Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  3,894
 • Joined

 • Days Won

  217

Everything posted by helyg

 1. Айде да му е честита рожбата на Бини. Родило се е бебчето вече.
 2. Никакво фентъзи няма в сериала, не че много "навреме" отговарям за това, но сега тъкмо го гледам. След слепия се прехвърлих на този със същата главна актриса и това, което там ми липсваше, тук го има, макар и слабичко. На мен ми е интересен, а и много си харесвам чингуто. Двамата братя със сложните си взаимоотношения, както и жената хитра лисица на единия - страшни роли правят.
 3. И големият финал: и Благодаря на всички момичета за труда и отделеното време и най-вече, че ме изтърпяхте, когато в 3 през нощта ми хрумне нова теория за разнищване. @Kaya@Scarlet Heart@ttaiga._@yorias@sonka88 за мен беше чест и привилегия да работя с вас по този проект.
 4. @HrisiMihovaА с коя програма ги разархивирахте?
 5. Да, явно тоя календар в момента работи като личен планер, а не на форума.
 6. Още не сме тествали дали ако попълвате календара, ще излиза само на вас, или на всички. Я се напиши там, когато си рожденик, да видим?
 7. Че то си го пише в условията в първия пост, ама кой да чете.
 8. Че той набор 88, колко да е стар? Друг е въпросът, че у сериала трябваше да го играе с 3 години по-млад от очилаткото, а па оня си е пале пред тоя и малко нереално в това отношение.
 9. А, ей туй ми липсваше на мене в сериала - ама грам романтика нямаше. Капчица поне. Ако ще и BL да е, ако не между главните. По какво трябваше да познаем? По стисването на рамото?
 10. Не, розАвото "унисекс" ансамбълче гледам аз, не под него. Нали главната актриса е от Apink принципно. Та го облече супер унисекс... Иначе биаса ми от групата е Джун Кей, не Джуно. Но всичко що е 2РМ се гледа.
 11. Вие докато сте гледали, за да търсите дъното на дъната в индустрията, моята фенска душица видя това и се примири с всичко друго из сериала.
 12. Ти от последна в ятото стана първа на финала. И аз го догледах, ама ще изчакам финала и на превода за последен коментар тука. И айде, давайте адресите останалите, че да ви пускам отварачките - bond вече три бири поне е отворил с неговата.
 13. Честито за приключването на проекта и благодарност за целия кански труд по него! Гледането ще бъде удоволствие, сигурна съм. Благодаря!
 14. Нямам вече отварачки. Значка на Туайс е следващата награда. Ама трябва да гледаш "Шеф Ким" и да познаеш що точно това давам. Шегувам се, но верно трябва да ги разнообразяваш, щото насищането с един жанр не води до удоволствие. То не че тука си изпитал кой знае какво, освен чесането на пръстите в темата. И бих ти предложила да се прежалиш да гледаш "Минамданг" нататък след 1 еп., ама изчакай превода на Kaya (скоро ще е) - повярвай ми, струва си човек да гледа сериала с него, не на чужд език.
 15. Мисля, че е ясно. Пък и да има обрат някакъв, няма да ви карам да ги връщате после. Това са сувенирни магнитни отварачки, които правихме с фелисити за годишнината на форума през април, но вас ви нямаше там, а и честно си ги спечелихте с коментирането в темата.
 16. Залозите бяха: Всички познали дори и частично печелят отварачка. Изпращам със Спиди в рамките на България. Ако някой е в чужбина, ще му я запазим, докато се прибере. Пращайте данните на ЛС, за да ви ги пусна утре.
 17. Само до утре, ама утре вече ще го фанем.
 18. При мен си върви, не изписва да е блокирано. Опитай директния линк.
 19. А, култов беше в първа серия А на мен друга ми е изненадата. Понеже не съм проверявала кой от другите къде е играл досега... та преди малко с момичетата обсъждахме. Всъщност очилаткото ни е стар познайник на всички - играл е едно време преди 13 години братчето на Джан Ди в БОФ.
 20. Тя и отварачката е забавна.
×
×
 • Create New...