Jump to content

Blue_Moon

Ст. модератори
 • Content Count

  1,316
 • Joined

 • Days Won

  25

Blue_Moon last won the day on May 29 2018

Blue_Moon had the most liked content!

Community Reputation

605 мочи

About Blue_Moon

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Своге

Recent Profile Visitors

7,202 profile views
 1. Поздравления, Ким Техьонг! @eowina , пищяяя!Мъж ми направо разби всякакви рекорди и класации, наистина е невероятен! King! Толкова много се радвам за него! Прекрасен, невероятен, страхотен!
 2. ХахахаДжин й е биас? Тогава тя ще го спретва. Аз ще се погрижа за мъж ми.
 3. Хаха, ок, ще го спретна. Макар че с тази начупена коса е такава разкошотия, прекрасен е. Повечето модели обувки, които носи, особено тези на Гучи, са специално направени да се подпетват. За сватбата ще ги носи нормални, поне докато трае официалната церемония, после ще си ги подпети.
 4. А, така.Важното е, че си ни поканила вече.Почвам да обмислям варианти.
 5. Плача! Какъв сериал съм изпуснала само! хаха Нямам търпение за сватбата! @seal_reinforce, мъж ми щял да пее на сватбата ти, а ти нито веднъж не ме тагна да ме осведомиш, срамота! Нали знаеш, че където е той, там съм и аз.
 6. Честит рожден ден, @eowina !Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, от близо да видиш сладурите и на много техни концерти да отидеш!
 7. Много ви благодаря, @eowina, @bealonenomore! @eowina, дано, дано.Благодаря ти! I Purple you!<3 @kitket, Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
 8. Много ви благодаря, момичета!
 9. @VesSun, добре дошла!Успех и спорна работа!
 10. При мен и преди и сега си се появяват и няма счупени. @bealonenomore, случвало ми се е антивирусната да ми лепва някоя добавка към браузъра, която да ми блокира разни сайтове, видеа, снимки. С коя антивирусна си? Щом чекнеш, че този сайт е безопасен и желаеш да ти се отваря, оправят ли ти се снимките? Провери дали нямаш и добавка от антивирусната залепена за браузъра и съответно, като я махнеш оправят ли се нещата?
 11. @Gia13 Явно, че сайта им има някакъв проблем, но за момента най-добре е да изчакаме 24 часа. Нека им дадем време да се справят с проблема. Явно, че работят по отстраняването му, след като при някои снимките се появяват. @debil4e , изчакай. И друг път се е случвало да зачезне пикбг и на другия ден всичко е оправено. Няма нужда да подменяш "счупените", защото те утре може да се появят и въобще да не са счупени. Не бързай. Нека дадем време на хората да се справят с проблема.
 12. Странно, за момента при мен излиза всичко. @Gia13 @debil4e Само спокойно, нека изчакаме тогава. Може да е от доставчика или сайта да е имал временен проблем. До 24 часа, като се индексира навсякъде, ще е ясно дали е постоянен проблем или е било временно.
 13. Пробвай с друг браузър /например мозила/ да ги отвориш темите и ми кажи дали продължават да не се показват снимките? На Хрома трила ли си кеша? Опитай да го изчистиш и виж дали ще има промяна. @debil4e при теб има ли някаква промяна? Пробвай горните стъпки и ти ми кажи какво се случва при теб?
 14. @Gia13 да, виждам ги постерите и на двете теми. Пробвах през различни браузъри, даже излезнах от профила си и пак ги виждам. Дори в момента качвам скрийншотовете през пикбг. Предполагам е имало някакво моментно крашване с пикбг, но са го оправили. Ти все още ли не ги виждаш?
×
×
 • Create New...