Jump to content

vilpeda

Потребители
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 тофу

About vilpeda

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 10/21/1977

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 1. vilpeda

  I Order You (2015)

  И аз ще подкрепя доволството от кратките серии - излиза, че е възможно да се развие една интересна история и само в 19-20 минути на епизод, без излишни разтягания на локуми и клишета. Yunho​ си изигра добре ролята, хареса ми да го видя и да плаче. Kim Ga Eun също ми направи добро впечатление. Сериалът, който ме върна към корейското!
 2. vilpeda

  Border (2014)

  Огромни благодарности за най-добрите субтитри, на които съм попадала напоследък! Поздравления, kcekce!!! И благодаря на ukio за коментар №53!!!
 3. vilpeda

  200 Pounds Beauty (2006)

  Останах доста разочарована от финала. Съжалявам, че го гледах. В крайна сметка ни показаха още веднъж, че само красотата движи света, и че най-важно е как изглеждаш.
 4. Много приятно за окото сериалче Куцо откъм медицината (както много преди мен са написали), но пък приятно за гледане. Живо се интересувам с какъв модел телефон бяха всичките доктори. И забележка към преводача(ите): Белият и черният дроб са два различни органа
 5. vilpeda

  Hotaru no Hikari 2 (2010)

  Не успях! Първият сезон го изгледах, защото го бях започнала, а и исках да видя кого ще избере Амемия. Но втория... едва го изтърпявах, и го приключвам преди да е свършил. Дори Osamu Mikai не може да ме накара да го догледам. Толкова антипатичен образ (Амемия) не бях срещала досега в нито един сериал. Не ме разсмя нито въргалянето по пода, нито мизерията, нито самата тя. Първият японски сериал, от който не научавам нищо, и който не догледах до края!
 6. vilpeda

  Sweet 18 (2004)

  Приятно и неангажиращо сериалче за убиване на време Има на какво да се посмееш, и над какво да поплачеш, без да влизаш в някакви драми и да разсъждаваш. Два момента имаше, в които аз бих прекратила сериала, но явно трябваше да се запълни дупката до 16, та се наложи скучните последни епизоди да ги превъртам. С две думи: Става за гледане
 7. Благодаря за възможността да се насладя на този толкова приятен сериал, с хубави млади хора, хубава музика и едно истинско приятелство!
 8. На фона на измислиците в корейските сериали, които напоследък не ме влекат особено, това мини сериалче много ми допадна. Много истинско, поучително, и добре изиграно. И четирите момичета ми допаднаха визуално, а някои от историите ме разплакаха. Препоръчвам!
 9. vilpeda

  Bad Couple (2007)

  Първите няколко епизода бяха много свежи, после го обърнаха на познатата ни корейска боза, но не ми попречи да го изгледам целия. Само не схванах едно - Щото покрай мен толкова народ си отиде, а тук... Даже и като на филм не ми се връзва. Съвсем за абдали ни имат пустите корейци...
 10. vilpeda

  Cain And Abel (2009)

  Я да се разпиша и аз. Не че всичко вече не е казано преди мен. В интерес на истината очаквах нещо по-силно, но не се оказа така. Историята и финалът - предвидими още от самото начало. Нямаше сцена, която да ме накара да се разплача, т.е. нещо ми убягна драмата. Въпреки това превъртях (само) 2 епизода. So Ji Sub няма да го коментирам, с тоя овчи поглед и забавени движения, ми лази отдавна по нервите. Изтърпях го само за да видя сериала докрай. Обаче Shin Hyun Joon!!! Леле, леле, страхотно изигран персонаж! Щом на моменти го намразвах искрено, значи се е справил изключително добре. Мимиките, погледът - браво на човека! А започнах да гледам заради Han Ji Min - харесвам я от The rooftop prince, но тук не ме впечатли особено. И с тая тъпа прическа, а ла "Правилата на Ким Чен Ун" съвсем я обезличиха. С една дума - става за гледане, но няма да ми влезе в топ листа на изгледаните досега сериали.
 11. vilpeda

  Queen of Ambition (2013)

  Страхотен замисъл! Няма друг такъв сериал като идея и изпълнение!!! И толкова тъп финал, че ми идеше да строша главата на някой сценарист. В крайна сметка Оценка 4+ по шестобалната система.
 12. vilpeda

  Age of Feeling (2014)

  Нищо не разбирам от бойни изкуства, та затова и ми хареса сериала - то не бяха техники, мечове, ножове, пушки, та чак и бомба Малко в повече ми дойде, ама екшън да има! А и наш'то момче, леле, какъв гений, преби ги от бой всичките, пък на него даже не му текваше кръв от устата (малко за цвят поне). Имаше няколко епизода, в които от субтитрите не разбирах изобщо за какво става въпрос, но го догледах, къде с по-малка пауза, къде с по-голяма. Догледах го изцяло заради актьорския състав - тоооолкова много красавци на едно място, дето се казва на чист български УАУ - балсам за окото!!! А лидер Мо (Song Jae Rim) как да спреш да го гледаш?...
 13. И аз съм блокирана от сайта, а това, което съм свалила, никой не иска да го тегли и коефициента ми не мърда от една седмица насам ;( Затова ще си правя нова регистрация. Някой има ли излишна покана? Проблемът е оправен (временно поне). Благодарности на sabrina1 за съветите!
 14. Приятно за окото, неангажиращо, чудесно за убиване на време без драми
 15. vilpeda

  Paradise Ranch (2011)

  Не успях да го догледам този сериал. Дори хубавата къщичка и усмивката на Joo Sang Wook не могат да компенсират скуката - плитка история с предсказуеми случки и финал.
×