Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Posts

  1,558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

bealonenomore last won the day on November 11 2021

bealonenomore had the most liked content!

About bealonenomore

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Recent Profile Visitors

4,118 profile views

bealonenomore's Achievements

Небесен оракул

Небесен оракул (8/10)

3k

Reputation

 1. Твърди се, че му намаляват присъдата на 1,5 години – не четох задълбочено, така че може и да подвеждам. Всъщност от август 2021 година ли му се броят месеците затвор?
 2. Сериалът не е нищо особено според мен, но става за убиване на времето. Така и до самия край не разбрах защо беше решено актьорът в главната роля да се държи по този малоумен начин, когато е с малката – с тези ужасни мимики и с това така натъртващо изговаряне на репликите, все едно иска да позволи на някого да чете по устните му. Беше ужасно неестествено и дразнещо. В същото време, когато говореше нормално – в офиса или с дядо си, да речем – го нямаше това маниернечене и си беше съвсем естествен. Девойката наистина беше симпатична, но и като поведение (а и като ръст, ако щете) изглеждаше по-голяма от него, особено когато беше на високи обувки, той беше като пале до нея Актьорът в ролята на Лучано ми бъркаше в здравето, много антипатичен ми беше. Готина хрумка беше как всеки път, когато главната навикаше тоз ми ти богат, красив и нахакан мъж, той Благодарности за българските субтитри!
 3. Защото сайтът, където е имало опция да се гледа онлайн, вече не съществува. Ще изтрия линка, за да не дава напразни надежди.
 4. Покрай Левото Ленче кошмари сънувах – не мога да я понасям тая мома, ти коментари ми говориш да пиша!
 5. М'чи как?! Първа бях на клона, след толкова много коментари – търпение нямах да видя кой е тоз Гирой
 6. Готово Но нека това не ви спира да се биете
 7. Наистина, не малко сериали са показвали или намеквали за тормоз в училище примерно, но за такъв в армията не си спомням и аз. Не знам доколко този отразява реалността в казармата, но е ужасяващо да си представиш, че нещо подобно може да се случи дори на един човек, какво остава да е ежедневие... Много мрачен сериал, с много черни краски и с нулева светлина в тунела. Нареждам се и аз сред харесалите ефрейтор Хан. Още с появата му на душовете ме изби на луд смях! С този негов глас подозирах, че е от другия бряг и ще е някой от дезертиращите заради тормоз, пък той се оказа преследвач на избягали Ще ми е интересно да го видя в друга роля дали ще въздейства по същия начин. И плюс за музиката от мен! Благодаря за субтитрите!
 8. Име: Kang Hong Suk / 강홍석 Дата на раждане: 11 февруари 1986 г. Място на раждане: Южна Корея Ръст: 183 см Кръвна група: O Образование: Seoul Institute of Arts (Theather Department) Дебют: 2008 г. Агенция: C-JeS Entertainment Семейство: от 26 септември 2016 г. е женен за музикалната актриса Kim Ye Eun; на 11 февруари 2019 г. им се ражда дъщеря Сериали Sell Your Haunted House (KBS2, 2021) Birthcare Center (tvN, 2020) епизод 1 The King: Eternal Monarch (SBS, 2020) - епизод 13 Pegasus Market (tvN, 2019) Hotel Del Luna (tvN, 2019) Doctor Prisoner (KBS2, 2019) Touch Your Heart (tvN, 2019) епизод 13 Top Star Yoo Baek (tvN, 2019) епизод 1 What's Wrong With Secretary Kim (tvN, 2018) Welcome to Waikiki (JTBC, 2018) епизод 13 Manhole (KBS2, 2017) Chicago Typewriter (tvN, 2017) Филми Miss & Mrs. Cops (2019) Rough Cut (2008) Галерия
 9. Като за приказка – доста добро :), макар че последните няколко епизода бяха твърде разтеглени наистина. Но в първата си част сериалът държи интереса, а и актьорите си струват. И Донг Ук ми е любимец, тук също ми хареса, а цветът на косата му беше един път! Ким Бом също е ниво, обичам го, ама можеше ли да не ходи постоянно с тия разкопчани ризки като някой сводник Главната е красива, но въпреки това не ми допада, и тук не можа да ме спечели. Да не говоря, че и героинята ѝ също ме изнерви на няколко пъти. Изненадва ме идеята за втори сезон, в който главната отсъства. Но ако акцентът ще е върху лисичите братя, непременно ще гледам Особено пък, ако към тях се присъедини точно Ким Со Йон – харесвам я!
 10. Един от най-хубавите сериали, на които съм попадала напоследък – заслужава си всички положителни коментари! Чудесна музика, напомняща по-старите сериали, а приказките... Приказките бях прекрасни (да, не особено подходящи за деца – и като истории, и като илюстрации), но с героите в тях можеха да се асоциират и двамата главни, които бяха преживели толкова много болка още като малки. За майката на главната се усетих, Безспорно О Джонг Се и Со Йе Джи откраднаха екрана, направиха отлични роли и много ми попадна приятелството, което героите им успяха да изградят, а също как те двамата и Ганг Те си бяха опора един на друг, помагаха си и си създадоха свое семейство. Изобщо, всички актьори се справиха с ролите си. С Ким Су Хьон имам някакъв проблем, макар да не мога да определя точно какъв – безспорно е красив, има много изразително лице, да не говоря за очите, но като цяло не ми беше много убедителен. Не съм го гледала в много сериали и филми, затова не мога да преценя дали конкретно тук нещо му куцаше.
 11. Отивате в темата в Настоящи проекти, виждате кога се качват новите субтитри и долу-горе колко време след тях се качва и епизодът онлайн, и се ориентирате. Не е толкова трудно. Този е от сериалите, в които онлайн качването върви паралелно с превода. Но и не може да се очаква всичко да става на момента – в крайна сметка, качването онлайн също се прави от хора, които го правят тогава, когато имат възможност.
 12. Не беше от най-добрите в жанра – обичам филми, в които паралелно се разказват няколко истории, но тези тук не ми бяха кой знае колко интересни. Подредбата на имената в каста малко ме подведе, не очаквах така да са разпределени двойките, но това си беше плюс. Въпреки това на любимеца ми И Донг Ук не му се получи химията с неговата половинка. А и той самият беше безличен, хареса ми само в църквата Най-добър образ за мен изгради Канг Ха Нъл – отива му да играе такива неудачници и каръци! И танцът на Жирафчо с хлапетата накрая също ме усмихна – той абсолютно е на един акъл с тях, личи си Благодаря за превода!
 13. Виждам, че тук има български.
×
×
 • Create New...