Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Content Count

  714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

bealonenomore last won the day on October 12

bealonenomore had the most liked content!

Community Reputation

872 мочи

4 Followers

About bealonenomore

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 08/10/1979

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Recent Profile Visitors

2,070 profile views
 1. Филмът е непретенциозен - от тези, които днес гледаш, а утре забравяш, но аз нямам против Опасявах се, Някои неща така и не ми се изясниха, като например откъде родителите им се познаваха (пише в резюмето, че са съседи, но във филма никъде не го видях), нито дали те са общували преди, а и началото на всичко между тях ми беше малко неясно, но... не е болка за умиране. Актьорът в главната роля беше доста симпатичен, има много зрялост в него, не предполагах, че е 19-годишен. Главната беше странна птица, но мисля, че си беше на мястото. Благодаря за превода! Може да му се сложи едно знаменце в каталога.
 2. За щастие, все още не съм гледала японския оригинал и затова, гледайки този като напълно самостоятелен сериал, мога да кажа, че много ми хареса. Първата половина ми беше интересна заради случая с убийството, а втората - заради миналото на героите и какво точно се беше случило с тях. Со Ин Гук има дарбата да ме кара да му вярвам, особено в романтичните моменти, така че от тази гледна точка изобщо не съм разочарована. Героят му поначало си беше объркан и колкото и да искаше да се промени, след като се влюби, не му стигна времето или волята за това. Нямах представа дали голямата тайна от японския сериал ще е използвана и тук, така че в продължение на 1-2 епизода съпреживях заедно с него чувствата, когато му казаха, че Не харесах образа на брата на главната, както и на доктора - и двамата знаеха много неща, но защо ли пък да ги кажат, като може да си мълчат; сякаш не знаеха, че рано или късно истината ще излезе наяве. А колкото повече тайни се натрупват, толкова ефектът от разкриването им е по-опустошителен. Имаше доста неща, които можеха да доразвият и да доразкажат, но явно решиха, че в момента, в който сложат акцент върху голямата любов, всичко друго може да мине на заден план. Целият сериал носеше полъха на обреченост и безнадеждност, за мен поне, така че краят беше напълно естествен. Може би е такъв и в японския сериал, не знам, но тук ми напомни за старите корейски драми: Със сигурност ще гледам и японския след време, най-вече заради Кимура Такуя. Да сложа и тук любимата ми песен от саундтрака:
 3. Lonely в изпълнение на Пак Бом и Дара:
 4. От няколко дни не мога да си я избия от главата:
 5. Чудни сте, чудни! Благодаря!!!
 6. Честит рожден ден, @maira и @hiazma! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
 7. Не ме грабна. Едвам го избутах до финала. Твърде много наподобяваше камерна театрална постановка, а с театъра съм скарана. Нито една от историите сама по себе си не ме заинтригува - почваше от нищото и свършваше пак там. Не знам защо, но очаквах историите в даден момент да се окажат свързани по някакъв начин. И това не се случи. Харесвам две от актрисите, но дори тяхното присъствие не успя да ме накара да харесам нещо в този филм.
 8. Честит рожден ден, @Matrim! Здраве, щастие, късмет и незабравими мигове с любими хора!
 9. Гледаше ми се филм за разтоварване и този ми дойде точно на мястото. Актьорите бяха големи сладури, а героите им - обикновени хора, които се борят с ежедневието както могат, не бяха лустросани и идеализирани, а наистина средностатистически хора, със своите недостатъци и чепати характери. Допадна ми дори това, че героите бяха със същите имена като актьорите, това ме накара да ги чувствам още по-близки. Самата история беше нереална, но забавна, а под повърхността може човек и да открие и по-сериозни неща, върху които да се позамисли. В този ред на мисли беше страхотно участието на кандидат-кмета в телевизионния дебат - когато обсъждаха въпроса с раждаемостта, показа на останалите колко кухи са политическите им изказвания и как политиците мислят само за рейтинг и показност, а не за хората. Групата от аджуми беше страхотна - дори проверявах актрисите колко са годишни. Оказа се, че при снимането на филма само едната е била под 30-годишна, едната е на 35, а Ом Джонг Хуа - на 38. Слагат в малкия си джоб разните му там лолитки А, както се видя и след финалните надписи, можеше да се спретне и група от аджошита. Особено главният беше неземен "танцьор"!
 10. Dancing Queen Страна: Южна Корея Жанр: комедия Премиера: 12 януари 2012 г. Продължителност: 124 мин. Сценаристи: Lee Suk Hoon, Park Soo Jin, Yoon Je Kyun Режисьор: Lee Suk Hoon В ролите: Hwang Jung Min Uhm Jung Hwa Jung Sung Hwa Ra Mi Ran Lee Han Wi Oh Na Ra Choi Woo Ri Han Soo A Lee Dae Yeon Jeong Gyu Su Lee Hyo Ri (гост) Ma Dong Suk (гост) Резюме: Първата среща на Хуанг Джонг Мин и Ом Джонг Хуа е в началото училище и предизвиква взаимна омраза. За втори път двамата се срещат като студенти и скоро след това се женят. Години отнемат на Джонг Мин да вземе лиценз за адвокат, като през това време семейството се издържа от Джонг Хуа, която работи като инструктор по аеробика. По случайно стечение на обстоятелствата Хуанг Джонг Мин получава предложение да се кандидатира за кмет на Суел. В същото време съпругата му е на път да изпълни мечтата си - да стане певица. Как нейното решение ще повлияе върху предизборната кампания? ТРЕЙЛЪР БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ И С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ
 11. Затова значи стихчето беше такова малоумно, като написано от 11-годишно девойче. Добре, че героят реши да се посвети на рисуването, а не на поезията все пак
 12. Първият вариант и през ум не би ми минал. За мен
 13. Както винаги - огромни благодарности за положения труд, страхотни сте! След Father Is Strange много исках да гледам отново И Джун, за да преценя дали и доколко ми допада като актьор, така че надявам се скоро да успея да намеря време за Mr. Baek.
 14. Верно ли бяха 5? По-малко ми се сториха Ма и в такава тъпа и скучна роля е влязъл, че и 5 му бяха много! Чудех се защо така започна филмът, не бях впечатлена, но с края всичко си дойде на мястото и му давам допълнителни точки за това! Приятна история, с добре подбрани актьори. На Джуно ролята му пасна идеално, но най-готин ми беше неговата дружка / слуга / просякът и т.н. - още появата му беше колкото забележителна, толкова и абсурдна, а след това се забавлявах почти с всяка сцена, в която участваше. Чудесен превод, благодаря!
×
×
 • Create New...