Jump to content

jibromicin4o

Потребители
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jibromicin4o

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    левият бряг на р.Осъм

jibromicin4o's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

1

Обществена Репутация

  1. Първите 4 епизода са мнооого добри ( в резюмето пише разни неща , които изобщо не са се случили , но има пък много серии - така , че.. ) ,само дето героите са бебета и деца още.Актьорският състав е невероятен - младежите играят възхитително (явно това е новото поколение в Ккиното) . Познат от източното часово време ми писа на скайпа следно : " ..гледай внимателно - това ще е драмата на 2012 ! " ,>препоръчвам го смело!
  2. Охо - много приятен набор артисти (много ме кефи нисичката мадама от първата "..романтика" , дето пръцкаше артистично ) .Ще се гледа !
  3. На мен пък за 'Пласмасовият грамофончо' не ми е толкова жал - над 30 е , а не се оправя с главната ..както казват "ако жена ти легне под завивката и не я закачиш - утре ще те гледа като пътен знак" (дано от превъртане не съм опуснал някоя сценка де..) .Писателя е просто объркан..и е сърдит на съдбата (особено когато повтарят историите с уличната разправия се вижда добре).Сериалът е напомняне , че любовта е война (понякога с всички) , а отговорното държание се цени , но струва скъпо.От всички само ко-писателката е на загуба(ако не вземе да опише историята )..
  4. Хубаво сериалче , става за гледане дори от мъже
  5. В 16 серия не съм превъртал , отново се върнаха в руслото на филма . Има обаче промяна - пичагата вече няма на ревера ония смешни безопасни игли . Kim Ha Neu е мноого добра актриса - бас държа , че е завършила актьорско майсторство и то с медал - става за театрална сцена (за разлика от 80% от другите дорамни актриси може да "говори " с лицето си ) .Стискам палци за останалите 4 серии ..не искам да се разочаровам
  6. Отвратителен 14 епизод ,явно искат да бъде драма- каква отговорност да поеме ? (момчето си каза,че има баща-пилот ,дори го обичал) , а също така на предложението "да си направи още 1 син" - направи най-тъпата физиономия изобщо ..
  7. Условията да си останат приятели е - да са на едно ниво доколкото може (всъщност разликата в нивата озлобява "нисшите душички")- за интелект говоря - дълбокото познанство да е "тайм шеринг" - т.е. не едновременно (ето тук е ролята на жената - има такива жени и в историята) - да са от джентълменско тесто ( да обичат да играят и да могат да губят - джентълмен според мен е човек , който може да губи...представи си игра на бридж 2 денонощия без сън ) А сега за ситуацията във филма - общата им дружка явно отлично ги познава и знае кой всъщност е "баш джентито" - шавливият пич от бара,защото е избягала преди години точно от това - да не избухне локална ядрена война и отива при него , за да и намери "запалката" (младото момче , което е голяма симпатяга всъщнност).Ще има смешни военни действия в сериите до края и ще го откарат женските героини ..нали все пак войната си е забавление за мъже,жените не би трябвало да гледат и залагат на бой между петлета
  8. Такова приятелство между мъже е възможно , но само ако са баджанаци (явно и тук случаят е такъв) - познато отколе в природата , а и от личен опит мода го потвърдя (както и всеки живял в студентско общежитие с голямо количество "ж.ж.материал" ) ... такова приятелство между жени ..не ми е познато (там цакането трябва да е много голямо) сериала ни показва колко са израстнали корейците - стават все по-привлекателни за неазиатският свят (не видях нито един сърдит родител ,улична мизерия , банди с пишлемета..явно занапред това е са указанията -> "светът трябва да ни харесва , както харесва нашата електроника и пр."
  9. Медиите пишат , че 10 епизод е счупил всички рекорди (20.3%) , там смятали , че никой сериал не може да достигне 20% гледаемост , явно не само на нас харесва..дано само не започнат да теглят ластици по корейски обичай (всъщност трудно е на режисьора - има материал за поне 2 сериала и монтира ли монтира= та чак понякога се опитва да ни забърка с това какво иска да каже ) Kim Ha Neul "щракната" в кафене и уж без фотошоп като гледам разликата от сериала е само липсата на телефона с размер "соц.баничка"
  10. tvN ще ми стане любимата телевизия от корея
  11. ..един от коментарите в кимчидрама-та беше от сорта "моля ви се върнете ми похарчените часове с този сериал" .. играта на артистите на ниво , но не ми хареса "безгръбначната" главна героиня
  12. Сериала е позитивен и дълго се помни . Гледайте го !
×
×
  • Създай нов...