Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  4,165
 • Joined

 • Days Won

  251

Everything posted by helyg

 1. Поне за първите 2 епизода има В авистаз също има бг субтитри.
 2. Тц. Чакаме го като супергерой в някакъв нетфликски проект.
 3. Планираме среща за вторник, 19 септември. Дайте предложение за място, където ще могат да ни съберат.
 4. Ако си на уай фай, рестартирай рутера, не само телефона.
 5. Бонд, нямаш бан, само на бургазлията сме сложили, ама той сменя айпита и ако е ползвал твое динамично айпи и в момента си пак с него, ще е баннато. Рестартирай мобилния интернет и ще се оправи.
 6. Джуно тръгва на първо азиатско фен-среща турне, ще посети осем града от октомври до декември.
 7. helyg

  2PM

  Ако някой иска да слуша днешния концерт, започна вече, има стая в Туитър
 8. Има ги, да. Parab прави опити да го оправи. Не зная подробности, освен че не можем засега да установим от какво идва проблемът и че може да се наложи да събираме 500 долара за форумната система. Май за момента изчакваме отговор от съпорта, какъвто вече нямаме безплатен. Ще отнеме време, така че молим за търпение от страна на всички.
 9. Ами дай някой биткойн назаем и що не. Иначе по въпроса за бъговете с разните браузъри, в сряда ще се направи ъпдейт на форума, ще проверим след това как ще се държи. Дотогава ще трябва да потърпим.
 10. helyg

  2PM

  Честита 15-годишнина от дебюта на най-горещите момчета! Пожелавам им/си да намират време да бъдат заедно, накъдето и да ги отвежда кариерата на всеки от тях!
 11. И аз ползвах него преди, но забелязах в горната му част едно изречение, че се продава и понеже ме хвана страх докога ще съществува, спрях да го ползвам него. Я го има, я не, и съответно и всичко качено там.
 12. Аз визирам по-скоро липсата на емоции в отношенията с жена си и дъщеря си, които е възможно да са и вследствие на пропиването, обаче се чудя какво му се е случило, та от този мил младеж да стане оня ръб, дето не поглежда семейството си. То вярно, че любовта трае три години според Бегбеде и мене, ама поне родителската любов не е такава.
 13. Аз вече съм фенче на бащата на главната на младини, спечели ме тотално с китарата. Не го давам него за убиец, да ме прощават. Да си харесат някой друг от кюпа. Не знам защо е станал гад в съвремието, ама на младини не го давам да го правят убиец.
 14. helyg

  2PM

  Честно си признавам, че от двете версии досега (dark and light) light фотосесията ми допада повече, обичам ги такива цветни. Ето и батковците от нея. Забравих да спомена, че днес петимата са специални гости на шестия в онова забавно шоу Beat coin 51 епизод, в момента се излъчва, по-късничко ще го качат и онлайн. Отново заедно шестимата в тв шоу след цели две години.
 15. И аз същото подозирах, но след пета серия вече като че ли се прокрадва съчувствие към нея у мен.
 16. helyg

  2PM

  И моята я няма никаква, обаче от известно време се чудя за някакъв тип ветрилца, че като видиш тез неща и ти става горещо... Втора фотосесия за мърч, този път почваме от малките към големите:
 17. helyg

  2PM

  Втората порция красота в снимки за мърч продукти, този път с Young boys @felicyti нас за оригинален мърч я ни огрее, я не, повече второто, ами дай идея какво да си направим ние.
 18. helyg

  2PM

  Соловото турне на Джуно приключи със снощния концерт в Нагоя, за който имаше и онлайн излъчване дори. Раздаде се, както винаги, сияйна звезда ни е той. Особено много радваха специалните му гости, чудесно е, че са отишли за подкрепа, все пак десета годишнина от соло дебюта празнува и той. Вече почваме да стягаме общия концерт по повод 15-годишнината на групата. Днес пуснаха първи снимки, които ще се продават като мърч продукти. По традиция - първо Old boys. И май съм пропуснала да спомена, че Тек и Чани също ще правят азиатски фен срещи - на Чан Сонг ще са в Япония през ноември /постер в спойлера/, а на Тек ще са на доста места в Азия, пускам постера му. Веднага след общите концерти се стяга за път към Тайпе, Манила, Хонконг, Банкок и Джакарта.
 19. Теория на конспирацията - проблемът е в бургаския тип 84, дето се е регистрирал пак. Има вече стотици регистрации у сайта и при всяка негова поява форумът се бъгва. Шегичка. Нека и други опитат - от лаптоп/настолен и от мобилен телефон. При мен вече и на телефона се сменят, но ми изкарва едно бутонче, все едно съм маркирала някоя тема и трябва нещо да я модерирам, така че при вас, които нямате този бутон, вероятно не го показва това. Затова нека знаем какво се случва при различни браузъри и операционни системи.
 20. На настолния опитах с мозила и с хром - няма проблем, но съм със стара версия на хрома, защото и уиндоусът ми е стар. На телефона с хром имам същия проблем - там съм с последната версия. Да опитат и други потребители, моля, и да опишат какъв браузър и уиндоус ползват.
 21. Дай някой линк да проверя, аз опитах с някои теми и се сменяха (от телефон с хром). Ще проверя и от настолния след малко.
 22. Последен епизод: и Благодарности на всички момичета за участието в превода!
 23. Хайде пак в Бурата Италиана на Шипка. Резерве на мое име за четвъртък, 19 часа, открита тераса.
 24. Клуба на архитекта бил пълен за тогава, няма места. Други идеи?
×
×
 • Create New...