Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Content Count

  1,220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

bealonenomore last won the day on December 31 2019

bealonenomore had the most liked content!

Community Reputation

1,889 мочи

About bealonenomore

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 08/10/1979

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Recent Profile Visitors

2,748 profile views
 1. И този превод на @darkbreathe е готов! Филма може да изтеглите оттук:
 2. 283 downloads

  Релийз: Hotel Lake 2020 720p HDRip Korean H264 BONE Hotel Lake 2020 720p HDRip AAC x264-BONE
 3. С малко забавяне (ама те хубавите работи бавно ставали, казват) вече може да гледате филма и с превод от нашия екип. Ако сте имали търпението да изчакате нашите субтитри, мисля, че няма да съжалявате За мен основното в този филм беше изборът, който главната героиня трябваше да направи: Майката направи чудесна роля, братът аутист – също. Харесвам такива герои. А сцените с шамарчетата ми бяха любими
 4. Попаднах на една публика точно за сериали, свързани с пътуване във времето – повечето са препоръчани вече, но може да погледнаш:
 5. Филмът вече е достъпен и с наши субтитри, дело на @darkbreathe –
 6. 253 downloads

  За версиите: Innocence 2020 720p HDRip H264 BONE Innocence.2019.1080p.FHDRip.H264.AAC-NonDRM
 7. Не ми беше хрумнало, но е добра идея – да превеждаш репликите само на един определен герой
 8. И за това си имаме специална тема, в която можеш да отправиш питането си –
 9. Продължавам да се чудя какво искаше да ми каже авторът с този филм. Не казвам, че от всеки филм трябва да има някаква грандиозна поука, обаче тук наистина не схванах каква беше идеята му. Нямаше нито един персонаж, който да предизвика каквато и да е симпатия у мен. Жал ми беше за героинята на Ким Ха Нъл – както заради мухльото, на когото слугуваше, така и заради отношението към нея в училището, обаче всичко това беше до момента, в който Благодаря за субтитрите!
 10. Епохален труд, шапка ви свалям! Хайде, към следващия
 11. Честит рожден ден, @Tonet_KA! Бъди здрава, щастлива и обичана, и продължавай с прекрасните преводи!
 12. Прегледах отгоре-отгоре филмографията му и сума неща ми хванаха окото като описание, така че се надявам да го видя и в други образи. И осъзнах, че все пак съм го гледала другаде – в The Last Recipe – едва ли сама щях да се сетя, че е същият актьор, но и там много го харесах!
 13. Много приятен сериал. Дори не бих го определила точно като сериал, а като отделни разкази за ежедневието на двама души (без значение от ориентацията им) – страховете им, притесненията им, работата, личният живот и малките неща, които ги правят щастливи. За мен основната тема беше готвенето, около него се въртяха и всички останали емоции, поне така го усетих. Така естествено бяха представени рецептите, че имах чувството, че имам ли нужните продукти и почна ли да готвя, едно към едно ще докарам вкуса (а всъщност готварските ми умения никакви ги няма). Омагьосващи бяха дори малките хитринки – как в едно яйце да се оваля колко се може повече месо или как да премахнеш излишната вода от тофуто... Прелест направо! Главният актьор е превъзходен! Като въздействие мога да го сложа съвсем близо до Кимура Такуя, когото обожавам. Прекрасно влезе в образ, беше чудесен – и сериозен, и тъжен, а за усмивката да не говорим, особено пък докато готвеше – все едно това е смисълът на живота му. Браво! За съжаление, колкото чаровен беше той, толкова партньорът му ми действаше отблъскващо с чупките и маниерниченето. Не харесвам подобна демонстрация на различната ориентация, твърде лигаво и мъженствено ми идва. Явно образът го е изисквал, актьорът сигурно е много добър, но ролята му не ми допадна, напротив. От останалите персонажи ми хареса майката, която колкото и да се опитваше да е съпричастна и разбираща, толкова и не можеше да разбере сина си и това водеше до куп комични ситуации, особено в последния епизод. Семейството на съседката също беше готино – как натрапчиво използваха реплики от рода на "А, ти си онзи гей" или пък "Спокойно, той е гей", сякаш това обясняваше всичко и определяше човека. Няма твърде сълзливи моменти, няма обещания за вечна любов, но и не бяха нужни! @naia, отличен избор за превод! Дано благодарение на българските субтитри да достигне до повече хора!
×
×
 • Create New...