Jump to content

YourValentine

Потребители
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от YourValentine

  1. Вокалното изпълнение на Тим А беше добро и успя да задържи интереса ми. Хареса ми, пък и бяха добре синхронизирани. Изпълнението на Тим Б пък успя да събуди интереса ми почти накрая и тъкмо се приготвих за нещо много добро, а то взе че свърши. В танците Отбор Б винаги се справя много добре. Това им е много силна страна. Изглеждат съвсем различно когато танцуват. Смятам обаче, че Тим А тоя път се справиха много добре. Още им трябва, но определено показват напредък. В тоя ред на мисли и на мене отборите са ми на кантар. В тази битка за мен по-добрите бяха Тим А, обаче все още нещо ми липсва при тях, леко са ми скучни. Докато Тим Б винаги са интересни . Интересно какво ще сътворят в следващите предавания и двата отбора. Успех!!!
  2. YourValentine

    Lee Hyo Ri

    Да им е честито! Изглеждат много щастливи. Нека и занапред да бъдат такива. :)
  3. Аз не бързам още да си избирам отбор. Много рано ми се вижда още. Ще е интересно да видим повече неща и от двата тима. Те така или иначе не са представили всичките участници, пък и не сме гледали достатъчно изпълнения. Дразни ме малко, че когато и да са избирали песни, с които да се представят, все залагат на песни на английски език и едва ли им е лесно да се концентрират и да покажат най-доброто от себе си. Другото. Виждам, че Отбор Б са по-сплотени, ама е трудно с присъствието на B.I, щото момчето наистина се справя добре. Другите засега малко ми бледнеят в в сравнение с него, пък дано времето покаже друго. Иначе са и доста енергични. На Отбор А малко повече им идва напрежението май, пък и досега не са имали лидер и трябва да свикнат с "новите" си роли, и малко повече да работят заедно. Интересно ми е как ще се представят в следващия епизод. Успех и на двата отбора желая.
  4. Не е никак лошо тийзърчето. Направо си е badass. Дано и песента да е добра. Очаквам с нетърпение.
  5. Ще ми е тъжно две години без негови проекти, ама да я минава казармата и да му е мирна главата после. Пожелавам му всичко най-добро и като се завърне да пожъне още много успехи. Той си го може....
  6. Не знам какъв завършек ще има драмата, ама пък като цяло съм доволна от нея(освен любовния триъгълник, който ми лази по нервите от самото начало). Радвам се, че успяха да обърнат внимание на всички персонажи. Всеки си мина по пътя, дори не ми останаха толкова много въпросителни за последния епизод. В крайна сметка каквото и да се случи с героите, те тепърва се предполага, че започват да живеят, тъй че ще приема почти всичко. А самият 11 епизод ми хареса: Колкото до изпълненията, най-трогателно ми беше на бащата на Се И. Другото, което ме жегна в сърцето си е на Сол Чан.(Жокерът има интересен и необичаен глас и страхотен тембър, абе обич отвсякъде). На Нана също беше страхотно. И дано последният епизод е приятна изненада.
  7. И на мен последните два епизода са ми слабички. Даже направо са ми като филъри, а хубава инерция си бяха набрали с досегашните, ама сега няма как да им стигне времето да разрешат всички въпроси. Ама понеже толкова много ми харесваше в началото, ще преглътна и ще го довърша. Току виж ме изненадат приятно.
  8. Излезе първия тиийзър към драмата. Не мисля да я пропускам за нищо на света. Ето го и него:
  9. Не мога да кажа, че не ми харесва как свърши, но все пак има някои неща, които и аз не мога да приема. Драмата можеше да е по-добра, но определено имаше сърце и ми влезе под кожата и искам да кажа едно браво на всички, работили по проекта. Беше наистина приятно.
  10. Рано е. Според мен е само предположение, но отде да знаеш. Корейските сценаристи са способни на всичко.
  11. Уфф, това ми е най-омразното нещо, а мислех, че поне един път ще ни се размине. Да не говорим, че Абе не знам дали е възможно, Дано се получи добре финала.
  12. Още от What's up ми прави мноого хубаво впечатление. И като актьор, и като певец се справя адски добре. Просто има природен талант и ми е кеф да го гледам. Ще следя кариерата му, определено.
  13. И аз си мисля, че Бу Йонг е мъртва. Отговорът на загадката сигурно наистина е И последно: Айде да видим какво ще надробят сценаристите. Дано изненадат приятно.
  14. Аз по-скоро имам проблеми с героинята й, отколкото с нея. Толкова пасивно се движеше по едно време, че ми идеше да я фрасна с нещо по главата, за да се събуди и да направи нещо, каквото и да е. Особено в Малко рязко се получи изказването ми, но това не означава, че не осъзнавам пред какви дилеми е изправена. И все пак, иска се повече смелост във всичко. И бяха сладки, когато се разбираха с Канг У, наистина много сладки. А и се обичат много, затова ми докарват нерви като за световно.
  15. YourValentine

    Infinite

    Много се радвам за момчетата. Много са трудолюбиви, харесвам ги много и заслужават напълно.
  16. Има още три. В понеделник ще излъчват 16 епизод, а във вторник ще дават последните два. Колкото до предните два епизода: Едит: Веднъж и аз се бях зачудила как не им става горещо на актьорите, при положение, че ги навличат вечно с някакви якета и сака. Но пък предполагам, че е по-добре така, отколкото през зимата, когато им се вижда дъхът от километри и мръзнат от студ.
  17. YourValentine

    Big Bang

    Хубава е новината и ме зарадва сутринта. Дано Десонг не се обвинява много за случилото се и да му е спокойно, защото дори и да е такова решението на съда, сигурно никак не му е лесно на момчето. Това е травма, която не се забравя лесно, но Десонг, файтинг!
  18. Е нали е халлю звезда. Хахах, и аз забелязвам приликата на моменти и всеки път ми става забавно.
  19. Майко мила, Иначе рейтингът е нисък и не се е променил, въпреки голямата шумотевица миналата седмица. Хубавото е, че не им личи на актьорите, че са имали проблеми някакви някога зад кадър. Длъжна съм да отбележа, че играта на Ерик много ми допада, много.
  20. Йе съл изглежда вече се е завърнала в Корея. Да видим какво ще става оттук нататък. Рейтингът за снощния епизод е 6,9%, което било повече от специалния епизод, излъчен в понеделник, ама пък като го сравнявам с епизода от предната седмица във вторник, е много нисък. И ако тоя скандал(макар и да не ми се вярва) е бил скалъпен заради по-висок рейтинг, значи не върви успешно кампанията. От друга страна в Soompi пише, че Ерик организира вечеря за целия персонал. Явно иска да поразчупи ледовете. Не знам какъв успех ще има това начинание, ама пък дано наистина се успокои малко напрежението.
  21. Знаят обаче как да се подиграват на себе си тия хора. А много уморени ми се видяха, което е нормално предвид обстоятелствата, ама не чак толкова нормално, че да го приема добре.
  22. Мдаа, странно и нелогично беше всичко, което се случи и никога няма да разберем какво точно е станало, но се надявам само на добро отсега нататък заради всички, имащи участие в драмата. Макар, че дори да продължат снимките, не мога да си представя колко по-неприятна ще е работната обстановка за Йе Съл, но...по-хубаво да завършат драмата, отколкото да я оставят все едно в нищото.
  23. Йе Съл може да има и по-малка, че дори нищожна вина, обаче няма как да го знам, при положение, че не е казала нищо и просто си е тръгнала. . Ясно е, че за да е загърбила кариерата си, се е случило нещо сериозно, но само с догадките можем да си останем. И все пак, ако е имала проблем, трябвало е сама да даде гласност на това.
  24. Не знам. Официалното твърдение на KBS е, че драмата продължава. Явно им трябва време и за снимките на Посейдон(а това колко е иронично, чак думи нямам). И предполагам, че ако все пак някоя актриса се престраши да участва, ще да е ново лице. Надали ще се намери толкова луда и вече популярна актриса, която да се присъедини към драмата, при положение, че никога не е имала висок рейтинг, а и след скандала. Едит:Ох, как мразя манджите, които готвят в корейския шоубизнес.
×
×
  • Създай нов...