Jump to content

Камелия

Потребители
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 тофу

1 Follower

About Камелия

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 06/21/1982

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София, България
 • Любими сериали
  YUB; Pride; Pasta; Dream high; Mr. Brain...
 • Любими филми
  A moment to remember; Nana; Nana 2; Bandage; Innocent Steps; Lavender...

Recent Profile Visitors

1,671 profile views
 1. Е не съм го направила сама пък и ти ме нави да го преведем.
 2. Отдавна не съм писала, но този сериал си заслужава двете думи. Много ми хареса, имаше химия между персонажите, актьорите се превъплътиха перфектно в героите си, историята ми хареса.
 3. Аз закъснях с 1 час за концерта, влязох необезпокоявана седнах си чинно на едно столче изгледах си концерта докрай и след това тръгнах с тълпата. Нямам идея защо с вас така се е получило. Концерта много ми хареса, но коктейлната част определено не беше измислена добре.
 4. Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Ryeowook и Kyuhyun
 5. Това, ако не е Гакт главата си режа.
 6. Много красив филм. Заслужаваше си единия час сълзи. За любителите на жанра е задължителен за останалите също. Защо никой не е споменал, че го водят римейк на този http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=1459 title="Click Me" rel="nofollow external"> корейски филм?
 7. Ще ходим с офертата, която Дането е постнала. Относно как ще стигнем до залата и ние не знаем, но ще намерим начин.
 8. С бг букви http://www.zamunda.se/details.php?id=358355 title="Click Me" rel="nofollow external">
 9. - Eдин човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас: - Здрасти! - Здрасти! - отговорил неуверено. - Как си? - Добре съм... - Какво правиш?!? - Ами... опитвам се да се изкендзам... - отговорил малко смутено. - Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря, после ще ти звънна...
 10. Мен нещо не ме хвана. Трудно ми вървеше, но пък Йошино ми стана любимец.
 11. Не знам къде си го чела, но вероятно е старо. Двамата участваха в предаването We go married и феновете много ги харесваха и искаха да стават и в действителност двойка.
 12. Уважаема Госпожице, Моля да бъда назначен на длъжността приятел и сексуален партньор с изпитателен период, определен от вас. В подкрепа на това прилагам мотивационно писмо. Готов съм да представя и препоръки от бивши работодатели при поискване. Основната причина, поради която искам да постъпя на работа при вас е, че отчайващо се нуждая от секс. Не виждам причини да го крия, особено при положение, че искреността за вас е важна и чувствам, че имаме много общо помежду си. Знам, че ще работя във високо конкурентна и динамична среда, понеже. Вие сте ужасно красива и съм готов да положа
 13. Сладко, неангажиращо и приятно. Идеално за отмора и усмихване на деня/вечерта. Марио ми беше робот в тая роля, защо така се получи не знам, но наистина нещо много му липсваше. Мацката (филипинката) голяма чаровница и красива, определено бих я гледала и в други филми. Благодаря за субтитрите!
×
×
 • Create New...