Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  4,057
 • Joined

 • Days Won

  238

helyg last won the day on May 20

helyg had the most liked content!

About helyg

 • Birthday May 19

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

6,594 profile views

helyg's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

8.9k

Reputation

 1. О, аз съм забравила да напиша ли? То ще да е от безсънието, защото не спах, докато не го изгледах. Аз съм типичното женско клише - обичам лошите момчета. Нежните мили и разбиращи ми доскучават, колкото и да са красиви. Та и аз съм в отбора на Тайм. И на Ем Джей - много готин тип. Доста ти се припокрива мнението с моето. Имаше моменти от корейската, които тук ми липсваха - примерно ски курорта и нощта в хижата, плуването, Макао. И се радвам, че ни спестиха тук пък онази последна девойка от болницата със счупения крак, която се възползва от амнезията. Веднъж я изтърпях, тук нямаше да мога. Годеницата маймунка ми стигаше. Наистина преводът е удоволствие, благодарности и от мен. Нарежда ми се в любими сериали.
 2. Я кой ще ходи на турне веднага след сериала си.
 3. Благодаря на всички, които ме засипахте с прекрасни пожелания. Част от тях да се сбъднат, няма по-щастлив човек от мен. ЧРД и на @Ragnos! Все хубави поводи за празници да имаме!
 4. helyg

  2PM

  Световния музикален фестивал Waterbomb ще се проведе и в три японски града, като в два от тях участие ще вземат Джун Кей и Никкун. На 15 юли в Осака и на 29 юли в Токио.
 5. Сряда, 19 часа, в индонезийския ресторант на Неофит Рилски. Който ще идва, да пише най-късно до утре сутринта, за да направя резервация.
 6. helyg

  2PM

  А така, съгласна съм, кажи му.
 7. Позабравих да спомена и тук. За сметка на предишния път, когато пък избързах. Излезе вече и последната пета част на английски. Като я има в два варианта. Стандартно издание Специално издание в което са включени разни бонуси, като картички, постери, стикери, разделители, бележник /с други думи за 11 лв повече си струват бонусите, много е готино изданието/.
 8. Мислех да я внесем, да. Цените при нас не са с оскъпяване заради доставка, така че ако книгата е добра и има интерес към нея, защо не. Със сигурност ще е по-изгодно, отколкото да се поръча, чака и да се плаща и доставка от чужбина.
 9. helyg

  2PM

  Вчера се навършиха 9 години от соло дебюта на Джун Кей "LOVE & HATE". Още много пъти по 9 и с много нови албуми да ни радва.
 10. И да не е имало легенди, темата им е добре застъпена в доста сериали вече. Не е новост. Нито пък песента от тийзъра. Можех с обявяването на заглавието преди няколко месеца да се обзаложа, че няма да мине без тази песен.
 11. Тази книга, дето ще излиза на 9 юли, бива ли, или и нея ще горим на клада? Да знам дали да я поръчвам.
 12. Няма. Няма и да има. Всичко в мрежата са направени от фенове видеа и ако изгледате всички сериали с актьорите, ще познаете откъде са изрязани за сглобката на видеата.
×
×
 • Create New...