Jump to content

eowina

Екип Субтитри
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Days Won

  11

eowina last won the day on December 29 2019

eowina had the most liked content!

Community Reputation

858 мочи

2 Followers

About eowina

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 11/29/1977

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,924 profile views
 1. АКО ТОЛСТОЙ ИМАШЕ ФЕЙСБУК: Фенът: Вие сте велик! Префърцунената: Лев Николаевич, аз съм изключителен почитател, на творчеството ви! Чела съм всичко по няколко пъти и повярвайте ми настръхвах всеки път! Адмирации! Отвореният: Льова, брадми, тая твойта Анна Каренина, ко ме беше срещнала мене, щеше да е жива. Единпат да се видиме и щеше да го забрай тоя Вронски. Моралистката: Аз никого не съдя, ама ей тъй да си зарежеш детето и да тръгнеш по млади мъже, не го разбирам! Децата са смисъла на живота!!! Пак казвам никого не съдя, всеки знае него си. Романтичката: Любовта е смисълът на живота! Как не го разбирате! Феминистката: А бе, не може да почне работа, да се опретне сама да изкарва пари тая Каренина, ми ше ми скача под влака! Ай стегни се бе, жена! Хейтърът: ДОСТОЕВСКИ Е ПО - ВЕЛИК! ТЪПАЦИ! Педантът: Някой битки във "Война и мир" не са предадени съвсем достоверно, знам че е роман, но всичко е важно! Справедливият (до Педанта): Кое не е достоверно? Моят прадядо се е бил срещу Наполеон и казва, че всичко е било точно така! Отворения (до Романтичката): Секси, имаш лс. Ас ного разбиран от льобоф! Старият ерген: Влюбен съм в Наташа Ростова! Но такива жени сега вече няма, всички са меркантилни, за съжаление! Романтичката: А аз съм влюбена в Болконски! Ама то и такива мъже вече няма! Кой ще ти напише сега писмо! Само "zdr mn si slatka". Комитет "Майки за здраво семейство": Ние започнахме подписка срещу "Анна Каренина". Не може млади хора да четат това и да вярват че подобно неморално поведение е в реда на нещата! Феминистката: Вий не сте у ред, алоуу!!!! Човекът от народа: Аристокрация! Да имат моята заплата ще ги видя аз как ще си плащат тока на именията! На две места работя, ква любов, кви пет лева! Отвореният (до Романтичката): Мацко, виш си личните де! Романтичката (до Отворения): Простак!!! ( блокира го). Кифлата: Не съм чела книгата, ама една приятелка ми каза че Пиер Безухов бил много смотан. Аман от смотани мъже. Зевзекът (до Кифлата): Ама има кинти! Кифлата: Една истинска жена винаги може да направи от един смотан мъж истински мачо. Никой не е смотан в костюм на Армани. Случаен участник: Респект! Спам: Продавам вила до Бородино. Имперски стил. При интерес пишете на лични. Представител на ЛГБТ: И защо всички са хетеросексуални в тия книги? Ученик от горен курс: Филми има ли по тия книги? Детелина С.: Аз не харесвам Толстой. Аз: Аз пък Ви харесвам, Лев Николаевич! Много! "Война и мир" е любимата ми книга! Е, и още дестина де, ама тя ми е в топ 10. Детелина С. (до мен): Светле, обичам те! Анелия З.: Айде да идва тоя астероид и да се свършва!
 2. Ако, някога се почувствате зле, започнете веднага да четете и препрочитате Руска класическа литература... Там, (уверявам ви), всички са много по - зле от Вас... ======================================================= Господи, дай ми сили да доям това което е останало. Дай ми мъжество, да изхвърля това което се е развалило. И ми дай мъдрост, да различа едното от другото! ======================================================= Според политкоректното определение "псувнята" вече не е "словосъчетание на мръсни думи", а "словосъчетание на думи с разширен емоционален диапазон". ======================================================= Съдейки по 39 - те рани от куршум в тялото, може да се предположи, че жертвата е починала в резултат на високото съдържание на олово в организма. ======================================================= Заради явна дискриминация ЕС постанови вече да не се казва "алкохолик", а "човек с нетрадиционна трезвеност!"
 3. BTS - "Black Swan" - Art Film performed by MN Dance Company
 4. lazeto, Честити рожден ден и от мен!!!
 5. Щото т`ва е Корея! Там жертвата винаги трябва да се извинява, независимо, че са нарушени нейните права! Обичам този пич (един от любимите ми актьори, той е от типа, който наистина може да играе, а не да стърчи тъпо като някое дърво, а и има такава заразителна харизма)! Бил писал обидно за жените - ами да, ще пише, телефонът си е негов и спокойно може да си изразява мнението (ако някой прочете моите чатове и там има доста обиди към хората заобикалящи ме на живо и онлайн, това си е моето лично пространство и ще пиша каквото си искам и никой не може да ми каже нищо; звуча крайно, но наистина ми е писнало от глупостта на корейците по някои въпроси - вижте само отношението на част от феновете към Чен от ЕХО)!
 6. Днес беше разкрито второто събитие от проекта "Connect BTS" - поредицата от танцови изпълнения, която ще се проведе от 15 януари до 02 февруари, 2020 година в "Gropius Bau", Берлин, Германия. Куратори на това събитие са Stephanie Rosenthal и Noemie Solomon. Интервю с Stephanie Rosenthal:
 7. 49 фен бази на BTS определиха съвместно целите, които искат да се постигнат след като на 17 януари бъде пуснат първия сингъл на групата от новия им албум "MOTS: 7"(амбициозно, но постижимо предвид на това какво са способни да сторят A.R.M.Y. за BTS)!!!
 8. На 14 януари беше официално обявено първото събитие от "Connect BTS" посветено на новия албум на групата "MOTS: 7", който включва шест артистични събития в шест града по света. Първото е в Лондон и артистът е Jakob Kudsk Steensen - всички подробности ето на този сайт, който феновете намериха само за няколко часа: CONNECT, BTS . Май всички ще се нуждаем от уроци по история на изкуството!!!
 9. За Сезон 02 към актьорския екип се присъединяват нови лица - "Jeon Hye Jin Joins Bae Doona, Cho Seung Woo, Lee Joon Hyuk, And More In Season 2 Of “Forest Of Secrets”" .
 10. Десетте неща които правят един мъж щастлив са: - Девет бири и едно дистанционно. ======================================================= На вниманието на домакините: - Ако добавите чаша водка в смутито, гостите няма да забележат отсъствието на пресни ягоди в него! ======================================================= Разговарят двама мъже: - Е как си със с*кса у дома и навън? - Ами у дома с*ксът е като олимпийските игри, а навън е като спорт тото! - О, у дома гимнастика, акробатика, борба и т.н., а навън само ако имаш късмет? - Не, бе! Вкъщи с*ксът е веднъж на четири години, а навън два пъти седмично! ======================================================= Много внимавайте с жените, които са без мъж дълго време! Представете си само, какъв мерак за скандал са натрупали. ======================================================= Идва възраст, в която вярата ти в Дядо Коледа и любовта те правят изграден идиот.
 11. 2020 година - сняг няма, пиене няма, любов няма, ама от парите не го очаквах! ======================================================= Що се отнася до пожеланията, освен "здраве" и "щастие" вмъквайте и "акъл", че се навъдиха много здрави и щастливи идиоти! ======================================================= Брат, вчера свалям една мацка в бара, а бармана ми намига и вика: - Не е за теб! Питам го: - Що, бе? А той: - Имитиращ продукт е... ======================================================= - Та... какво искаш от мен? - Жена, нека спестим един час, кажи ми ти какво искам. ======================================================= - Две неща жестоко ме напрягат. - Кои? - Странен шум в двигателя и жена, която внезапно е станала мила и добра...
 12. "BTS (방탄소년단) MAP OF THE SOUL : 7 'Interlude : Shadow' Comeback Trailer"!!! Min PD - Nim!!!
 13. Днес, 07 януари, BTS обявиха официалната дата на която ще излезе новият им албум, който ще се нарича "Map of the Soul: 7"!!! Датата е 21 февруари, петък, 2020 година, а предварителни поръчки започват да се приемат от 09 януари 2020!!! "BTS to come back with "Map of the Soul: 7" next month!" ; "BTS Announces Release Date For “Map Of The Soul: 7”" ; "BTS Announces Comeback Date For “Map Of The Soul: 7”" !!!
 14. ИЗДИРВА СЕ ГАДЖЕ: Да ни пий. Да ни пуши. Да ней по - нисък от мени. Да ней па и много висок. Да ней по - малък или много дърт. Да йе от голям окръжен град или ут чужбината. Да ней черен. Да ни слуша Чалга. Да ни слуша и Рап. Да харесва Кубинска музика, ма да не обича сериали. Да има кола, ама такава, че и аз да можи да я карам /за цвета после/. Да плаща сметкити. Да ма води редовно у Мола. Да жрибец в леглото. Да обича да ходи на: Кино - 2 пъти седмично, танци - 6 пъти на месец. Да има компютър. Да чати есемеси и най - важното - да готви. Пире. Чисти. Да разхожда куче, котка. Да кара колело, мотор, трактор, камион с ремарке и полуремарке /ТИР/, сърф и самолет. Да можи да носи на пари. Да е каратист, пианист, масажист. Да можи да гледа дЯца, кокошки, овци, пилци, добитък и друга стока - включително и мени. Евентуалното редовно къпани е препоръчително, но ако не смърди много и пере чаршафите, може да е по - рядко. Бих искала и сам да си ший дупките по гащите и чорапити. Хубаво е да спортува, ма можи и просто да няма шкембе, ни държа на плочки. Мъжът да ремонтира сичко, което има нужда от римонт, вкл. и мени. При наличие на градина - да копа, плеви и да цепи дърва. Вечер да ми разтрива крачката. Сига не се сещам за още друго, ама има...... Благодаря въ за фниманието!
 15. В Южна Корея вече е 30 декември, така че... Честит 24 - ти рожден ден на Ким Те Хьонг А.К.А. V от BTS!!! Нека още много години да ни радва с музиката си и да продължава да прави този свят едно много по - хубаво място за живеене!!! "China Baidu V Bar dedicates "A Starry, Starry Night" to BTS V, the first idol in history to have a light themed drone show over the Great Wall of China!" "BTS’s V Gets a Massive Drone and Lantern Show Over the Great Wall of China for His Birthday"
×
×
 • Create New...