Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Content Count

  947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

bealonenomore last won the day on December 31 2019

bealonenomore had the most liked content!

Community Reputation

1,300 мочи

6 Followers

About bealonenomore

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 08/10/1979

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Recent Profile Visitors

2,313 profile views
 1. Няма нужда да се пуска отделна тема за питане - може да си зададеш въпроса в темата Препоръчайте ми филм/сериал...
 2. Забавление от началото до края! Отлична актьорска игра, много комични моменти - като се почне още от първата "акция" на отдела, която беше умопотресаваща Ченгетата в екипа изглеждаха събрани от кол и въже, но всеки със своята важна роля там. Любимец ми беше готвачът, но и останалите имаха своите моменти. А Блонди как левашки се "омагьоса", не е истина Чудесна поява и на Шин Ха Гюн - идеално му пасна както да е страшилище в подземния свят, така и абсолютен пъзльо, евала!
 3. Не особено претенциозно, но леко за гледане. Нямаше някаква голяма интрига, щото от самото начало се знаеше, че накрая ще има "и справедливост за всички", но пък това не винаги е минус. Вярно, образът на прокурора беше адски дразнещ - такъв сухар просто няма, ей! Пък и с тия шашливите очички Гън Сок си е само и единствено за другата роля Което не попречи на главната - очевидно хлътнала първо по единия, после по другия - да не може грам да ги различи в повечето случаи. Голямо шаранче, милата, в това отношение. Любимият ми Чо Хи Бонг отново ме зарадва с присъствие, този път в n брой различни роли, ама всичките му паснаха! И за пореден път се чудя на богаташите отде ги намират таквизи секретари - предани, готови на всичко, без да им мигне окото, компетентни по всички въпроси и нямащи нищо против да ги тъпчат, даже сякаш се радват на такова отношение. Пък и като по каталог избирани... Да не завидиш на богаташа за парите му, а за секретаря... Опитах, но не мога да се сдържа, след гледането на сериала трябва да прибавя в речника на българския език култови думи като
 4. И аз така - никакъв проблем със субтитрите.
 5. За какво линчуване става въпрос? Вие сте си за награда, задето подсказвате на тези, които още не са го гледали, да не тръгват с голямата кошница
 6. Това може да проверите в българските торенти - там обикновено пише коя група работи по превода, или като тръгнете да теглите субтитрите, линкът ви води към техния сайт. В конкретния случай е Stupid Dreams.
 7. Чудесен сериал, даващ надежда с тези прекрасни лекари! Много топъл и зареждащ, и макар да беше твърде нереалистично съм доволна от това решение на сценаристите. Кимура си е Кимура, благодарение на него (и на превода на @naia - ) гледам от време на време японски продукции. Много ми допадна начинът, по който достъпно и нагледно обясняваше на пациентите си какви процедури им предстоят. Героят му имаше чудесна химия с баща си и макар че отношенията им не бяха блестящи, или точно заради това, чаках сцените с тях с най-голямо нетърпение. Друг любим образ ми беше Шибата, още от първата ѝ поява на екран с поведението си ме спечели и така - до края. Гледайте, струва ми се, че няма вероятност да останете разочаровани!
 8. Не мога да говоря от името на преводача, но ако погледнете кога са пуснати предишните епизоди, ще видите, че се пада веднъж седмично.
 9. В каталога на корейските сериали намирам само един, в който се съдържа Box. Отговаря по някои показатели - като например има три епизода и е от 2015 година, но от краткото резюме не оставам с впечатлението, че е това, което търсиш. Но виж за всеки случай:
 10. Честит празник! Дълги години да го отбелязваме всички заедно! И дано се намират все още интересни филми и сериали, които да гледаш и коментираш!
 11. Видеото на (почти всички) китайски продукции е с вградени китайски субтитри. Когато изтеглите от нашия сайт субтитрите и ги пуснете заедно с видеото, върху китайските субтитри ще излязат българските. В торентите не слагаме субтитри, субтитрите се теглят само от нашия сайт.
×
×
 • Create New...