Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Content count

  611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

bealonenomore last won the day on May 20

bealonenomore had the most liked content!

Community Reputation

669 мочи

4 Followers

About bealonenomore

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 08/10/1979

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Recent Profile Visitors

1,949 profile views
 1. Здравейте! По принцип при нас няма практика да се приемат заявки за субтитри - просто преводачите сами си избират кои филми и сериали им харесват, и съответно превеждат тях. Разбира се, ако някой преводач прочете поста ви и се заинтригува да преведе сериала - чудесно, но аз лично не бих разчитала много на това
 2. bealonenomore

  Dae Jang-Geum Is Watching (2018)

  Толкова ли е зле? Много исках да гледам Шин Донг Ук, но поради сума други сериали, които съм подредила за гледане, много му е далеч редът... Ако и не струва...
 3. bealonenomore

  Guardian (2018)

  Работи се по него. Както се вижда и от първия пост, преводът до 7 епизод включително е готов.
 4. bealonenomore

  Спортни събития

  Финалът започва - пряко по БНТ 3.
 5. bealonenomore

  Boyfriend (2018)

  За да започна от положителното, много ми допаднаха анимациите с момченцето и момиченцето в началото и края на епизодите - реално в тези 20-30 секунди се случваше много повече, отколкото в самия епизод В първите няколко епизода имах усещането, че на двамата главни им е адски неловко - чак на мен ми беше неловко да ги гледам! После малко се пооправиха нещата, но така и не ги възприех като двойка. Не е за вярване, че ще го кажа, но Сонг Хье Гьо (която по принцип не харесвам кой знае колко) тук ми допадна повече от Пак Бо Гом - с тази усмивка и с насиления смях в по-ранните епизоди имам чувството, че той просто прикриваше нервността си. Тя наистина изглеждаше доста състарена, най-вече заради прическата, но си изигра ролята прилично. Майката и свекървата на главната бяха ужасни, особено родната, тя и като актриса ми е неприятна. За другата само повтаряха как продължава да я тормози и след развода, а тя направи има-няма две мизерии и спря... Очаквах повече действие в тази насока. Второстепенните герои и те едни такива никакви... Имах надежди в секретарката и Охлюва, ама и там не се получи. И саундтракът много постен... Общо взето, няма много за какво да се хвана, за да кажа, че ми е харесал.
 6. bealonenomore

  Спортни събития

  Подвиг в мирно време правят младите футболисти на Корея Тимът до 20 години се класира на финал на Световното първенство след победа над Еквадор с 1:0. Гледах последните минути на мача, голямо опълчение падна, но в крайна сметка успяха да измъкнат победата. Съперник в битката за трофея ще е Украйна. Финалът е в събота, би трябвало да го излъчват по някой от каналите на БНТ.
 7. bealonenomore

  Duelist (2005)

  О, аз вече преполових работния ден А компютърът ми е включен, така че би трябвало да можеш да го изтеглиш. Не става ли?
 8. bealonenomore

  Duelist (2005)

  Аз успях да го сваля и го сийдвам, макар че ти вече сигурно си го изтеглила от другия линк
 9. bealonenomore

  Да споделим песен

  @Erutan, благодаря за подсещането - даде ми повод да си припомня моето любимо изпълнение на Eyes, Nose, Lips:
 10. bealonenomore

  Да споделим песен

  Всеки път, като чуя I was born to love you и ми се приисква да си пусна сериала отново!!!
 11. Мисля, че твърде често в сериалите се оказва, че герои, които се мразят, в миналото са били много близки - обаче сега не мога да се сетя за нито един такъв С изключение на Suspicious Partner Дори ако тази сюжетна линия не ти е достатъчна, заради Ji Chang Wook пак си струва да гледаш сериала - ако вече не си го гледала, разбира се.
 12. Момичета, молбите за покани са по-скоро за тази тема. Ако искате, пишете и там. За съжаление, в момента нямам събрани точки за покана, но когато успея да събера, гледам кой е писал в другата тема и пращам.
 13. bealonenomore

  Именни и рождени дни

  Честит рожден ден, @NyXe! Здраве, щастие, пътешествия и приключения! И никакво пенсиониране
 14. bealonenomore

  Inside Men (2015)

  По принцип този надпис в първия пост на темите показва, че субтитрите са правени от нашия екип - и като кликнете на самата икона, тя ви отвежда към субтитрите.
 15. bealonenomore

  Joo Jin Mo (Чу Джин Мо)

  Време му беше Вече е семеен, съпругата му е лекар, а сред гостите на сватбената церемония е бил Song Joong Ki -
×