Jump to content

jessy78

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jessy78

  1. Това е един страхотен филм Благодаря ви,че пуснахте превод на него. Скоро не бях гледала друг такъв страхотен филм. Ще се радвам ако има друг такъв страхотен филм да пуснете превод.
  2. Права си dido 100 току що изгледах първия епизод наистина много е лош сценария.Много е скучен филма и изобщо не се заслужава да се превежда и да се гледа. Последно време и корейците започнаха да правят бузи. И идва ми много с техните психологически травми от детските им години които ги преживятат през всичките им серии. Вече няма какво да се гледа. Ако има някой интересен сериал пишете.
  3. като сайта ви е временно затворен от къде ще можем да свалим субтитрите?
  4. Оооо! Определено още от корицата се вижда,че ще е интересен! Дано само да има превод!
  5. Става за гледане и има комични моменти,но започва вече да ми омръзват фантазьорските взаимоотношения
  6. Сюжетът на този сериал не ми харесва изобщо. Едва ли не вижте колко добри са били злите сили . Дяволът си е дявол, ангелът си е ангел. Този тип сериали могат да объркат хората които не са запознати с духовния и невидим свят. Библията ясно обяснява това. Този тип сериали дава грешна представа злите сили като Гоблин,Троли и други демони. Навлизаме все повече в един духовен свят и тъмните сили все повече ще се месят в живота . И ще се представят на свети ангели. Затова този тип филми са опасни,не зависимо колко безобидни и измислени изглеждат,но бавно и плавно оказват влияние на съзнанието ни,и особено на тинеджърите.
  7. Сериалът ми изглежда обещаващ и много интересен. Надявам се да пускат суб. по 2 сериала, а не по един на седмица.
  8. Аз не съм съгласна. На мен много ми харесва филма щом започнах да уча англ. чрез него т.к. няма bg.субтитри. Има много по скучни сериали и сериалчета,които ги превеждат,а този сериал никой не иска да го превежда. Ако все пак се появи някой желаещ да го преведе ще бъде наистина прекрасно.)
  9. Зравейте аз съм JESSY78 последния сериал който гледам и продължавам да го гледам е "Glamorous Temptation" много интересен филм искам да помоля от екипави ако имате време да свалите субстрите на български на този сериал! Аз се опитвам да го гледам или на руски или на английски но и двата езика не съм много дабра,но филма е много интересен! много ви се моля направете тази услуга! БЛАГОДАРИЯ ВИ!
×
×
  • Създай нов...