Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Posts

  1,763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

bealonenomore last won the day on November 5

bealonenomore had the most liked content!

About bealonenomore

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Recent Profile Visitors

5,382 profile views

bealonenomore's Achievements

Небесен оракул

Небесен оракул (8/10)

3.7k

Reputation

 1. Не виждам да сме писали, че му предстои и още един нов сериал, планиран за началото на следващата година. На мен лично ми звучи интригуващо – и като сюжет, и като избор на актьори.
 2. Горе в менюто, на черен фон – Форуми – Календар – Екип – Отличници.
 3. Да, защото линкът е добавен от модератор, преди това нямаше.
 4. От днес бил активиран онлайн магазинът на Cup & Roll – добра новина за такива като мен, дето живеем далеч от цивилизацията и можем да си поръчаме само онлайн
 5. Доста бозава за мен продукция от този жанр, който иначе харесвам и гледам с удоволствие. На първо място заради подбора на актьорите – главната ми беше доста неприятна, а Ан Хьо Соп, на когото иначе симпатизирам, мисля, че не беше за тази роля – виждали сме доста изпъкващи шефове, на този фон той като някакво паленце беше, изобщо не на място. Не усетих и голямата любов между двамата. От друга страна, това постоянно въртене от една лъжа в друга тотално ме изгуби. В някои кратки моменти имах надежди, че ще живне историята, но много бързо тези надежди биваха попарени. Добре че не го бяха раздули до 16 епизода или повече...
 6. Мисля, че сериалът си заслужава всички хубави мнения – красиво показан и увлекателно разказан. 60 епизода звучат страшно много, но почти не усетих места, на които да ми доскучава. Категорично съм в отбора на Феникс – харесах и актьора, и героя му. Знаеше добре кой е и какъв е, наясно беше със себе си, а в момента, в който осъзна и чувствата си, не погледна повече назад. Заради главната беше готов да се опълчи дори на майка си, а срещу такава майка това не е особено лесно Да му се чуди човек как се беше пръкнал такъв прекрасен с такива родители... В Небесата и при смъртните не даде никакъв шанс на Суей Хъ, а това, което се случи в Демонското царство може да се обясни с желанието му за отмъщение спрямо главната. Докато главната... за актрисата вече писах, че не съм ѝ фен, ама и героинята супер залюхана беше в голяма част от времето – В края влезе в час и компенсира за всичко, но докато стигне дотам, голяма мъка ми беше с нея. Жун Ю безспорно беше сложен герой, но ми хареса главно в моментите, в които показа ранимост – имам предвид сцените около историите с истинската му майка, когато показа много болка, и към края, когато се беше оковал и последвалите моменти с брат му. Иначе в началото, когато беше мил, послушен и почти идеален, както и когато се промени напълно, ми беше безинтересен. Звярът на съня беше прекрасно същество, освен него симпатизирах много и на Лисанко, жалко, че в последните 1-2 епизода изобщо не присъстваше, внасяше много свежест с появите си. Винаги съм поддържала мнението, че лошите трябва да си получават заслуженото, обаче краят на И споделям една любима сцена, която описва добре и колко не беше в час главната през първите 500-1000 години : Да беше ѝ влял малко мозък в главата още тогава, щяха да си спестят сума трагедии след това... И накрая да отбележа, че и музиката е много приятна!
 7. Съдейки само по клипа, вероятността да е истина ми се струва нулева – ни един факт няма Но пък знае ли човек? Ако се обичат младите и вземат да се вземат – лошо няма.
 8. Не, няма място за обиди, но е безсмислено да се разсъждава над въпроса как и защо са разделяни епизодите, за да са 60 на едно място и 63 – на друго. Приятно повторно гледане и очакваме да споделите мнението си след това
 9. Прецаках се тотално – то вярно си пише на файла, че е първа част, ама кой да мисли, преди да гледа? И каквато съм златна рибка по отношение на паметта, и утре да излезе втората част, пак ще съм забравила какво се е случило в първата... Иначе, като изключа момента с обръкването поне в началото кой какъв е и за какво се бори, после става интересен филмът и ми е любопитно как ще развият историята. Му Рук е много забавен герой, отлично изигран от Рю Джун Йол, превъплъщенията на Гръм или различните образи на Ким У Бин също ме забавляваха, особено сваляча с яркия костюм и комбинацията сандали с чорапи И актрисите в женските роли са ми любимки, така че по отношение на каста нямам никакви забележки. Благодаря за субтитрите!
 10. Щом искате, гледайте на руски или изтеглете другите торенти с по 63 епизода от Авистаз и разберете. Ние сме превели версията от 60 епизода, в края на последния пише КРАЙ. Ако това не ви е достатъчно, не можем да ви помогнем.
 11. То си е направо сериалище с тези 60 епизода Само толкова са, няма други сезони.
 12. Представил е собствено шоу – Prologue – в Йокохама. Естествено, пред пълни трибуни! Както пише тук – He's back! А снимките са прекрасни!
 13. И епизод 60: Дойде време да приключим този епохален труд След малко повече от четири години темата най-после минава от Настоящи в Завършени проекти. Огромни благодарности за @Рали, която не се отказа въпреки всичко и доведе тази приказка до щастлив финал Благодарности и на @asha за качването в другия торент и онлайн! Благодарност и на всички, които търпеливо изчакаха българските субтитри – надяваме се да сме оправдали очакванията ви и да сме направили гледането с български превод на този сериал още по-голямо удоволствие. Впечатленията ви за самия сериал, разбира се, очакваме във форумната тема. P.S. Качване на всички епизоди накуп може би ще има, но доста по-нататък
×
×
 • Create New...