Content count

  1,298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Blue_Moon last won the day on May 29 2018

Blue_Moon had the most liked content!

Community Reputation

573 мочи

About Blue_Moon

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Своге

Recent Profile Visitors

6,544 profile views
 1. За 19-20-ти сме пас. Преди Коледа ни няма в София. За 27-28-ми сме на линия, ако има събиране.
 2. Blue_Moon

  Именни и рождени дни

  Много ви благодаря, момичета! Липсвате ми страшно много! Ели, очаквам прекрасника да дойде. И нещо сладичко от мен:
 3. Да, пеят на живо и танцуват в същия момент. Човек, който поне малко се е поинтересувал от тях и изпълненията им, е наясно с това. tikitoliq, щом не те впечатляват БТС, какво правиш в тази тема? Вече два пъти пишеш хейт срещу тях, изказа си мнението, изказа се колко не те впечатляват, не виждам тогава какво правиш в тази тема? И аз не харесвам *еди коя си кпоп група*, но да си ме видяла да ходя да пиша в темата им колко не ме впечатляват, как пеят на плейбек и т.н? Никой не те кара нито да харесваш, нито да слушаш БТС. Твоето писане тук и то на два пъти си е чиста проба заяждане с цел създаване на излишни драми. Ако се чудиш къде да си избиваш хейта, препоръчвам ти да използваш други социални платформи, като туитър или фейсбук например. И не, не ми отговаряй. Не смятам повече да се обяснявам с теб и да се впускам в драма, която ти така очевидно искаш да създадеш. Точка.
 4. Сериалът е изцяло преведен на английски. Линкът вече е подменен.
 5. И четирите части бяха излъчени. Поредицата е завършена. Но в момента нямам време да им направя теми. Ако някой е свободен и има желание, ще се радвам да им направи. Открих следните линкове: Втора част - Heartslayer/ The Law Protector - онлайн с английски субтитри: Тук - само до 3-та серия откривам английски, за останалите епизоди от тази част не успях да открия, онлайн с руски субтитри Тук Трета част - My Beloved Navy/Guardian of the Sea - онлайн с английски субтитри: Тук и Тук, онлайн с руски субтитри Тук Четвърта част - Dominate the skies in your heart/Warden of The Sky - онлайн с английски субтитри: Тук, онлайн с руски субтитри Тук
 6. Blue_Moon

  Wok of Love (2018)

  34 епизод: Тук и Тук
 7. Blue_Moon

  Wok of Love (2018)

  30 епизод: Тук и Тук
 8. Blue_Moon

  Wok of Love (2018)

  26 епизод: Тук и Тук
 9. Blue_Moon

  Именни и рождени дни

  Честит рожден ден, мила @naia!
 10. Blue_Moon

  Father is Strange (2017)

  Здравейте. Отворете спойлера под Прогрес и ще видите, че по-голямата част от сериала вече е преведен. След като е напълно готов ще бъде редактиран и ще започнем да пускаме субтитрите.
 11. Blue_Moon

  Wok of Love (2018)

  20 епизод: Тук и Тук
 12. Там. И аз ще съм на линия.
 13. Blue_Moon

  Wok of Love (2018)

  16 епизод: Тук и Тук
 14. Blue_Moon

  Father is Strange (2017)

  Да, преводът продължава. Щом сме го започнали със сигурност ще го довършим. Бавничко и от моя страна, но ще се постарая да ускоря темпото.
×