Jump to content

helyg

Ст. модератори
  • Мнения

    4338
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    270

Всичко публикувано от helyg

  1. helyg

    Junho (Джуно)

    Вече не "шпионско-фенска", а съвсем официална информация за сериала "Cashero" . Ще го бъде. С участието на И Джуно, Ким Хе Джун (A Shop for Killers), Ким Бьонг Чол (Doctor Cha) и Ким Хянг Ги (Moment of Eighteen). История за един обикновен държавен служител, който няма нищо, но е изпълнен с човечност, в свят, в който парите са се превърнали във власт, ала един ден придобива нерентабилна суперсила... Пригответе се да видите Канг Санг Унг, супергерой, чиито сили растат спрямо количеството пари в джоба му. Инфо от Нетфликс и от официалния профил на Джуно Слагам и още малко красота от посещението му преди няма и седмица в Женева, Швейцария по повод изложение на Piaget, на чиято марка той е рекламно лице.
  2. Събирането ще е на 11 май. Анкета кой ще идва има тук
  3. Честити ни 16 години форум! Това, което ще пожелая, е към хората, защото това е форумът - хората с общи интереси и различни мнения, събрани на едно място! Пожелавам ви да сте здрави, за да сме тук заедно! Пожелавам ви да имате повече свободно време, за да гледате азиатски филми и сериали и за да четете и пишете в любимото кътче Истърн спирит! И поне веднъж годишно по някоя екскурзия до Азия! И после да споделяте тук преживяванията си от там! Пожелавам на преводачите да се множат - и те, и преводите им! Алтруизъм и благородни сърца да има в гърдите ви! Продължавайте да намирате мотивацията и късчето добро, за да вършите доброволческата си работа! Дори един човек да усмихнете с вашия превод и да го покаже, струвало си е. Нека източният дух гори у всички ви и разпалва нови и нови сърца, които да пламтят в красивите източни багри! На екипа - да 'илядим!
  4. Ти пък сега... не ме издавай, че ще ми се наредят опашка с кълчища... пък аз съм мързелива по принцип.
  5. ЧРД и от мен! Много слънчево настроение ти желая! И по-често да виждаш слънцето от различни страни.
  6. Айде и тук да ти пожелая весело прекарване на празника, бъди винаги все така позитивна и с отворено сърце към Изтока!
  7. В приложението има опция влез/регистрирай се. Цъкаш там и си въвеждаш в него имейла. Не го затваряш и изчакваш да дойде имейл с две думи, които въвеждаш в приложението. Скрийншот на кода се изрязва чрез редакция на снимка. И от телефона става.
  8. То винаги така изглежда, сякаш си пишем само ние, а после сме като на сватбарски маси в половината ресторант.
  9. helyg

    2PM

    Тук само за едни и същи говоря, сигурно се чудите какво правят останалите. Днес ще ви радвам с новини за най-малкия. Чан Сонг има нова песен заедно с едно друго гласище от братската група - Чанг Мин от 2АМ, а до тях е също и АК-69. Песента се казва Into the fire, звучи много приятно и рокаджийски. Тя е тема на тв анимето "Re: Monster". Онлайн рилийзи на сингъла
  10. Продължавам със спама си тук с една лека, но пък красива фотосесия. Тек е новото рекламно лице на Panerai. Кратко клипче в IG
  11. Здравейте, приятели! С оглед предстоящия празник на форума и честването му молим да отбележите в анкетата, ако ще присъствате. Имате 7 дни за реакция. Мероприятието ще се проведе на 11 май 2024 г./събота/. Според бройката заявили присъствие ще определим мястото за събиране.
  12. Текьон и Куон Юри са водещи на ASEA 2024 днес - или иначе казано първите Asia Star Entertainer Awards, които се провеждат в К-Арена в Йокохама.
  13. helyg

    2PM

    Минавам съвсем накратко да кажа, че концертите на Джун Кей бяха очаквано превъзходни, то как иначе с това гласище. Да изплакнем око с тийзър снимките, които са били сред продавания мърч. И да пусна със закъснение последната му песен в корейската й версия, която той пусна като дигитален сингъл. Онлайн рилийзи на Command C+Me /Kor. ver./ Melon FLO Genie Bugs VIBE И още една новина от типа "след дъжд качулка" /тоест позакъсняла, но не и забравена/ е, че Джун Кей и Никкун ходиха да участват в IDOL RADIO LIVE IN YOKOHAMA. Една снимка оттам оставям и едно клипче от влога им. Колко обичаме само моментите, когато са 2РМ - кратко видео с малко приказки и две песни И изпълнение на Еверест само на Джун Кей оттам
  14. @Ragnos, как върви. Беше казал, че само на 50 души ще пратиш? Наближава ли да свършват, или има още време да се възползват до 16 април, когато е рожденият ден на форума?
  15. Не сме спрели никого да го преведе. Ние ексклузивни права върху превода нямаме за никой сериал. Момичето при нас няколко пъти е обяснило, че няма да стане бързо. Дайте му го Вие на другия.
  16. Довечера от 23 часа можете да гледате Тони Куон в "Шоуто на сценаристите" по телевизия 7/8-и и да чуете за най-новия му проект - отварянето на Корейския езиков и културен център "KOREA KWON ACADEMY" на 15 април в София.
  17. Когато го правя от телефона, не свалям картинката с кода, а копирам адреса на уолета /това, дето прилича на имейл/ и го правя с него. Но на компа е по-удобно, че си излиза директно под профила и само вдигам телефона и сканирам с него.
  18. Това с банкомата е мноооого лесно, вчера го правих. Но си е разходка. Ако на някой не му се разхожда, може да си правите комбина - един отива, като събира парите на другите на някоя форумна среща, внася си ги на портфейла и после разпраща сатовете на останалите на портфейлите.
  19. Вътре в антрето на молчето е /South mall/. Аз снощи ходих и си вкарах малко. Което ми даде обяснение къде са ми джобните от портфейла, нещо ме гони деменцията и не се сещах да съм излизала някъде, пък изчезнали. Та като видях видеото и получих прозрение, че и аз ходих дотам вчера. Точно на спирката на 280 за Зимния дворец, отсреща е молчето, влизаш и точно срещу входа е този банкомат.
  20. Може да му пратиш 2 стинки /20 сата/. Шефът на мене по толкоз ми отпуска. С вас е къде-къде по-щедър.
  21. Майката на Тони Куон е прекрасната и сладкодумна Светлана Методиева /Лана/, която е звезда в Корея и ще води курсове по корейски език в академията, която предстои да отворят. Преди около месец имаше епизод от "Шоуто на сценаристите", където тя беше гост и разказа много интересни неща и за пътя на Тони като артист, и за себе си. Препоръчвам ви да го изгледате.
  22. Тони Куон Име: Тони Куон / Tony Kwon / 권토니 Дата на раждане: 28.01.2000 г. Височина: 1,90 м Кръвна група: АБ+ MBTI: ENTP-A Фендъм: kWONSTA IG: @itstonykwon TikTok: @itstonykwon Телеграм: @TonykWonsta Youtube канал: Tony Kwon Spotify: Tony Kwon Apple Music: Tony Kwon Интересни факти за Тони: Той е едновременно българин и кореец - първият K-поп изпълнител в България. Пее на три езика - български, корейски и английски. Освен това сам си пише песните. Дебютира на 20 юли 2023 г. с песента "Sorry Not Sorry", която заема място в топ 3 в няколко бг радиа още през първата седмица от излизането й. Няколко месеца по-късно пуска следващия си сингъл "Teenager", който също достига позиция в топ 3. До края на април 2024 г. се очаква да излезе следващата му песен. И с още две вече готови, които ще очакваме, той ще издаде първия си мини албум, след което планира концерт. Тони слуша най-много K-поп музика, като любимата му група е BlackPink, a любимите му артисти са Jay Park и G-DRAGON, но слуша и не малко западни артисти като - Post Malone, Ye, Doja cat, и други. На Европейско първенство по шах взема почетното пето място през 2012 г. за деца, а в Сеул печели регионално състезание по таекуондо за деца в 3-ти клас. Тони има много хобита, но главно обича да играе баскетбол, компютърни игри, да танцува и да създава дизайни за дрехи. На 3 април Тони официално открива първия по рода си в България образователен и културен център - Korea Kwon Academy, в който ще се учи корейски език и култура, К-танци, К-кухня, както и ще се обучават K-trainee. В академията всеки месец ще бъдат организирани партита за К-поп и култура. Любимото нещо на Тони са kWONSTA, както беше споменал в свой лайв, и най-много се радва, когато ги вижда на живо по време на концерт. Галерия:
  23. @Kokoro и този в ляво така го караха да се усмихва.
  24. Как да сложим нашия QR код от портфейла в профила ни, за да бъде видим: Цъкаме на профила ни - оттам "Профилни настройки" ето тук: След което от полето други настройки избираме "Редактирай". Там има "Основна информация" и "Contact Methods". Точно това ни е нужно. Попълваме полето "Bitcoin LN address" с адреса, който прилича на имейл, взет от портфейла ни, и качваме предварително направен и изрязан до квадратната му форма скрийншот на QR кода в полето "Zaps". Може да е с линк към сайт за хостинг на снимки, примерно postimage.org. Резултатът трябва да ви изглежда ето така: Скролвате страницата надолу и натискате бутона "Запази". Това е. П.П. Ако това упътване не ви е достатъчно ясно, тук може да видите и видео указания.
×
×
  • Създай нов...