Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
  • Мнения

    1998
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    34

Всичко публикувано от bealonenomore

  1. Имам ведър и сговорчив характер. Не го ползвам, за да не се хаби! Хубав ден
  2. Задава се голяма филмова забава с негово участие В "Пилотът" ще се трансформира в жена. Щурчо! Ето го и тийзъра:
  3. Пуснах си го сигурно за трети път. Защо, и аз не мога да си отговоря, но ми стоеше на харда и реших да го изгледам отново. През последните седмици няколко японски филма от този тип изгледах, не ми се понравиха особено. На техния фон този си е повече от поносим, а и е с бонус Кенто Ямазаки (и на мен ми напомни с тази визия на Ямапи). Все се каня да го видя в по-сериозни продукции, ама не ми е дошла музата за такъв тип филми. Главната си беше странна и с дългата, и с късата коса, а и с тези писъци и истерии си беше направо излязла от комикс, което продължава да ми е супер дразнещо поведение. Иначе в комбинация двамата имаха забавни моменти. И ако в тази версия има за какво да се захвана, то в "продължението" категорично нямаше – даже е задължително да се пропусне
  4. За моето малко място за големи бягства от ежедневието и за всички, на които дължим привилегията все още да го има и да ни събира – благодаря! Честит празник на всички ни и дано още много години сме заедно, за да споделяме общата си страст към Азия!
  5. Опция за сваляне на всички епизоди накуп:
  6. С гифовете нямам нищо общо Честит празник, @seal_reinforce! И с малко закъснение, поздрави и най-добри пожелания и за @cucyta, и за @lukreciana!
  7. Много приятна изненада беше за мен този сериал. Започнах да го гледам без абсолютно никакви очаквания, освен това актьорите в главните роли не са ми от най-симпатичните. Но сюжетът ме заинтригува, а и успяха да ме изненадат. Докато много преди средата на сериала почваш да си мислиш, че всичко вече е станало ясно и се чудиш с какво ще запълнят останалите епизоди, и изведнъж започват да се разкриват нови и нови неща. Да, сравнително рано дават сигнал, че има още неща, скрити под повърхността, но не и накъде точно ще те отнесе историята. Музиката е чудесно допълнение или може би не просто допълнение, а много съществена част от историята, сливаха се чудесно – а финалната песен и досега ми се върти из главата. Още веднъж, благодарности на @De-sh за превода и се надявам този сериал да си намери още доволни зрители!
  8. За малко и последния влак да изпусна... То с моята скорост на схващане, и това си е геройство Сега, ако кажете, че не се е получило, директно се гръмвам!
  9. Аз лично го харесах много още в Кметството, но може и да си го гледала. Ако става дума за нещо по-ново, разбира се, Our Blues, където има и още много готини образи плюс много трогателни и вълнуващи истории. Препоръчвам, не само заради Ча Сънг Уон! Иначе хвалят и One Ordinary Day, който ми е в списъка, но още не съм стигнала до него.
  10. Ех, @kandala, какви спомени ми събуди тези дни Първо с новостите около Alan Kuo – заглавната песен Ling от сериала Mars и до днес ми е една от най-най-любимите, откакто съм на азиатска вълна. После с инфото за Bii, благодарение на когото си спомних за супер сладкия сериал Bromance. И сега с актуално от този младеж, на когото не мога да се нарека фен, но ми хареса излъчването му в сериала Love in Time и с радост бих го гледала и другаде, за да видя доколко би ми харесал в различна роля.
  11. Отново лек офтопик от мен, но да кажа само, че тази година на Световното за бездомни в Сеул, което ще е през септември, ще участва и българският "Отбор на надеждата" – потвърдено от днес.
  12. Няма лъжа, няма измама – точно на 1 април е влязъл в армейските редици – P.S. Три пъти ходих да му проверявам рождената дата. Особено на втората снимка ми се струва бебе направо! А всъщност в края на тази година ще направи 30...
  13. А последния епизод получавате за вечеря Благодарности на @De-sh за чудесния превод! Пожелавам ѝ още много филми и сериали, които да я мотивират да прави български субтитри! За мен беше удоволствие, дано пак имаме възможност да работим заедно! Благодарности и на @asha за допълнителните опции за гледане, които предоставя! Отново ще разчитаме на теб А на всички зрители – благодарим за търпението и приятно гледане на финалния епизод!
  14. Преди седмица е започнал нов сериал с негово участие – 50 епизода обаче Партнира му Im Soo Hyang. Сериалът се казва Beauty and Mr. Romantic. Иначе последните му проекти са от 2021 година – наистина доста голяма пауза.
  15. Когато и ако изобщо някой преводач или преводаческа група си го хареса за превод.
  16. На такива коментари не им се връзвай изобщо В този сериал открих и Чи Чанг Ук, и аджумата, които си обичам и до днес. Много ми хареса, но не съм се престрашавала да го гледам отново – винаги имам притеснение, че нещо любимо може да не ми донесе същото удоволствие (а може и дори да ме разочарова) при второ гледане...
  17. На крачка от финала сме. Ето го и епизод 13:
  18. Аз го гледах и го харесах много за първи път в Chief Kim, където, доколкото си спомням, нямаше романтика, само броманс
  19. Вторите четири епизода не са продължение. Просто сериал от 8 епизода, излъчен по този начин – на два пъти по четири.
  20. Благодаря за субтитрите, беше истинско удоволствие гледането с тях! Хареса ми идеята, тъй като не е от широко застъпените и използваните, та си беше много приятно разнообразяване. Не знам защо, обаче имах лек проблем със Со Ин Гук, когото много харесвам, но точно в тази роля не можах да му повярвам твърде – Целият сериал крещеше "Не на самоубийствата!", което също леко ме подразни – не обичам така натрапени послания. И мен много ме радваше звездното присъствие в отделните епизоди, начело с аджумата и О Джонг Се, разбира се, но и всички останали бяха на ниво. А каква кървава баня си спретната двамата Ким, просто не е истина
  21. Това идва сигурно от темата на състезателката по фигурно пързаляне, която у нас е позната като Ким Юна или Юна Ким, а реално името ѝ е Ким Йон А. Дидо го беше обяснил в пост в нейната тема. Затова съм оставила имената така в каталога. Допускам, че в не малко теми е възможно да има по-правилно изписване на имената, така че казвайте, ако трябва да се коригира нещо. Макар че винаги съм се дразнела примерно на изписването на Чи Сонг за Ji Sung, при положение че феновете си го знаят като Джи Сонг.
  22. bealonenomore

    Big Bang

    Де с песен от саундтрака на сериала Flexx Cop With Memories А каналът му в YouTube е с по-малко от 100 000 абонати. Срамота!
  23. Честит рожден ден, @bond! От здраве, щастие, късмет и любов да не се отървеш! И от хубави азиатски филми и сериали също
×
×
  • Създай нов...