Jump to content

Talenka

Потребители
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Talenka

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday 07/06/1994

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  с.Пирне,общ.Айтос,обл.Бургас
 • Любими сериали
  Илджиме
 1. Този сериал е една красива приказка за любов,предадена по невероятен начин.Много ми харесаха идеите им и цялостната обстановка.Постоянното прехвърляне през времето държеше зрителя под напрежение.Не мога да го сравнявам с "Принца на покрива" ,защото и той си имаше своето очарование,но при него не успях да разбера финала,докато тук всичко беше ясно и премерено.Изключително заинтригуваща история!Радвам се,че гледах драмата.
 2. С облекчение мога да кажа,че не очаквах точно този финал!Много ми харесаха сцените в склада.Сякаш се получи някакъв кръговрат - събитията приключиха там,където и започнаха.Хубавото беше,че имаше голяма последователност на действия.Относно играта на актьорите , доволна съм като цяло.Разбира се, всеки имаше както слабите,така и силните си моменти.Отново няма да пропусна да кажа,че Мики развива таланта си с невъобразима скорост.Страшно ми хареса представянето му и успя да ме грабне,но все още му е необходим опит.В последните два епизода беше изключително убедителен.В тази драма много му помогна неговата чувствителност и деликатното му отношение към нещата.Безспорно най-добрата роля направи Ю Сънг Хо. В тази роля изпъкна съществено на фона на всички идеализирани герои.За Ю Ън Хе ще кажа с риск да се повторя,че не успя да покаже целият потенциал,който има,но се справи добре.Актьорите ,който изиграха децата и майките ми доставиха огромно удоволствие и се представиха блестящо.Като цяло самата история беше красива,оригинална и най-важното - беше човешка и истинска.Показва,че в живота често хората се сблъскват с подобна съдба и това е твърде тежко,но трябва да бъдем смели да се изправим пред страховете си и да се борим,защото всеки в този живот малко или много търси любов,за да не е самотен и да продължи напред.
 3. Началната идея на драмата ми хареса,но ми се струва,че напоследък започнаха прекалено да разтягат действието. Някои неща не са ми особено ясни,но предполагам,че ще се изяснят по-нататък.Много харесвам Юн Ън Хье като актриса,но този път не ми се стори много убедителна. Мики се справя много добре и не го казвам ,защото съм пристрастна ,а защото има талант.Но този,който се представя най-добре според мен е Ю Сънг Хо. Идеално пресъздава чувствата на героя си.Най- симпатизирам на неговият герой-Хари.Не го оправдавам,но мисля,че колкото и да е лош и да се опита да изкара Су Йон виновна за постъпките си,той го прави от наранена мъжка гордост.Това не е за подценяване.Съдбата му също не е била лека,единствената подкрепа и опора ,която е имал ,е била Су Йон.И изведнъж губи всичко-любима и скъпоценен приятел,намира майка си,която смята за мъртва,но действителността е още по-жестока. Честно казано,ако бях на мястото на Су Йон ,никога нямаше да простя на Джонг У.Това,което тя преживя не е по негова вина,но той избяга,това за мен е непростимо,дори и да е бил още дете и да се разкайва и да страда в продължение на години.
 4. Без значение са отрицателните коментари,визията не е точно в негов стил,но няма нищо лошо в това един изпълнител да експериментира с вида си.Имам големи очаквания от песента и цялостния клип,Junsu никога не ме е разочаровал и няма да го направи.Има невероятен талант и прекрасен глас.За танцьорите мога да кажа само,че добре си вършат работата.
×
×
 • Create New...