Jump to content

sinichko85

Потребители
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About sinichko85

 • Rank
  Глупаче
 1. Страхотен е. С неговите страхотни трапчинки ме спечели в "Първата любов на милионера" и от тогава до сега не е преставал да не ме разочарова със всяка следваща драма и филм. На снимките с Ън Хе са толкова сладки, че ако бяха женени щяха да имат най-красивото дете в света. Надявам се скоро да ни зарадва с новия си филм пък защо не и с някоя весела драма като тази за Ким Сам Сун :hehe: Много ми харесва на тези снимки. Извинявам се ако са слагани вече , но просто много ми хареса и искам да ги споделя:
 2. Думите ми няма да се различат с написаното преди мен. Бих искала да блгодаря на хората, които правят сайта и форума и ни помагат да се докоснем до частица от Азия. За това давайте в същия дух и както казват по сериалите- Fighting!!!
 3. 1. Kim Sam Soon 2. Snow Queen 3. What Happened in Bali 4. You're beautiful 5. Cain and Abel
 4. Нед Яну 10, 2010 8:17 pm -------------------------------------------------------------------------------- Здравейте. Казвам се Петя и от доста време съм ваша тайна обожателка така да се каже. Регистрирах се главно заради субтитрите, за което искрено благодаря на всички преводачи и редактори за добре свършената работа. С тчение на времето започнах да чета интересните новини от Изтока, да следя новите филми и сериали и се радвам, че има хора като вас, които се грижат за форума и сайта и за това какво да гледат обикновените потребители. Фенка съм на Хьон Бин-това е мъжа меч
×
×
 • Create New...