Jump to content

ThatWoman

Потребители
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ThatWoman

  1. Тъжната истина е, че политиката на Северна Корея не се различава много от политиката на другите държави.Да,методите са различни,но целта е една и съща-тотален контрол върху личността.Това ,че ние живеем в някаква измислена демокрация,никога не е значело ,че сме свободни.Всеки е зависим от системата.В Щатите успешно им замазват очите с фалшив патриотизъм,култ към "най-великата нация" и разчитат на успешната политика за затъпяване на населението(тази политика май я има навсякъде)...Като цяло системата се крепи на това да държи умовете на хората заети само с работа и робуване на измислени идеали,без да имат време да се замислят за нещата в дълбочина...Да, ти си свободен човек...Работиш по 10 часа,имаш 3 ипотеки,нямаш време за децата си,всички които са по-нагоре в пирамидата от теб, те мачкат,мислиш само за храна и сметки....А кога ти остава време да помислиш за личното си осъвършенстване като човек?...Кога ти остава време да правиш това което искаш?Това е системата навсякъде...Северна Корея е просто по- различен експеримент.Малко по-различна гавра с човечеството.
  2. Уцелих джакпота -Sung Dong Yoo
  3. Любимият ми сериал....не съм от хората,които се прехласват лесно по нещо,но този сериал наистина ме плени....започнах да го гледам за трети път....по принцип когато гледам филми или сериали по няколко пъти...с всеки следващ път емоциите ми се нормализират но колкото и пъти да гледам Secret garden,го изживявам по един и същи начин...
  4. Здравейте! Случайно открих този форум и много се зарадвах,че намирам ценители на азиатската култура. Не зная какво да кажа за себе си... на 23 години съм,живея в София...гледам много ,много азиатско кино...в последно време съм се запалила много по корейските сериали....няма други филми,които да ме разпалват толкова много,както тези...чувствам се като пенсионерка гледаща турски сериали...рева,изнервям се,вдигам кръвното..хаха...луда работа ви казвам..ами това е...надявам се ,няма да ме приемате много на сериозно,защото сама аз не го правя .....Поздрави!
×
×
  • Създай нов...