Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Content Count

  858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

bealonenomore last won the day on December 31 2019

bealonenomore had the most liked content!

Community Reputation

1,113 мочи

4 Followers

About bealonenomore

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 08/10/1979

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Recent Profile Visitors

2,188 profile views
 1. @voileta, честит празник и от мен! Здраве, щастие и много обич ти желая! И още много хубави азиатски продукции, на които да попадаш и които да коментираш - обичам твоите коментари, толкова са пълнокръвни, че харесвам дадения филм или сериал, дори и ако не съм гледала!
 2. Много добър филм, наистина си заслужава положителните коментари! Актьорите пресъздадоха отлично различните емоции на своите герои: И тримата мъже в главните роли бяха чудесни, същото мога да кажа и за дъщеричката на главния - не съм я гледала другаде като че ли, а е много симпатично и естествено хлапе.
 3. Честит рожден ден, @dqvol4e131! Здраве, щастие, късмет и любов!
 4. Приличен за жанра си; от типа филми, които наричам "днес гледаш, утре забравяш", но не ми доскуча нито за момент, което приемам много положително. Дори вкараха и сериозни теми като тормоза в училище, така че не беше само аху-иху. Жалко, че героят на Пак Сонг Унг тимаше толкова малко екранно време - ако по-рано бяха показали младежа в неговото тяло, забавата щеше да е по-голяма. Самият младеж пък много добре докара погледа на кахърно влюбен в кака си/ леля си Ра Ми Ран Като цяло - става за разпускане и ми беше доста по-приятен от Daddy You, Daughter Me, където също имаше размяна на тела.
 5. Има ги субтитрите - по-нагоре в списъка, просто на са се подредили по номера. Погледнете отново.
 6. Някои от нас просто не обичат да гледат текущи сериали Не е казано, че изобщо нямаме намерение да го гледаме.
 7. Доста посредствен ми се стори. Наясно съм, че е филм за развлечение, не за дълбок размисъл, но въпреки това не ми беше особено интересно. Дори американски бози на тази тематика са ми били по-забавни. Тук ми харесаха два или три момента, всички те с участието на Юн Дже Мун: Чонг Со Мин ми беше адски неубедителна, в нито един момент не я оприличих като поведение с бащата. Да не говоря пък колко не ѝ подхожда вече да играе ученичка, поне в университет да беше... Като цяло, откакто постъпи така гнусно с героя на Ким Нам Гил в Bad Guy не мога да я харесам, и това е
 8. Заслужава си добрите коментари, много приятен сериал. На моменти ми напомняше като усещане на "Отговори от миналото", а като история - на Wife That I Know, което обаче не е лошо, напротив, защото и тях си ги харесвам много. Допадна ми и това, че нямаше лутане напред-назад във времето - един път се оказа достатъчен, за да разберат къде са сгрешили и да подредят нещата така, както трябва. Бебчето им беше супер сладурско и моментите, в които го даваха или мислеха за него, ми бяха от любимите. Също много трогателна беше историята с майката - някой беше писал по-горе, че е била разтеглена и като пълнеж на епизодите, но за мен тя беше основна, самата героиня каза, че след случилото се с майка ѝ връзката между тях е започнала да се къса. Разбира се, самата мама е прелест, включително и като имитатор на Майкъл Джексън! Младежите от миналото ми бяха по-интересни и готини от момичетата, но като цяло времето в 1999 година беше добре представено. А Чанг На Ра се справи идеално с това да е на вид 20-годишна, а да говори като дваж по-голяма - наистина докарваше поведението на аджума от време на време Може би заради това, че сериалът беше 12 епизода, не усетих да има понижаване на темпото след средата, което е твърде рядко срещано за корейски сериал. Субтитрите са отлични, благодаря за положения труд!
 9. Започнал е превод - линкове за теглене с български субтитри вече може да намерите в първия пост.
 10. Реших да завърша 2019-а с "филма на годината", но за мое съжаление не останах впечатлена. Беше ми интересен в началото, може би докъм средата, след което стана такъв тюрлюгювеч, че не ми понесе особено. Може би приемам прекалено буквално нещата, но за мен паразитът беше един и той е ясен: Богаташкото семейство не бих определила като паразити - бяха манипулиращи, манипулирани, парадираха с богатството си, демонстрираха "превъзходство", тъпчеха персонала си, но общо взето дотам. Другото семейство пък бяха измекяри, мошеници, имаха потенциал, но бяха решили да живеят по друг начин, без да го използват... но и за тях други думи намирам като по-подходящи, отколкото заглавието. От актьорите най-много ме впечатли Пак Со Дам - може би защото направи образ, който е доста по-различен от този в сериалите, и затова ми се стори, че така изпъкна. Благодаря за превода!
×
×
 • Create New...