Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  3,721
 • Joined

 • Days Won

  208

Everything posted by helyg

 1. Честит рожден ден на Джуно! #따뜻한준호의계절_생일축하해 #HOT_JUNHO_DAY #NobodyElse_But_JunhoDay Един час лайв включване по повода в канала на 2РМ. Една снимка и лично от него, за повече, посетете профила му в Инстаграм.
 2. helyg

  2PM

  По-важната новина е, че договорът на Чан Сонг изтече днес и от компанията му благодарят за петнайсетте години преданост и му пожелават късмет. Друга новина за деня е, че днес Джуно има рожден ден и по този повод празнува с лайв с феновете си, а освен това предните два дни прави две фен срещи и сподели много мили моменти от тях. Да ни е честит и все така успешен. Споделям и една от снимките му за фотосесията на PIAGET за февруарския брой на ELLE. Третата новина касае пък Джун Кей и това, че той вече участва в мюзикъл. Заглавието е ''Equal", той е в ролята на Тео. Днес беше първият му спектакъл и след него той също се включи на живо след края на представлението, за да благодари на феновете. Ето графикът на мюзикъла занапред. Четвърта, но не на последно място новина са снимките от фотосесиите на Чеджу на Джун Кей и У Йонг, които ще бъдат част от техните Season's Greetings 2022. Тази година няма да има един пакет с всички момчета, а всеки от тях ще има отделен пакет. Е, поне тези, които са в JYP, което значи - без Чани и Тек. Първите двама красавци с техните фотоси са вече споделени в спойлера.
 3. Инсталиране на WinRar версия 6 ще ви реши проблема.
 4. Вечните, Марвел. Естествено, заради Ма Донг Сок. Обясних на всички около мен що е то корейски Бъд Спенсър и има ли почва у Марвел вселената. Съгласих ги с течение на филма.
 5. Аз даже не държа на благородник. И Тек ми стига.
 6. И да вдигнат рейтинга накрая, рекоха да вкарат един тупиемец за разкош, че поне неговите фенки да изгледат финалния епизод заради няколкото кадъра.
 7. Няма линк напред, не рови. Не е превеждана, само на корейски е, но в Туитър има момичета, които споделят и превеждат най-важните моменти от нея.
 8. Айде сега пребройте колко пъти от първия до последния епизод тя лъжеше, можете да ги изредите и тук. И хвърлете един поглед и на новелата, че там е разковничето какво е искал да каже авторът.
 9. Последен епизод и Благодарности за превода, отделеното време и труд на @VesSun , @sonka88 , @snowmoon , @Mari Ya и за помощта в някои от епизодите на @rondine и @battle4thesunn. Дойде време да кажем "чао" и на това забавно сериалче. Ще ни липсват, нали, момичета? Но... няма да тъжим, вземаме си багажа и се изнасяме към следващия... сериал /или тупиемец/.
 10. Тази, която играе. Принцът престолонаследник И Сан, а после - крал Чонгджо. В много филми и сериали действието се развива по негово време.
 11. Идвай, ти поне си ми наблизо. Тъмън я почнах бутилката, все до половин час дорде дойдеш, нема да я изпия.
 12. Вдовстващата кралица беше един от най-силните образи. Изключително самотна в златния си затвор и искрено привързана към Док Им. А относно горното, още от 1 епизод показаха, че Док Им обича да послъгва и да се държи като пакостница.
 13. Точно така е. Даже много я харесваме. Имахме предвид, че в сериала не беше само тя актрисата, а останалото храсти. Имаше прекрасни актьори, някои и с повече опит от нея като И Док Хуа, който е председател на съюза на актьорите и е нещо като божество в техните среди. Похвала от него означава благословия. Всички се справиха чудесно с ролите си и се стиковаха идеално в работата си, получи им се. Сега и за сериала нещо. Нали знаете, че е правен по новела, която е базирана на историческите личности. В новелата много неща са обяснени, които в сериала само бяха показани. Като например е обърнато особено внимание на онази картина на стената с петте хълма и слънцето в дясно, луната в ляво. Много е наблегнато на местата където седи краля/дядото пред картината. Колкото по-малко време остава до смъртта му, той толкова повече седи от страната на луната/залеза. Но пък и ни спестиха поне две от мъките в новелата Вие разбрахте ли защо накрая в сериала @Lawandula ще го качат в най-скоро време. Обработват видеата и им вграждат субтитрите в момента. Приятно гледане.
 14. И финал на този прекрасен сериал, благодарение на неуморните момичета с алени сърца @Scarlet Heart @rondine @Kaya @Mari Ya @sonka88! Момичета, за мен беше чест и привилегия да работим заедно. Истинско удоволствие, благодарности за отделеното време и вашите кръв, пот и сълзи. Епизод 17 и
 15. Емоциите са много наистина. Този е точно от тези, дето не ги е имало отдавна. Ще чакам отзиви, като го доизгледаш.
 16. Отивам за мопа да попия езерото сълзи около мен след финала на сериала и като за начало ще почерпя теб и всички, които бяха така добри да изчакат превода ни и да уважат труда ни, с последния епизод на сериала, а довечера след работа отварям виното, че не само аз ще имам нужда от него.
 17. Бонд, какво пиеш? Да почерпя за хубавите думи.
 18. Проблем нямаше. Архивирани са с по-нова версия на WinRar и затова старите версии не ги отварят. Сега подмених с архив за WinRar4. Всичко е наред.
 19. Един прекрасен предпоследен епизод 16 и
 20. Главната героиня. Една от предишните й роли в "Корейска одисея" е на зомби и оттам така си остана прякор.
×
×
 • Create New...