Jump to content

vilpeda

Потребители
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vilpeda

  1. vilpeda

    L♥DK (2014)

    Аууу, че прекрасно Точно от такъв филм имах нужда! Благодаря!
  2. Въпреки многото недомислици, аз съм много впечатлена от филма - артистите - прекрасни, гледките - невероятни. И все пак, искаше ми се финалът да е по-различен. Благодаря за буквичките!
  3. Отдавна не бях гледала азиатско, но този филм ме накара да се смея, накара ме и да плача. Благодаря за превода!
  4. И аз ще подкрепя доволството от кратките серии - излиза, че е възможно да се развие една интересна история и само в 19-20 минути на епизод, без излишни разтягания на локуми и клишета. Yunho​ си изигра добре ролята, хареса ми да го видя и да плаче. Kim Ga Eun също ми направи добро впечатление. Сериалът, който ме върна към корейското!
  5. vilpeda

    Border (2014)

    Огромни благодарности за най-добрите субтитри, на които съм попадала напоследък! Поздравления, kcekce!!! И благодаря на ukio за коментар №53!!!
  6. Останах доста разочарована от финала. Съжалявам, че го гледах. В крайна сметка ни показаха още веднъж, че само красотата движи света, и че най-важно е как изглеждаш.
  7. Много приятно за окото сериалче Куцо откъм медицината (както много преди мен са написали), но пък приятно за гледане. Живо се интересувам с какъв модел телефон бяха всичките доктори. И забележка към преводача(ите): Белият и черният дроб са два различни органа
  8. Не успях! Първият сезон го изгледах, защото го бях започнала, а и исках да видя кого ще избере Амемия. Но втория... едва го изтърпявах, и го приключвам преди да е свършил. Дори Osamu Mikai не може да ме накара да го догледам. Толкова антипатичен образ (Амемия) не бях срещала досега в нито един сериал. Не ме разсмя нито въргалянето по пода, нито мизерията, нито самата тя. Първият японски сериал, от който не научавам нищо, и който не догледах до края!
  9. Приятно и неангажиращо сериалче за убиване на време Има на какво да се посмееш, и над какво да поплачеш, без да влизаш в някакви драми и да разсъждаваш. Два момента имаше, в които аз бих прекратила сериала, но явно трябваше да се запълни дупката до 16, та се наложи скучните последни епизоди да ги превъртам. С две думи: Става за гледане
  10. Благодаря за възможността да се насладя на този толкова приятен сериал, с хубави млади хора, хубава музика и едно истинско приятелство!
  11. На фона на измислиците в корейските сериали, които напоследък не ме влекат особено, това мини сериалче много ми допадна. Много истинско, поучително, и добре изиграно. И четирите момичета ми допаднаха визуално, а някои от историите ме разплакаха. Препоръчвам!
  12. Първите няколко епизода бяха много свежи, после го обърнаха на познатата ни корейска боза, но не ми попречи да го изгледам целия. Само не схванах едно - Щото покрай мен толкова народ си отиде, а тук... Даже и като на филм не ми се връзва. Съвсем за абдали ни имат пустите корейци...
  13. Я да се разпиша и аз. Не че всичко вече не е казано преди мен. В интерес на истината очаквах нещо по-силно, но не се оказа така. Историята и финалът - предвидими още от самото начало. Нямаше сцена, която да ме накара да се разплача, т.е. нещо ми убягна драмата. Въпреки това превъртях (само) 2 епизода. So Ji Sub няма да го коментирам, с тоя овчи поглед и забавени движения, ми лази отдавна по нервите. Изтърпях го само за да видя сериала докрай. Обаче Shin Hyun Joon!!! Леле, леле, страхотно изигран персонаж! Щом на моменти го намразвах искрено, значи се е справил изключително добре. Мимиките, погледът - браво на човека! А започнах да гледам заради Han Ji Min - харесвам я от The rooftop prince, но тук не ме впечатли особено. И с тая тъпа прическа, а ла "Правилата на Ким Чен Ун" съвсем я обезличиха. С една дума - става за гледане, но няма да ми влезе в топ листа на изгледаните досега сериали.
  14. Страхотен замисъл! Няма друг такъв сериал като идея и изпълнение!!! И толкова тъп финал, че ми идеше да строша главата на някой сценарист. В крайна сметка Оценка 4+ по шестобалната система.
  15. Нищо не разбирам от бойни изкуства, та затова и ми хареса сериала - то не бяха техники, мечове, ножове, пушки, та чак и бомба Малко в повече ми дойде, ама екшън да има! А и наш'то момче, леле, какъв гений, преби ги от бой всичките, пък на него даже не му текваше кръв от устата (малко за цвят поне). Имаше няколко епизода, в които от субтитрите не разбирах изобщо за какво става въпрос, но го догледах, къде с по-малка пауза, къде с по-голяма. Догледах го изцяло заради актьорския състав - тоооолкова много красавци на едно място, дето се казва на чист български УАУ - балсам за окото!!! А лидер Мо (Song Jae Rim) как да спреш да го гледаш?...
  16. И аз съм блокирана от сайта, а това, което съм свалила, никой не иска да го тегли и коефициента ми не мърда от една седмица насам ;( Затова ще си правя нова регистрация. Някой има ли излишна покана? Проблемът е оправен (временно поне). Благодарности на sabrina1 за съветите!
  17. Приятно за окото, неангажиращо, чудесно за убиване на време без драми
  18. Не успях да го догледам този сериал. Дори хубавата къщичка и усмивката на Joo Sang Wook не могат да компенсират скуката - плитка история с предсказуеми случки и финал.
  19. Много сладък сериал Отдавна не ми се беше случвало да гледам нещо, без да превъртам, или направо да го зарежа. Познати симпатични физиономии, няма драми, ням ред сополи, харесва ми!
  20. Някак си не ми влезе под кожата този сериал, На пети епизод съм, и след вече ми е ясно и как ще се развие нататък. Скучен ми е, а актьорите са ми леко противни. Разделяме се с добри чувства
  21. И аз си го изгледах с кеф! Действието се развиваше доста бързо като за корейски сериал, а всички актьори са ми от любим нагоре Малко в повече ми дойдоха ефектите и способностите, които бяха приписали на нашто момче, чак се зачудих Джеймс Бонд ако го види дали няма да се разстрои, ама нейсе И не на последно място - изключително тъп и претупан финал (точно по корейски!). P.S. Живо се интересувам каква марка беше колата на МинХо?
  22. Вечният въпрос, кой от всички?
  23. Спортният сериал, който ме трогна най-много от всички, изгледани досега! И с който си поплаках на воля. Браво на момчетата!
  24. Прекрасен! Забавен и завладяващ сериал! Заприлича ми на обратния вариант на Честта на джентълмена в началото, но се оказа доста по-заплетен и романтичен дори Гледайте!
×
×
  • Създай нов...