Jump to content

Blue_Moon

Ст. модератори
 • Content Count

  1,362
 • Joined

 • Days Won

  25

Blue_Moon last won the day on May 29 2018

Blue_Moon had the most liked content!

Community Reputation

705 мочи

About Blue_Moon

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  카이든

Recent Profile Visitors

8,236 profile views
 1. Екипът, който се занимаваше с този проект, не го довърши и няма превод на последните 4 епизода.
 2. Здравейте, добавих линкове в темата за сваляне/онлайн с английски и руски субтитри.
 3. Praomook (2021) พราวมุก Страна: Тайланд Жанр: Драма, Rомантика Епизоди: 17 Период на излъчване: 10 Май – 12 Юли 2021 Време на излъчване: Понеделник и Вторник Продължителност: 1:30 минути Канал: Channel 3 Субтитри: Английски, Руски Участват: Pon Nawasch Phupantachsee като Chalunthorn / Lun Bua Nalinthip Sakulongumpai като Praomook / Mook Krating Khunnarong Pratesrat като Marut Mint Ranchrawee Uakoolwarawat като Nampetch Meen Nichakoon Khajornborirak като Poom Sakul Kanyapak Pongsak като Treenutch Build
 4. Смених заглавието на сериала, тъй като в официалния канал в тубата са използвали Destiny of Us.
 5. @katomova Кате, мила, чакам лайв-а с нетърпение.
 6. @helyg веднага правя заявка за лайв връзка. Да не забравите да се обадите, като се съберете. Много искам да ви видя, като се върна ще ви сръчкам отново за среща.
 7. Честит рожден ден, @seal_reinforce! Бъди много здрава, щастлива и обичана. Много усмивки и много сбъднати мечти!
 8. Честит рожден ден, @cucyta! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и усмивки!
 9. @eowina аз ги снимам. Иначе там съм, там съм. Все още съм зад камера, пазя анонимност.
 10. Честит рожден ден, Ким Техьонг! Пожелавам му много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и още много проекти. Нямаме търпение за KTH1 Тази сутрин /обяд в Корея/, прекрасника ни зарадва с лайв: V DAY - V LIVE Тази година фенбазите на Ви надминаха себе си - хиляди проекти, дарителски кампании, рекламни билбордове, осиновени животни, зоопарк, построиха музикално училище на негово име, реклами на Таймс Скуеър, очакваме видео от сателита Ladybird-1 и т.н., и т.н., но безспорно черешката на тортата е проекта на Baidu V Bar - китайската фенбаза на Ви, с един от многото с
 11. Няма превод на бг. Има го с английски и руски субтитри. Добавих линкове в темата.
 12. @bealonenomore Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи, много сбъднати мечти и усмивки!
 13. Докито е от добрите и аз му имам доверие. Може и леко грубичко да действа, но в него ми е надеждата, че ще помогне на До Джун, много ме радват като двойка. Последните коментари/предположения, които гледах сред феновете са, че новопоявилия се брат - До Хуа, може да се събере с онзи колега от работата, който изключително много притеснява всички ни. Та така и от двамата да се оттървем.Обаче аз не го виждам възможно това, според мен колегата ще прави проблем на главната двойка и по-специално на нашия омега.
 14. Добре заварила.Моля, за нищо, мила. Той докито е от готините садисти, кефи ме.
×
×
 • Create New...