Jump to content

Deyja

Потребители
 • Posts

  537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Deyja last won the day on January 7 2018

Deyja had the most liked content!

About Deyja

 • Birthday December 2

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София, България

Recent Profile Visitors

1,129 profile views

Deyja's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

98

Reputation

 1. Част от GG се завръщат с изненадващо свежа песен!
 2. Уникални просто! Тва ми е лятната песничка, без съмнение! Невероятно изпълнение и заряд, клипът е много красив също.
 3. Уникални! “Crazy”, спокойно можеше да е и тяхна песен.
 4. Аз от минито повече си харесах “Really” и “Forever Young”, тайтъла ми идва твърде стандартна за стила им, или без особени изненади. Иначе хореографията много радва. Розе продължава да е уникална с прекрасният си глас. При Джисо, забелязвам подобрение в танците, а Лиса приятно изненадва с пеене. Джени си е YG cool отроче отвсякъде .
 5. Големи са ми шматки
 6. Песента след няколко слушания ми харесва още повече, изпълнението и също е яко, в това число и хореографията.
 7. Ето го и клипа. Сега вече чакаме, дебюта на цялата група. От всичко видяно и чуто до момента, очакванията са много големи.
 8. Deyja

  AOA

  На мен ми е като част от саунтрака на Wreck it Ralph Очаквах повече от тях, но пък на корейците им харесва. Спада ми към досадните песни, които не могат да ти излязат от главата. Замина баш вокалистката и сме перманентно на детски песнички
 9. Добра е песента, най-добрата им до момента всъщност. Все пак, щеше да е по-ефектно ако бяха в пълен състав.
 10. Още тийзъри Индивидуални veil и unveil версии, каквото и да означава това
 11. Pledis изненадаха с доста оргинално представяне на тийзърите на Pristin V, а именно под формата на wanted плакати, които бяха раздавани на 5 различни дестинации в Сеул. Стана ясно, че V идва от villain (злодей). Имаше карта под формата на пъзел, към нея пишеше find the V, (намерете злодея), и съответно 5 имена на различни злодеи, които да търсят феновете и да получат от тях плакатите. Като Evil Queen, Wicket и т.н. Локациите образуват буквата V, а наградата обявена за всяка издирвана мадама, е датата на дебюта на юнита(05.28), ще пусна една сълза от това внимание към детайла :D. Самите плакати са доста красиви. Kyulkyung Минито ще се казва “Like a V” и ще има две песни, “Get It” (тайтъл) и “Spotlight”. Интересен екип зад песните, нямам си и на идея как ще звучат.
 12. Fake Love вече излезе, но ще оставя честта на някой от по - активните в темата да го постне. Ще кажа само, че песента е всичко, което се очакваше DNA да бъде, но не беше. Песен, хореография, визия, всичко този път отговоря на нивото и голямото име, което вече са BTS. При това го постигнагнаха без да изневеряват на стила си, слагайки се на американци и прочее, адмирации, за което.
×
×
 • Create New...