Jump to content

lenida

Потребители
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 тофу

1 Follower

About lenida

 • Rank
  Посветен

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Жалко за което. Понякога дават интересни сериали - напр. италиански, испански, но българина си чака в 8 часа турската сапунка по Истанбул ТВ. Не виждам как това ще се промени. По един друг канал даваха няколко японски сериала, но не мисля, че имаше голям интерес. Едно от нещата, за което не одобрявам избора на този сериал /Съкровище в двореца, както са решили от БНТ да го преименуват/ е, че е много стар. Най-малкото качеството на картината при старите филми е лошо и дразни.
 2. Бях поразена, когато чух че ще дават по БНТ корейски исторически сериал. Чумонг, Кралица Сондок, Драконите, според мен щяха да са по-добър избор. Опасявам се че този може да е малко скучен за зрителите.
 3. Страхотен сериал. Гледа се на един дъх. След много изгледани историчеки сериали не мога да не призная корейците за майстори. Актьора който игра И Банг Уон вече е мой любимец. А Самбон само за мен ли е толкова отблъскващ?
 4. Припомнихте ми за този сериал и се учудих че не съм го коментирала, защото много ми беше харесал. Много приятен за гледане, не усетих как свършиха сериите. Любимка ми беше главната героиня, но и останалите бяха много симпатиччни.
 5. Не разбрах за какво става въпрос. Каква помия?
 6. Истински герой е защото успя след тежка контузия и без да участва в състезания да защити титлата си. Чудя се как ще прдължи от тук нататък. На 23 е спечелил повече от всеки друг. Иначе съм доволна от класирането. Първите трима са ми любимци.
 7. Знам че този режисьор е печелил много престижни награди, но аз така и не можах да изгледам негов филм, даже съм спирала още на първата минута.
 8. Последните новини не са добри. Юзуру се е контузил по време на тренировка и не участва в Ен Ейч Кей Трофи. Мисля, че при това положение няма да се класира за Гран при финала, който печелеше през последните години. Дано контузията не е сериозна и не се отрази на подготовката му за олимпиадата.
 9. В исторически сериал кривите крака няма да личат
 10. Първенството на четирите континента вече започна. Юзуру ще участва, както и Шома Уно, Патрик Чан, новата звезда Нейтън Чен, Боян Дзин. Ще дават по Евроспорт 2 кратката в събота от 5:30 и волната в неделя от 10:00. Който успее да се събуди да пуска телевизора. Ще бъде страхотно състезание.
 11. Доколкото знам всеки може да участва в две от гран при сериите. Юзуру е избрал да се състезава в Канада в края на тази седмица и в Япония. По Евроспорт 2 ще има пряко излъчване.
 12. Първият фигурист, изпълнил четворен ритбергер. Благодаря за новината за анимето, със сигурност ще го гледам
 13. Изгледах го за по-малко от седмица, а това скоро не беше ме се случвало с корейски сериал. Още първата серия е много динамична и увлича. Сонг Хье Гьо никога досега не ме е разочаровала със сериал и бяха добра двойка с катеричката, въпреки разликата във възрастта. Обаче не мога да не отбележа изумлението си от познанията на сценаристите по география. Изглежда за тях Балканите, Африка и Близкия изток са едно и също. Благодаря за субтитрите и препоръчвам сериала с две ръце.
 14. как изобщо работи, да се яви на телк и да се пенсионира
×
×
 • Create New...