Jump to content

unknown

Потребители
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от unknown

  1. Те със всяка изминала година все по-затъват и все по-големи глупости пускат.Короната явно хептен им е довършила мозъчните клетки.
  2. От сериалите с повече епизоди, този ми е фаворитът.На прима виста други които са ми харесали са My Daughter So Young и I Summon You, Gold! като втория сигурно е един от малкото сериали в който снахата унижава хората около нея,и гаври съпруга си и неговото семейство..
  3. Според мен спасителят е Минчо,сам се спасява.
  4. С Минчо и аз нямам завършен сериал,главната я харесвам, пък ще видим какво ще излезне.
  5. Добавят герои защото в 15 серия ще има чистка ,май бая народ ще пине вода.Отделно нали се предполага че ще има сблъсъка накрая с Тагон,все трябва да събере някаква армия.
  6. Недалечното бъдеще. В резултат от нелепа случайност бива изобретена специална програма, която заставя мозъка на човек да възприема играта на екрана на компютъра като реалност. След много кратко време човечеството започва да прекарва значителна част от своя живот във виртуалната реалност, която назовават deep или Дълбочина. Да се включи към Дълбочината може всеки, който притежава само нисък клас компютър, примитивна връзка с интернет, евтин шлем за виртуална реалност. В Дълбочината човек може да бъде какъвто пожелае и да се занимава с куп неща, каквито не би могъл да си позволи в реалния свят, все пак законите на Дълбочината са либерални. Има само едно НО — човек, пребиваващ във виртуалната реалност, не може да излезе от нея по свое желание — той трябва да използва или специални изходи, или таймер, който автоматично изключва неговото потапяне. Това е необходимо за всички, освен за твърде малко количество хора, наричани „дайвъри“. Само те могат да изплуват от Дълбочината когато пожелаят.
  7. tvN за пореден път пускат нов различен сериял ,спрямо това което се излъчва по другите канали.
  8. По скоро може да направят че някой е сънувал от тях сцените накрая и да започне римейка 14 години по късно как се срещат пак в Бали
  9. Линкът за ОНЛАЙН С БГ СУБТИТРИ нещо не работи!
  10. Тази година tvn много добре се представиха,последните години почти нищо свястно нямаше никъде, но тази година цели три добри сериала и все на tvn и Signal и Another Miss Oh и Goblin.Вярно че поснижиха темпото накрая на Goblin но явно това си е пословична слабост на корейските сериали-последните серии.
  11. Не съм съгласен че няма друго бъдеще.Реално тя можеше и да се роди нормално и майка и да умре когато е на 9 години,ход на събитията даде съветника на краля с катастрофата и това доведе до другите събития.
  12. Може и нещо в стил Тайната градина да измислят.
  13. И сега интересно какво ще става в другите серии след този край на епизода.
  14. А за Gye Baek има ли някакви сведения?Нали го изкарват в едноименния сериал противник на Юн Шин.Докато пък в "Кралица Сондок" май само един път го споменаха епизодично.
  15. Kiddo явно не си запозната с истерията по „Песен за огън и лед“.Феновете му са преровили цялата митология и световна история за да търсят от кои източници е черпил вдъхновение Мартин за книгата и да съставят доста теории за евентуално развитие по натам в действието.Да може и да са направили тюрлю гювеч авторите на сценария от няколко крале в един събирателен образ но на мен не ми пречат на Matrim постовете,даже са ми интересни.
  16. Май кралицата наистина ще му се окаже сестра.
  17. В 5 серия на 35 мин и 42 сек тя е в библиотеката и търси данни за него и излиза ? - 1082 но всичко друго е на корейски и не мога да го разбера дали тогава е роден или тогава го водят че е умрял Гоблина.
  18. Във филмът Герой с Джет Ли главния герой получава лична аудиенция при краля, героят трябва да получи наградата за смелото си дело.Най голямата награда беше, освен парите, че можеше да пристъпи на 10 метра до краля.Той наруши това а и отделно докосна краля и беше убит като предател и погребан като герой.
  19. То както е тръгнало остава да го изкарат девствен гоблин педофил :28558:
  20. "И накрая, искам да се оплача. То не че е необичайно, но и тук ще има дизайнер-продукция, заради който ще се ядосвам. Може ли така да обличат Жътваря?! На никой ли не му прави впечатление този клошарски стил? Няма да му го простя, ако това превърне в някаква модна тенденция - може и да е подходящо за американците, но за корейците е направо безумно грозно." С тоя шлифер мяза на някой от гестапо.
×
×
  • Създай нов...