Jump to content

helyg

Ст. модератори
  • Мнения

    4318
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    269

Коментари към файла публикувано от helyg

  1. За втори път - работят. Проблемът е във вас. Потърсете как да го решите - като например уточните коя версия на архиватор ползвате, имате ли адблокери, антивирусна и подобни подробности, които са важни.

    • Хаха 1
  2. Ами ще се наложи да почакате. Няма да кача нов епизод, докато всички не си намерят субтитрите, дето ги търсят, че ми писна от оплаквания. А пък тия, дето не ги намират, смятат, че това били жълтурски простотии за подрастващи. Та ще почакате за ново...

    • Upvote 3
  3. @milkrasПроблемът е стара версия на winrar. Архивът е правен с по-нова от вашата и затова старата не го отваря. Или опитайте с онлайн архиватор, или си изтеглете и инсталирайте по-нова версия.

    Ashfall (2019)

    3830    6

    Спрете полемиките.

    @Super-B благодарим, че оценявате труда ни, полагаме немалко усилия и се радваме, че Ви допада.

    Освен ако не познавате лично преводача, се въздържайте от епитети, защото също като Вас може да е мъж и да не му допада начина, по който го наричате.

    Ако се познавате, може би опцията за лични съобщения или комуникация по телефона, във Фейсбук или другаде, където общувате принципно, щеше да ви бъде по-полезна, за да обърне внимание на молбата ви. Не знаем дали е прочел/-а тук.

    Разбираме желанието ви да гледате и другия филм с превод, но тук не работим със заявки, а по лично желание на преводачите. Имате късмет, че друг преводач си е харесал този филм за превод, така че превод ще има, но не веднага. Зависи от свободното време на преводача. Остава само да имате търпение да изчакате.

  4. Аз съм с WinRar, версия 4.01 и при мен също не се отварят. Правени са с новата версия, която аз не харесвам и не искам да си обновявам моята до нея. Има опции за онлайн разархивиране, примерно ТОВА, които ползвам в тези случаи. :D

    • Харесвам 2
  5. @murek преводачите на двата сериала са съвсем различни и не е коректно под файловете на този сериал да питате за другия. Има си тема в настоящи проекти, може да прочетете обяснението там, преди да питате, а ако след това още имате въпроси, ги задавайте в правилната тема. :)

  6. @nig коя версия на winrar ползвате?  Аз обнових моята до 5.71, тъй като имах подобен проблем с друг файл със старата ми версия. Възможно е, ако ползвате по-стара да не се получава. Може или да обновите версията си или да опитате през онлайн разархиватор.

  7. Когато бъде преведен на руски, защото преводачката превежда от руски. Бави се преводаческата група при руснаците, тъй като превеждат директно от корейски. Английските субтитри не стават за нищо. Заредете се с търпение, защото не знаем кога ще бъде готов.

  8. Първоначалната форма на оригиналния език е съвсем различна. Това, което вие виждате, не е оригиналът. Надявам се, осъзнавате това. Щом на английски са го превели и ние следваме същия принцип. Достатъчно търпяхме напразно самохвалство и опити за реклама на други преводачески отбори. Всеки следващ пост ще бъде изтрит.

    • Харесвам 1
×
×
  • Създай нов...