Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  3,894
 • Joined

 • Days Won

  217

helyg last won the day on October 26

helyg had the most liked content!

About helyg

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

6,141 profile views

helyg's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

8.2k

Reputation

 1. Айде да му е честита рожбата на Бини. Родило се е бебчето вече.
 2. Никакво фентъзи няма в сериала, не че много "навреме" отговарям за това, но сега тъкмо го гледам. След слепия се прехвърлих на този със същата главна актриса и това, което там ми липсваше, тук го има, макар и слабичко. На мен ми е интересен, а и много си харесвам чингуто. Двамата братя със сложните си взаимоотношения, както и жената хитра лисица на единия - страшни роли правят.
 3. И големият финал: и Благодаря на всички момичета за труда и отделеното време и най-вече, че ме изтърпяхте, когато в 3 през нощта ми хрумне нова теория за разнищване. @Kaya@Scarlet Heart@ttaiga._@yorias@sonka88 за мен беше чест и привилегия да работя с вас по този проект.
 4. @HrisiMihovaА с коя програма ги разархивирахте?
 5. Да, явно тоя календар в момента работи като личен планер, а не на форума.
 6. Още не сме тествали дали ако попълвате календара, ще излиза само на вас, или на всички. Я се напиши там, когато си рожденик, да видим?
 7. Че то си го пише в условията в първия пост, ама кой да чете.
 8. Че той набор 88, колко да е стар? Друг е въпросът, че у сериала трябваше да го играе с 3 години по-млад от очилаткото, а па оня си е пале пред тоя и малко нереално в това отношение.
 9. А, ей туй ми липсваше на мене в сериала - ама грам романтика нямаше. Капчица поне. Ако ще и BL да е, ако не между главните. По какво трябваше да познаем? По стисването на рамото?
 10. Не, розАвото "унисекс" ансамбълче гледам аз, не под него. Нали главната актриса е от Apink принципно. Та го облече супер унисекс... Иначе биаса ми от групата е Джун Кей, не Джуно. Но всичко що е 2РМ се гледа.
 11. Вие докато сте гледали, за да търсите дъното на дъната в индустрията, моята фенска душица видя това и се примири с всичко друго из сериала.
 12. Ти от последна в ятото стана първа на финала. И аз го догледах, ама ще изчакам финала и на превода за последен коментар тука. И айде, давайте адресите останалите, че да ви пускам отварачките - bond вече три бири поне е отворил с неговата.
×
×
 • Create New...