Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Content Count

  2,588
 • Joined

 • Days Won

  193

helyg last won the day on March 26

helyg had the most liked content!

Community Reputation

3,832 мочи

About helyg

 • Rank
  Небесен император

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Всъщност в една от последните им статии вече не пише ориентировъчно юни, а "Ще се случи някой петък на юни или септември същата година". Та може и за септември да го оставят.
 2. В първия половин час и на мен ми беше доста бавен, не знаех какво гледам и защо го гледам и дали се случва нещо... И оттам насетне се обърнаха нещата и не усетих кога минаха два часа. Прекрасен. Остави ме с усмивка.
 3. Нямам търпение да гледам и тоя сериал. Чакам му превода обаче.
 4. Ще сложа линка в темата му. Теглиш видеото оттам, субтитрите от нас, пускаш ги през плеъра с фон да закрият хардсуба и се молиш да пасват на релийза, че е друг, гледам. Ако не пасват, ти и на английски можеш.
 5. @Кева в рутракера го има с вградени английски суб и има сийд. Върши ли ти работа?
 6. Извънредното положение в приказките: Снежанка вече живее само с едно джудже, другите били контактни и ги затворили. Вълкът записал седемте козлета като домашни любимци, за да ги разхожда, но всъщност тайно се презапасил с храна... Червената шапчица вече не ходи до баба си, на бабата й носят храна до дома й. Спящата красавица никой не я бара, даже от щаба я дали за пример за спазване на правилата. Грозното патенце ще става все по-грозно - козметиците и фризьорите не работят. Трите прасенца си остават вкъщи при майка им, ще строят къщи като отмине вируса. Хензел и Гретел се загубили в гората, защото не ги пуснали да вървят заедно. Все пак извадили късмет - вещицата е от рисковата група. Дядо вади ряпа само между 8,30ч. и 10,30ч. По същото време и баба Мравка тича за храна, а щурецът е безработен - сватбите и семейни празненства са забранени. Крали Марко го спрели на КПП-то, не приели отрязаната глава на ламята за декларация за преминаване и го върнали обратно. Лъжливото овчарче го глобили 5000 лв за разпространяване на невярна информация, а в дядовата ръкавичка вече се влиза само по един. Пепеляшка си загубила и втората обувка, докато бързала за брифинга. В крайна сметка Малкият принц си е най-добре, защото той живее на друга планета.
 7. Една идея закъснял подарък по повод рождения ден на чаровника Хе Ин. Филмчето с превода на @papurche може да намерите Тук и Тук Благодарности, много сладко филмче.
 8. 374 downloads

  Превод: papurche Редакция: helyg За версия: Tune.in.for.Love.2019.720p.NF.WEB-DL.x264-iKA
 9. @elina досега я търсих, но нито ми е позната, нито я има в официалния OST към сериала. Ето от Тук може да се свали OST-а, но преслушах всичките 31 песни, няма я сред тях. И интересното е, че накрая на епизодите в кредитите, където пишат песните, които са използвани, също я няма.
 10. Споко, коте, не се ядосвам ни най-малко, напротив, радвам се, че си спестих работа за оня, дето духа. Човекът си е намерил преводачи, даже двама, на които ще плаща. Аз не знам с кой акъл се бутах там доброволно. Три дни го чакам да благоволи да напише какво иска и накрая ние сме се правели и т.н. пффф Отивам си при моите субтитри и скоро ще ви радвам пак с нещо интересно.
×
×
 • Create New...