Jump to content

diddy9709

Потребители
  • Мнения

    281
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от diddy9709

  1. Ах, колко много ми хареса сериалът! Това лято се поизложих малко с драмите и не мога да кажа дали е най-добрият от тази година, но пък със сигурност се нарежда сред любимите ми. Показва една страна от човешкия характер, която едва ли ще намериш в днешно време, но пък нали за това са драмите :lol: Lee Jong Suk наистина не само, че изглежда повече от добре, а и се справя отлично като актьор! Адвокат Чанг беше прекалено самонадеяна в някой моменти, но това й беше чарът и въпреки че не харесвам повечето главни героини от драмите, тя стана един от любимите ми персонажи  :rolleyes:

    Не знам защо, но някъде към средата започнах да подозирам адвокат Ча, заради прекалено доброто му поведение, но пък явно съм се излъгала и именно той промени адвокат Чанг и без да знае, й помогна доста в работата. Съдията(вентилатор) и компания подпомогнаха за разведряването на обстановката; развиха персонажа на прокурорката в много добра посока и се радвам, че разбра грешката си и най-вече 

    грешката на доведения си баща.

    Убиецът може би беше с най-добре изграден персонаж, без значение колко омраза имаше в погледа му и колко много ми се искаше да си ударя монитора като го показваха в началото, с течение на времето разкриха и неговата гледна точка на цялата тази история и най-вече, мотивите му за извършените от него дела. 

    Не го оправдавам за това, което е извършил, но мисля, че той разбра грешката си и прие последствията за нея. Много силна беше сцената, когато Су Ха го погледна в очите и усети болката, която изпитва като си спомни за жена си...

    Единственото, което не можах да разбера е защо през почти целия сериал се мъкнеха 2мата полицаи около адвокатката и Су Ха и не успяха да ги опазят, а накрая едва ли не цяла армия събраха  :lol:

    10/10 от мен! Определено ще се гледа пак  :)

    • Upvote 1
  2. Като изчетох коментарите, за момент се замислих дали сме гледали един и същи сериал  :lol:

    Доста силен старт, прекалено силен бих казала и после доста претупаха нещата и честно казано го догледах, само защото не обичам да оставям недовършени сериали. За актьорите и аз не знам какво да кажа, прекалено добре изглеждат, за да помисли човек, че може да се превърнат в чудовища, но пък външният вид подвежда почти винаги.

    От всичките, мисля че Ангелчето и Йонг Дже ми допаднаха най-много, а и образите им се противопоставяха.

    Йонг Дже в началото беше побойник, изглеждаше сякаш не се страхува от нищо и никой, беше буен и не мълчеше на никой; доколкото Ангелчето - тих, свит, потънал в мисли, не се интересуваше какво става около него и се страхуваше от нещо, което самият той си беше втълпил. Но впоследствие се промениха и Йонг Дже показа колко страхлив е всъщност и как е готов на всичко, само и само за да се спаси, а Ангелчето показа най-голяма смелост от всички като вместо да освободи чудовището в себе си, той предпочете да отнеме собствения си живот.

     

    Но като се замисля, не съжалявам че го изгледах. Училището като сграда много ми хареса, само не разбрах като така лаптопа издържа толкова дълго без да му заредят веднъж батерията  :lol:

    5/10 от мен иначе, става за загуба на време, но определено не е нещо, което бих гледала пак.  :)

  3. Честно казано на мен клипът на Special Girl ми хареса повече, но и този не е лош laugh.gif Много им отива този стил и определено хората, с които работят, си знаят работата. Но троловете от woollim трябва да спрат да ни изненадват така, вярно че по-голяма тръпката, но все пак..

    Аз да се похваля ^^

     

    5803295f.jpg

     

    Преслушах от албума всичките песни и действително е много добър. Не знам какво повече да кажа за него, определено много съм доволна и не съжалявам, че си го поръчах. laugh.gif

    Дуото участваха в Weekly Idol, но за съжаление епизодът още няма субтитри.

    Слагам няколко лайфа в спойлер^^

    А в днешното

    с Билборд ни казаха, че подготвят албум, който е 80% готов и ще излезе скоро ^^

    Да почваме да спестяваме, Inspirits! laugh.gif

  4. Най-после ще гледаме това прекрасно създание в главна роля в новата драма "You're the best Lee Soon Shin", заедно с IU.. Не съм гледала момичето до сега никъде, затова нямам мнение, но за него не мога да си намеря място от нетърпение laugh.gif

    Също така ще участва и във филма The Face Reader, но ролята му ще е поддържаща. tongue.gif

    Който иска може да хареса и българската му фен страничка във фейсбук (бебенце е още, но ще расте хаха laugh.gif )- Jo Jung Suk - Bulgarian Fans

  5. Може би един от най-хубавите финали в корейските драми, които съм гледала, правен някога. Въпреки негативните мнения, които прочетох в повечето сайтове, на мен ми стана един от любимите. Заобичах всеки един от героите, които бяха толкова добре пресъздадени от актьорите. Страдах с тях, усмихвах се е тях, чувствах се като част от сериала. И сега ми е толкова тъжно, че свърши..

    А колкото и да ми е тъжно за Хари, по-добър край не можеше да има за него. Толкова много ме разчувства в последната сцена в болницата, дори си поплаках. Сънг Хо е невероятен актьор, съжалявам че не съм го забелязала по-рано и сега ще наваксвам с негови филми. Хари до последно беше отчаян и не изпробва какви ли не методи, за да си върне Су Йон, която така и не може да откликне на чувствата му по начина, по който той искаше и я обичаше.

    За първи път няма актьор, който да ми е противен, дори персонажите да бяха лоши. Всички се справиха перфектно с ролите си..
    Джонг У порасна много. От малкото хлапе, което допусна ужасна грешка и си носеше последиците от нея. В крайна сметка изкупи греховете си и заживя щастливо, точно както си бе заслужил. Извоюва правото си на щастие.
    Су Йон също..но не симпатизирах на нея чак толкова много, затова няма да пиша нещо особено за нея, но определено и тя заслужи правото си да бъде щастлива.
    И тук идва моментът за лично моя фаворит от геройте.. а именно Канг Хьонг Джун/Хари. Въпреки че не оправдавам постъпките му, до последно му съчувствах и се надявах да бъде щастлив. Преживя толкова много, премина през толкова много неща и все пак получи своя, хм, не точно щастлив край, но според мен - справедлив край. Всичко, което искаше, беше малко любов, която не бе получил никога през живота си. Всеки път, когато заплачеше се превръщаше в онова малко дете,с ранен крак, което бяга за живота си, показваше меката си и наранена страна, която умело прикриваше през останалото време. Беше толкова привързан към Су Йон и толкова се страхуваше от това да не остане сам, че прибягна до толкова крайни мерки и дори заплахи.. Но както казах, не го оправдавам и все пак му съчувствам. Номера с изтриването на лошите спомени в болницата беше едно от най-тъжните неща и мисля, че плаках най-много на него.. А "другото" начало ме довърши.


    Но лично аз не бих гледала втория сезон, ако направят такъв. Според мен сериалът свърши точно там къде трябваше и точно така, както трябваше.
    Лично за мен е един от най-добрите на 2012 година smile.gif

  6.  

    Всъщност май и аз симпатизирам най-много на Хари, въпреки че не го оправдавам за убийството. Но пък от една страна е обяснимо, като вземем напредвид обстоятелствата, в които е израснал и най-вече психическото му състояние. Да не забравяме и все пак на първо място кой беше виновникът всичко това да се случи на Су Йон.Да, от една страна Хари втълпи на Су Йон, че е изоставена, защото е била изнасилена и че никой е я търси, но от друга страна Джонг У наистина я изостави и то защото го хвана страх. По-късно да, осъзна грешката си и се опита да се поправи, но стореното - сторено. А Хари доста помогна на Су Йон, и както Dark_Angel каза - я обичаше по свой начин.

     

    И, Dark_Angel, много благодаря за снимките..прекрасни са. Дано са от сцени от предстоящите епизоди :wub:

    И извън сериала Ън Хе и Сънг Хо ще изглеждат добре като двойка, въпреки разликата в годините.

    Също така искам да похваля актрисата, която играе майката на Хари! Толкова добре пресъздава този й образ и изглежда като истински! Браво!

  7. Оооо не, не.. няма такава детска градина просто laugh.gif

    Не мога да им се нарадвам.. пускам едни "кавъри", които ме разплакаха от смях laugh.gif

    B2ST - Beautiful Night

     

    Block B - Nillili Mambo

     

     

    TVXQ - Rising Run

     

     

    2NE1 - I'm The Best

     

  8. Хммм, момчетата ни зарадваха и с клип май малко по-рано от очакваното laugh.gif

    Прекалено много ми станаха хубавите неща днес.. ммм.

    Какво да кажа за песента.. точно в стила им е. От 0:36 вече си започна стил U-Kiss с това туп туп туп, но пък в това й е чара ахах. Танците и декорите също много ми харесаха :wub:

  9. Awwww, клипа супер много ми хареса!! Танците, декорите, песента, ДРЕХИТЕ (да живее стилистът/стилистката laugh.gif) - всичко ми хареса wub.gif
    А на Дино лично аз не мога да му се нарадвам. Особено с червено-черните панталони laugh.gif дано по-дълго си остане с такъв цвят на косата, много ми харесва.. дано и Sunggyu реши да се боядиса отново, че и на него червено му отиваше повече..
    За останалите песни от албума все още няма да коментирам, тъй като не съм ги чула още. Ще изчакам албума да пристигне и чак тогава ще ги слушам! ^^

    А на CEO-то им не мога да му се нарадвам... ахахаахахха laugh.gif
    5726659L.jpg
     

  10. Това че съм за Хари, прави ли ме лош човек ? :D:(:unsure: Сериала ми допада, нямам търпение да пуснат и останалите епизоди :rolleyes:

    Трябва да свърши с Happy End всички страдаха много

     

    Ставаме две laugh.gif

    Психиката на Хари е разбита още от когато беше малък. Отделиха го от майка му, държаха го затворен, кракът му беше в ужасно състояние.. Щеше да е странно, ако не си търси отмъщение. Още повече, че Су Йон го спаси от огъня, след това той спаси нея, грижи се за нея, обичаше я... И съответно очакваше тя да му отвърне със същото.

    Но тук обаче се намеси омразният за Хари, Джонг У, който му отне момичето. Хари изпитваше омраза към Джонг У и баща му от много отдавна, а сега действията на Джонг У направо го подлудиха. Дори се изненадвам, че все още не го е убил.

     

    А, само на мен ли приятелят на Джонг У започва да ми изглежда ужасно много подозрителен?! blink.gif

×
×
  • Създай нов...