Jump to content

varnam

Екип Субтитри
 • Content Count

  128
 • Joined

Community Reputation

48 тофу

1 Follower

About varnam

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Честит рожден ден! Жива и здрава да си! Виж как зная кога да се появя, тъкмо за почерпката .
 2. Разбирам те, и аз съм така. Затова съм намерила решение, първо гледам края на филма/сериала. И ако ми хареса как завършва, тогава започвам да гледам.
 3. Писах, че всичко трябва да е на латиница, за да ти тръгне видеото, заедно със звука. Забиването е друга бира. При мен забиваше заради програмата за гледане на филми.
 4. Agentas, папката с филма трябва да е надписана на латиница.
 5. Lupin no Musume (2019) Япония Сезон 1 Епизоди 11 Превод: varnam Прогрес: Епизод 1: Превод - 100% Епизод 2: Превод - 100% Епизод 3: Превод - 10%
 6. Прочетено в руски сайт: "Родителите му са разведени и майката го дава в актьорско училище, когато е на 4 години. От 7 годишен вече печели пари. Майка му се омъжва повторно и Миура издържа нея и втория си баща. Открива им ресторант. Експлоатират го от ранно детство. И той е правел това, което каже майка му и агентството. Бил е техния източник на доход. Работил до изтощение и без право да живее своя живот. Почивай в мир!
 7. mari227, добре дошла и от мен, с малко закъснение. Много ми е драго, че се увеличаваме бабите във форума. Може да сме малко, но сме класни. Didri, добре дошла и не се оплаквай от Швеция, моля. След 10 години в топли места, душичката ми е зажадняла за сняг. А то за мой никакъв късмет тази зима във Варна и една снежинка не падна.
 8. "хем лобис/хотелиерка/", всъщност е лобист.
 9. Щом няма линк в описанието малко по-нагоре, значи не е преведен.
 10. От известно време не мога да вляза в сайта, дава ми "Неуспешно свързване: Евентуален проблем със сигурността". Някаква идея как да заобиколя забраната? С mozilla firefox съм.
 11. mrnkaloto, добре завърнала се. Сигурна съм, че липсваше на много от нас.
 12. Не е късно да се обадя ;). Време, надявам се, имам достатъчно. Местожителство: Варна.
 13. Пълно разочарование от кимчито в магазин Берьозка в мол Варна. Нито на вид, нито на вкус нещо общо с това, което обикновено купувах извън България. http://
×
×
 • Create New...