Jump to content

jjulie81

Екип Субтитри
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jjulie81

  1. Flower Boy Next Door - първият сериал, който не успях да изгледам. Преди него дори да ми доскучаваше нещо го добутвах до края поне от уважение към екипа, който се е морил да го снима. Това нещо не успях. И най-доброто ми желание успя да ме докара само до средата, за което заслужавам медал.
  2. Браво на мен, потупах се по гърдите, а сега ако може някой да пусне нова загадка, ще съм му задължена.
  3. Да направя и аз опит - Honogurai mizu no soko kara или Dark Water. Не знам защо, но тази снимка под дъжда ми напомня за него.
  4. Японците измислили секс робот и взели три жени да го изпробват.Влязла първа американката, след половинчас излязла - изтощена от секс. След нея влязла японката. Излязла след един час - едва се държи на краката си. Накрая влязла българката. Час, два, три - никой не излиза... По някое време отвътре изскача роботът и хуква да бяга, а мадамата след него: - Къде тръгна бе, железния? Батерии за еб@не нямаш, а да бягаш - има !?
  5. Изгледах първите няколко епизода, общо взето на един дъх. Действието се развива много динамично и по-важното, много е забавно. Посмях се на толкова места, че искрено се надявам да не разочаровам с напредъка на филмчето. При такава първа среща между главните си е цяло чудо, че има романтично продължение, още повече, че в следващия епизод имаше и рецидив Майката и сестрата на главната са големи шматки... Като цяло ми харесва, много приятен начин да убиеш около час с усмивка.
  6. Точно в целта. Загадката ми изтрая цели 14 минути.
  7. - Мисля, че сте точно човек за дъщеря ми... Какво е това? - Много хора ме питат затова съм се подготвил. Попълнете подробности за дъщеря си на гърба и го пратете на адреса. Майка ми ще се свърже с вас до седмица. Малко жокерче: добре подготвеният господин не е главния герой, но ми хареса подхода му към темата.
×
×
  • Създай нов...