Jump to content

ozirisss

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ozirisss

  1. A Frozen Flower Година: 2008 Жанр: Драма, Исторически, Романтичен Режисьор: Yoo Ha В главните роли: Jo In Seong Joo Jin Mo Song Ji Hyo Shim Ji Ho Im Joo Hwan Yeo Jin Goo Hyun Woo Сюжет: В края на управлението на династията Корьо младият император организира специален отряд от телохранители - Кунруюгве. Постепенно командващият отряда Хон Лим става за императора нещо повече от негов телохранител и той прекарва с него цялото си време, докато императрицата е самотна. Междувременно отношенията на Корьо с династията Юан се влошават все повече. Под предлог, че императорът няма наследник, Юан настоява негово протеже да бъде обявен за принц и наследник. Неспособен да даде на страната си законен наследник, императорът се решава на крайни мерки и тайно заповядва на верния си телохранител да си легне с императрицата вместо него, за да създадат син, който да наследи престола на Корьо и да защити независимостта ѝ от Юан... 18+ С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри: Онлайн с руски превод:
  2. Ох и аз ги гледах в този ред, може в това да е проблема (BOF, HYD и MG)
  3. Успях да го изгледам фимчето и съм малко разочарован.Незнам защо може би понеже съм гледал КР и ЯП версия, незнам. Първият сезон беше доста добре направен за разлика от кореиците и японците го бяха направили малко по-реален,.Втората част спокоино можеха да не я правят развалиха всичко. Ох ще направя по подробен коментар по късно че още съм ядосан че изгледах цялата 2 част от инат.
  4. Kurosagi: The Movie (2008) Жанр: криминална драма Година: 2008 Режисьор: Yasuharu Ishii Продължителност: 126 минути Държава: Япония В ролите: Ямашита Томохиса, Хорикита Маки, Айкава Шо, Дайчи Мао Резюме: Измамниците се делят на три вида. Първите, наречени "белите мошеници", набелязват жертвата си и я обират. "Червените" ловуват с противоположния пол, като похитяват душата и тялото на жертвата си. Последният вид – "черните измамници" – не се интересуват от други жертви освен от "белите" и "червените". Този тип е най-опасен от трите, защото се ползва от придобитите облаги и покварените души на жертвите си. След като попада в мрежите на изкусен измамник, едно семейство прибягва до самоубийство... Единственият оцелял е синът Такеши Куросаки, който се заклева да отмъсти на всички мошеници и измамници на този свят. Пътят, който той избира за целта, е именно пътят на "черен" измамник... Сваляне с български субтитри Онлайн с български субтитри Сваляне с английски субтитри Сваляне с руски субтитри Онлайн с руски превод OST Филмът е направен две години след излизането на сериала Kurosagi, в който главните роли са поверени на същите актьори. През 2022 г. излиза нов сериал, в който актьорите са различни.
  5. ozirisss

    ICHI (2008)

    Ichi Режисьор:Fumihiko Sori В ролите: Haruka Ayase, Shido Nakamura, Yosuke Kubozuka, Takao Osawa, Emoto Akira и др. Държава: Япония Жанр:Екшън Времетраене: 1:59:29 мин. Субтитри: Български imdb Изтегли филма от ТУК или от ТУК Резюме: Прочутият майстор на меча Затоичи се завръща отново на екрана в женски образ - Ичи (Haruka Ayase). Ичи е сляпа жена, която се скита из града, свирейки на шамисен (триструнен японски музикален инструмент) и винаги се изправя срещу хората, които се отнасят към нея хладно или се опитват да се възползват от нея. Тя има изключителни умения в боравенето с меча, с които се бори срещу престъпниците. Зад невиждащите й очи прозира душата й, която ще й помогне да намери любовта и приятелството...
×
×
  • Създай нов...