Jump to content

petia21

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от petia21

  1. 1. Pride 2. Lovers 3. The story of the First King's Four Gods 4. Mars 5. Hong Gil Dong 6. Why,Why,Love 7. IRIS 8. Kim Sam Soon 9. BOF 10.Coffee Prince
  2. С риск да обидя феновете на "Devil Beside You",ще кажа,че на мен повече ми хареса Заслужаваше си да му се направи отделна тема,така повече хора ще имат възможността да му се насладят.
  3. Трябва да си призная,че тайванските сериали приятно ме изненадаха! Като цяло много смях и доста по- малко сълзи(то от корейските ми изтекоха очите). Така,че който си търси нещо разтоварващо,хич да не му се чуди!
  4. При толкова много сладури,просто няма как да не ти хареса това сериалче! Благодаря за руските субове,без които нищо нямаше да мога да разбера. :flower:
  5. Това според мен е един от задължителните за гледане сериали!!!Разтърсваща история,невероятно добра акткьорска игра.Който не го е гледал все още,хич да не се чуди,а да го мята.Аз го гледах вече два пъти,а след време и ще потретя.
  6. 1. Mars 2. Pride 3. Youre Beautiful 4. My girl 5. Hong Gil Dong
  7. petia21

    Представяне

    Пет Яну 22, 2010 12:55 pm -------------------------------------------------------------------------------- Здравейте на всички,казвам се Петя,почти на 29г.,родена съм в Ямбол,но по стечение на обстоятелствата от 11г,живея в Бургас.От 6 месеца активно посещавам форума,и вече не мога да жибея без него!Страстта ми започна с – Four Gods и вече съм изгледала голяма част от преведените сериали(предимно корейски,но отскоро започнах да обръщам внимание и на японските,след като изгледах - Pride).Омъжена съм и имам двама сина - Петър(на 4г.), и Павел(2г.),на които обръщам твърде недостатъчно внимание заради проклетите сериали,но какво да се прави – краста,лошото е,че няма начесване.Поне от малки ще бъдат закърмени с азитското кино и култура.И не на последно място,искам да благодаря на всички,които се грижат за нашето удоволствие!!!
×
×
  • Създай нов...