Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Content Count

  3,568
 • Joined

 • Days Won

  201

helyg last won the day on February 27

helyg had the most liked content!

Community Reputation

6,577 мочи

About helyg

 • Rank
  Азиатски Бог
 • Birthday May 19

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,959 profile views
 1. На руски го има само озвучен, не със суб.
 2. Изгледан и харесан. Порядъчен рев излян. Много тъжен филм. Обаче за мен една от най-въздействащите сцени беше Разбира се, не само тази сцена кара човек да се замисли за моралните ценности, за тежестта на властта и дали всеки с желание би могъл да я понесе... Фактът, че внукът е запомнен като един от най-обичаните корейски крале, говори, че неговата ценностна система и делата му са били в ползу роду и народу.
 3. helyg

  2PM

  Много е хубава песента. Идеално балансирана, актьорска игра на ниво. Веднага влиза в ума като мелодия.
 4. От празник на празник по малко 2РМ от нас. Този път по повод 13-годишнината на момчетата със @sonka88 сме ви подготвили превод на първото тяхно ДВД, което излиза в Япония през 2010. За сваляне
 5. helyg

  2PM

  Пробутвам си любимците напред. Много, ама адски много нови неща има около тях. Не всяка група е стигала 13 години и това фатално число си заслужава подобаващо внимание да му се обръща. До фен срещата има още време, но междувременно 2РМ не ни оставят да скучаем. Днес са ни подготвили фото- и видео изложба в Инстаграм . А принца видяхте ли го? Джуно в кадри от бъдещия му сериал в стори в Инстаграм. Нямам търпение вече за този сериал. Хотестката седмица започна с откриване и начертаване на плановете Ето каква лудница е един чат с 2РМ 2РМ декорират дневници за феновете И
 6. Започваме качването с български субтитри. Епизоди 1-2 и
 7. Version 6/8

  1,487 downloads

  Превод: dqvol4e131 Версия: Alice.in.Borderland.S01.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.x264-SH3LBY
 8. Тя кърпата се развърза преди време, ама той отказва да го признае още.
 9. Не лошо филмче. Една отракана кака и един непукист музикант се срещат и се държат като куче и котка... Приятен сюжет без излишни драми. Може би ми липсваше комедията на ситуацията, но оценявам романтиката. Благодаря за превода.
 10. И аз се нареждам в колонката "харесали". Като изключим това, че не разбирам защо децата от детската градина се прибират нощно време сами, защото бе показано, че са отвличани нощно време или поне по мръкнало... Но беше добър трилър, актьорската игра си беше на ниво. Нищо не ми липсваше.
 11. @Tsvetanka, така е, защото качвалият видеоклипа не е изтеглил видеото, за което са правени субтитрите. Както и в клипа се вижда - вградила е субтитрите на 11-12 епизод върху видеото на 13-14. Няма как да ви съвпадат при това положение. Изтеглете си видеото от торентите, субтитрите - от нашия форум и гледайте.
×
×
 • Create New...