Jump to content

lenida

Потребители
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lenida

 1. Изпратих ти покана. Трябва да се регистрираш до 24 часа.
 2. Имам покана. Ако някой иска, мога да му изпратя.
 3. Жалко за което. Понякога дават интересни сериали - напр. италиански, испански, но българина си чака в 8 часа турската сапунка по Истанбул ТВ. Не виждам как това ще се промени. По един друг канал даваха няколко японски сериала, но не мисля, че имаше голям интерес. Едно от нещата, за което не одобрявам избора на този сериал /Съкровище в двореца, както са решили от БНТ да го преименуват/ е, че е много стар. Най-малкото качеството на картината при старите филми е лошо и дразни.
 4. Бях поразена, когато чух че ще дават по БНТ корейски исторически сериал. Чумонг, Кралица Сондок, Драконите, според мен щяха да са по-добър избор. Опасявам се че този може да е малко скучен за зрителите.
 5. Страхотен сериал. Гледа се на един дъх. След много изгледани историчеки сериали не мога да не призная корейците за майстори. Актьора който игра И Банг Уон вече е мой любимец. А Самбон само за мен ли е толкова отблъскващ?
 6. Припомнихте ми за този сериал и се учудих че не съм го коментирала, защото много ми беше харесал. Много приятен за гледане, не усетих как свършиха сериите. Любимка ми беше главната героиня, но и останалите бяха много симпатиччни.
 7. Не разбрах за какво става въпрос. Каква помия?
 8. Истински герой е защото успя след тежка контузия и без да участва в състезания да защити титлата си. Чудя се как ще прдължи от тук нататък. На 23 е спечелил повече от всеки друг. Иначе съм доволна от класирането. Първите трима са ми любимци.
 9. Знам че този режисьор е печелил много престижни награди, но аз така и не можах да изгледам негов филм, даже съм спирала още на първата минута.
 10. Последните новини не са добри. Юзуру се е контузил по време на тренировка и не участва в Ен Ейч Кей Трофи. Мисля, че при това положение няма да се класира за Гран при финала, който печелеше през последните години. Дано контузията не е сериозна и не се отрази на подготовката му за олимпиадата.
 11. В исторически сериал кривите крака няма да личат
 12. Първенството на четирите континента вече започна. Юзуру ще участва, както и Шома Уно, Патрик Чан, новата звезда Нейтън Чен, Боян Дзин. Ще дават по Евроспорт 2 кратката в събота от 5:30 и волната в неделя от 10:00. Който успее да се събуди да пуска телевизора. Ще бъде страхотно състезание.
 13. Доколкото знам всеки може да участва в две от гран при сериите. Юзуру е избрал да се състезава в Канада в края на тази седмица и в Япония. По Евроспорт 2 ще има пряко излъчване.
 14. Първият фигурист, изпълнил четворен ритбергер. Благодаря за новината за анимето, със сигурност ще го гледам
 15. Изгледах го за по-малко от седмица, а това скоро не беше ме се случвало с корейски сериал. Още първата серия е много динамична и увлича. Сонг Хье Гьо никога досега не ме е разочаровала със сериал и бяха добра двойка с катеричката, въпреки разликата във възрастта. Обаче не мога да не отбележа изумлението си от познанията на сценаристите по география. Изглежда за тях Балканите, Африка и Близкия изток са едно и също. Благодаря за субтитрите и препоръчвам сериала с две ръце.
 16. как изобщо работи, да се яви на телк и да се пенсионира
 17. Много интриги, много нещо. Това беше третият ми исторически сериал с повече от 50 серии след Кралица Сондок и Чумонг и ми хареса колкото тях. Имаше колоритни герои, хубави пейзажи, пищни костюми. Доколкото съм чела Сук Бин в действителност не е била толкова обичана от краля, нито пък толкова добра и безкористна, но предполагам е била забележителна жена, все пак е майка на един от най-великите им крале. Благодаря за превода, сериала ми беше много интересен.
 18. Любопитно ми е, но не знам дали ще се престраша да го гледам. Тайванската версия е един от любимите ми сериали въобще и не очаквах някой да направи римейк. Имам лош опит от японския вариант на ангелите, който беше нещо като пародия
 19. А аз се отказах да гледам Соffe Prince само като видях в началото как главната плюска. Но оттогава явно съм претръпнала, щом успях да изгледам душенето на мръсните чорапи. Изглежда за тях това е еротика. Друго да не очакваме.
 20. Шампионата на четирите континента е 16-21 февруари в Тайпе, а световното 29 март-3април в Бостън. Има доста време. Дотогава не мисля, че ще предават нещо.
 21. Китайското чудо и на мен не ми харесва. Най-добрите фигуристи са артисти на леда, а не просто скачачи. Не очаквам точно той да бъде конкуренция на Юзуру и Хавиер.
 22. Много силно състезание направиха мъжете. Юзуру пак счупи рекорда, а Брайън го прие като нещо нормално. Започвам да се чудя докъде ще стигне това момче.
 23. Сериалчето е доста приятно, а актьорите са чудесни. За мен няма нещо чак толкова нелогично в поведението на героите, пък и не обичам да задълбавам щом ми харесва. Просто се наслаждавам като го гледам. А да го видя с български букви два дни след като е излъчен в Корея наистина е невероятно. Благодарности на преводачите
 24. Ооооо, Роси, това спойлерче от пета серия ли е?
×
×
 • Create New...