Jump to content

rorri

Потребители
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rorri

  1. Та последно кога и къде ще се ходи? Имам желание да се присъединя, но съм от месец в София и нямам представа за къде имате предвид. Много ще се радвам, ако има някоя добра душица готова да ме вземе със себе си (няма значение вида транспорт -автобус,метро, кола),за да не се лутам като муха без глава.
  2. Хареса ми сериала. По едно време към края на епизодите забелязах всъщност колко е слаба прокурорката. о.о Каква е тая мода при тях да са хипер слаби... Главният е доста сладникав и се чудя дали го харесвам или не. Хареса ми реакцията му като говореше с лошия в телефонната кабина. Наистина на единия епизод към края половината беше само припомняне какво е станало в миналия епизод, което малко уби напрежението от очакваната кулминация за мен. Края също ми хареса. Много се радвам, че отмина тази вълна да правят главните героини някакви супер занемарени и обличащи се като клошарки. Вече са добре облечени, със стил и уж що - годе добра хигиена.
  3. Много добър! Главните герои много ми харесаха като персонажи. И нямам нищо против викането на главната Много се посмях, на няколко пъти а да се разплача... Препоръчвам драмата!
  4. На мен също много ми хареса сериала. Жалко за този "г - н Хубавец". Наистина е голям сладур Като го започнах нямах големи очаквания, но според мен си беше добър сериал - всичко беше добре, темпото, историята.
  5. Хахаха... закъсняла съм само с.... около десетина дена
  6. Хареса ми сериалчето, забавно и леко. За щастие нямаше големи драми и разводняване. Препоръчвам!
  7. Страхотен сериал! Препоръчвам с 2 ръце! Беше много забавен, много добре се посмях И двамата главни много ми харесаха. По едно време имаше малко разводняване няколко епизода (от 11 до към 14 може би), но като цяло си го добавям в любимите.
  8. На мен лично ми беше мноого скучен сериала, направо се измъчвах докато го гледах. Нещо не ми хареса. Зарязах го на 6 епизод и само прегледах/ превъртях останалите 11 епизода за 1 час. Иначе главният герой си е голям сладур, както винаги.
  9. Засега съм в началото, но страшно много ми харесва сериала. Също така и главната героиня е различна от обичайните им раздърпани и неподдържани моми. Харесвам я. Напоследък са поразчупили стереотипите
  10. Един от първите азиатски сериали, които съм изгледала. Много ми хареса! Особено Майк. :i love this: Хареса ми и това, че наподобява и манга (сериалът е по манга, знам XD) Иначе, да, главната си беше дразнеща от време на време. Смятам да го изгледам пак в скоро време и да си го припомня..
  11. Страхотен сериал! Един от любимите ми! На места много се смях, а на други си поплаках Принцът беше голям сладур Мнооого ми хареса песента на Ali - hurt По едно време си мислех да я правя тон на звънене на телефона ми, но се отказах, защото започва доста бавно.
  12. Сериалът не беше лош, но на моменти ми беше скучен. И главната от време на време ме дразнеше с тея нейните изблици. Моята фаворитка си беше Ме Ри ( беше много сладка, знаеше какво иска и се бореше за него).
  13. Мисля да го пробвам, но тея смахнати прически... особено на главната (че и стилът и, както на много от главните героини в корейските сериали). Дразнещо е как повечето нямат никакъв стил или женственост... или пък хигиена
  14. Един от най - интересните сериали, които съм гледала наскоро. Много ми харесва как са представили идеята за ада и рая и вечната игра между двата бога! Ако можех щях да го изгледам наведнъж, но трябва и да се спи А главната определено си е голяма сладурана! Останах с добро впечатление от нея още от сериала с гумихото. Харесват ми сцените с паралелния бой между героите ( от нашия и другия свят).
  15. rorri

    Представяне

    Здравейте на всички фенове на азиатската култура!студентка от Шумен съм. Та, какво да кажа за себе си... Гледам предимно корейски сериали (понякога китайски), но никога японски. Върла фенка съм на аниметата и мангите - предимно шожо манги. Както доста хора почнах от аниметата и така преминах към сериалите. А по аниметата ме зариби вуйчо ми В Шуменския почти всяка година има безплатни уроци по японски език, но така и не се престраших да се запиша миналата година ( уча 2 езика и прецених, че ще ми станат много). Е, сега съжалявам, защото тази година ги няма тея курсове Сайта тук редовно си го следя и проверявам за нови сериали Благодаря на всички преводачи и създателите на Eastern spirit за този чудесен сайт! Тук винаги се забавлявам!
  16. Здравейтее! Търся фенове на азиатската култура и в Шумен. Има ли ви, обадете се да се съберем да пообсъдим някое друго сериалче
  17. Този сериал много ме впечатли! Страхотен е! Влиза ми в топ 5. Забавен, на места бърсах сълзи... И тая песен от саундтрака - Baek Ji Young - That Woman... не мога да си я избия от главата! Препоръчвам го! Ако някой се чуди, веднага да сяда да го гледа
×
×
  • Създай нов...