Jump to content

Камелия

Потребители
  • Мнения

    238
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Камелия

  • Рожден ден 06/21/1982

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София, България
  • Любими сериали
    YUB; Pride; Pasta; Dream high; Mr. Brain...
  • Любими филми
    A moment to remember; Nana; Nana 2; Bandage; Innocent Steps; Lavender...

Последни посетители

2065 профилни разглеждания

Камелия's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

7

Обществена Репутация

  1. Е не съм го направила сама пък и ти ме нави да го преведем.
  2. Отдавна не съм писала, но този сериал си заслужава двете думи. Много ми хареса, имаше химия между персонажите, актьорите се превъплътиха перфектно в героите си, историята ми хареса.
  3. Аз закъснях с 1 час за концерта, влязох необезпокоявана седнах си чинно на едно столче изгледах си концерта докрай и след това тръгнах с тълпата. Нямам идея защо с вас така се е получило. Концерта много ми хареса, но коктейлната част определено не беше измислена добре.
  4. Камелия

    Super Junior

    Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Ryeowook и Kyuhyun
  5. Това, ако не е Гакт главата си режа.
  6. Много красив филм. Заслужаваше си единия час сълзи. За любителите на жанра е задължителен за останалите също. Защо никой не е споменал, че го водят римейк на този http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=1459 title="Click Me" rel="nofollow external"> корейски филм?
  7. Ще ходим с офертата, която Дането е постнала. Относно как ще стигнем до залата и ние не знаем, но ще намерим начин.
  8. С бг букви http://www.zamunda.se/details.php?id=358355 title="Click Me" rel="nofollow external">
  9. - Eдин човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас: - Здрасти! - Здрасти! - отговорил неуверено. - Как си? - Добре съм... - Какво правиш?!? - Ами... опитвам се да се изкендзам... - отговорил малко смутено. - Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря, после ще ти звънна...
  10. Мен нещо не ме хвана. Трудно ми вървеше, но пък Йошино ми стана любимец.
  11. Камелия

    C.N.Blue

    Не знам къде си го чела, но вероятно е старо. Двамата участваха в предаването We go married и феновете много ги харесваха и искаха да стават и в действителност двойка.
  12. Камелия

    Fun Corner

    Уважаема Госпожице, Моля да бъда назначен на длъжността приятел и сексуален партньор с изпитателен период, определен от вас. В подкрепа на това прилагам мотивационно писмо. Готов съм да представя и препоръки от бивши работодатели при поискване. Основната причина, поради която искам да постъпя на работа при вас е, че отчайващо се нуждая от секс. Не виждам причини да го крия, особено при положение, че искреността за вас е важна и чувствам, че имаме много общо помежду си. Знам, че ще работя във високо конкурентна и динамична среда, понеже. Вие сте ужасно красива и съм готов да положа всички усилия, за да останете доволна колкото и докогато може. Моля, при разглеждането на тази кандидатура да вземете предвид умението ми да правя секс, без да свършвам девет часа и стремежа ми винаги да поставям женския оргазъм на първо място пред своя. В допълнение бих изтъкнал, владеенето на добър френски език, предимно устен, перфектен английски – най-вече в мисионерска поза, слаби познания по арабски заднишком. Любимата ми поза е с жената отгоре. Харесва ми заради дълбочината на проникването. Тя може да свърши по-лесно като определя сама темпото, пък и честно казано, допада ми да лежа по гръб и да я гледам как се поти. Вярвам, че ще оцените уменията ми, доброто възпитание, както и факта, че нямам проблеми с алкохола, наркотиците и хазарта. Самият факт, че сте прочели всичко написано дотук означава, че харесвате чувството ми за хумор или че намирате за забавна абсолютната липса на такова. Като допълнително предимство моля да отчетете следното: мразя футбола и чалгата, не се интересувам от бой с кучета и не ми миришат краката. Очаквам вашият отговор с огромно нетърпение и силно се надявам той да бъде положителен.
  13. Сладко, неангажиращо и приятно. Идеално за отмора и усмихване на деня/вечерта. Марио ми беше робот в тая роля, защо така се получи не знам, но наистина нещо много му липсваше. Мацката (филипинката) голяма чаровница и красива, определено бих я гледала и в други филми. Благодаря за субтитрите!
×
×
  • Създай нов...