Jump to content

unknown

Потребители
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

unknown last won the day on December 27 2016

unknown had the most liked content!

Community Reputation

18 тофу

About unknown

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Добавят герои защото в 15 серия ще има чистка ,май бая народ ще пине вода.Отделно нали се предполага че ще има сблъсъка накрая с Тагон,все трябва да събере някаква армия.
 2. Недалечното бъдеще. В резултат от нелепа случайност бива изобретена специална програма, която заставя мозъка на човек да възприема играта на екрана на компютъра като реалност. След много кратко време човечеството започва да прекарва значителна част от своя живот във виртуалната реалност, която назовават deep или Дълбочина. Да се включи към Дълбочината може всеки, който притежава само нисък клас компютър, примитивна връзка с интернет, евтин шлем за виртуална реалност. В Дълбочината човек може да бъде какъвто пожелае и да се занимава с куп неща, каквито не би могъл да си позволи в реалния свят, все пак законите на Дълбочината са либерални. Има само едно НО — човек, пребиваващ във виртуалната реалност, не може да излезе от нея по свое желание — той трябва да използва или специални изходи, или таймер, който автоматично изключва неговото потапяне. Това е необходимо за всички, освен за твърде малко количество хора, наричани „дайвъри“. Само те могат да изплуват от Дълбочината когато пожелаят.
 3. tvN за пореден път пускат нов различен сериял ,спрямо това което се излъчва по другите канали.
 4. По скоро може да направят че някой е сънувал от тях сцените накрая и да започне римейка 14 години по късно как се срещат пак в Бали
 5. Линкът за ОНЛАЙН С БГ СУБТИТРИ нещо не работи!
 6. Тази година tvn много добре се представиха,последните години почти нищо свястно нямаше никъде, но тази година цели три добри сериала и все на tvn и Signal и Another Miss Oh и Goblin.Вярно че поснижиха темпото накрая на Goblin но явно това си е пословична слабост на корейските сериали-последните серии.
 7. Не съм съгласен че няма друго бъдеще.Реално тя можеше и да се роди нормално и майка и да умре когато е на 9 години,ход на събитията даде съветника на краля с катастрофата и това доведе до другите събития.
 8. Може и нещо в стил Тайната градина да измислят.
 9. И сега интересно какво ще става в другите серии след този край на епизода.
 10. А за Gye Baek има ли някакви сведения?Нали го изкарват в едноименния сериал противник на Юн Шин.Докато пък в "Кралица Сондок" май само един път го споменаха епизодично.
×
×
 • Create New...