Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Content Count

  3,069
 • Joined

 • Days Won

  197

Everything posted by helyg

 1. Ето и финалът, който ме подсеща, че и аз до няколко седмици ще съм така като главния герой. 7 епизод: и Благодарности за превода на @dqvol4e131! Могат спокойно да му направят още няколко сезона.
 2. Не, работи се по него и ще се качи след завършването.
 3. При вход у форума, маркирате ли отметката в квадратчето до "Запомни ме"?
 4. Честит празник, @bealonenomore! Бъди щастлива! Желая ти повече време за любими хора, посещения на любими или нови дестинации, подарявай и получавай усмивки и създавай хубави спомени!
 5. По случай деня на котката, който свърши преди 14 минути, почваме да качваме котешката психология чрез този сериал. Да ни е честит празникът на всички котколюбители. Епизод 1: и
 6. Version (Complete)

  504 downloads

  Превод: dqvol4e131 За версия: Blanket Cats (2017) 720p DoA Complete
 7. helyg

  2PM

  От 4 август фенклубът стартира 30-дневно предизвикателство, което трябва да завърши за годишнината на групата, която е на 4 септември. Всеки ден пада лудо тагване в Туитър с хаштаг #30days_HOTTEST_Challenge и отговори на въпроса за деня. Изненада беше включването на Текьон като главен Хотест и ежедневните му постинги в отговор на предизвикателството. Поредното доказателство от негова страна, че той не е напуснал групата, както се спекулира за него и постоянно е наричан "бившият член на 2РМ". Той напусна компанията, за да развива актьорската си кариера, но не и 2РМ. Днес в отговор на третия въпрос отново го каза: "Как станах Хотест ли? Хм... Аз съм фен на групата от преди името Хотест да се появи. Бях фен още от техните тренировъчни дни и съм с тях вече 15 години Имахме възходи и падения, но едно нещо е сигурно #ХотестДоКрая." А за нас има и още нещо сигурно - Тек ще пише всеки ден своите отговори до деня на годишнината, а за тогава е планирал нещо специално.
 8. Весел празник на рождениците и от мен! Бъдете винаги заредени с положителни емоции и усмивки!
 9. Богата американка си търсела съпруг. Тя била много консервативна и държала нейният избраник никога да не е правил секс с друга жена. Най-сетне намерила такъв чак в австралийската пустош. През първата брачна нощ влязла в спалнята и заварила там много странна гледка: всички мебели били скупчени в единия край на помещението. Богаташката попитала учудено: - Защо си преместил мебелите по този странен начин? Младоженецът отговорил: - Казах ти, че досега никога не съм бил интимен с жена. Обаче, ако прилича на с*кса с кенгуру - ще ни трябва много свободно пространство!
 10. А аз благодаря за превода.
 11. Мъжът ми ме помоли да му поръчам черни маратонки на Nike номер 43, обаче дойдоха бели кецове на Converse номер 37. Съсипаха го този интернет, значи...
 12. Всички линкове задължително трябва да се покриват. Инстаграм постове, Туитър постове, линкове към страници и прочие. Единствено снимките може с директен линк, но ползвайте опцията за автоматично оразмеряване, правилото е максимум 700 пиксела ширина и 500 пиксела височина. Всичко над тези размери и непокритите линкове правят темата тромава и бавна за отваряне.
×
×
 • Create New...