Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  3,721
 • Joined

 • Days Won

  208

helyg last won the day on January 8

helyg had the most liked content!

About helyg

 • Birthday May 19

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

5,524 profile views

helyg's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

7.5k

Reputation

 1. Честит рожден ден на Джуно! #따뜻한준호의계절_생일축하해 #HOT_JUNHO_DAY #NobodyElse_But_JunhoDay Един час лайв включване по повода в канала на 2РМ. Една снимка и лично от него, за повече, посетете профила му в Инстаграм.
 2. helyg

  2PM

  По-важната новина е, че договорът на Чан Сонг изтече днес и от компанията му благодарят за петнайсетте години преданост и му пожелават късмет. Друга новина за деня е, че днес Джуно има рожден ден и по този повод празнува с лайв с феновете си, а освен това предните два дни прави две фен срещи и сподели много мили моменти от тях. Да ни е честит и все така успешен. Споделям и една от снимките му за фотосесията на PIAGET за февруарския брой на ELLE. Третата новина касае пък Джун Кей и това, че той вече участва в мюзикъл. Заглавието е ''Equal", той е в ролята на Тео. Днес беше първият му спектакъл и след него той също се включи на живо след края на представлението, за да благодари на феновете. Ето графикът на мюзикъла занапред. Четвърта, но не на последно място новина са снимките от фотосесиите на Чеджу на Джун Кей и У Йонг, които ще бъдат част от техните Season's Greetings 2022. Тази година няма да има един пакет с всички момчета, а всеки от тях ще има отделен пакет. Е, поне тези, които са в JYP, което значи - без Чани и Тек. Първите двама красавци с техните фотоси са вече споделени в спойлера.
 3. Инсталиране на WinRar версия 6 ще ви реши проблема.
 4. Вечните, Марвел. Естествено, заради Ма Донг Сок. Обясних на всички около мен що е то корейски Бъд Спенсър и има ли почва у Марвел вселената. Съгласих ги с течение на филма.
 5. Аз даже не държа на благородник. И Тек ми стига.
 6. И да вдигнат рейтинга накрая, рекоха да вкарат един тупиемец за разкош, че поне неговите фенки да изгледат финалния епизод заради няколкото кадъра.
 7. Няма линк напред, не рови. Не е превеждана, само на корейски е, но в Туитър има момичета, които споделят и превеждат най-важните моменти от нея.
 8. Айде сега пребройте колко пъти от първия до последния епизод тя лъжеше, можете да ги изредите и тук. И хвърлете един поглед и на новелата, че там е разковничето какво е искал да каже авторът.
 9. Последен епизод и Благодарности за превода, отделеното време и труд на @VesSun , @sonka88 , @snowmoon , @Mari Ya и за помощта в някои от епизодите на @rondine и @battle4thesunn. Дойде време да кажем "чао" и на това забавно сериалче. Ще ни липсват, нали, момичета? Но... няма да тъжим, вземаме си багажа и се изнасяме към следващия... сериал /или тупиемец/.
 10. Тази, която играе. Принцът престолонаследник И Сан, а после - крал Чонгджо. В много филми и сериали действието се развива по негово време.
×
×
 • Create New...