Jump to content

YourValentine

Потребители
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About YourValentine

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Вокалното изпълнение на Тим А беше добро и успя да задържи интереса ми. Хареса ми, пък и бяха добре синхронизирани. Изпълнението на Тим Б пък успя да събуди интереса ми почти накрая и тъкмо се приготвих за нещо много добро, а то взе че свърши. В танците Отбор Б винаги се справя много добре. Това им е много силна страна. Изглеждат съвсем различно когато танцуват. Смятам обаче, че Тим А тоя път се справиха много добре. Още им трябва, но определено показват напредък. В тоя ред на мисли и на мене отборите са ми на кантар. В тази битка за мен по-добрите бяха Тим А, обаче все още нещо ми липсва при тях, леко са ми скучни. Докато Тим Б винаги са интересни . Интересно какво ще сътворят в следващите предавания и двата отбора. Успех!!!
 2. Да им е честито! Изглеждат много щастливи. Нека и занапред да бъдат такива. :)
 3. Аз не бързам още да си избирам отбор. Много рано ми се вижда още. Ще е интересно да видим повече неща и от двата тима. Те така или иначе не са представили всичките участници, пък и не сме гледали достатъчно изпълнения. Дразни ме малко, че когато и да са избирали песни, с които да се представят, все залагат на песни на английски език и едва ли им е лесно да се концентрират и да покажат най-доброто от себе си. Другото. Виждам, че Отбор Б са по-сплотени, ама е трудно с присъствието на B.I, щото момчето наистина се справя добре. Другите засега малко ми бледнеят в в сравнение с него, пък дано времето покаже друго. Иначе са и доста енергични. На Отбор А малко повече им идва напрежението май, пък и досега не са имали лидер и трябва да свикнат с "новите" си роли, и малко повече да работят заедно. Интересно ми е как ще се представят в следващия епизод. Успех и на двата отбора желая.
 4. Не е никак лошо тийзърчето. Направо си е badass. Дано и песента да е добра. Очаквам с нетърпение.
 5. Ще ми е тъжно две години без негови проекти, ама да я минава казармата и да му е мирна главата после. Пожелавам му всичко най-добро и като се завърне да пожъне още много успехи. Той си го може....
 6. Не знам какъв завършек ще има драмата, ама пък като цяло съм доволна от нея(освен любовния триъгълник, който ми лази по нервите от самото начало). Радвам се, че успяха да обърнат внимание на всички персонажи. Всеки си мина по пътя, дори не ми останаха толкова много въпросителни за последния епизод. В крайна сметка каквото и да се случи с героите, те тепърва се предполага, че започват да живеят, тъй че ще приема почти всичко. А самият 11 епизод ми хареса: Колкото до изпълненията, най-трогателно ми беше на бащата на Се И. Другото, което ме жегна в сърцето си е на Сол Чан.(Жокерът има интересен и необичаен глас и страхотен тембър, абе обич отвсякъде). На Нана също беше страхотно. И дано последният епизод е приятна изненада.
 7. И на мен последните два епизода са ми слабички. Даже направо са ми като филъри, а хубава инерция си бяха набрали с досегашните, ама сега няма как да им стигне времето да разрешат всички въпроси. Ама понеже толкова много ми харесваше в началото, ще преглътна и ще го довърша. Току виж ме изненадат приятно.
 8. Излезе първия тиийзър към драмата. Не мисля да я пропускам за нищо на света. Ето го и него:
 9. Не мога да кажа, че не ми харесва как свърши, но все пак има някои неща, които и аз не мога да приема. Драмата можеше да е по-добра, но определено имаше сърце и ми влезе под кожата и искам да кажа едно браво на всички, работили по проекта. Беше наистина приятно.
 10. Рано е. Според мен е само предположение, но отде да знаеш. Корейските сценаристи са способни на всичко.
 11. Уфф, това ми е най-омразното нещо, а мислех, че поне един път ще ни се размине. Да не говорим, че Абе не знам дали е възможно, Дано се получи добре финала.
 12. Още от What's up ми прави мноого хубаво впечатление. И като актьор, и като певец се справя адски добре. Просто има природен талант и ми е кеф да го гледам. Ще следя кариерата му, определено.
 13. И аз си мисля, че Бу Йонг е мъртва. Отговорът на загадката сигурно наистина е И последно: Айде да видим какво ще надробят сценаристите. Дано изненадат приятно.
 14. Аз по-скоро имам проблеми с героинята й, отколкото с нея. Толкова пасивно се движеше по едно време, че ми идеше да я фрасна с нещо по главата, за да се събуди и да направи нещо, каквото и да е. Особено в Малко рязко се получи изказването ми, но това не означава, че не осъзнавам пред какви дилеми е изправена. И все пак, иска се повече смелост във всичко. И бяха сладки, когато се разбираха с Канг У, наистина много сладки. А и се обичат много, затова ми докарват нерви като за световно.
×
×
 • Create New...