Jump to content

Deyja

Потребители
 • Content Count

  537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Deyja last won the day on January 7 2018

Deyja had the most liked content!

Community Reputation

98 манджу

1 Follower

About Deyja

 • Rank
  Пазител
 • Birthday December 2

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София, България

Recent Profile Visitors

977 profile views
 1. Част от GG се завръщат с изненадващо свежа песен!
 2. Уникални просто! Тва ми е лятната песничка, без съмнение! Невероятно изпълнение и заряд, клипът е много красив също.
 3. Уникални! “Crazy”, спокойно можеше да е и тяхна песен.
 4. Аз от минито повече си харесах “Really” и “Forever Young”, тайтъла ми идва твърде стандартна за стила им, или без особени изненади. Иначе хореографията много радва. Розе продължава да е уникална с прекрасният си глас. При Джисо, забелязвам подобрение в танците, а Лиса приятно изненадва с пеене. Джени си е YG cool отроче отвсякъде .
 5. Deyja

  PRISTIN

  Големи са ми шматки
 6. Deyja

  PRISTIN

  Песента след няколко слушания ми харесва още повече, изпълнението и също е яко, в това число и хореографията.
 7. Deyja

  LOOΠΔ

  Ето го и клипа. Сега вече чакаме, дебюта на цялата група. От всичко видяно и чуто до момента, очакванията са много големи.
 8. Deyja

  AOA

  На мен ми е като част от саунтрака на Wreck it Ralph Очаквах повече от тях, но пък на корейците им харесва. Спада ми към досадните песни, които не могат да ти излязат от главата. Замина баш вокалистката и сме перманентно на детски песнички
 9. Deyja

  PRISTIN

  Добра е песента, най-добрата им до момента всъщност. Все пак, щеше да е по-ефектно ако бяха в пълен състав.
 10. Deyja

  PRISTIN

  Още тийзъри Индивидуални veil и unveil версии, каквото и да означава това
 11. Deyja

  PRISTIN

  Pledis изненадаха с доста оргинално представяне на тийзърите на Pristin V, а именно под формата на wanted плакати, които бяха раздавани на 5 различни дестинации в Сеул. Стана ясно, че V идва от villain (злодей). Имаше карта под формата на пъзел, към нея пишеше find the V, (намерете злодея), и съответно 5 имена на различни злодеи, които да търсят феновете и да получат от тях плакатите. Като Evil Queen, Wicket и т.н. Локациите образуват буквата V, а наградата обявена за всяка издирвана мадама, е датата на дебюта на юнита(05.28), ще пусна една сълза от това внимание към детайла :D. Самите плакати са доста красиви. Kyulkyung Минито ще се казва “Like a V” и ще има две песни, “Get It” (тайтъл) и “Spotlight”. Интересен екип зад песните, нямам си и на идея как ще звучат.
 12. Fake Love вече излезе, но ще оставя честта на някой от по - активните в темата да го постне. Ще кажа само, че песента е всичко, което се очакваше DNA да бъде, но не беше. Песен, хореография, визия, всичко този път отговоря на нивото и голямото име, което вече са BTS. При това го постигнагнаха без да изневеряват на стила си, слагайки се на американци и прочее, адмирации, за което.
×
×
 • Create New...